loremi
|
Dobro jutro! tassi ni problem, hvala za kavico! in srečno naprej v postopku! p.s.: pa kaj je z nekaterimi našimi moškimi, da se ob postopkih tko obnašajo, da smo si glih takrat na bojni nogi, ko je najmanj treba, in zdej še vidva ... upam, da vsej do punkcije prideta na mirne tire! mismis še danes, potem pa dopuuust! uživajta! fouš, jst bi tud, pa čeprav sem že bla ... bi spet pasal IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Loremi pa kaj tebe to matra? zgleda da spet vnetje ušes sem prebrala Fidolinkino posredovano sporočilo od Hermy in so spet solzice tu pikovit, če nas kaj bereš ... ti želim, da bi se ti zdravje končno poštimalo in tele trenutne črnoglede diagnoze le nebi bile takšne, kot si omenila!! zarja za jutri testek nabavit! pika.po srečno danes! naj bo čimmmanj boleče in lepe celice! gigi neki ne gre po planih našim fantom zadnjil za eno samcato točko zgubili, včeraj tud ni šlo, dans nova igra kdaj greš via Istanbul? IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Loremi miren spanec, brez hudih sanj ti želim! hvala, ok dans sem vsej spala brez kakih hudih sanj, ampak čakam dni, ko bom spet prespala noč čist do takrat, ko bo budilka začela težit Fidolina kako sta vidva? mausikaa počivaš? držim pestke, da se pikice lepo razvijajo! sonček33 mmmmmmm gobice gobice, njamsi, men je tko fajn, če kdaj kakpno dobim, tko mislim, v dar , aleluja, ker sama jih itak ne najdem, more bit al ogromna goba, da jo vidim, al pa skor vame skočt Včeraj sem se pra spravila kuhat pomarančno marmelado (sem kupila bio pomaranče, da sem lahko še lupino uporabila, upam da niso navadne, prodajane kot bio, recmo da naj bi pri bio blo dost manj škropiv ), pa sadni sladkor sem uporabila in mmmmmmmmm dobra je dobra . No ja, 4 mali kozarčki so napolnjeni, tolk mičnem bo, za pocrkljat. Počas že nabavljam stvari za kužka, no vsej brikete bo treba kupit, zato pa pejmo spet mal delat.