|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
20.8.2010 12:40:25   
sonček33
Loremi, tudi ti imej lep vikend

kajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, jaz sem gut, ti pa tut, kajneuser posted image ...in ja, kakšna puška v koruzi, kdo jo bo pa potem iskal tam not

sonya user posted image

žižek, hojladrija drom... kaj boš kuhala?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 701
20.8.2010 12:52:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

p.s. pa tud kakšna konzerva (ne bi zdaj o imenihuser posted image )vem da bi me prebutala do temeljev, če bi slučajno htela puško vrečt v koruzo.user posted image

V to pa ne dvomt....user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

evo sem vedla...smo hujše kot tisti basketplejerji....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, Zarja, če se jaz tebe kaj dobro spomnim, kakšnen hud napor ne bi bil...user posted image user posted image user posted image  Tistih pet sfriziranih kosti ....user posted image user posted image user posted image
kong fu baby.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 702
20.8.2010 12:56:09   
Fidolina
user posted image
Gigi, sprašuješ, kako kaj moja agresija. Minila, minila......(he he he)

Sonya, joj, kako sovražim takšne sebične dedce. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 703
20.8.2010 16:22:42   
gigi1
Evo bila pri Kajšici. Ona pravi, da se počuti veliko bolje in da jo precej manj boli, kot jo je prej. Meni pa zgleda kaz precej bleda in utrujena. V ponedeljek ji bodo spet naredili preiskave, potem se bodo odločili kako naprej.
Zaenkrat dobiva samo tablete proti bolečinam in  za redčenje krvi. Držimo pestke, da bo šlo čez brez antibiotikov. Ima pa tudi rahko povišano vročino in je anemična.
Zahvaljuje se vam za dobre misli in pestke in vam vsem pošilja lupčke user posted image

Sonya res ne vem, kaj naj ti rečem na tole.... Sama se moraš odločiti kako naprej. Kot vidim so tvoje prioritete jasne. In to je pomembno! Ravnaj se po svojih občutkih in ne zapravljaj življenja user posted image

Fidi, sam da je minilo user posted image . Sem se prav bala, da ne bom kje v Sl. novicah prebrala kaj o nasilju v družini user posted image

Sonček po vsej verjetnosti piščanca filanega z jabolki in ssuhimi češpljami. Če mi rata dovolj zgodaj priti domov user posted image . Če ne...pa bo to jutri, danes pa pljučna v omaki iz lisičk. Bom vidla kako bo še v službici user posted image
Pa ti?

Hedi sam, da si boljš user posted image

Pika.po in Mausika user posted image  user posted image  user posted image  za dobro počutje. Kar vizualizirajta celice kako se delijo user posted image

Zarči...mah...k.rc...Zdej te moram pa še jaz objet user posted image

Tassi a nisi imela danes UZ?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 704
20.8.2010 16:46:19   
alpog
Fidi, lepo! Me je že skrbelo zate. Z nasiljem in agresijo nič ne dosežeš (čeprav včasih paše kako rit sprašit - tako, za dušo)! A zdaj je vse OK?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 705
20.8.2010 17:48:38   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Tassi a nisi imela danes UZ?

Lupčke vsem

ja, sam sem tako žalloooosttnnananna user posted image user posted image user posted image
na eni strani ni nič- nula, zirov, nada,..; na drugi pa dva drobižka po 8 mm user posted image user posted image ; pa še E je samo 4!
Rabim stimulacijoooo!!user posted image user posted image
Imam spet UZ v ponedeljek, pa dozo mi je DR. povišal na 4 ampule, pa še odvzm krvi imam zraven.
ZAenkrat sem hudo jezna same nase, na cel svet, pa na vse krivice user posted image user posted image user posted image

Eh, ne me poslušat, sej bom jutri boljše, ker grem na posvetitev križa, ki ga organizira gospod, ki mu je pred dvemi leti povozilo hčerko na poti k večerni maši. Imela je hude poškodbe možganov- drugege nič in so mu zdravniki dali samo malo upanja, da se bo dekle zbudilo iz kome.Pa se je, pa ne samo to- spet je popolnoma zdrava brez vseh posledic prometne nesreče! In v ta namen je postavil križ na svojem vikendu, in se bo pilo on jedlo- njami!!user posted image user posted image user posted image
lep večer vsem, grem pod kovter user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.8.2010 18:15:25   
gigi1
Tassi nič še ni izgubljeno! Pirček in jajčka. Saj veš, da so folikli, ki bolj počasi rasejo bolj kvalitetni. In nam je pomembna kvaliteta! Stiskam pestke močno, močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HB ena zgobda s srečnim koncem user posted image . Prav je, da je gospod postavil križ. Za take čudeže se je res treba zahvalit user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 707
20.8.2010 19:38:50   
zarja1

Tassi nič še ni izgubljeno! Pirček in jajčka. Saj veš, da so folikli, ki bolj počasi rasejo bolj kvalitetni. In nam je pomembna kvaliteta! Stiskam pestke močno, močno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi kot ti je napisala Gigi. Vse se lahko še popravi. Še nekaj mojih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 20.8.2010 19:39:15 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 708
20.8.2010 19:39:41   
zarja1

HB ena zgobda s srečnim koncem user posted image . Prav je, da je gospod postavil križ. Za take čudeže se je res treba zahvalit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 709
20.8.2010 19:55:36   
tassi1
Vaju takoj ubogam! user posted image
Odprla sem si enga uniona, prej sem bila na pizzi z jajčko; jutr pijem sam štangice( vozil bo mož user posted image - mu moram še povedat, da moram piti pivičko po službeni dolžnosti user posted image user posted image
Sej bo bolje, saj ni kaj drugega kot da počakam na ponedeljek user posted image
lep večer
ps. kaj pa stimulacija zame in za moje počasne folikle user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 710
20.8.2010 20:30:25   
alpog
Kateri pa je že tvoj?

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 711
20.8.2010 21:11:29   
Tanja_Jes
Pozdravljene borke

Danes smo  prišli domov.
Bom čisto hitra in bom izkoristila teh par minutk, ko moja Staša spi, možek je na šihtu pa sva same.

V glavnem v ponedeljek so me sprejeli, ob pol dvanajstih sem dobila tabletko za mehčanje materničnega vratu in ob enih so se že začeli popadki in to takoj na dve minuti. Ob pol treh sem bila že v porodni, hitro sem se odpirala in ob pol šestih mi je odtekla voda. Mojo Stašo sem rodila ob pol devetih. Malo se je zakompliciralo s  poseteljico, ker ni odstopila, na koncu je pa še razpadla ko so vlekli, tko da so mi dali anastezijo, da so jo zdrzali ven. Tudi šivana sem bila 4 cm, a me ne bolijo toliko šivčki, večji problem je ratala moja zlata žila, kjer se je tam zadaj vse razcvetelo in zato težko sedim in ne morem na stranišče. V ponedeljek grem k svoji zdravnici, ker res grdo zgleda.

Staša je pa mal lena, mal sva imele problem s težo. Prvi dan je bruhala plodovnico, potem se je pa bolj malo dojila, še preden sploh začne že zaspi. Zaspanka! Tko da si mal pumpam mleko, mal smo ji pa včeraj tudi dodajali umetno mleko, tako da se je zredila user posted image user posted image user posted image .
Drugače je pa prelepa pupika in nekako našobi usta, kot da se smeje user posted image da bi jo kr pojedla.

Borkice, vem da bo prišel za vsako tak dan, kot je bil zame ponedeljek, ko boste user posted image od sreče, jaz samo upam da bo ta dan za vsako prišel kmalu!!!

Vidim da je Hermy rodila na isti dan user posted image user posted image   he he...Čestitke Hermy za hčerkico Brino user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom drugič mal prebrala kaj dogaja tukaj...

Zarja kako gre?!

Mausika....punkcija je mimo, a ne?!

No ko bom imela čas bom šla brat...

Pozdravček od naju dveh user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.8.2010 21:17:05   
Erin
Tanči moja, čestitam!!! Komaj čakam da pridete pokazat malo pupiko... lepo bodite***

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.8.2010 21:20:45   
Tanja_Jes
Sem vedela da sem prehitro kliknila potrdi user posted image

Hvala za telegram in lepe želje, pa hvala za SMS sporočila, nisem nič nazaj odgovarjala, ker mi je zablokiral telefon user posted image , poj pa sploh nisem več vedla komu sem kaj poslala...

Neposredna povezava do sporočila: 714
20.8.2010 21:21:58   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Tanči moja, čestitam!!! Komaj čakam da pridete pokazat malo pupiko... lepo bodite***

OOooo brez skrbi...teto Erin bomo pa prišli zelo kmalu pogledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 715
21.8.2010 10:14:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Danes smo  prišli domov.

Tanja še enkrat čestitke za Stašo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 716
21.8.2010 17:30:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Danes smo  prišli domov.

Tanja še enkrat čestitke za Stašo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom kr preplonkala...no  tanja, zdej si pa valda prišla do cilja a?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
21.8.2010 20:44:04   
pika.po
Ojla!

A katera ve, a jutri ko imam zjutraj ET si ne vstavim Prometriuma al si ga vseeno?
Šit, sem že  vse pozabla- user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 718
21.8.2010 20:44:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

Ojla!

A katera ve, a jutri ko imam zjutraj ET si ne vstavim Prometriuma al si ga vseeno?
Šit, sem že  vse pozabla- user posted image

Ne vstaviš. Pa srečno!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 719
21.8.2010 21:04:09   
pika.po
O, to je bil pa brzinski odgovor Lana!

Hvala! user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 720
22.8.2010 11:48:50   
loremi
ahoj!

kero zatišje je tu gor
mausikaa & pika.po jutri pa začnemo navijat za pluska! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

no ko pa pač ne vem, kater je za katero, bo pa mal po mojem okusu user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no mal pa le je user posted image

jaz sem pa dans mela željo se kam do kakšne vode zapeljat, pa mi je moja včerajšnja nerodnost to preprečila, spregledala sem eno stopnico in bum po tleh, itak, noge aua user posted image in sem dans kr lepo doma, ja no tkole je če si neroden
Vreme ta vikend je pa super user posted image , zato se imejte čimlepše!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 721
22.8.2010 12:36:49   
pika.po
user posted image Ahoj iz Portoroža!

Sva otroka na kofe peljala. Naj že od malega vesta kaj je uživancija.
Grejemo dva od treh, test 05.09.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 722
22.8.2010 12:47:03   
loremi
ups, sem pa mislila, da imaš jutri transfer user posted image
navijaaaam! user posted image  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 723
22.8.2010 13:19:23   
mausikaa

o Pika.po greješ dva user posted image ?

mi smo se včeraj potepali in mi je prav pasalo, nadihala sem se morskega zraka, namočila tačke v morje in preživela lep dan z mojim user posted image in tamalo žabico...

danes se pa trudim razmišljat pozitivno, slikam si lepe slike, usmerjam misli v lepe stvari, bolj ko se bliža ponedeljek bolj sem na trnih...držte mi pesti, da me ju3 pričaka kakšen lep user posted image

in evo tole se mi danes mota po mislih: Sem na pravem mestu, ob pravem času in počnem pravo stvar.

rvi vse, čisto vse! lupčka

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
22.8.2010 19:30:08   
gigi1
Brzinski pozdravček user posted image

Tanjček naš tamali user posted image . Kolk sem jaz happy, da si se oglasila user posted image . Hvala za poročilo . Upam, da se ta tvoja rožica čimprej porihta. Vem pa kako to boli user posted image .  Lupčke Staši in tebi user posted image user posted image user posted image

Pika.po user posted image  user posted image  user posted image  za dva junaka, ki greješ pod srčkom. Božaj bušija, bodi pozitivna in glej, da nas kmalu razveseliš s user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mausi moja draga mislim nate in ti jutri želim, da bo prvi v vresti srečnih dni user posted image  user posted image  user posted image . Navijam do konca in naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ostalim lupčke in lep večer user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?