|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 14:56:05   
lija30
pokora-hvala za informacijo!
Če pol za začetek tam kupim bo ok!Kako pa je kaj s številkami modrčkov,a so normalne številke,a so modrči bolj majhnih številk in je bolje mal večje kupiti?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:07:39   
Pokora
Lija, jaz sem jih kar prosila če grem lahko kam probati, pa so me spustili na požarne stopnice in sem tam probalauser posted image  Računaj da se bojo prsi po porodu povečale, tako da košarico vzemi 1 cifro večjo kot imaš zdaj. Sem šla prav gledat cifre. Enga mam 75C, drugi je pa 80B. Pred prvo N sem pa nosila 75B. Ne vem če sem ti s tem kaj pomagala. Je bolje da prosiš če lahko probaš.

Zinchy, z veseljem glasujem, samo ne najdem kje se glasuje user posted image

Pixie, finančno se bolje izplača da otroka uveljavlja tisti ki ima večjo plačo. Mi2 imava narejeno tako, da ga med letomnima noben prijavljenega, konec leta ga da pa mož v olajšavo. On med letom poleg službe še kaj zasluži in nama je tako lažje da nama ni treba plačevati dohodnine.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:19:27   
pixieM
Pokora - saj to sem imela v mislih. Kako in kaj potem z dohodnino in kateri naj prejema otroški dodatek. Sem res čisto ''frišna'' v teh zadevah, prej se pa nikoli niti nisem brigala za te zadeve.
Tako, da hvala, ker ste toliko prijazne, da delite nasvete!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:21:32   
pixieM
Aja, ker je moj videl, da nisem najboljše volje, ko urejam vse te zadeve me je hotel malce razveseliti. In se je odločil postaviti vprašanje: Jutri boma že zrihtala očetovstvo, kdaj pa misliš ti za materinstvo podpisat?!
Saj sem se kar fajn nasmejala. Smešna sma, ker sva taka ''buhtla'' in nič ne vema in si nič ne znama pomagat user posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:30:17   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

In se je odločil postaviti vprašanje: Jutri boma že zrihtala očetovstvo, kdaj pa misliš ti za materinstvo podpisat?!


user posted image user posted image
Hvala za to, sem se pošteno nasmejala!user posted image

Očetovstvo: nama je na csd rekla takole- da očetovstvo starša, ki nista poročena, načeloma lahko prideta urejat po rojstvu. če pa hoče met očka očetovski dopust takoj po rojstvu, pa je treba očetovstvo podpisat že prej, ker mora en mesec pred nastopom dopusta oddat papirje delodajalcu.

Torej tisti očki, ki bi radi bili že takoj od rojstva doma, naj grejo v kratkem to uredit.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:32:44   
mamamajča
Mi smo  že dobili odločbo za pomoč za novorojenca, vzela sva denar, in 13. septembra dobimo nakazanih 279 eur.user posted image Na ta isti dan pa pride tudi starševski.

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 17.8.2010 15:33:49 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 15:35:42   
lija30
mamamajča-zdej pa nič več ne štekam, ena kolegica je rodila aprila, pa je njejn papirje za očetovski dopust nesel šele po rojstvu, pa je bil doma takoj ko je prišla iz porodnišnice.Tko,da sem kr mal zmedena.No sej bom vidla bom šla drug tden zase uredit na CSD, pa bom vprašala še kako grem za moža, da videm kaj bo rekla.Če je tko ima itak še čas da uredi vse!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 17:10:43   
3x mami
zinchy, kaj ga pa veseli? lahko kaksno malenkost - tisto za pihanje milnih mehurckov, zoga, avtek, knjiga... ce ste si pa zelo blizu, pa ga lahko odpeljes na izlet v zivalski vrt ali kaj takega, ko se ni bil - si bo gotovo zapomnil ta posebni dan.

danes in jutri sta otroka pri nonotih, jaz pa lepo po sluzbi doma user posted image mal prevec miru, stvari za naredit cel kup, pa se nekako ne morem lotit...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 17:34:18   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

Jutri boma že zrihtala očetovstvo, kdaj pa misliš ti za materinstvo podpisat?!

user posted image user posted image

pixieM potem pa mora s tabo v porodno, mu bo kmalu jasnouser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

danes in jutri sta otroka pri nonotih, jaz pa lepo po sluzbi doma mal prevec miru, stvari za naredit cel kup, pa se nekako ne morem lotit...


moja2 pa sta po gobe šla, nujno sem naredila, zdej sem pa v horizontali... lahko bi pa marsikaj, ja.

M&A te pralne pleničke so mokre na riti? mislim ni tako da pijejo in pustijo suh občutek. jih preoblečeš takoj ko se polula, a pokaže to že otrok? potem moraš menjat tudi ponoči? in kako rešuješ ko nisi doma, pokakano plenico v vrečko pa v torbo? in kako ko ste na počitnicah kjer nimaš pralnega?
a imaš še vse plenice od prvega?
najbolj mi je tako to prat, predvsem sušit. ker je zadeva bolj debela in kar se dolgo suši dobi tisti fajhtn vonj. pa flekci?

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 17:43:38   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: lija30

Sem imela pa danes pregled, in je na splošno vse Ok, sam ta zanič sirup sem dobila-železo, ker imam HMG 110!
Tiste, ki vam primanjuje železa, kaj ste kaj takega jedle,da se vam je popravil?



Jaz imam hmg na spodnji meji, tako da mi ni dala še nič, mi je pa priporočila sirup in ga sedaj pijem vsako jutro na tešče. Ma pa zelo dober okus.user posted image
Drugače je pa fajn jest goveje zrezke, špinačo,.....


IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

In da se še pohvalim - danes sem naročila jogi in previjalno mizo pri Recinku, ter posteljico pri Lip Poljčane. Mater sem pridna



user posted image za previjalno in jogi in posteljico..user posted image
A posteljico si naročila v njihovi spletni trgovini?
Jaz sem jo že 20.7. in nisem pogledala, da je dobavni rok 45 dni...tako da jo dobim šele začetek septembra user posted image ...jaz pa tako neučakana...user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 17:58:57   
3x mami
anju, kaj pa bos z vsemi temi gobami? jih tudi kaj vlagas?
pri nas sem vidla, da ob cesti prodajajo jurcke. verjetno jim ta dez in vreme kar pase...

sem si nasla delo. iscem ideje za hrano za sobotno festo. sploh nimam obcutka za kolicine, se manj pa za tip hrane, ki se ga ponudi. festa bo popoldne, tako da ne racunam na neko hudo lakoto. bolj pikanje s kruhom, zelenjavno-ribje stvari. eh, ampak kaj? zaenkrat imam na spisku sardele (cvrte in v marinadi, ce znese), bakala, siri, kake oljke, cebulice, feferoni, kak namaz, svez paradiznik, kumarice, paprike, riz na solati, lubenica, melona, jogurt z borovnicami al pa sam borovnice s sladkorjem, za zabavo malih se sveze pecen popcorn (imajo nonoti tisto masinco na vroc zrak). in na koncu torta. kaj se vam zdi? bo v redu, bi kaj dodale user posted image se priporocam za kak nasvet!!!

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:09:17   
mamamajča
lija30, midva sva šla oba tja in vprašala za očetovstvo, odgovorila nama je pa tako kot sem napisala.
Zdaj pa ne vem.....



(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:17:51   
Roberta69
Glasbeni vrtiljaki: nujna oprema zagotovo ni user posted image in jaz ga od prej nimam, ga pa nameravam zdaj kupit, ker se mi zdi, da otročku, še predvsem prve mesece, ful paše kakšno dogajanje, čez dan za igro, ko moraš kaj postorit, za uspavanje ga pa jaz najbrž ne bom uporabljala (imam na sumu, da je tale moj mlekec zelo okusen in da dobimo spet enega orto sesača user posted image ), samo moram najti takšnega, ki mi bo ustrezal... Ker bo pikec v spalnici, spalnica je pa bela in mi je taka ful všeč in nočem, da bi bilo kaj načičkano, bi rada kak tak natur vrtiljak v beli oz. največ do kakšne bež ali sivkaste bi šla user posted image ... sem enega takšnega našla, ampak za to kar ponuja (je čist preveč simpl), se mi zdi kar predrag - no, že na splošno so tile vrtiljaki kar predragi. Drugače bo pa pri nas vse belo, posteljica, posteljnina, kot v kakšni pravljici o Snežni kraljici... Pri prvem je bilo vse orng v barvah, ampak je bilo tudi stanovanje bolj "pisano", preselili smo se pa v belooooo user posted image (nam je tako bolj všeč).


Dianatal gel: jaz ga pa kar mislim kupit, čeprav kao pomaga le pri iztisu, ki je od vsega najlažji, ampak že če obstaja možnost, da prepreči raztrganine, se mi sploh ne zdi več drag user posted image ... z lahkoto bi se raje odrekla čemu drugemu.


Bom dobra mama itd.: jaz sem pa zdaj v drugo tok flegma glede vsega, da bolj sploh ne moreš bit user posted image . Ja, prov zaradi ničesar se niti malenkost ne sekiram user posted image . V bistvu je moja edina skrb, pa še o tem nočem preveč razmišljat, porod - no, ko se spomnim, mi kar paše, da je do takrat še "daleč" user posted image ... Sem pa zato morda "prikrajšana" za čare nosečnosti - vsaj jaz se ne počutim nič drugače kot takrat, ko še nisem bila noseča, je pa res, da 99% svojega sveta ali jaza ali česar koli že namenim mojemu sinčku user posted image in gre morda zato nosečnost kar mimo... Drugače pa starševstvo ljudje obvladujemo tako ali drugače, na srečo otrok veliko staršev s precej ljubezni user posted image .


Pleničke: za začetek je po moje kar nujna ta mala številka. Smo imeli p ami na začetku kar nekaj težav, da smo našli ustrezne plenice... Plenice iz recimo Mullerja so po mojih izkušnjah res bolj kakovostne, je pa res, da je ful razlika tudi v tipu pleničk. Mi smo sprobali takrat vse Pamperske in so bil efajn edino ene, ki so res zadržale blato, ker je prve mesece res ful tekoče, tako da mu lahko potem tudi 4x/dan poleg pleničke preoblečeš še body in žabice... Pri večjem sem jaz uporabljala Alana (DM), ki so kao bolj eko, zdaj bi pa že za malega nabavila kakšne eko... ma te plastične plenice so mi bile že od vsega začetka čist mimo, ampak takrat sploh nisem vedela, kako in kaj... vseeno se pa nekako še zdaj nisem odločila za bombažne...


Široko povijanje: če se bo kateri dalo, a mi boste še enkrat malo razložile, kako ste povijale (ne vem, kje smo že govorile o tem), ker se bom potrudila, da bi to v drugo, vsaj prvi mesec, prakticirala... ima od kolegice dojenčica glih zdaj opornico in je prov grozno user posted image , drugače ji je pa kar kolk ven skakal.


Ščipalec: joj user posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam pa tako grozno izkušnjo. Ko je bil Liam star par mesecev smo bili glih s kolegi v Bohinju in jaz sem mu takrat s ščipalcem odščipnila kapico blazinice user posted image user posted image user posted image . Mislim, GROZA! Pa nisem štorasta in pri malem ful pazim, ampak kar tako je ratalo... Sem mislila, da bom kar umrla. Revček je začel grozno jokati, jaz si pa še do danes za to ne morem glih oprostit - je že tako mali fasal en flajšter (ko je pa user posted image prišel, par dni za nami, me je pa še on skoraj fental user posted image ). Ja prov ena velika smotka sem, da se mi je to zgodilo. Tako da jaz ščipalca tudi od daleč nočem videt in priporočam škarjice z zaobljenimi konicami (jaz imam konkretno Chiccotove in sem zadovoljna).

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:19:21   
pixieM
Lepo, da je moj fant nasmejal tudi vas! user posted image  Včasih postavi kakšno neumno vprašanje, samo da bi me spravil v dobro voljo.

BRinME - sem videla, da je čas za dobavo kar 45 dni, ja! Zato sem jo pa kar naročila, ker itak plačam po povzetju. Sem pa malo jezna ker pri Sončku pa piše, da je na zalogi. Tako, da ne vem kako imajo to poštimano! Mah, nima veze, glavno da bo pravi čas in ne prepozno! Bo pa previjalna menda hitrej - juhuhu!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:28:05   
Roberta69
3x mami, meni se zdi, da si si zamislila v redu jedilnik user posted image . Mi2 sva imela pred letošnjim roj. dnevom malega ful preveč naporno pripravo in zato je user posted image rekel, da bomo drugič praznovali kar v kakšnem lokalu za tamale (češ, zakaj jih pa ful tako naredi - ker je v izi user posted image ). V glavnem, pri nas je glede hrane (predvsem user posted image ) tako, da je lahko edino ful dobro ali pa nič user posted image . Je bil user posted image ful priden user posted image , do 4-ih zjutraj pekel torto (jaz izbrala recept, skutno jagodna - noro okusna in lična kot iz škatlice), pripravila sva pa pečene paprike, bučke in melancane v solati, ene par testeninskih solat, potem pa domače sire in salame, bakala, dunajčke, nekaj peciva in sadje. Od toplega so bile pa kozice s česnom in peteršiljem - mljask... je bilo vse res ful dobro, ampak z vsem skupaj preveč dela, pa še na sam roj. dan je bilo kar naporno (saj sem rekla, da se raje bolj skrivamo pred obiski user posted image ). Samo meni je vseeno ful bolj pristno in prijetno zabavo narediti doma. Če bi imeli pa hišo in vrt, pa o tem sploh ne bi bilo debate. Aja hotela sva speči še kakšne slane prigrizke za malčke, pa ni bilo časa user posted image , če se ti bo pa dalo, pa mislim, da so kakšni grisini varianta s sezamom, makom, itd. super varianta. 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:33:48   
3x mami
skarljice. jaz sem pa pri obeh uporabila kar nase, navadne. so fajn spicaste na koncu, ampak sem se navadila (na zacetku kar fino svicala) in ni bilo nekih nesrec. sam rokico-nogico sem cvrsto pridrzala in pohitela. zdaj jima pa je prav zabavno. bom zdaj isto.

siroko povijanje. mi smo povijali oba. prvi je imel sicer kolk 1a, druga pa je enega imela na meji. imajo pa pri mojem v druzini ene tezave in sva si rekla, da prve mesece, ko itak sam lezi, ni krize. povijali smo z eno tetra plenico, 3 mesece. je pa res, da proti koncu nisem vedno dajala gor (sem cez dan mal opuscala). je pa pri sirokem povijanju prakticno podvig otroka dajat spat na bok. mu ena noga prakticno gor strli in potem spet binglja dol. smo se pa pri prvem kmalu navadili dajat spat na trebuh (ja, kljub vsem svarilom, da je treba nujno na bok - je imel krce in edino na trebuhu ni bilo tezav; se danes oba najraje zaspita na trebuhu), tako da sem masnico naredila pri strani in je bil mir.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:34:24   
Roberta69
Majabar, sem včeraj ali predvčerajšnjim spet gledala eno oddajo o narko mafiji v Kolumbiji, glih v Medellinu user posted image . Ma, kako je to, a se vas kaj dotakne, a je možno živeti kar mimo tega? Joj, jaz imam o Kolumbiji ravno zaradi te droge, kartelov in ugrabitev tako negativno mnenje... no, seveda ni vse črno... super je navsezadnje to, da si v razcvetu ljubezni, da dobiš otročka user posted image , samo jaz pa res ne vem, če bi lahko živela oz. želela, da bi otrok odraščal v takšnem okolju (vsekakor upam, da so tvoji vtisi čisto drugačni user posted image ). Veš, mene zmoti, ko grem kam, že to, ko vidim gruče brezdomcev, zadrogirancev, pohabljenih živali in raznih drugih norcev in kar težko požrem, da je na svetu marskikje pač vse bolj narobe kot prav in sem kar srečna, da živim v tejle naši lepi zeleni deželici. 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:42:19   
3x mami
Roberta69, si bom se mislila,da znam kuhat user posted image hvala za spodbudo, torej moram sam se kolicino pogruntat. ah, nekaj bo ze. meni so domace zabave boljse. je res veliko dela, ampak smo potem vsi zadovoljni - tisti, ki lahko jejo, in jaz, ki lahko packam user posted image . ena nona zrihta prostor in potem pospravi (gremo kar k njim domov), druga torto, jaz pa vse ostalo. pri nas je premajhno za vse, pa se oblake komarjev imamo okoli hise, tako da ni lih uzitek...

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:42:48   
zinchy
pokora zgoraj desno ti more pisat oddaj glas..edina slabost je da se moraš registrirat na 24.ur če se nisi...pa hvala že v naprejuser posted image
3x mami ja to je od mojga nečak in ta fante že vse ma...kaj pa vemuser posted image

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 18:55:17   
Roberta69
3x mami: ma za količino tudi mi2 nisva imela pojma, bilo nas je okrog 15-20 odraslih in 6 otrok, pa sva naredila vsake reči po recimo eno globoko skledo za solato, salame in to sva pa rezala sproti,  porabili smo samo kakšni dve srednji... se je pa vse vsaj do polovice ali več nekako pojedlo... v bistvu je bilo kar preveč hrane, samo sva rekla, da zmanjkat pa res ne sme user posted image . Sva pa povabila po 15 uri, tako da je bil to kao bolj prigrizek (ampak mene brat vedno že ene 20 minut pred določeno uro kliče, če je že kaj pripravljeno - mi pa itak vedno v zamudi in na koncu že čisto na trnih user posted image ). Po moje je fajn, da imaš za rezervo malo več česa takega, ki ni pokvarljivo oz. kar lahko po potrebi dodatno narežeš... Je pa tudi v redu, da ne greš preko svojih zmožnosti, za naju je bilo zaradi oblice vsega kar mal too much in potem tudi malce veselja zbledi... Jaz želim predvsem, da se bodo vaši malčki ful zabavali!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 19:14:31   
anju
Roberta js sm bla pa s škarjicami tako štorasta pri prvem striženju nohtkov. mali ni jokal, js pauser posted image to je res grozno! kr fleš sem imela da bo vedno poznat, joj. in še jih imam tiste rumene chiccotove škarjice, ma jih tako ne maram, niti v škatli za šivanje.

3x mami čisto dovolj stvariuser posted image js kar pice napravim, pa me potem vedno prepričajo, da je treba še to pa ono ... pa saj je zabava za otrokauser posted image na koncu otroci ostanejo lačni in ponavadi moramo zamešat čokolešnik pred spanjemuser posted image meni je tud kr stresno to. pri nobeni stvari in pogovoru nisi zares sam neki letaš okoli. otrok pa samo da ima torto, vse ostalo je zaradi odraslih. ... ok naslednjič pristanem samo na gobe na pici za odrasle, ker otroci jih ponavadi ne marajo. pa kolk vina - tega pr nas nikoli ne sme zmanjkat. cockti pa lih 2, ajoj. mah ja, sej otrokom je tud fajn, ko so odrasli malo bolj veseliuser posted image

kaj bomo z gobami? ne vem!! vložim samo izbrane. po izboru mojega. zdaj take ne rastejo. preprosto preveč črvive. ma daj ko mi grejo že pošteno na živceuser posted image sem mu rekla naj jih proda. sam gostilne so tud založene.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 19:25:34   
caroline1
Mamamajča- nimaš prav glede papirjev za očeta...nujno jih je treba nest po rojstvu, zaradi vpisa datuma rojstva otroka...okvirno lahko vpišeš datume...kaj pa če rodiš 1 mesec prej? Lahko mu izpolnijo zdaj, pa jih nese tja, ampak mora po rojstvu še 1x tja. Tako je meni razložila...in da se za očeta nič ne mudi.

Anju- če je res tako, bom pa mogoče celo poklicala v to javno banko...se mi zdi koristno. Čeprav drgač nisem krvodajalec ali karkoli, pa se mi zdi to prav. Nekak se mi je zdelo, da pri vseh teh, ki hranijo za denar, naredijo oni teste, pri javni banki pa moraš sam na zavod za transfuzijsko medicino pa ...mogoče je bilo včasih tako!

Plenice- nečakinja je imela Babylove od DM. So bili zelo zadovoljni z njimi. Zato sem jih nabavila tudi jaz. Samo en mali paketek, ravno zaradi možnih alergijskih reakcij. So probali tudi druge in so Pamperske zelo smrdele, prav hud vonj po kemikalijah...in nasploh niso bile vau! Verjetno pa je veliko odvisno od otroka, pa tudi od nas...

Zinchy- meni so všeč darila pri katerih otrok nekaj ustvarja...barva, riše, packa,...knjige so mi zelo všeč...če ste si bolj blizu (jaz sem nečakinji za Božička kupila knjigo najlepših pravljic, ki btw ni bila poceni---pred 3.5 leti tam nekje 40-50evrov). Ampak knjiga je darilo, ki ostane.

PixieM- to z materinstvom je pa tako zelo podobno moškemu user posted image


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 19:52:37   
orhideja80
lija30 - tudi jaz imam tak voziček (+ ista barva) user posted image , pixieM - res je malo drag, ampak po prvem filingu fajn, seveda pa bodo izkušnje pokazale svoje. najbolje, da še malo pobrskaš po forumih - ena je sicer čisto skritizirala slalom pro, samo se tolažim, da je bil to starejši letnik, na tem novem so že izboljšave. Še glede uveljavljanja olajšave: ima šmarnca prav, ko pravi, da se bolj splača tistemu, ki ima višjo bruto plačo. Lahko si pa sama izračunaš na tem linku: http://www.racunovodja.com/izracuni/place2010/ - vpišeš svojo bruto plačo in od partnerja brez olajšave za otroka in nato še z olajšavo pa boš videla, kakšna je razlika neto.

pokora - jaz sem že bila v tej slaščičarni (tržnica), samo mislim, da je premalo prostora. Pa če se ne motim, je potrebno it na wc na tržnico, nimajo svojega user posted image . Meni se to zdi kar malo zoprno.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 20:03:09   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Mamamajča- nimaš prav glede papirjev za očeta...nujno jih je treba nest po rojstvu, zaradi vpisa datuma rojstva otroka...okvirno lahko vpišeš datume...kaj pa če rodiš 1 mesec prej? Lahko mu izpolnijo zdaj, pa jih nese tja, ampak mora po rojstvu še 1x tja. Tako je meni razložila...in da se za očeta nič ne mudi.





Ja, ne morem pomagat.... nama je blo pač tak rečeno, saj si nisem zmislila al pa kaj....

široko povijenje- otroka lahko daš spat na bok, zviješ pa eno pleničko in mu daš med nogice, zato da tista, ki je zgoraj, ni brez opore in ne "binglja"
V porodnišnici ti pa itak neštetokrat pokažejo, kako široko povijaš, tako da nič bat.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 20:06:18   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Plenice- nečakinja je imela Babylove od DM. So bili zelo zadovoljni z njimi. Zato sem jih nabavila tudi jaz. Samo en mali paketek, ravno zaradi možnih alergijskih reakcij. So probali tudi druge in so Pamperske zelo smrdele, prav hud vonj po kemikalijah...in nasploh niso bile vau! Verjetno pa je veliko odvisno od otroka, pa tudi od nas...


Podpis! Sicer so meni tudi hoferjeve čisto v redu, pamperske mi pa niso ble všeč prav zaradi tega vonja. Se ti otrok prav smili, ko mu moraš to gor dat.
So pa dm-ove mehke in fine.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?