|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
19.8.2010 9:53:34   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

http://www.zenska.si/lepota-moda/moda/v-modi-so-res-velike-spodnjice/

ah joj... kaj pa vem. jst tega neb nosla... user posted image

Tud men niso všeč

pa so hude bejbe na fotkah... ma meni zgledajo ko stare mame! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 9:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.8.2010 9:59:20   
tims
Dobro jutro.

Delo, delo, delo... Ga kr ne zmanka zadnje čase.

Včeraj sem šla nabavt gatke za Nino. Nisem mogla verjet, kakšne ceneuser posted image . Po 4,50€ en komad. Rabim jih pa vsaj 20-25kom. V Šparu so sicer mel neki cenejšga, ampak od 4 leta naprej. No, potem sem jih pa najdla v Mothercareuser posted image . 5 kom po 9,95€. Sem pa skor dol padla, k sem gledala cunce za bejbije. Tok majo lepe stvari, da bi kr nabavlalauser posted image .

Nč, grem delat.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.8.2010 9:59:59   
tims

Sem zasledila eno globokouser posted image :

Ugotovljeno je, da moški pri spolnem odnosu porabijo 3100 kalorij.
Od tega 100 pri samem dejanju in 3000 potem, ko se okrog hvali
j

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.8.2010 10:05:10   
tims

Tud men niso všeč

Ne, no. Men so pa najlepše gatke (če je seveda rita prava) brazilkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.8.2010 10:05:47   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Tud men niso všeč

Ne, noooouser posted image . Men so pa najlepše gatke (če je seveda rita prava) brazilkeuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 10:08:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 10:12:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.8.2010 10:36:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: flower

anika vse najboljše!

visoke spodnjice??? Ma ne.. jaz bom kar pri tangicah ostala po moje.. no, sej na kavbojke še gre, sam če imaš pa hlače iz blaga je pa meni res grdo, če se ti potem črte od gat vidjo.. so tangice meni najlepše spodaj. Sicer sem pa tudi rekla, da ne bom nosila špičakov, ozkih kavbojk, pa me potem moda vedno znova potegne. user posted image

vse najboljše tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene tudi najbolj moti to, da se črte od gat vidijo zato imam najraje tangice, samo  če od teh, "tavelikih" vzameš res ta velike, ki celo rito pokrijejo, se pa spet ne morejo videti črteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.8.2010 10:37:53   
glugluglu

Dobro jutro.

Včeraj sem šla nabavt gatke za Nino. Nisem mogla verjet, kakšne ceneuser posted image . Po 4,50€ en komad. Rabim jih pa vsaj 20-25kom. V Šparu so sicer mel neki cenejšga, ampak od 4 leta naprej. No, potem sem jih pa najdla v Mothercareuser posted image . 5 kom po 9,95€. Sem pa skor dol padla, k sem gledala cunce za bejbije. Tok majo lepe stvari, da bi kr nabavlalauser posted image .

jaz sem dobila zelo ugodno v Kiku. Mislim, da je blo 6 kom 3 EUR ali nekaj takega.. ampak ne spomnim pa se, da bi imeli za punčke. Je pa res, da tudi nisem gledala posebej.

gatke za Tiana sem jaz kupila večino v HM-ju, št. od 2-4 leta in so mu ravno prav, pa je on kar suhcen, so imeli pa tudi manjše št.. Komplet 7 hlačk je bil enkrat znižan na 7,5 EUR. 2 tedna nazaj sem dala pa za komplet 3 hlačk tudi v HM-ju 4,95 EUR.

Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.8.2010 10:48:06   
glugluglu

jutro.

Sem vidla, da ste se o Almerinih prelepih fotkah pogovarjale. Tudi moj možek se nekaj trudi user posted image Če katero slučajno zanima http://tadejzorec.blogspot.com/

ful dobruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3311
19.8.2010 10:52:46   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Dobro jutro.

jaz sem dobila zelo ugodno v Kiku. Mislim, da je blo 6 kom 3 EUR ali nekaj takega.. ampak ne spomnim pa se, da bi imeli za punčke. Je pa res, da tudi nisem gledala posebej.

gatke za Tiana sem jaz kupila večino v HM-ju, št. od 2-4 leta in so mu ravno prav, pa je on kar suhcen, so imeli pa tudi manjše št.. Komplet 7 hlačk je bil enkrat znižan na 7,5 EUR. 2 tedna nazaj sem dala pa za komplet 3 hlačk tudi v HM-ju 4,95 EUR.

Včeri sem bla v HMju pa sem samo bokserce zasledilauser posted image . Mi nekako niso potegniel. Je pa res, da sem na hitrco preletela. Mogoče bi mogla pa vseeno malo bolj pogledat. No, ja, sej jih bomo še kupovali. Zdej za prvo silo imamo, pol bom pa vidla, kolk jih bo še rabila.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
19.8.2010 11:00:24   
neboglasnica
Daaan!

Sem morala danes sprobat nove nogavice za športat in jeeee, moj prst je preživel naš domači hrib, jaz pa tudi - komaj. Sem prisopihala na vrh, Ana se mi je kar smejala, lumpa je dirkala ko gazela.

user posted image user posted image user posted image user posted image za fotke.

Mojcek:
jaz in Staš je odgovor na tvoje vprašanje. Sicer ti je že Populis odgovorila.

Flower: hudooo.

Ops, zvoni, šibam.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
19.8.2010 11:09:06   
neboglasnica
Tims, hotela sem napisati, da se po številu objav hitro bližaš letnici rojstva.

Tako, še dva otroka sem dobila, zdaj pa kuhat in še palačinke spečt, da se pocrkljajo.

Pa pa..

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
19.8.2010 11:29:35   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims, hotela sem napisati, da se po številu objav hitro bližaš letnici rojstva.

Tako, še dva otroka sem dobila, zdaj pa kuhat in še palačinke spečt, da se pocrkljajo.

Pa pa..

user posted image  Si pa dobra da si porajtalauser posted image . Sem včeraj predn sem šla spat ugotovila, da si klicala, sam je bilo prepozn, da bi te nazaj zvrcnla.

Neposredna povezava do sporočila: 3315
19.8.2010 11:34:58   
neboglasnica

user posted image  Si pa dobra da si porajtalauser posted image . Sem včeraj predn sem šla spat ugotovila, da si klicala, sam je bilo prepozn, da bi te nazaj zvrcnla.

Hotela sem ti samo namigniti, da preklopi na POP.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
19.8.2010 11:35:52   
neboglasnica
P... sem lesena:

Anikabd: vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 11:42:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
19.8.2010 11:46:39   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Hotela sem ti samo namigniti, da preklopi na POP.

Kaj pa je bilo?...... Ajaaaaa, o, hvala. Sem se zdej spomnila, da sem gledala. Ful si prijaznauser posted image , hvala

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 11:51:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 13:16:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 13:27:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
19.8.2010 13:33:00   
metuljcek321
Howdy, July ladies!

Spet je blo bizi, bizi ... po jutranji ponovni mini krizici pred vstopom v vrtec (z njo je mogla it tudi punčka Marta, tko da moram potem obe pobrat - bognedaj, da katero pozabimuser posted image ) se je super odvijal dan ... ortodont, banka, trgovina (shopping za bratranca, sestrično - rd-ji, opravljena matura ... pridejo na praznovanje rd-ja moje mami on Sunday, to bo žur ... spoznali bomo tudi ta mladega od sestrične - ulala - can't wait), po mami v službo, .......

Zdajle sem skuhala koruzo, k smo jo prinesli z morja (darilo sosedov) & se sladkam. Paše, čeprav imam pečeno še 100x rajši. Najbrž danes s sosedi popečemo kakšno nad njihovim mega kotlom.

Ja, neboglasnica s Stašem je na slikci - se mali tko prisrčno stiska k njej, mi je fotka ful všeč.

flower, kaj pa, če bi Lan mal k mojček skočil, da prečekira stroj? Mogoče bi blo pa pol ok. Opala, tvoj je pa tud mojster fotkanjauser posted image  čudežna krema - mi pošlješ ZS s kaj več podatk/kontakt ... thanks ...

ja, smejkoti SO na levi, ampak za večjo izbiro moraš pa "več smeškov" kliknit, kar se mi pa ne da, k se mi zdi loss of time ... ah, saj, če ni hujšega v lajfu, bomo preživeliuser posted image

glugluglu, kako kaj mali bolnik? Any better? Driska je res OBUPNA reč. Kako je z apetitom. Pije? Ti od daleč pomaham popoldne, OK? Pa sem slišala, da nekaj delajo na AC & se je treba že nekaj prej lepo D postavit, če hočeš pri vas dol ... ah, saj najbrž priletimo kar po ta stari cesti, da se mi ni treba na Brezovico vračat. Komaj že čakam na srečanje s frendicama & tamaučki ... juhej, bo superca.

Majuška, stiskam pesti, da bo šlo zdravje dedka samo še navzgor.

gatke - brazilke ali kratke hlačke - oprijete (a ne tko ogromne k tistih nekaj modelov na slikcah - čeprav je pa res, da tkole zgleda čist neapetitlih take plahte na riti, ko pa je nekaj čez oblečeno, pa se niti ne vidi, do kam vse gre tisto blagouser posted image  user posted image ). Tangice - sem imela obdobje, k sem jih furala non-stop, zdaj mi niso več všeč, jih imam zelo, zelo redko.

populis, si kaj uštimala glede datuma za Laro?

Tims, ekola, tomorrow is THE day, ko pride the big brother domov ... boš vidla, kolk ti bo hitel razlagat, kako so se imeli krasno, pa kako te bo objemal.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3323
19.8.2010 13:34:28   
metuljcek321
iiiiii: KLIK

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
19.8.2010 13:38:18   
metuljcek321
Julia Roberts pa je že začela promovirati Jej, moli, ljubi- prvi je na vrsti Tokio - in malce čudna obleka, pa kar ulala gubic okoli oči ... ampak je še vedno hot bejba naša Hulietauser posted image : KLIK

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?