mala2001
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka HEJ! Evo Anej je v banji, se kopa, meni pa se na štedilniku kuha omakca za skirnjo (bučke,paprike, paradižnik), vmes pa skočim še na RR mal pogledat. Sem pa tok huda danes na mojga . Je šel za cel dan gobarit, že ob 6h šel od doma, sem ga ob 8h klicala, je bil čist lepo dosegljiv, ko ga kličem ob 12h, kako kaj napreduje gobarjenje, ga pa sploh ne dobim. In je bil do 16h nedosegljiv, seveda če pa je bil "bogu izza nogu", kej simobilov signal ne potegne. Matr bi ga . Kaj pa če bi šla vmes jaz rodit? ga vprašam njegov odgovor pa: Sej nisem jz kriv da ni blo signala. Ja itak da nisi kriv dobesedno, kriv si pa tok, da si greš to, da si 4h brez signala sploh lahko privoscit!!!!! Ma penasta sem!!!! In ce bi se res kaj zgodilo, pa bi mogla it, bi še porod lahko zamudil! Jst bi mojga mende ubila, če bi tako naredo.... Že tak se mi zdi, da sem žena/mama zmaj, sedaj v pa sploh.... ampak red mora bit (imam podporo vseh žensk v familiji po njegovi strani, ki so kar vesele, da končno ena baba v familiji, ki se ne da zaje dedcom), Danes sem morala kar v mesto, ker so mi tako kremšnite zadišale, da ni blo druge, kot da malega v avto popokam in grema. Sma eno že mahnila, mislim, da bova zdej pa še drugo Ko vas takole berem... tud js bi že šla po eni strani v rim, po drugi me je pa tako strah, da bi na katerega od G naletela, ki bi vztrajal pri "probanju" naravnega poroda, da bi raje čakala na datum pri svoji G. Sej mogoč ne bojo komplicirali, sam mam tak čuden občutek....
|