|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
16.8.2010 20:34:11   
meta21
user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 16.8.2010 20:38:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.8.2010 20:37:22   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Uff, me je spet dr. Pušenjak pomiril. Lahko jemo rupurut.
http://med.over.net/forum5/read.php?19,6110025

Ok, me veseli! Oprosti še enkrat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.8.2010 21:26:56   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
do ri kaj maš to, jst tut mela hehehe
Kdaj se pa po tem sliši že srček pri katerih tednih?

http://www.angelsounds.si/

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
17.8.2010 8:07:27   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ooo ful lepo, da ene že čutite. Jaz se zjturaj in zvečer, ko ležim in sem mirna trudim kaj začutit, pa ni še nič. Bom že, ko bo čas. Je pa res, da komaj čakam.

Nekaj slikic sem naložila v album-so še od nuhalne. Sem mogla malo, ker sem vidla, da ste ostale ful pridne s temi albumi.  user posted image

Oj, jaz čutim samo ko pri miru sedim. V ležečem položaju se nisem začutila.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
17.8.2010 9:18:31   
samsara04
Lepo pozdravljene!

Pa je nuhalna tudi za mano user posted image Sem v 12 t 4 dneh, plodek pa je velik 6,1 cm (kar me je lepo presenetilo, saj je bil pri 11 t velik komaj 3 cm). Spola še gin. ni želel povedati, razmerje pa imam 1:4069. Ko sem pri 11-ih tednih prvič videla pikico, je bila čisto skrčena in negibna. Sedaj jo je pa premetavalo sem in tja, kot da bi se ji kolcalouser posted image in kar naprej si je z rokico segala proti noseku. Drugače pa mi je gin. premaknil DP za en dan in sicer na 24.2.2011.

Pridobila sem 1kg in opažam, da se mi trebušček že malo vidi.
Moji glavoboli pa niso povezani s prebavo, po vsej verjetnosti z vremenom. Če sem imela kdaj težave z zaprtostjo, mi je vedno pomagalo čez noč namočeno laneno seme (2 žlici), katerega sem si zjutraj dodala v jogurt.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
17.8.2010 13:40:47   
Mišyka
Dons se nam pa nč ne čveka...

sem vam kr mal fovš za metuljčke. Komej čakam, pa upam da bo v drugo prej. Morm doma mal pobrskat po svojih zapiskih, da vidim kdaj sem prvič začutila gibe.

samsara tud mene glava skor zihr ne boli zarad prebave, ampak upam da zarad vremena. Ampak zdej bi bil pa čas da mal neha. Čestitke tudi za NS.

Teyla ful lepe slikce.

PilotGirl tud jst ti svetujem magnezij za bolečine medeničnega dna. Sicer jst s tem nimam problemov, na srečo.

Tudi jst bi rekla da je ljubljanska porodnišnica otroku, ne pa mami, prijazna porodnišnica. Meni je blo recimo všeč to, da sem mela malega ves čas zraven, so mi ga odpeljali za 10 min da so mu slikali kolke in mi je blo res čudn. Glede dojenja, bom rekla, da je bolj porazno kot karkoli drugega. Kr hitr prinesejo flaško, ker se jim ne da ukvarjat z dojenjem, če maš kake probleme. Jst sem bla odločena, da bom dojila, če bom le imela mleko in če zamudiš tiste prve dni, se otrok hitro navadi na flaško. Je pa seveda odvisno od oddelka do oddelka oz. od kolektiva sester na oddelku. Pa prvič si res zgubljen, bi se mogli prvorodkam res bolj posvetit, ne pa da si prepuščena sami sebi, pol pa znajdi se. Če pa kej vprašaš, se jim pa koj mudi naprej.
Vseeno najbrž grem rodit v LJ, ker ne vem če bi mel čas za kam dlje, razen v KR.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
17.8.2010 15:20:08   
Ribi Bibi
cukica user posted image  poznam te občutke. Še dobo, da sta tast in tašča ok.

Punce, jaz vas komaj dohajam, ko ste take čvekeuser posted image . Saj je prav tako, samo tako gužvo mam v službi, da komaj ukradem par minutk, da vas preberem, potem pa šibam dalje preden uspem kaj napisat.

Vse ste že obdelale, od poroda do dojenja, do presredka in še kaj...se ne bom ponavljala še s svojo zgodbo. Sicer pa je moja "magična meja" 16. tedna prekoračena in že krav luštno čutim brcike. Sicer so še čisto nežne, ampak jih pa čutim čez cel dan, med delom, hojo, sedenjem...tako da se res ne morem več "farbat" da to ni touser posted image  Ja, super je! Tiste, ki imate rok kasnje se pa ne sekirat preveč - tudi vas čaka ta sreča.

Spet bom odšibala naprej, čestitke za vse preglede in kar je še lepega (me spomin že tako daje, da je hudič, sploh ne vem kaj vse sem prebrala par minut nazaj...ah ta nosečnostuser posted image )

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
17.8.2010 16:46:12   
cukica
Punce sem tok vesela,danes sem zopet slišala bitje srčka mojega otročka in potem mi je nardila še uz,pikec raste in smo veliki že 11 cm,maha z rokicami kot,da bi plaval mi je kr solzica pritekla,ko sem videla,... Moja g je na bolniški je imela nesrečo,ne vem kaj se dogaja to okrog mene,sem pa vesela za mojega otročka,da je vse o.k.
S toksoplazmo sem se okužila že pred nosečnostjo ostalo vse super,...
Tud jaz čutim metuljčke ampak čakam na tisto pravo brco,da bom lahko rekla to je to,...
Dobila napotnico za morfologijo in bom jutri klicala,naslednji pregled pa mam 13.9.
Hvala vsem za lepe besede in tolažbo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
17.8.2010 17:22:02   
lil_
punce pa ne tok o metulckih govort...k smo pol ostale foususer posted image ne sej se hecam...kr pohvalte se...saj ostale vemo kaj ns se cakauser posted image jst ne cutm se nicesar, mam pa spodnji del trebuscka ze lepo poln in trd (neznam se lih izrazit user posted image ). ce lezim na hrbtu me kr tiscita. mi je pa zanimivo kako se trebuscek zjutri velik manj pozna kot zvecer. zjutri tut se komot lezim na trebuhu, zvecer pa ne greuser posted image

cukica 11cm...to je pa ze kr neki...ze pravi user posted image ...pa se spomnm k smo se o milimetrih govorile. jst k sm prsla s prvega UZ in sm povedala kok sta velika se mi je fant kr smeju.

jst tut zadne case nimam casa nc napisat. sm pa spremlala vse debate. no pa da se jst mal pojamram...k so bli pogovori o porodih in dojenju. mene pa poroda ni cist nc strah...ampak dojenja...uf...me je resnicno strah. ze na splosno mam ful obcutljive bradavice, no zdej so pa se bol obcutlive...in samo da pomislm na dvoje lacnih ust...ze tko me velikrat bolijo, kaj bo pa pol k me bosta "pogrizla"...bomo ze...sam strah me je pa se vseenuser posted image kaj pa neki nastavki k so...ok morm priznat da se ne vem nic okrog tega in da se nisem se nic zanimala...me pa vseen zanima ce kera ve, kako ti nastavki pomagajo? a to jih uporablas ce se ti kej vname? al lahko tut preventivno? je kera uporablalja nastavke? kako pa je to za user posted image , ksna razlika sigurno mora bit?

tiste k vas glava boli...na RR-ju pise...da te lahko glava boli, k se proizvaja kri...mogoce pa katero od tega boliuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
17.8.2010 17:53:44   
tanjusi
Lepo pozdravljene februarke... sicer klepetam pri marčevkah, ampak danes sem bila na nuhalni in moj bebi je velik že za 12t in 5 dni , in tudi rezultat je za moja leta dober , dala sem še kri za dvojni hormonski test , ampak mislim da bo vse ok...
Lepo prosim da me dodate na seznam konec februarja

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
17.8.2010 17:56:07   
tanjusi
aja drugače pa imam pregled imam 14.9., dva otroka doma , in dva ss v minulem letu...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
17.8.2010 18:08:56   
d3lfink4
Oooo, kake lušte mi delate user posted image Ja, glede metuljčkov ja user posted image Jst ne čutim še spljoh nič pa mam prva med nami rok pa vsako jutro in zvečer, ko se umirim božam bušija pa čakam če bo kej user posted image Se zdim že kr mal čudna sama seb, hehe.
Pa sej bo, pol bo pa tolk lepš ...

Pozdravček user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
17.8.2010 18:22:18   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

kaj pa neki nastavki k so...ok morm priznat da se ne vem nic okrog tega in da se nisem se nic zanimala...me pa vseen zanima ce kera ve, kako ti nastavki pomagajo? a to jih uporablas ce se ti kej vname? al lahko tut preventivno? je kera uporablalja nastavke? kako pa je to za user posted image , ksna razlika sigurno mora bit?

Nastavki so ena taka fina zadeva, ki naj bi se sicer uporabljala pri tistih, ki imajo vdrte bradavice. Ampak jaz sem jih uporabljala od prvega dne dalje. Predvsem, ker sem imela probleme s pristavljanjem. Jah, ni isto, kot bradavica, je pač plastika. V tistem delu med bradavico in luknjicami se nabere mleko in otrok lažje sesa. Jaz sem jih uporabljala do ene pol leta, potem pa sem jih enkrat umaknila in je tamal ful lepo sesal. Tko sva se potem dojila še do enega leta. Super zadeva. Skorajda pod muss moraš to imet. user posted image

tukaj

< Sporočilo je popravil trsica -- 17.8.2010 18:23:57 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
17.8.2010 19:09:38   
little*miss
Jaz tudi že komaj čakam brcike. Boste videle kako bo smešno, ko se bo otročičku kolcalo. Se čuti, ko je zadosti velik.

Nastavke za bradavice so meni ponudili v P, ker je Tia imela velik sesalni refleks, mleko pa je prišlo komaj 3. dan in sem imela že črne bradavice. Bolelo je kot user posted image , ampak me je bilo strah, da se bo navadla nastavkov in potem nebo hotel bradavice, zato nisma niti probale. Je pa bilo čez en teden ok, sma se ujele in je zalaufalo tako kot treba.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
17.8.2010 19:29:02   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Nastavki so ena taka fina zadeva, ki naj bi se sicer uporabljala pri tistih, ki imajo vdrte bradavice. Ampak jaz sem jih uporabljala od prvega dne dalje. Predvsem, ker sem imela probleme s pristavljanjem. Jah, ni isto, kot bradavica, je pač plastika. V tistem delu med bradavico in luknjicami se nabere mleko in otrok lažje sesa. Jaz sem jih uporabljala do ene pol leta, potem pa sem jih enkrat umaknila in je tamal ful lepo sesal. Tko sva se potem dojila še do enega leta. Super zadeva. Skorajda pod muss moraš to imet. user posted image

Zanimivo, meni pa niso pri srcu nastavki. Sem imela "razcvetene" bradavice pa sem raje malo potrpela. Prvo mi je bilo grozno da bi moral otrok od začetka že žulit tisto gumo pa še nekaj več možnosti za gljivice so.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
17.8.2010 19:51:12   
ninchi9
Hej čveke

Jaz vas tud komaj dohajam. Sem bla par dni na dopustu, pa vidim, da sem kar zadaj ostala :))). Vidim, da ste pridne, da je vse ok.. In brcike... tudi jaz komaj čakam, da jih začutim.. Zadnjič sem sicer čutila neko napetost tam spodaj, tak občutek napihovanja balona, ampak ne vem če je to blo to, ker se ni več ponovilo.

Moram pa povedat, da sem bla že tak srečna, da so se slabosti nehali (sem mela namreč skoraj 2 tedna mir), danes pa spet tak obup..user posted image

Dajte mi povedat, še ima katera kdaj občutek, kot da je nekaj narobe s plodom, ali je to le v moji glavi?? Ne vem no, jaz bi verjetno morala hodit na 14 dni na preglede user posted image Joj, to sekiranje....

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
17.8.2010 20:11:12   
Teyla
lil_ tudi meni se trebuh zvečer že kar pozna, zjutraj pa skoraj popolnoma uplahne, oz zgleda kot pred nosečnostjo po kakem obilnem kosilu. Bi to bolj pripisala obrokom, ki se naberejo čez dan.

No, danes ponoči je meni dogajalo. Proti jutru sem se nekaj obračala in dobim udarec v glavo, odprem oči, pa dragi zraven mene na blazini ravno roko steguje k glavi, ker sem ga udarla. Nimam pojma kako. Sem mu rekla zjutraj, kaj je to bilo ap je reku, da sem mu kar čelno dala ponoč in to 2x. user posted image user posted image Potem me je vprašu, če sem kaj prikrito jezna nanj, da ga takole ponoči tepem. user posted image user posted image

ninchi9  včasih se tudi meni zdi, da kaj ni v redus plodekom, ker nič ne čutim, pa tud trebušček mi še en raste. Komaj čakam pregled naslednji teden in upam, da je vse ok. Še posebej komaj čakam da mi prekliče prepoved športanja in user posted image z dragim. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 17.8.2010 20:22:09 >

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
18.8.2010 0:37:10   
Nina33
En lep večer souser posted image !

Cukica, en user posted image zate in tvojega kuža. Mi je zelo žal user posted image , mi že leta ni bilo treba čez to in upam, da mi še dolgo ne bo. user posted image
Drugače pa bravo user posted image za user posted image in UZ! Pa da si toxo že prebolela.

Jaz sem pa upala, da sva z nespečnostjo končali, sem par noči spala ko polh user posted image . Sem pa danes že čez dan bla bolj čukasta (beri: sitna) in sem še zdaj ko en čuk, zgleda ne bo nocoj nič s kakim dolgim spanjem. Pa spet mi je nekaj slabo zadnje dni, tako da kilce zelo švoh gor hodijo, se mi pa bauh zato že kar solidno pozna, celo zjutraj že, čez dan se pa še malo napihne user posted image . Mi je prav všeč, prejšnjič so šle kile fino gor (mi ni bilo nič slabo), trebuha pa od nikoder. Ja, pa user posted image so zakon, jih zdaj že kdaj čez dan "ujamem", prej so bolj zvečer in zjutraj hodili.  Ninchi9 upam, da jih tud ti kmalu začutš, de bodo čudne misli odletele user posted image . Jih imamo pa verjetno vse. In nas bo skrbelo do konca, še ko bodo otroc odrasli pa tko user posted image . Samo, da bomo poj že čist navajene na to. No, skor čist. Bomo pa svoje starše razumele, zakaj so "paniko" zganjal user posted image .

Berem debate o nastavkih in "cvetočih" bradavicah: nastavka nisva rabila, ga pomoje tud ne bi hotu, ker je "plastika", ja pa včasih verjamem nepogrešljiv, zaradi vdrtih/ploskih ali "cvetočih" bradavic. Sta se jih pa obedve moji kolegici, ki sta jih rabili zaradi oblike bradavic, z veseljem znebile čez čas user posted image . Bradavice sem imela tud jaz čist razpokane pa sem z lanolinom pa nekimi Bioclinovimi blazinicami rešla zadevo. No, zdaj (kakšen mesec) imam pa spet tako občutljive, da jih skoraj omenit ne smem user posted image . Pa bo že. Sem samo vesela, da se ne doji več moj mali, ker bi kar "umrla".

Tud KR porodnišnica je "prijazna dojenčkom" pa nisem imela občutka, da katero silijo dojit ali da silijo flaško. Vem samo, da ne smejo dat ne flaške ne dude, če mama izrecno ne dovoli. No, razen če otrok "hira", poj verjetno ne čakajo glih tvojega žegna, čeprav ga verjetno dobijo, če že tako predstavijo zadevo. Našmu so nekajkrat dali flaško, ker je preveč izgubljal, pri meni naj bi pa (glede na tehtanje) v več kot pol ure pitja dobil le cca. 5ml.
Dojenje: sva imela največ s tem težave - pravilno pristavljen, močen refleks, mleka od  tretjega dne dovolj (sicer so mi dali Syntocinon al neki tacga za sproščanje mleka, ker je bil prevelik naval in se je vse zabasalo in otrdelo, sem ga še kak teden dober tudi doma rabila), kdaj in koliko požira nisem nikoli videla pa niso niti sestre tam niti patronažna user posted image , kdaj je dojka prazna nisem nikoli vedela (vedno bi lahko še kaj ven dobila), pil po vsaj 15-20 minut, zaspal je vedno pri meni s cedečim mlekom iz ust (in se seveda zbudil, ko sem ga hotela odložiti, ter spet hotel pit), redil se ni pa skoraj nič user posted image Pa kakal enkrat na 10 do 14 dni, za kar sem sicer vedela, da naj bi bilo pri polno dojenem čisto normalno, samo skrbi te pa vseeno, ker ne veš koliko, če sploh kaj , dobi tega presnetega mleka. No, sej je uredilo, tam pri 4 tednih je začel hitro gor dobivat in je bilo vse kul user posted image . Občasno mi je kakšna stran solidno otrdela, pa sem z masažo in toplimi ter po dojenju hladnimi obkladki rešila stvar, so se mi pa zamerile "sestre-svetovalke za dojenje" v KR P, ker sem jih zaradi teh težav klicala (na posebej oglaševano številko za prav take težave) in so me brez kakršnega vprašanja ( al mam vročino, je zelo rdeče ipd.) nagnale k zdravniku, namesto, da bi mi dale kak pametn nasvet, kar sem pravzaprav pričakovala - kot npr. hladni obkladki po dojenju, kar sem potem vsa prestrašena od kolegice zvedela. Sem bila res razočarana nad odnosom.
Z naročja ga pa še dolgo nisem spravila, tako, da sem bila nekaj mesecev (jp, mesecev) v večnem tandemu user posted image , mi je že odhod na WC povzročal logistične težave (in čustvene, ker se je dete drlo,čeprav pri atiju v naročju, kot bi ga s kože dajal), da o tuširanju raje ne pišem. Pa če bi vsaj tist sling prenesel, da bi imela roke frej, tako sem pa bolj ali manj kje sedela ali poležavala z njim, večinoma priklopljenimuser posted image . Zdaj mi je smešno, ampak je dojenje res nekaj bolj zahtevnega kot se običajno opisuje.

Spet sem cel roman napisala, saj se bom potrudila in bom večkrat gor, pa bom (upam) poj krajše poste imela user posted image .

Lp, Nina

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
18.8.2010 8:20:04   
antoninap
Tudi jaz nisem več prenesla čakanja na naslednji pregled, kupila na bolhi AngelSound in včeraj uživala ob poslušanju user posted image bitju user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
18.8.2010 9:27:50   
jekica
Glede nastavkov: v MB P niso ravno navdušen nad njimi, ti pa jih dajo, če vidijo, da drugače ne gre. Tako je bilo pri moji sestri, ki je rodila pred 1 mesecem (imela carski rez) in je bil otrok 2 dni hranjen s flaško. Samo potem, ko pa je user posted image  začel vlečt z nastavkom, so pa jo začele sekirat in vstrajele pri tem, da naj ga uposti. Sedaj mesec dni po porodu pa sta se ujela tudi brez in jima je super.
Jaz nisem prvič imela skoraj nobenih težav - je imel močan sesalni refleks in razen prvih par dni (zvečer dana flaška) sem dojila do 8 meseca (potem se je sam odstavil). Sma pa bila prve 3 mesece skoz priklopljena. Potem pa se je normaliziralo in se je dojil le še po 5 min in to je bila res prava majka. Res se splača na začetku stisnit zobe in potrudit. Je dojenje idealna rešitev za ponoči in ti ni reba vstajat in pripravljat flaške....

Čestitke za dobre rezultate na pregledih in dobrodošče vse nove user posted image .

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   [Brisano sporočilo]
18.8.2010 9:53:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jekica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1571
18.8.2010 11:01:10   
lola_J
Živjo drage so-nosečke!

Že zelo zelo zelo dolgo se vam nisem javila. Berem vas redno, le časa in volje za pisanje mi zmanjka. user posted image Se bom v prihodnje poskušala malo izboljšati :) Vidim, da ste obdelale že ogromno tem, res ste prave čvekice user posted image

No naj prej kakšno je stanje pri nas: Opravila sem NS, tokrat je bilo vse ok (pri prvi nosečnosti sem imela povečano). Mali/a je lepo poziral in prav lepo je bilo videti našega dojenčka. Imela sem pa tudi že drugi pregled pri svojem G. Pa tudi vse ok. Še slikico sem dobila, kajt moj G za vsak pregled naredi zelo kratek UZ. Tokrat je imel pa celo malce več časa in vse lepo pogledal in mi dal še slikco. Sem bila čist veselauser posted image Bi me pa  kmalu  kap ko sem stopila na tehtnico. Kar 5+ je pokazalo. Pa spet nejem ne vem kako veliko. Sedaj sem si zadala, da po 6 uri ne jem več oz. le kako sadje. Ker sem tako štartala z dodatnimi kg. Sicer sem pa v prvi nosečnosti pridela skor 20kg, ko sem prišla iz porodnišnice sem imela že 12 kg minusa, ostalo pa je tudi šlo po 3 mescih dol z dojenjem.

Vidim, da ste odprle debato o dojenju. Jaz sem pri prvemu dojila 13 mesecev, no pa bi mogoč še kak mesec, če ni bi postala user posted image . Kakšnih velikih težav z dojenjem nisva imela, le na začetku ni znal zagrabit oz. bil čist ne učakan (kot še sedaj) in če mu ni prec ratal se je raje drel, kot da bi še enkrat poskusil user posted image . No s časoma se je navadil in potem ni bilo problema z dojenje. Pa 3 dan sem dobila ful naval mleka in bi kamlu dobila mastitis, če ni bi takrat sestre pravilno ukrepale (dobila neke kapljice in malo sem si izčrpala, ter vroč tuš).  Drugače je pa tako fajn, ko lahko otroka dojiš. Ko je pač lačen mu ponudiš zizo in veselo vleče. To je po moje ene boljših "izumov" matere naraveuser posted image

Pridne bodite, pa se vam spet kmalu oglasim- upam.

Aja še podatki za tabelo: naslednji pregled imam 21.9. morfologijo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
18.8.2010 11:59:29   
ninchi9
Ko ste glih pri dojenju: jaz sicer nimam izkušenj, ker pričakujem 1. otroka... Sem pa mela danes take lepe sanje - da sem rodila takega lepega fantka, s črnimi laski in da sem ga dojila... Ko sem se zbudila, sem bila vsa blažena, da sem še kar nekaj časa ležala v postelji in sanjarila, da zraven mene aja mali pikec.. user posted image

Srčno upam, da bom lahko brez težav dojila. Moja svakinja je obe pupi dojila samo par dni, ker je obakrat dobila mastitis, pa namesto mleka je imela kri.. Mislim grozno je bilo za videt. Bradavice pa vse v krvavih ranah... Male pa jokale, ker so bile lačne..

No, meni prsi že lepo rastejo, glede na to, da še trebušček nič ni zrasel. Že v 2. mesecu nosečnosti sem morala po eno številko večje modrce, zdaj pa so mi ti že fejst na knap, tak da bo treba v shoping. Imam res take male breskvice drugače user posted image , zdaj pa imam že kar lepe melonce... hahaha Mi je moj rekel, da imam zdaj vsaj neke "joške"... user posted image user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
18.8.2010 13:33:48   
tarikata
ojla, ekola se še tukaj javim, danes sem imela ns in rok so mi iz 4.3. prestavili na 28.2., bomo videli kdaj bo, spremljati pa moram obe temi user posted image
z našo malo pikico je vse ok, spola nam G ni želel povedati, vendar sva s partnerjem med nogamicami videla, da nekaj binglja user posted image , lahko da je bila samo popkovina, no se bomo pustili presenetiti do 20. tedna user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
18.8.2010 13:35:37   
tarikata
še to prvič user posted image , prvi user posted image , ns je za nami, user posted image  slišali že dvakrat, iz Ljubljane, starost 23.let

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?