glugluglu
|
o nosečka maja lepo, da si se oglasila, joj kaj si me spomnila sem pozabila povedat pa sem že zjutraj zvedela: od moje sodelavke hčerka je danes ponoči rodila zravega fantka, no fora je v tem, da je imela rok poroda okoli 20. septembra . Pa komaj čakam, da me pokliče, da zvem kaj je bilo, kako so, pa, pa seveda najbrž jo bom morala nadomeščati naslednji teden in še naprej tudi , ker si bo ona kot zelo mlada babica dopust vzela. Tako, da upam, da bo Tian res ok. metuljcek, Tian je imel danes malo boljšo drisko (dosti bolj gosto lužo v kahlici), v bistvu gre normalno na wc ampak takrat ko gre, je še vedno bolj tekoče, ampak se mi zdi, da je vsakič malo bolje. Apetit ima pa še vedno bolj slab, joj pa tao se je lepo navadil jesti, sedaj pa spet kriza. Sva pa šla že včeraj in danes kar malo ven s kolesom. neboglasnica ja se mi zdi, da je Tian shujšal, včeraj zvečer je imel oblečen 11 kg, zjutraj ga pa nisem tehtala ampak ziher je manj , kuhana koruza: obožujem, bolj kot pečeno, letos sem na morju vsak dan najmanj eno pojedla , pa prejšnji vikend ko smo praznovali Ninin RD smo tudi koruzo pekli in sem eno še surovo smuknila, da sem si jo doma lahko skuhala . Jaz bi lahko samo od tega nekaj časa živela. Pa naša Nina je ista, imam partnerko glede tega . Grem likat naprej, sem si vmes malo pauze vzela, Tian spi, kosilo je pa tudi že na pol kuhano.
|