|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
18.8.2010 13:19:36   
sanje2
hej, mi pa nimamo nobenih dvojčkov, trojčkov pri septemberkah, ali pač???

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.8.2010 13:22:57   
Inčy
Hej, hej!

Pregled je za nami ... zgleda, da mi sploh ne bomo imeli CTG-ja - čudno user posted image - naročena sem čez 1 teden, predvsem zaradi izvidov - mi je danes vzel bris za streptokok in vodo ter kri ... bebika je obrnjena dol, tako kot mora bit, plodovnice je dovolj - koliko tehta pa ni povedal ... tak da smo mi bolj slepe kure ... nič ne vemo, ko bo bo ... čakamo user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.8.2010 13:46:54   
tannya
Uf ste načvekaleuser posted image !

Jaz sem bila pa na kontroli za cukr in je zaenkrat ok, 1-2 enoti inzulina grem više pri zajtrku. No, naslednji teden pa imam pregled pri zdravnici...me že kar malo skrbi, ker vse pravijo, da zoprnauser posted image .

DM v BTC -ju je tudi v Hali A, skoraj nasproti Špara in se mi zdi, da je večji ko0t tisti v City parku.

Tinka: voziček sem potem kar Quinny speedy vzela. Enakega kot smo imeli, le da je izboljšana verzija. Sem ful zadovoljna, pa take lepe zelene barve je.

Srečanje jutri v Zvezdi: tiste, ki imate cukr, vam sporočam, da sem danes jedla njihov sladoled, ki je brez sladkorja in dodatkov (samo sadje in melko) pa je zelo dobr in mi ni cukra dvignil. No, Benika ti si rekla, da pridešuser posted image

Jinx: verjetno je obrat že za tabo. Upam, da je uspel in da si dobro in se čim prej javišuser posted image user posted image user posted image

Lel dan vsem, Tanja

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.8.2010 13:51:49   
Jinx
Živjo!

Še enkrat hvala vsem, ki ste mislile name danes user posted image Obrat pa na žalost ni uspel, je G poskušal v obe smeri, ampak je naš user posted image trma na kubik in se ni premaknil niti za centimeter user posted image Razlog za neuspešen ZO je po pričakovanjih premalo plodovnice, tako da se tudi do konca user posted image najverjetneje ne bo obrnil. Ah ja, bomo že user posted image

Srečanje v Zvezdi: danes ob 17h imam še en kontrolni CTG in če bo v redu, me bodo mogoče že danes spustili domov user posted image In v tem primeru seveda pridem jutri user posted image

Lepo se imejte,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.8.2010 13:58:10   
archie
oh Jinx, zal mi je, da ZO ni uspel user posted image user posted image user posted image

kaksna je sedaj "napoved" za naprej? A sta se z G kaj pogovarjala o tem?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.8.2010 14:01:25   
Jinx
Sem rekla, da se bom najprej posvetovala še z mojo ginekologinjo, potem bom pa videla kako in kaj. Sem pa 100% odločena, da ne grem rodit vaginalno otroka v medenični vstavi.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.8.2010 14:03:36   
archie
jinx, ZS sem ti poslala.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.8.2010 14:03:46   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Živjo!

Še enkrat hvala vsem, ki ste mislile name danes user posted image Obrat pa na žalost ni uspel, je G poskušal v obe smeri, ampak je naš user posted image trma na kubik in se ni premaknil niti za centimeter user posted image Razlog za neuspešen ZO je po pričakovanjih premalo plodovnice, tako da se tudi do konca user posted image najverjetneje ne bo obrnil. Ah ja, bomo že user posted image

Srečanje v Zvezdi: danes ob 17h imam še en kontrolni CTG in če bo v redu, me bodo mogoče že danes spustili domov user posted image In v tem primeru seveda pridem jutri user posted image

Lepo se imejte,
Vesna

O Jinx, smola, da ni uspelouser posted image . Drži se in upam, da se nam jutri pridružiš, da te bomo tolažileuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.8.2010 14:08:57   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Hej, hej!

Pregled je za nami ... zgleda, da mi sploh ne bomo imeli CTG-ja - čudno user posted image - naročena sem čez 1 teden, predvsem zaradi izvidov - mi je danes vzel bris za streptokok in vodo ter kri ... bebika je obrnjena dol, tako kot mora bit, plodovnice je dovolj - koliko tehta pa ni povedal ... tak da smo mi bolj slepe kure ... nič ne vemo, ko bo bo ... čakamo user posted image

Tut jaz ne bom imela niti enga ctg-ja. Očitno je na Ptuju pač taka praksa. Meni je G rekel, da je to potrata časa in mantranje nosečnice user posted image  Kje že imaš ti ginekologa? No drugače pa fajn, da je vse ok user posted image

Jinx - sem držala pesti, da bo ratalo user posted image  Ampak verjamem da bo na koncu vse lepo in prav.

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.8.2010 14:26:02   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: archie

jinx, ZS sem ti poslala.

Poslala nazaj user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.8.2010 14:31:20   
bambinca
jaz sem iz pregleda; Srček na ctg kaže super in to je najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image

jaz sem pa malo v k...user posted image , fuuuul bruham, sem na hitro shujšala, urina sploh ne bom komentirala, mi je pa zmanjšala dozo železa, če bo mogoče kaj bolje z bruhanjem...mi je pa kazalo popadke ( sicer sem itak že vedla zanje), tako da upam, da kmalu šibamuser posted image

pa zadnjič na srečanju je bila omenjena Ultiva in sem danes vprašala še to G, da ne bi širila nepravih informacij in je povedala isto: zadeva naj bi se zelo hitro razkrojila in izločila iz telesa, tako da za otroka je to okuser posted image

NP 25.8.

< Sporočilo je popravil bambinca -- 18.8.2010 14:32:26 >

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.8.2010 14:34:43   
archie
bambinca: oh, a se vedno ti je slabo?? user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ti bo kmalu bolje!!

A ultivo dobis povsod? v vsaki P?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.8.2010 14:39:20   
bambinca
archie ja, še vedno, pa če sem zdržala toliko mesecev, bom pa še par dniuser posted image user posted image user posted image sranje je samo, ker posledično gre urin k vragu oz moje ledvičke trpijo, pritisk je na low low,in vse to ta velik razume, ta mali bi se pa po meni obešal in skakal...in če drugega ne, je res luštno med vožnjo iskat vrečke, pa recimo iz Hoferja ven tečt, ko da si kaj ukradu...user posted image

za Ultivo pa poglej pod opis Jeseniške P, kaj ti tam nudijo

< Sporočilo je popravil bambinca -- 18.8.2010 14:40:49 >

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.8.2010 14:46:47   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Živjo!

ja ti smola ti, me pa tako stiskale pesti... no, morda se pa sam bejbi obrne, se pa strinjam s tabo, tudi jaz nebi šla probat naravno v tem primeru, čeprav te bodo na vse kriplje poskušali prepričati... vsaj jaz sem dobila tak občutek, da vseeno fuuuuuul težijo k naravnemu in se moraš za CR skoraj stepsti...

bambinca, zna biti bruhanje od železa. tudi meni je full slabo po teh pripravkih, pa do sedaj nekak nisem nagruntala zakaj, ampak je to točno to... plus, da imam kljub temu ful slabo kri, ja bravo...

ctg - meni je čisto vseeno, če mi ga ne delajo, saj nimam kej dosti od tega, da mi povejo, da imam manjše popadke... brez veze se mi zdi nekak, edino, če bi bilo s user posted image srčkom karkoli narobej, potem pa ne rečem... drugače pa verjetno da ni ravno prijetno tam ležati čisto pri miru. mislim, da tiste, ki ga nimate, ne boste za prav nič prikrajšane... moje osebno mnenje...

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 789
18.8.2010 14:51:55   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

n če drugega ne, je res luštno med vožnjo iskat vrečke, pa recimo iz Hoferja ven tečt, ko da si kaj ukradu...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a pri prvih dveh user posted image je bilo pa vse ok?

CTG: meni se je zadnjic edino malo cudno zdelo, ker je moja user posted image imela ful nizek utrip. Vecinoma okoli 125. Enkrat v 20 min je celo brcnila, se ji je utrip povisal na 140, ampak potem padel takoj na 103 udarcev.... lenoba lena user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.8.2010 14:54:58   
nenka7
he he, archie, ti imas res bolj lenčino od bejbike, ampak po moje ni panike... samo da ni kakšnih težav, pa je vse ok... a tebi bodo delali ZO?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.8.2010 14:59:32   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

he he, archie, ti imas res bolj lenčino od bejbike, ampak po moje ni panike... samo da ni kakšnih težav, pa je vse ok... a tebi bodo delali ZO?

saj sem vprasala, ce je ok, da ima tako malo utripov, pa je rekla, da je to cisto normalno.

glede ZO se ne vem. v petek imam kontrolni UZ in se bom z mojim G malo pogovorila. ceprav zaenkrat sem bolj proti kot za...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.8.2010 15:00:53   
bambinca
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

n če drugega ne, je res luštno med vožnjo iskat vrečke, pa recimo iz Hoferja ven tečt, ko da si kaj ukradu...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a pri prvih dveh user posted image je bilo pa vse ok?

CTG: meni se je zadnjic edino malo cudno zdelo, ker je moja user posted image imela ful nizek utrip. Vecinoma okoli 125. Enkrat v 20 min je celo brcnila, se ji je utrip povisal na 140, ampak potem padel takoj na 103 udarcev.... lenoba lena user posted image

ne, nisem brez izkušenjuser posted image user posted image user posted image je bilo pri prvih dveh isto, no, na koncu ni bilo tako hudo, kot je zdaj, ampak to so verjetno leta hahaha

nenka, ja, upam, da je to to in bo sedaj bolje, je pa težko rečt, ker sem bruhala tudi, ko železa še nisem jedla

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.8.2010 15:01:36   
malecka_mateja
natalija in klemcy moj urin pri G je bil user posted image user posted image user posted image user posted image ketonov in lekocitov za izvo z vse +++ tako dauser posted image v petek dobim železo v žilo ker bruham po železu in mi ne paše. pristiska sem imela 92/60 user posted image user posted image katastrofa sem misla dam ibo naša kava pomagalauser posted image ampak druga pa je ok.

jaz tudi komaj čakam ponedeljek da grem in da se rešim.

sem mojo g vprašala za nasvet ali spinalnega CR lai splošnega pa je rekla da mi priporoča spinalnega čće se le zvokov ne bojim ampak glede na to da sem med.sestra sem že kakšno operacijo tudi skozi dala in jo gledala zraven tako da to mi je poznano. tako da če bo ratal spinalni če mi bo primlo grem na spinalnega.pa še okrevanje je baje lažje tako da Jinx če boš mela CR a maš možnost spinalnega?

midve grema zdaj na kepico sladoleda in po šrek kozarec ker še imam pikice pa z user posted image sestro se dobimauser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.8.2010 15:14:09   
Inčy
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Hej, hej!

Tut jaz ne bom imela niti enga ctg-ja. Očitno je na Ptuju pač taka praksa. Meni je G rekel, da je to potrata časa in mantranje nosečnice user posted image  Kje že imaš ti ginekologa? No drugače pa fajn, da je vse ok user posted image

Pa ja ... saj po eni strani je mogoče res boljše, da ne ležiš vsak teden tam ... drugač pa me samo firbec malo, če se že kaj dogaja user posted image Bomo tudi brez CTG-ja rodili user posted image Drugač pa imam jaz ginekologa v ZD ... dr. Sučurja - zelo fajn drugač in ga res ne bi menjalauser posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 795
18.8.2010 17:12:15   
tpmc
halo halo..
evo mene s pregleda...

plodovnica mi uhaja in v levem delu zgoraj več nimam nič plodovnice (ko smo risali plodovniški križ) tako da sem jutri med 9 in 10 uro naročena v porodnišnici kjer se bomo zmenili za datum poroda, ker ne moremo več čakat. Jutri sem pa začetek 37 tedna tako da ni več panike. Bodo jutri oni povedali kako in kaj.. Bodo pač umetni popadki, razen če ne dobim prej svojih. Umetni pa so...? mislim saj vem kaj so.. ampak so neprijetna izkušnja? Glavica je že zelo dol tako da zadnja dva dni res že komaj hodim, sramna kost pa me boli ko sto hudičev, še komaj spim ponoči. Mam pa tudi rjav izcedek, torej čep. Se javim jutri kako in kaj, če pa se ne javim... pa veste kje sem :)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.8.2010 17:17:54   
tpmc
Naša pupa ima 2760 gramov in je velika nekje 48cm. Sladkor zadnjič je bil ok, železo tudi.. zredila sem se za 15 kg vsega skupaj (od zadnjega pregleda do zdaj za 2kguser posted image ) ampak ni nič komentirala tega.. tdui zatekanje je krivo, ker namreč ful zatekam.
Torbo za P imam pripravljeno. Zase in za malo princesko. Sem vzela še cotike št. 50 poleg. To pa so zdaj res vse info iz pregleda :)

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.8.2010 17:19:57   
bambinca
no, dobro opravi/ta jutriuser posted image user posted image user posted image a ti plodovnica konstantno odteka?

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.8.2010 17:20:43   
sanje2
tpmc: se mi zdi da si ful vesela, pa saj jaz bi tudi bila, drži se in sporoči kako naprej, , pa saj kot si rekla zaj ni več nevarnosti za user posted image ,si pa prva iz MB

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.8.2010 17:20:50   
tpmc
aja.. evo spet jaz..

ctg je bil super ker je bil moj poleg in sva poslušala srčka. med 160 in 180 udarci na minuto, popadki pa so med 20 in 25. Torej jih prav ni. Ali mi lahko kera razloži kako zgledajo umetni popadki? kako dolgo približno traja, itd.. saj če ti sprožijo porod ti vrjetno pospešujejo dozo um.popadkov tako da ne traja predolgo?? ne vem.. mama pravi da jih je mela pri meni in da ni prijetno..

grem zdaj napisat porodni načrt v kolikor jutri ostanem noter..

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?