|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
18.8.2010 19:51:59   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

HEJ!

Evo Anej je v banji, se kopa, meni pa se na štedilniku kuha omakca za skirnjo (bučke,paprike, paradižnik), vmes pa skočim še na RR mal pogledat. Sem pa tok huda danes na mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je šel za cel dan gobarit, že ob 6h šel od doma, sem ga ob 8h klicala, je bil čist lepo dosegljiv, ko ga kličem ob 12h, kako kaj napreduje gobarjenje, ga pa sploh ne dobim. In je bil do 16h nedosegljiv, seveda če pa je bil "bogu izza nogu", kej simobilov signal ne potegne. Matr bi gauser posted image . Kaj pa če bi šla vmes jaz rodit? ga vprašam njegov odgovor pa: Sej nisem jz kriv da ni blo signala. Ja itak da nisi kriv dobesedno, kriv si pa tok, da si greš to, da si 4h brez signala sploh lahko privoscit!!!!! Ma penasta sem!!!! In ce bi se res kaj zgodilo, pa bi mogla it, bi še porod lahko zamudil!

Jst bi mojga mende ubila, če bi tako naredo....user posted image
Že tak se mi zdi, da sem žena/mama zmaj, sedaj v user posted image pa sploh.... ampak red mora bit (imam podporo vseh žensk v familiji po njegovi strani, ki so kar vesele, da končno ena baba v familiji, ki se ne da zajeuser posted image dedcom),

Danes sem morala kar v mesto, ker so mi tako kremšnite zadišale, da ni blo druge, kot da malega v avto popokam in grema.user posted image Sma eno že mahnila, mislim, da bova zdej pa še drugouser posted image

Ko vas takole berem... tud js bi že šla po eni strani v rim, po drugi me je pa tako strah, da bi na katerega od G naletela, ki bi vztrajal pri "probanju" naravnega poroda, da bi raje čakala na datum pri svoji G. Sej mogoč ne bojo komplicirali, sam mam tak čuden občutek....

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
18.8.2010 20:17:32   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

inčy dodam še tebe.

Hvala! user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 827
18.8.2010 20:39:19   
blanči
Dober večer!

Danes sem imela UZ, vse ok naše dete je težko cca. 4000 guser posted image . Naslednji pregled in to zadnjega imam 24.8., če bomo zdržali do takrat, ker mislim da je ravno polna luna.

Danes sem vse zlikala, pospravila stanovanje, jutri še pripravim svoje stvari za v P in za naše dete - za spol še ne vemo, potem pa samo čakamo...

Včeraj smo se šli kopat v Laško in je tako pasalo, ker me ful križ boli.

Toliko za danes.

Nočka

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 828
18.8.2010 20:43:37   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

JAz sem tudi takooooooooooo zeloooooooooo naveličana tega trebuha, nič prav ne spim pa odtekanja ipd...
Zdaj še samo upam da bo res kmalu, upam celo na porod kr po 37.tednu, kar bi bilo idealno. Če pa pomislm da nekatere morajo čakati do 42.t, pa mi slabo ratauser posted image

Ah, je vredno tudi vse te neprijetnosti dat skoz. Mene nič več ne moti v tej nosečnosti... Naj bo kislina ali pa otekanje, pa hrbtenica in da ne začnem naštevati naprej. Vse je zanemarljivo. Ko enkrat izveš, da srček ne bije več se lahko pogrizeš za vsako tako misel, ko si bila naveličana nosečnosti. Torej uživajte in se veselite vsakega trenutka. Vsak je izjemenuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 829
18.8.2010 20:44:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

hej, mi pa nimamo nobenih dvojčkov, trojčkov pri septemberkah, ali pač???

samo res neuser posted image

jinx - skoda k ni ratal,upam da jutri prides da kaj vec povesuser posted image

bambinca - joj kok si ti boga,se malo pa bo konecuser posted image

tpmc - ja pol je res bolje da sprozijo ja...sporoci kaj bodo rekluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

klemcy midva sma očetovstvo podpisala na socialni

ponavadi se na csd,sej v koncni fazi je tko vseen samo da je porihtan,pojdi tja k ves da to loh zrihtasuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ali mi lahko kera razloži kako zgledajo umetni popadki? kako dolgo približno traja, itd.. saj če ti sprožijo porod ti vrjetno pospešujejo dozo um.popadkov tako da ne traja predolgo?? ne vem.. mama pravi da jih je mela pri meni in da ni prijetno..

Ja pa dobro no Popadi so popadki, naravni ali umetni. Oboje se čuti isto, načeloma pa so umetni malce bolj boleči kot lastni popadki. Pri meni je prvič trajalo 16 ur (popadki na 2-1 minuto), drugič pa 4 ure. Ne vem, zakaj se jih tako bojite, sej niso noben bav bav.

res je,pa se tko je - sej ne dobis takoj umetnih,najprej dobis vaginalne tablete ki te naj bi zmehcale in odprle,s tem naj bi tudi tvoji popadki prisli,prvorodke loh dobijo tri tablete - v najslabsem primeru - ena prime v roku 6 ur - loh prej loh sploh ne,in ce nic ne prime pol ti pa mehur predrejo,pa babca te siri,pol pa umetne dobis - no,ni lih vedno tak vrsten res no ampak recmo da gre tkouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ti si obakrat rodila z um.p?

Ti samo ubogaj babico in sodeluj z njo. Ko reče potiskat, potiskaj, če reče ne, takrat ne potiskaš, čeprav te trga spodaj. One že vedo kako in kaj. Predvsem jih pa takoj opozori, naj ti čuvajo presredek!

se podpisem pod toleuser posted image

blanci - si bila pa pridna danesuser posted image

jaz imam vse zlikan,vse pospravljen,vse opran,dvorisce pred bajto porihtan,se vrata do konca postriham in prah pobrisem pa vse stelene povrsine tud k moja se more seveda vsega dotaknt pa sem....

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
18.8.2010 20:47:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

JAz sem tudi takooooooooooo zeloooooooooo naveličana tega trebuha, nič prav ne spim pa odtekanja ipd...
Zdaj še samo upam da bo res kmalu, upam celo na porod kr po 37.tednu, kar bi bilo idealno. Če pa pomislm da nekatere morajo čakati do 42.t, pa mi slabo ratauser posted image

Ah, je vredno tudi vse te neprijetnosti dat skoz. Mene nič več ne moti v tej nosečnosti... Naj bo kislina ali pa otekanje, pa hrbtenica in da ne začnem naštevati naprej. Vse je zanemarljivo. Ko enkrat izveš, da srček ne bije več se lahko pogrizeš za vsako tako misel, ko si bila naveličana nosečnosti. Torej uživajte in se veselite vsakega trenutka. Vsak je izjemenuser posted image

se strinjam s tem kar si napisala, tako kot spol ni pomemben samo da dejansko dete rodis zivo in zdravo, vendar pa menim da ni nic narobe ce malo zajamramo,sej ne delamo tega zanalsc ali da bi se komu smilile,vcasih je enostavn res prevec in bi raje ze drzala v rokah dete...no,to je pac moje mnenje

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 831
18.8.2010 20:58:27   
corfu
No, jaz sem prvič rodila z takoimenovanimi umetnimi popadki, vstavili so mi vaginalno tableto, ki mi je zelo hitro zagrabila, intenzivno odpiranje, širjenje user posted image  ctg ni zaznal nobenih popadkov user posted image  o bolečini in intenzivnosti le te ne bi user posted image , predli so mehur...drugi porod je bil spontan, se pravi sem dobila popadke, mehur so mi sicer predrli...moja izkušnja -  ni primerjave, žal je bil prvi porod veliko bolj intenziven, boleč...dan pa noč.

Uživaj življenje...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.8.2010 21:10:21   
archie
tpmc: srecno jutri!!! Ocitno bom morala biti v pripravljenosti, da bom dobivala lepe SMSje user posted image

Od Sarcy drugace danes ni nobenih novic.

blanči: 4000 gr?? uf..... to pa je teza.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.8.2010 21:12:28   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: blanči

Dober večer!

Danes sem imela UZ, vse ok naše dete je težko cca. 4000 guser posted image . Naslednji pregled in to zadnjega imam 24.8., če bomo zdržali do takrat, ker mislim da je ravno polna luna.

Danes sem vse zlikala, pospravila stanovanje, jutri še pripravim svoje stvari za v P in za naše dete - za spol še ne vemo, potem pa samo čakamo...

Včeraj smo se šli kopat v Laško in je tako pasalo, ker me ful križ boli.

Toliko za danes.

Nočka

4000 g?! Vau ... mislim, da bo tvoj vlak za Rim hitro odpeljal user posted image user posted image user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.8.2010 21:23:50   
malecka_mateja
tpmc drži se jutri jaz pridem v petek v P ti pridem na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ostale mb tpmc začne pojstlo držat polk pridem jaz za njo potem pa jo predam naprej ok?user posted image user posted image user posted image user posted image

moj sataraž za skkrinjo se kuha tak da sem bla malo pridnauser posted image

zaspana nič. danes sem na sposojo dobila blazino za dojenje in upam da bom noč boljše preživela. no bomo videli poročam jutriuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.8.2010 21:32:48   
tpmc
Natalija Matejo že poznam sva bili prej sosedi.. hodli skupaj k verouku, itd.. :) pa le pazi s stolom v bodoče :)

benika - ne skrbijo me bolečine v nobenem primeru, tudi glede presredka se ne sekiram. Popolnoma zaupam osebju v porodnišnici Maribor.. samo da bo pupa zajokala in da bo zdrava!!

archie - javim. Upam da ima mb p wlan da lahko tudi jaz kaj napišem kako in kaj :)

mateja jaz pa mislim da še imam toliko lufta in plodovnice da boš ti šla prej :)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 21:37:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nenka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
18.8.2010 21:40:07   
malecka_mateja
nevem nevem tpmc mislim da ne da boš ti kr čez vikend rodila user posted image kakorkoli bova pa obe držali posteljo user posted image user posted image user posted image ti pri okni jaz pri vratihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa me do torka počakaš in greva skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image ja v šok sobi ti v porodni ok?
sam ne hodi v šok sobo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.8.2010 21:41:33   
Anonimen
hej!

mi smo se lepo vrnili domov iz pregleda... jutri moram poklicat svojo in se naročit za pregled... tak da drugi teden spet, razen če me kaj preseneti... mislim, da pa je drugi teden že polna luna user posted image

tpmc: vso srečo!

jinx: škoda, res... mogoče pa poskusi govorit z bebico in ji razloži, zakaj se more obrnit... mogoče pa se bo potem sama od sebe user posted image

ctg: JIH MAM ŽE VRH GLAVE! ne maram ga niti jaz, niti naš mišek ne... ne morem bit pri miru pol ure, mali pa itak ne mara, da ga neki stiska in sili v njegovo območje user posted image

lina: čestitke tut iz moje strani... pa upam, da mi bo kdaj ji uspelo povedat, da je bilo prav carsko slišat prvi jokec njenega fantka... sva z dragim čist slučajno imela to čast user posted image

zdaj pa pančkat, ker komi gledam še
sladko spite, nočka user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
18.8.2010 21:44:13   
malecka_mateja
lina ima fantka po imenu Nei težkega malo manj kot 3000 g in velikega 50 cm tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.8.2010 21:47:29   
Anonimen
če sem si dobro zapomnila malecka mateja, je težak ravnih 2840 g user posted image

aja tejčy: porkaduš no... jaz morem zdržat do 24. ti pa nebi? kaj se pa pravi to? lepo obe grema takrat noter, ker sem že rezervirala pri med. sestri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
18.8.2010 21:51:09   
malecka_mateja
ja laliela tak jeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa grem zdaj mojemu pojstlo gret pa spat user posted image nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.8.2010 22:12:22   
lillchy123
čer user posted image
madona ste spet načvekale user posted image zdej vsaj vem, zakaj je padal dež user posted image

tinkatonka- a vrečke aptamila imajo v DM-ju? ker sem jst tud hotla kakšno za vsak slučaj kupit, pa sem iskala v muellerju in BC, pa jih ni blo?

trebuh- jst bi ga pa kr še mela kakšen mesec user posted image nimam nobenih težav z zatekanjem, spanjem... trkam, da ne bo že jutri drugače user posted image

jinx- oh, škoda, ampak vseeno bo vse ok. s tabo in user posted image !

bambinca- ja madona, tale tvoj otrok te pa tud mal heca..najprej plodovnica odteka, pa čep, pa še kar noče ven? dej mu najemnino zviši user posted image

tpmc- če se nejaviš, bomo dihale s tabo! ti pa sporoči arcie novičke. pa vso srečo! no, saj sreča bo kmalu v tvojem naročju, naj bo le hitro in ne preveč boleče!

klemcy- razlika pri podpisu očetovsta je v tem, da moraš na CSD- ju potrditi tudi otrokov primek ( na UE tega ne rabiš) in če podpišeš na UE imajo direktno bazo, tko da imaš papir  s sabo v P in dobiš takoj pravi rojstni list. če pa podpišeš na CSD potem dobiš prvi rojstni list brez očeta, čez cca pa še enega, kjer je vpisan tudi oče. to pa zato, ker nimajo skupne baze in morajo najprej dati poizvedbo na tisti csd kjer sta podpisovala in šele potem izdajo roj.list z vpisanim očeto. upam, da sem bla dost razumljiva. pa še to, leta 2008 sva midva na csd-ju rabla plačat neko takso, letos na UE pa neuser posted image

jst mam pa dons en tak čuden dan.. od dvehh dalje skoz trd trebuh kot kamen. kljub ležanjuuser posted image upam, da je samo krivo pretiravanje v zadnjih dneh. no, vsaj uspeli smo vse porihtat, samo še stvari v omare zložim user posted image ampak vseeno še ne bi šla rodit. pa čeprav mam že kar nekaj časa občutek da bo dan d 24.8. kar je že čez en teden user posted image

srečanje-načeloma pridem, razen če me bo spet trebuh hecal. mi je dragi že zagrozil, da v tem primeru ne grem nikamor, razen v P user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.8.2010 22:20:39   
tejči28
natalija taki padci pa niso glih fajn v taki visko nosečnosti,da še ne bo pri tebi kaj sprožlo user posted image user posted image

moj se je odločil,da morem ta vikend rodit,ker drugi teden ima gužvo v službiuser posted image user posted image itak,da ga boma ubogale ja.

almera ful maš lepo slikico,si mi dala idejo,da se bom jaz tudi tak slikala z mojim malim za spomin.user posted image user posted image

malecka_mateja in tpmc
vidve pa bota verjetno res sosedi,pa čeprav za kaki dan.Bota otvorile sept. v mbju.

laliela,saj te bom počakala,mogoče pa ti tudi pohitiš?

Razen bolečin in pritiska od spodaj se pri meni druga ne dogaja,nič se čep ne lušči,mala se giblje non stop.Pred porodom pa bi se naj umirila,tak da.Sem pa tak okorna,da se ne upam več vozit z avtom.Tak da bom do konca peški ali pa da me moj kam pelje.Ve še vse vozite avte,ki imate pdpje blizu mene? (začetek sept.)

blanči
ne morem verjet kako veliko pupo maš,upam,da rodiš čimprej.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 18.8.2010 22:22:27 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 844
18.8.2010 22:24:24   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,
         lenca78 ,tinkatonka
24.8. SOncIca.LoveLove,benika
        blanči
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja,bambinca
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
        inčy
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

20.8. malecka_mateja,tinkatonka,
        lenca78 ,tinkatonka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28,
        bambinca
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo
03.9. mala

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.8.2010 5:44:25   
katrinka
almera - res je lustna slikcauser posted image

archie - ja ti pa telefon kr pri sebi k mene je zzacel ze kr dobr sraufat...ce bo tko slo mene ne bo dons k morm skoz bit na wc-ju,taka pa ne morm niti vozt...

no sej napisem se kaj...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.8.2010 5:50:13   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

natalija taki padci pa niso glih fajn v taki visko nosečnosti,da še ne bo pri tebi kaj sprožlo user posted image user posted image

Če pa sedaj dobim popadke se pa kar ubijem!!! Celo noč nisem spala, ker me spodaj vse boli pa da še zraven te bolečine dobim popadke??? Adijo pamet!!! Niti premikat se ne morem. Po moje s pregledom pri G danes ne bo nič, ker nog ne morem ne razširit kaj šele dvignit. Bom se pa šla v bolnico pokazat, ker bolečina je za pop... Bo že kako.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.8.2010 7:10:35   
tpmc
da se še javim zadnjič pred pregledom. Ob devetih imam.

torba bo počakala kar v avtu in če rodiva mi jo moj kasneje prinese,oh glavnik še manjka.
Jaz mislim da če ne bo danes bo pa res kmalu ker imam že ful močne krčne v spodnjem delu in od danes naprej tud krvavkast izcedek. Sem pa še čutla nogice kako jih je premikala tako da je zaenkrat še pridna in živahna. Smo pa danes 37 teden, jupi.
archie sms pošljem takoj ko je mogoče, ampak pri naših zdravnikih si naročen takrat in takrat vzemejo pa te z hudo zamudo.. upam samo da bo vse vredu z našo princesko!!!
če se zdaj en čas ne slišimo želim vsem vredu nosečnost še naprej, tiste ki pa greste v rim pa želim da mine čimprej z čim manj bolečinami in čim bolj zdravimi otročki.

pa saj 19.8. je lepi datum user posted image user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 7:14:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
   [Brisano sporočilo]
19.8.2010 7:22:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tpmc)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?