tims
|
Dobro jutro, , pa smo ga dočakal. Petek namreč. In prihod Tima . Do dveh se mi bo po moje tud vlekel. Populis, a veš da sem res mislila da boš uletela. Pol pa k sem vidla, da ni več sms-ja, sem vedla, da nč ne bo z vampi . Še dober, da nisem mojmu nič obljubljala. Super, da si uživala s prjatlcami. Takle čvekec veno paše. In ne bo nobene zamere, če bo dež Almera - gatke - mah kaj jest vem. Pri Timu sem imela na začetku fuuuul velik gatk, pa se mi je tud zgodil, da sem mogla na hitrco prat, da jih je imel. Se je recimo zgodil, da je imel drisko in ni mogel zadržat in mu je 4 x ušlo, pa neki sem jih mela že v pranju in je bila pol kr mal panika. Sicer je res, da se je kej podobnega res redko zgodil, ampak...Tko jih imam rajš mal več na zalogi. Metuljčica, men je ful lušno vidt malčke, k imajo svoje ninince in jih čuvajo in lupčkajo.... Naša dva sem navajala na to, pa nista imela nič. Tim ima zdej (od Božička naprej) eno muco za spat in jo vzame s sabo kamorkoli gre. Mi je ful smešen: fantek, pa ma belo muco z roza krono . Neboglasnica, včeraj sem neki pospravljala in sem našla tvoje pismo, ki si mi ga poslala v porodnišnico in Sarino slikico. Itak da sem se zjokala ko dež. Sem zdej Sarino slikico pospravila k Nininim stvarem (prvi čeveljčki, kompletek iz porodnišnice, voščila za rojstvo, prva zobna ščetka...), da si bo lahko, ko bo starejša, pogledala prvo slikico, ki je bila narisana zanjo . Rebeca, a ni Tariq že prej jamral za bušija? Sem mislila, da je minilo. Mogoče bi bilo pa res fajn, da se gresta mal pokazat. Kaj sem še hotla ? Ne vem več. Punce, hvala za info o pocen gatkah. Bom vedla za naslednjič kam it.
|