|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
18.8.2010 13:56:06   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image   , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P:23.8.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:13.9, M:___

6.2.
user posted image
vrtnica21, 33, Ljubljana,2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P:____
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P: 30.8.

8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P in M:21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,P:____
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image ,P:

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image ,
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P:31.8.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , NS:16.8, P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P:30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:_____
user posted image Mišyka, 29, Škofja loka, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:6.9.

24.2.
 user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. , , , NS:___, P: _____
25.2.

user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.
babynitka, 25, _________, 1. , , , NS:26.8., P:16.9.
28.2.
user posted image tarikata,23,Ljubljana,1.user posted image ,user posted image ,P:
user posted image tanjusi,..,..3.user posted image ,user posted image ,P:14.9.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

[/quote]

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.8.2010 14:06:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ko ste glih pri dojenju: jaz sicer nimam izkušenj, ker pričakujem 1. otroka... Sem pa mela danes take lepe sanje - da sem rodila takega lepega fantka, s črnimi laski in da sem ga dojila... Ko sem se zbudila, sem bila vsa blažena, da sem še kar nekaj časa ležala v postelji in sanjarila, da zraven mene aja mali pikec.. user posted image

Kolk lepo user posted image , zihr so preroške. Je res takoo lepo videti malo bitje ležati zraven, pa čeprav si bolj kot ne zombi na začetku. Še zdaj se velikrat spomnim, ko sem se ponoči enkrat zbudila z občutkom, da me opazujejo, pa me je "le" moj mali sine tako nežno gledal, čisto mirno, res blažen občutek. Še dobre pol leta, pa ne bo več samo v sanjah. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

No, meni prsi že lepo rastejo, glede na to, da še trebušček nič ni zrasel. Že v 2. mesecu nosečnosti sem morala po eno številko večje modrce, zdaj pa so mi ti že fejst na knap, tak da bo treba v shoping. Imam res take male breskvice drugače , zdaj pa imam že kar lepe melonce... hahaha Mi je moj rekel, da imam zdaj vsaj neke "joške"...

Še en mal tak nasvet, za poj, si ne morem pomagat user posted image : slab mesec pred porodom sem si že kupila en modrček za dojenje, pač takega, da mi je bil takrat prav, da ne bom brez user posted image . Pa une blazinice vpojne. No, te so zelo prav prišle, ko je mleko navrlo, modrček sem pa 1,2,3 "prerasla". So pa, vsaj kolikor sem jaz takrat gledala, najcenejši in zelo kvalitetni v Muellerju, me je cena v BabyCentrih ipd. čist na rit vrgla. Edino zelo velikih številk nimajo, jaz sem zase sicer dobila, pa imam (no, sem imela user posted image ) 80D, kolegice je bilo pa že prej ene toliko in ni v Muellerju nič dobila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Dojenje me je pomirilo  in mi dalo en tak zelo lep obutek, kaj pa vem, ne znam ravno dobro opisat. 
Upam seveda, da bo tudi v drugo dojenje steklo.

Se podpišem pod tole - res krasen, krasen občutek, sploh potem, ko ni več non-stop gor, ker tisto pa je mal frustrirajoče, čeprav še vseeno lepo.

IZVIRNO SPOROČILO: lola_J
Drugače je pa tako fajn, ko lahko otroka dojiš. Ko je pač lačen mu ponudiš zizo in veselo vleče. To je po moje ene boljših "izumov" matere narave

Jp, si ne predstavljam vstajanja in pripravljanja mleka sredi noči. Po možnosti na 2 uri user posted image . Je pa res, da lahko user posted image naštimaš, de to počne. user posted image user posted image user posted image Ja, sevede. No, so izjeme.

IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Tudi jaz nisem več prenesla čakanja na naslednji pregled, kupila na bolhi AngelSound in včeraj uživala ob poslušanju  bitju  .

user posted image

Pa še ena dobrodošlica vsem novim!

LP, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.8.2010 15:00:06   
Anonimen
do ri tudi jaz sem prvič nosečka, pa lahko rečem, da ni merilo, kdaj boš čutila. Očitno je res odvisno od lege posteljice. Meni se to zjutri ob 7h največkrat dogajajo, ko sem v legi pol trebuscek pol na boku. Zgleda, da se takrat zbuja in kobaca in premetava user posted image Prvič, ko sem čutila, je bilo tko nenavadno skratka prvič čutiš user posted image . Sem potem po forumu brala pa po ostalih, češ da ni mogoče samo mislim, pa da je, sicer ne čutiš brce, to bomo še vse občutile, pa kako izboklinco glavice in nogic ali rokic user posted image Jaz sem to pri kolegici videla se je prav pest vidla user posted image Ful dorbo zgleda.

Meta 21 ni problema zaradi ruparuta, sej tako nobena kemija ni zdrava. Me pa resno načenja zgaga user posted image

ninchi9 jaz mam tudi vsake toliko časa lepe sanje, ko dobim štručko v roko in dojim. Zanč sem celo sanjala kako sem takoj po porodu dobila v roko detece. user posted image Nikoli pa ne spola. Tudi za to bo še čas. Se pa tudi prsa meni lepo oblikujejo (mogla kupiti tudi jaz novi nederček), buši mam ša čisto malo viden. Se pa tudi meni dogaja, kot da je vse ok splodom, kakšen dan pa kar od nekje strah. Jaso in sem cel dan tečna in limonasta, se mi zdi da nas to dajejo hormoni user posted image

Glede roka, vem da je ena spraševala, ponavadi ga neprestavljajo, jaz imam 4 dni razlike, se pravi naj bi bil porod prej, pa so mi rekli, da redko prestavijo. Men je celo nekaj strahova razlagala, da bom celo kasneje rodila kake 5 dni. Ne vem po čem je sklepala. Jaz sicer dokaj točno vem kdaj sem zanosila, ker sem imela ovulacijski test, tako, da sva z G kar prepričani v najin datum, edino nevem kako je sedaj s tem, glede spola otroka, neke filozovije so, da se deklice kasneje rodijo fantki prej ali kakor koli.

Dekleta, kje se, da dobiti malo večjo kofekcijsko številko nosečniških spodnjih hlačk npr. velikost 50? Pa nederčke sem iskala, vsi so skostjo, mene pa zadnje čase zelo žulijo user posted image Tako, da tudi to prav pride, če katera ve kje bi se kaj takega dobilo v LJ.

Mene je tudi zamikal nakup AngelSound user posted image Se kar spomnim bitrja na NS sem dvakrat slišala in videla, G mi vedno pokaže srček kako utripa. To je nekaj zame božanskega.

(odgovor članu tarikata)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.8.2010 15:01:19   
Anonimen
Dekleta kje ste kupile AngelSound?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.8.2010 15:31:31   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Dekleta, kje se, da dobiti malo večjo kofekcijsko številko nosečniških spodnjih hlačk npr. velikost 50? Pa nederčke sem iskala, vsi so skostjo, mene pa zadnje čase zelo žulijo user posted image Tako, da tudi to prav pride, če katera ve kje bi se kaj takega dobilo v LJ.

Glede modrčkov... jst sem jih takrat začela nosit v porodnišnici, pa še takrat so mi bli kr premajhni, ker sem mela joške ko melone (še dobr da niso eksplodirale, čeprov ni velik manjkal). Potem pa ves čas, dokler sva se dojila. Zdej, v tej nosečnosti, so mi pa joške zrasle oz. postale ful bolj napete (in seveda boleče) kmal po tem, ko sem zvedla, da sem noseča. Tko da jih nosim že zdej, sploh doma in za spat.

Dva mam od Lisce, so zelo lepi, mogoče pa ne nudijo take opore kot kakšen drug (večjo oporo potrebuješ res na začetku, po porodu, pa v času polnega dojenja), so lepi, pa material res diha... Drugač dobiš pa v Mullerju čist navadne bele, niso lih ne vem kako lepi, ampak od vseh mojih so najbolj močni in ti res držijo gor. Pa se mi zdi, da so ful poceni. Enga mam od Mothercare (ampak zdej mislim, da tega pri nas ni več), pa mi ni preveč dober - za zdej je, ker še ne rabim tolk.
V glavnem ko kupujete, glejte, da je čim bolj močen (sploh če mate večje prsi), pa da je bombažen. Enga mam bolj lepega, ampak ni bombažen in sem poleti ves čas pi.... ker sem ga mela gor par ur in je bil cel moker in seveda tud jst... 

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.8.2010 16:33:14   
Anonimen
Potem bom pa tudi jaz sla v mullerja pogledat. Jaz trenutno rabim 80 pomoje je sedaj kosarica C. Upam, da bom kaj lepega našla. Mene so nazačetku bolele prsa ful, potem sem imela nekaj časa mir, sedaj pa spet začelo žgati in pečt. Tako, da spet z nedrčkom spim meni tudi pomaga, samo jaz rabim bombažne pa zračne.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.8.2010 17:13:11   
hayabusa

za ziher vem da ga majo v pikapoloničinih trgovinah, naj bibil tud v babycentru

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.8.2010 17:33:58   
lil_
tarikata midva pa nisva hotla zvedt spola...in k sva doma gledala filmcke iz nuhalne se nama je tut zdel da med nogami nekaj opleta. sm pa 1x na forumu nekje vidla slikce user posted image in user posted image in mislm da za laicno oko sploh ni razlike...obema bingla med nogamiuser posted image

tut moje prsi so bol polne. modrcke mam sicer se svoje, sam glede na to da sm skor -6kg, modrcek pa poln, mislm da so kr velik vecje kot bi mogle bituser posted image bradavice so pa na otip se 100x bolj obcutljive kot ponavad, pa se ponavad nism mogla bit nikol brez modrcka user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.8.2010 18:58:05   
d´ori

Punce danes sem res presrečna user posted image user posted image user posted image Pregled je bil res super, ker so mi povedali, da je okužba s tokso že stara in mi ni treba več skrbeti user posted image Tudi drugače se otroček lepo razvija in je velik že 14 cm. G je rekel, da lahko začnem živeti kot vsaka druga zdrava nosečka le mirkati se moram malo bolj in ne smem športati, lahko pa grem končno tudi na kak sprehod in pa dobila sem zeleno luč, da lahko z mojim dragim spet začneva prakticirati user posted image

Cukica super za malega user posted image , ki si ga slišala. To je res fenomenalen občutek. Ko sem ga jaz prvič slišala, bi me od ganjenosti kmalu pobralo.

PilotGirl a si že našla AS?? Najbolj se ti ga splača nabaviti na Bolhi ali pa malo preglej druge forume (mama, BL), kjer jih punce stalno prodajajo. Drugače pa lahko nabaviš tudi novega a glede se bolj splača kupiti rabljenega, ker je ponavadi pol cenejši. Malo pobrskaj po netu in boš videla kje se nabavi.  Je pa res zakon, saj lahko vsak dan poslušaš srček in potem lahko odmisliš skrbi. Jaz sem se strašno bala, ko je enemu nehal biti srček, da se nebi slučajno isto zgodilo z drugim. A odkar poslušam srček vsak dan mi je mnogo lažje, saj vem, da je pikec še vedno pri meni  in mu srček lepo bije.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.8.2010 20:24:00   
DIANE

Moja kolegica ga je kupila prek bolhe za polovico bolj pocen, jaz si bom pa kar od nje sposodla.user posted image
Mi je pa rekla da tm bliz 5 meseca se šele sliši srček in mi ga ne želi prej dati da neb panike zganjala.
Hm tukaj sm pa mal prebrala pa ga tut slišjo user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2150241

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.8.2010 20:27:49   
MoSoNi
Lep pozdrav punce!

Malo pozno se javljam (vidim da ste se že "razpričale"), sem pa tudi sama februarka... PDP: 4. februar 2011. Dolgo sem čakala da bo katera odprla temo, potem sem jo pa celo zgrešila user posted image

Pozdravček,

M

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.8.2010 21:47:36   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
Moja kolegica ga je kupila prek bolhe za polovico bolj pocen, jaz si bom pa kar od nje sposodla.user posted image
Mi je pa rekla da tm bliz 5 meseca se šele sliši srček in mi ga ne želi prej dati da neb panike zganjala.
Hm tukaj sm pa mal prebrala pa ga tut slišjo user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2150241

Moja sodelavka ga ima in mi ga je v prejšnji nosečnosti nekajkrat za kak dan posodila. Ona je otroka vsak dan poslušala, začela pa je nekje okrog 3. meseca. Se bojda tud takrat že sliši ampak ne pri vsaki (ker je odvisno kje nosiš otroka) in pol je panika. Jaz vem da sem prvič iskala utrip kot butec in komaj našla, pa še premikala se je tako da sem ga vsakih par sekund zgubila. Potem ko je bila že malo večja pa ni bilo več problema. Tako da nič slabega če še malo počakaš;)

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.8.2010 21:54:11   
Nina33
Oj!

Jaz AS glih zarad svoje "panične" narave nimam, bi se skoz neki žrla poj user posted image . Čeprav mora bit pa reees dobr, poslušat user posted image malega bitja vsakič, ko se ti zlušta.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.8.2010 22:36:39   
antoninap
Jaz sem AngelSound kupila prek bolhe včeraj in namesto 70€ dala 47€. Je pa čisto nov, nič rabljen. Se splača pogledat, ker 70€ je res preveč.

Jaz bom v petek štiri mesece noseče, pa sem včeraj slišala srček, takoj ko sem AS malo nižje pod trebuh postavila. Res pa je, da ko se premikaš z AS, srčka ne najdeš tako hitro, meni ga je potem še enkrat za kratko uspelo slišat.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
19.8.2010 7:09:35   
tarikata
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

tarikata midva pa nisva hotla zvedt spola...in k sva doma gledala filmcke iz nuhalne se nama je tut zdel da med nogami nekaj opleta. sm pa 1x na forumu nekje vidla slikce user posted image in user posted image in mislm da za laicno oko sploh ni razlike...obema bingla med nogamiuser posted image

tut moje prsi so bol polne. modrcke mam sicer se svoje, sam glede na to da sm skor -6kg, modrcek pa poln, mislm da so kr velik vecje kot bi mogle bituser posted image bradavice so pa na otip se 100x bolj obcutljive kot ponavad, pa se ponavad nism mogla bit nikol brez modrcka user posted image

user posted image user posted image user posted image  sej vem, ampak zanimivo je, da sva oba to opazila. Saj je vseeno ali je user posted image  ali user posted image , važno je da je zdravo user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
19.8.2010 9:09:23   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: tarikata

user posted image user posted image user posted image  sej vem, ampak zanimivo je, da sva oba to opazila. Saj je vseeno ali je user posted image  ali user posted image , važno je da je zdravo user posted image

Fantje bi rekli "saj je vseeno, kaj je, sam da je dec zdrav"  user posted image user posted image

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
19.8.2010 9:34:09   
Mišyka
Nekej že bo, če ne bo punca, bo pa fant user posted image
Glavn pa, da bo pob zdrav ane

Ej punce, a je kšna kje brala o morebitnih negativnih vplivih angelsounda? Mislim razen tega da piše prov na strani AS da je neškodljiv (verjetno da ne bojo napisali, da je škodljiv).

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
19.8.2010 10:17:38   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Ej punce, a je kšna kje brala o morebitnih negativnih vplivih angelsounda? Mislim razen tega da piše prov na strani AS da je neškodljiv (verjetno da ne bojo napisali, da je škodljiv).

Na forumu od med.over.net gineklolog Pušenjak odgovarja, da uporaba ni škodljiva za plod.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
19.8.2010 13:14:47   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Nekej že bo, če ne bo punca, bo pa fant user posted image
Glavn pa, da bo pob zdrav ane

user posted image pa tut če bo punčka, sam de bo pob zdrav user posted image

Dons je pa meni en tak lep dan, mogoče samo zato, ker se malo sonček kaže, pa vseeno. Ta dobri hormoni šponajo, se mi samo smeji user posted image . Pa tolk sem si všeč s tem svojim bauhom user posted image . Vse je krasno, v glavnem user posted image . Kolk lepo je biti v pričakovanju user posted image .

Lep dan tudi vsem vam souser posted image !

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
19.8.2010 13:39:25   
Nina33
Eh, seveda, de je en lep dan, če sva se pa z user posted image pred 16-imi leti spoznala. Me je moral on spomniti, mene zgleda nosečniška pozabljivost daje user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
19.8.2010 14:35:26   
MoSoNi
Ja po navadi je tako, moj dragi si je pa na vsak način želel punčko. In zdaj ko sva izvedela da bo fantek, je kr mal razočaran. Ampak vseen pravi "Sam da bo zdrav"  user posted image

< Sporočilo je popravil MoSoNi -- 19.8.2010 14:37:58 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
19.8.2010 14:56:40   
samsara04
Nina33 user posted image da sta skupaj že celih 16 let! Uh, jz sem z mojim le 2 leti in pol.

Moja tašča je prepričana, da bo fantek (menda je vedno bilo, kot je rekla), prav tako trdi tudi tast. Meni pa je vseeno, glavno mi je, da bo z njim/njo vse uredu. Ko gledam to majceno bitje, kar ne morem verjeti, da živi v meni in raste user posted image

Drugače pa je danes precej vroč dan. Zjutraj sem šla plavat, zdaj sem pa čisto brez energije in berem knjigo.

Lep preostanek dneva vam želim!

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
19.8.2010 15:06:46   
d´ori

AS res naj nebi škodil. Po moje nebi šel čez stroge evropske teste, če bi obstojala kaka nevarnost. Jaz sem ga ko sem ga dobila uporabljala nekje 15 min na dan, ker sem bila vsa presrečna, da slišim srček in premike pikca, zdaj pa ga uporabljam največ 5 min na dan - pač tako za vsak slučaj. Prve dva dni tudi jaz nisem našla srčka sem pa slišala, da se nekaj premika v trebuhu. Potem sem prebrala na forumih, da moram poslušat precej nisko tik nad sramno kostjo oziroma nad sramnimi dlakami in zdaj ga slišim vedno. Sem ga pa dobila v 12 t in že takrat se ga je slišalo, le malo bolj je bilo treba pritisniti in seveda najti pikca. Ni pa nič nenavadnega, če ga kak dan ali celo nekaj dni ne slišiš, sploh na začetku, ko je plodek še majhen.

Jaz sem bila prepričana, da bomo imeli user posted image , ker naj bi bile večje borke in sem mislila, če je nam uspelo bo gotovo user posted image Na pregledu v 12 t pa je G rekel, da bo najbrš user posted image in sem bila kar malo razočarana a le kakšen dan zdaj pa sem se privadila na to misel in se veselim enako pa naj bo user posted image ali user posted image . Problem imamo le z imeni za user posted image , ker nama nobeno ne sede. Upam, da bom točno izvedela na naslednjem pregledu 22.9., ko bom že v 21 t. Sicer nama ni tako nujno vedeti a občutek je pa super, če veš.

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
19.8.2010 15:21:41   
Teyla
Nina33 16 let je pa že kar konkretna doba. Čestitke. user posted image

Midva sva skupaj 2 leti in tri mesece (sva še vedno v fazi, ko praznujeva skoraj vsak mesec user posted image ). Otroček naju je malce presenetil, ampak sva zelo vesela. Tudi midva mava izbrana imena za punčko, za fantka pa se ne strinjava. Kot kaže bo verjetno fantek, tako da bo še pestro.user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
19.8.2010 15:41:26   
cukica
Nina33 čestam za obletnico,...
Midva z mojim sva skupaj 8 let in se full štekava,kar se mi dopade da mam poleg partnerja še najboljšega prijatelja.
Moj si je tud full želel imeti punčko in,ko sva zvedela,da naj bi bil fant je bil tud zelo vesel,...Pravi,da bo svojo lizo že dočakal pa malo kasneje,...
Midva mava imena že zbrana za user posted image Žana,user posted image Nejc,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?