Tanja_Jes
|
Pozdravljene borke Danes smo prišli domov. Bom čisto hitra in bom izkoristila teh par minutk, ko moja Staša spi, možek je na šihtu pa sva same. V glavnem v ponedeljek so me sprejeli, ob pol dvanajstih sem dobila tabletko za mehčanje materničnega vratu in ob enih so se že začeli popadki in to takoj na dve minuti. Ob pol treh sem bila že v porodni, hitro sem se odpirala in ob pol šestih mi je odtekla voda. Mojo Stašo sem rodila ob pol devetih. Malo se je zakompliciralo s poseteljico, ker ni odstopila, na koncu je pa še razpadla ko so vlekli, tko da so mi dali anastezijo, da so jo zdrzali ven. Tudi šivana sem bila 4 cm, a me ne bolijo toliko šivčki, večji problem je ratala moja zlata žila, kjer se je tam zadaj vse razcvetelo in zato težko sedim in ne morem na stranišče. V ponedeljek grem k svoji zdravnici, ker res grdo zgleda. Staša je pa mal lena, mal sva imele problem s težo. Prvi dan je bruhala plodovnico, potem se je pa bolj malo dojila, še preden sploh začne že zaspi. Zaspanka! Tko da si mal pumpam mleko, mal smo ji pa včeraj tudi dodajali umetno mleko, tako da se je zredila . Drugače je pa prelepa pupika in nekako našobi usta, kot da se smeje da bi jo kr pojedla. Borkice, vem da bo prišel za vsako tak dan, kot je bil zame ponedeljek, ko boste od sreče, jaz samo upam da bo ta dan za vsako prišel kmalu!!! Vidim da je Hermy rodila na isti dan he he...Čestitke Hermy za hčerkico Brino Bom drugič mal prebrala kaj dogaja tukaj... Zarja kako gre?! Mausika....punkcija je mimo, a ne?! No ko bom imela čas bom šla brat... Pozdravček od naju dveh