|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
17.8.2010 21:02:44   
zalcy
hvala vsem za lepe besede... ZLATE STEuser posted image
bi vam pa prilepla kakšno slikco tu gor, pa ne znamuser posted image
sem pa naložla nekaj slikic v svoj album, pa si jih lahko tam pogledate...user posted image

klemcy- ne, na fb nisem, ker si nekak ne uspem profila narest, ni časa... sem pa na netlogu... tam pa ni septembrk, al pačuser posted image hehe

tejci28- ne, nisem še napisala porodne zgodbe.. si bom enkrat vzela čas in jo bom napisala, ker mi ga vedno zmanjka...user posted image sicer pa ni glih najbolj lepa moja zgodbica, je pa zato moja neža najlepše darilo, ki sem ga lahko dobilaaauser posted image user posted image

katrinka- kako pa je s tabo... nisem še uspela vsega prebrat, pa te bom rajše kar vprašala.. res že greš v soboto, kaj pa je vzrok, da ti bodo sprožili poroduser posted image

žanataja- glede kapljic.. jas sem tudi kupila bio gaja kapljice, ki se dajo enkrat na dan.. potem pa sem kupila še vetrovne kapljice, ki se dajo dobit samo v lekarni slovenj gradec, pa nikjer drugje.. se dajo pa po potrebi, lahko do 3-4x na dan in kolikor sem opazla res pomagajo...so pa fajn sladkastega okusa, zato jih imajo otroci radi...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 726
17.8.2010 21:08:26   
mala2001
Zalcy!

Neža je presladka pupika!!!

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 727
17.8.2010 21:14:07   
tejči28
Zalcy,lepo pupiko maš.user posted image

Jaz sem pa danes dobila vozek,moj ga je prej sestavil,je pa kar slabe volje,ker je bil drag (600€),ampak kaj ko takega rabim.Njemu itak,da je brezveze,ko skoraj nikoli nikam ne gre,jaz pa grem vsaki dan za 2-3 ure na sprehod. Joj,kak je smotan včasih.Je pa voziček od phil& teds.user posted image    

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 728
17.8.2010 21:18:58   
mala2001
phil& teds.

Za tak vuzek se mi 600€ ne zdi tak veliko! Zgleda superca!

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 729
17.8.2010 21:24:21   
tejči28
user posted image    Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
      maca29,laliela- pregled v P
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
          tinkatonka
24.8. SOncIca.LoveLove,benika
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
          tannya,janjja
26.8. archie,corfu,hanizali,LoveLove
27.8. cresisy
30.8. sanje2,amelie010
31.8. natalija28,T.Z.
01.9. NiNiBo
07.9. nadka30
08.9. natalija28,almera

user posted image    UZ pregledi    user posted image

18.8. tpmc,blanči
20.8. lenca78, archie
23.8.
lillchy123
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

18.8. tpmc,bambinca,maca29
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
          tinkatonka
25.8. lillchy123,mala2001,tejči28
26.8. sanje2,archie,hanizali,LoveLove
31.8. T.Z.
01.9. NiNiBo

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 730
17.8.2010 21:25:59   
tejči28
mala,seveda ni veliko,ker so še dražji,imam pa tistega z dodatnim sedežem za drugi voziček,pa še košarico. 

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 731
17.8.2010 21:47:52   
tinkatonka
HEJ!

Uf sem crknjena danes. Je bil naporen a lep dan. Najprej sem dopoldan v druzbi prijateljice in njenega sinka naredila peš pot po PST od BS3-ja do Žal in nazaj, popoldne sem se pa dobila s prijateljičino družino na otr.igrišču v Zajčji Dobravi, kjer sva z njenim možem (fotograf) naredila spet nekaj nosečniških fotk Me je kr "matral", sem spet veliko prehodila, ampak upam, da bodo fotke prekrasne! Potem smo šli pa še k njim domov na pečeno koruzo, tak da sem zdele sita in fajn fajn utrujena, grem samo na kavč k možeku, pa še "Nikogaršnja zemlja" se bo zdele začela.

zalcy...lepo da si se oglasila. Nežika pa je prekrasna! user posted image

Jinx....mislim nate in držim pesti da uspeuser posted image . A se nam boš potem v četrtek že pridružila na srečanju, al si še v bolnici takrat?

tejči...super za voziček user posted image user posted image user posted image

Želim vam prelepo noč in se beremo jutri.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 732
17.8.2010 22:11:17   
tannya
Heh, hej

Danes je pa moj prvi dan porodniškeuser posted image in preživela sem ga zelo delovno. Pa še voziček sem dobila in sem prav zadovoljna.

Zalcy:super te je bilo prebratuser posted image user posted image user posted image . Lepo se rihtajta s princesko Nežo.

Jinx: Držim pesti zate. Fajn zrihtaj jutri in se javi, ko boš lahko.user posted image user posted image

Srečanje četrtek: jaz bom prišla okorg 10.30. Upam, da se nas nabere kaj, da ne bom sama kave pila.

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
17.8.2010 22:15:23   
tejči28
Jinx tudi jaz držim pesti,da obrat uspe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 22:15:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
17.8.2010 23:08:12   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Zalcy,lepo pupiko maš.user posted image

Jaz sem pa danes dobila vozek,moj ga je prej sestavil,je pa kar slabe volje,ker je bil drag (600€),ampak kaj ko takega rabim.Njemu itak,da je brezveze,ko skoraj nikoli nikam ne gre,jaz pa grem vsaki dan za 2-3 ure na sprehod. Joj,kak je smotan včasih.Je pa voziček od phil& teds.user posted image    

He he, toti tvoj ded user posted image  Ja če boš dosti vozičkala, valda da rabiš dober voziček, sploh pa ker bomo najbolj vozičkale v jeseni in zimi. Moj pa HB vsak dan hodi voziček gledat v sobo in že komaj čaka, da bo vozičkal. Po moje se bom mogla prav zagrebst, da še jaz pridem na vrsto user posted image

zalcy - pravo princesko imaš, bravo. user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 736
18.8.2010 6:36:48   
hanizali
Dobro jutro!!!
A že spet sem ta prva!!???Namesto,da bi spala dokler lahko.Ma,saj se moram pohvalit,da sem celo 2 krat po 2 urci zaspala v celi noči,,,,Za popi...
Jinx vidim,da tudi ti ne moreš več spat,kaj te že pripravljajo???VSO SREČO DANES NA ZO!!!!!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 737
18.8.2010 6:38:36   
hanizali
Zalcy kolk imaš prekrasno pupiko!!!!Pa tudi raste pridno,kar tako naprej.

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 738
18.8.2010 6:42:03   
corfu
Jutro

Jaz tudi ne morem spat user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 739
18.8.2010 6:49:42   
corfu
Jinx, srečno!!!!

Zalcy, prelepo hčerko imašuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 740
18.8.2010 7:46:53   
corfu
A ste že kaj nabavile kapljice proti krčem-katere?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 741
18.8.2010 8:01:47   
malecka_mateja
JUTRO!

tejči nič se zarad dedca ne sekiraj sej bo boljše.

vsem ki imate danes preglede, ZO ali kaj podobnega vseliko sreče in dobro opravite.

Jaz sem nabavila kapljice proti krčem lefaxin in avstrije. pri tjaši sem pa imela kuminov sirup in pa vetrovne koroških lekarn pa je šlo super skozi. zdaj bom te probala menjam še vedno lahko.
Natalija in klemcy hvala včeraj za lep dopoldan.

Samo 5 dni še in gremuser posted image sploh ne morem verjet no upam da 6 da bi me v ponedeljek čimbolj pozno not sprejeli.ma bomo videli kaj rečejo v petek.

Zdaj pa grem nekaj jestuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 742
18.8.2010 8:17:19   
mala2001
Jutro!

Joj, kak mene vse boli.... men je tega dost! Ponoč se milijonkrat obrnem, me bolijo kolki, pa kolena, pa krči bi me radi napadli....
Začela spet kar konkretno zatekat.... neč bo spet treba bolj blajk (neslano) kuhat. Se takoj vidi po kilaži : +1,5 kg od včeraj na danes user posted image , pa une 3/4 vrečke čipsa je tud mal pripomoglo. user posted image če se pa ne morem upret!

Vse, ki imate danes take in onake opravke okoli dohtarjev, lepo obavte! Pa izkoristit jih na muč do 1. septembra, ker po ne bo noben več delal.... mislim, da bomo vse, ki grem v septembru rodit morale kar ena drugi asistirat....user posted image Al bomo pa Pahoraj za babco in ginekologa angažirale user posted image user posted image

Danes imam namen počivat! Skuham samo kosilo, pol pa noge v luft, da otekline splahnijo....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.8.2010 8:25:14   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinka - sem zadnjič mojmu tvoje nosečniške fotke pokazala in smo imeli tudi sedaj v Bovcu "foto sešn" (dragi je malo bolj aktiven hobi fotograf). Edino zdaj rabiva koga, da naju bo skupaj slikal, ker do sedaj sem na fotkah sama in z Borom, ene par je tudi družinskih. Jih moram še dol s fotkiča snet

Joj Almera, potem pa (nujno) rabim ravno tebe oz vas v kompletu. Tudi moj dragi je fotograf in seveda sem na vseh slikah samo jaz. Mislis, da bi slo, da se skupaj en dan zmenimo, najdemo eno fajn lokacijo in naredimo 'vzajemen' foto sesn'. Res sem ze reno studirala, komu rect, tole bi bilo pa super, ce ste res 'taksne sorte'.

Kaj pravis?

T.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 744
18.8.2010 8:33:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Katrinka naj ti bo user posted image  pol-pol vsakega user posted image

iiii...hvala hvalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

mene je pa hotela dr. sketelj zadržat not pa sem jo prepričala, da me še do petka spusti, saj sem odprta samo en prst

zakaj te je hotela zadrzat - vem da mas kar kmal rok a vseenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zalcy

katrinka- kako pa je s tabo... nisem še uspela vsega prebrat, pa te bom rajše kar vprašala.. res že greš v soboto, kaj pa je vzrok, da ti bodo sprožili porod

aha,uradn mam diagnozo za dete zastoj rasti,sicr raste a po svoji krivulji,zadnje tedne naj ne bi bla rast prevec fajn pa bodo sprozl,pri meni temu otroku ocitn ni fajn in je bolje da rodim - tako v kratkem...da ne pisem prevec in nakladam na to prezveceno temouser posted image

tinka
- pa da pokazes slike a ne...una pot pst - mi jo mamo radi pa za prvi november kr v bs parkiramo pa gremo pol pes...ceprav ma moj vedn sreco z parkiranjem mi una guzva ne disiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

A ste že kaj nabavile kapljice proti krčem-katere?

ne, moja hcerka sploh jih ni melauser posted image

srecanje
- ob desetih a ne - pridem,samo tocn najbrz ne - a sm kdaj ze...user posted image

jinx - MISLIM NATEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.8.2010 8:35:44   
archie
jutro so user posted image !!

Jinx: srecnoooooooooo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzim pesti, da bo ZO uspel!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.8.2010 8:42:58   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

Natalija in klemcy hvala včeraj za lep dopoldan.

malecka_mateja: tebi hvala za včeraj. S Klemcy sva tak najbrž požirale tvoje besede o izkušnjah o tem in onem pa razni nasveti, itd.user posted image  Super je blo. Kako si pa na pregledu rešla? Urin O.K.? Ojej, ti že dneve na eni roki odštevaš...user posted image  Saj bo hitro minilo.

Tudi jaz si rihtam te kapljice iz Koroških lekarn pol bomo pa vidli.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.8.2010 8:44:05   
archie
Kapljice proti krcem: a to jih lahko dobis kar brez recepta? 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.8.2010 8:47:57   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Kapljice proti krcem: a to jih lahko dobis kar brez recepta? 

ja...pa ful velik jih je

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.8.2010 9:06:15   
tinkatonka
HEJ!

Kako ste kaj? Vidim, da imamo povečini kr vse težave s spanjem. Jaz sem šla danes ponoči 2× na wc, potem me je zbudil Anej, ko je prišel proti jutru k nama, potem me je zbudil še mož, ko je šel od doma (danes si je vzel frej dan in je šel e ob 6h gobarit), no na koncu sva z A. skoraj spet prespala zajtrk v vrtcu, tak da sem čist crknjena. Sem rekla, da bom mal počivala doma, ker sem čist preveč aktivna, pa v kombinaciji s slabim spanjem to ni ravno najbolj fajn, bi mogla mal energije in moči šparat za po porodu.No ampak kot kaže danes s počivanjem spet me bo nič. Grem spet na en dopoldanski obisk, ki bo sicer minil v super družbi, do takrat pa bom pomila še okna v stanovanju. Po kosilu imam pa namen odspat eno kitico, preden grem po Aneja in popoldne dam res noge gor in počivam.

kapljice proti krčem....ne bom kupovala vnaprej, ker niti ne vem ali jih bo user posted image imel ali ne, oz. ali bomo imeli take krče, da jih ne bomo mogli brez kapljic preživet, ali ne? Vem da ima vsaj 90% otrok krčke, samo eni imajo res hude (to je bil pri nas Anej), eni pa bolj sem pa tja le. Sicer pa proti krčkem pomaga tudi masaža, nošenje v položaju fetusa (npr. v sleepyu), pa prehrana mame seveda, če doji. Tak da bomo sproti videli. HB lekarna ni daleč od nas, tudi ponoči dežurna je le 15 min stran, če bo fajn kriza.

tannya...super za voziček! Katerega si potem vzela? Novega?

srečanje v Zvezdi
...po vsej verjetnosti pridem tudi jaz, moram it itak po Aptamil vrečke v DM v BTC.

Zdaj pa krpo v roke pa okna pucat. user posted image

Čav

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu zalcy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?