|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 11:54:09   
lija30
smarnca-kje si pa ti kupovala glavničke, pa škarice,.............?

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 11:55:22   
janaja
Kar se tiče pleničk sem jaz pri obeh na začetku uporabljala samo mullerjeve pamepers, ekstra mehke mislim da je bilo rumeno zeleno pakiranje in so namenljene prav začetkom ( bolj redko blatko) predvsem je vredu ker so res mehke in res skoraj nikoli ne premočijo in ne prepuščajo.

Sem pa kupila kar dvojko in za prvega ki je imel 2690kg ko sva prišla domov in za drugega ki je imel 3380kg ko smo prišli domov.

Če boste kupovale enko res vzemite mini paket in raje večjega dvojko.

Lp

janaja

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 11:57:31   
lija30
janaja-hvala za informacijo!Men je ginekologinja rekla,da naj bi imel otročiček ob rojstvo okrog 3,5 kg!
Tko,da glede na tvoje napotke, bi kamot kupila samo 2 pleničke!
No sej drug teden grem v shopping, še po take stvari, tko da bom mal pogledala:)

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 11:58:17   
smarnca
mislim, da sem v se to nabavla v leclerku, kar se tiče pa vatic pa teh zadev pa v mullerju..
s plenicami je pa res tako kot je Pokora napisala v mullerju so najbolše, ker so nemške.
user posted image kk ste pa ve tickerje nardile,men nikakor ne uspe.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:00:22   
Alica84
aja še poročanje iz pregleda, ki sem ga imela včeraj:

drugače je vse v redu, kar mi ni najbolj fino je to, da je otroček precej majhen. Sem primerjala meritve uz in grafe s povprečji in je pri večini meritev izven povprečja. upam da je z njim vse vredu-ga bomo potem malo bolj futrali, ko bo zunaj.
Drugo, kar me pa malo bolj skrbi je pa to, da se mi posteljica še vedno ni dvignila: pred 2 mesecema je segala 1.5cm do MV, sedaj pa se je dvignila le za 2mm, torej je še vedno 1.7cm stran od MV. Kar je bedno je to, da če se zdaj v dveh mesecih ne dvigne in odmakne od MV, mi bojo verjetno naredili carski rez, ker bi drugače pri porodu izgubila preveč krvi in tega si pa RES ne želim!
Tako da se sedaj z malim pregovarjam, naj priplava malo višje in naj se nato obrne na glavico ;). Mogoče bo pa stoja na rokah kaj pomagala?! user posted image  

Naslednji pregled imam 13.9.

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:01:28   
lija30
še eno vprašanje!Kje ste kupile kakšno dobro knjigo o dojenčku -mislil uno, kjer si notr zapišeš vse o dojenčku, daš laske notr, napišek kdaj je dobil prve zobke,.............,sem mal gledala v Baby centru pa pikapolonici pa mi ni bla nobena tolk všeč?

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:03:33   
BRinME
Ko smo že pri plenicah...kakšna je razlika med temi in temi...user posted image Razen da jih je v enem paketu več...

Kaj pa Dm...a ni to tut nemška firma? Al majo tut tam poljske plenice? user posted image
Kaj pa v Italiji? A ima katera izkušnje z italijanskimi plenicami?


< Sporočilo je popravil BRinME -- 17.8.2010 12:12:38 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:10:24   
smarnca
tiste v beli vrečki so zdej pršle na police, kao da so še bolj mehke....pa cenovno bl ugodne.
pa še to morte gledat, da so strech...tista krilca, ki se zalepijo, da so elastična, ker se bolj prilegajo....je pa kao ena gosenica narisana na plenicah.... a se sploh še dobi une ki niso elastične?

popravte me če nimam prav.

< Sporočilo je popravil smarnca -- 17.8.2010 12:15:15 >

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:28:11   
anju
pleničke bom uporabila Alana iz DM. pri mulčku so se obnesle in upam da se bojo tudi pri user posted image  drugače bom potem naprej raziskovala. pamperske, sploh tiste active baby, pa tako smrdijouser posted image  tisti losjoni in kemija samo še dodatno dražijo kožo. sem gledala pralne - ampak to pa je kar velik finančni zalogajuser posted image  pa prat potem pa pozimi sušit...

glavnički in škarjice so skoraj povsod. glavnički imajo ponavadi kroglice na zobeh da ne praskajo glavice. namesto škarjic bi predlagala ščipalec je z njim bolj enostavno in hitreje.

Alica84 za srečanje se strinjam za Ljubljano. kje, hm... v katerem parku je zadostno število sedišč na kupu? verjetno bo na koncu kaj pokritega? ne vem, si imela kaj konkretnega v mislih?
držim pesti da se posteljica dvigne in poskusiš naravno rodituser posted image  in ne skrbet za mere otročka, če bi bilo kritično bi ti sigurno povedali.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:37:43   
mamamajča
Dan!

Ste se pa razpisaleuser posted image Da malo pokomentiram:

CSD- Rabiš obrazec za starševski dodatek ali porodniško, obrazec za pomoč za novorojenca, očetovstvo lahko tudi po rojstvu, otroške urejaš po rojstvu

pleničke- meni so za novorojenčka super pleničke iz dm-a, mislim da so babylove

škarjice, glavniček, termometer.... pikapolonica, babycenter ipd. Jaz bom nakupila tam, ker mam članske kartice, tako da bo še nekaj popusta.

user posted image Boste dale najbrž vlogo še za občinsko pomoč? Tri mesece po rojstvu jo lahko uveljavljaš, znesek je enkraten in je različen od občine do občine. pri nas se dobi 200 eur.

Danes sem pa že dobila odločbi za starševski dodatek in enkratno pomoč, oboje pride že septembrauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:38:37   
Alica84
Hvala Anju! Sej je še nekaj časa, da se vse skupaj uredi.
Glada srečanja sem od parkcov imela v mislih Tivoli, tam nekje na sredi, kjer so klopice v krogu (se mi zdi da so v krogu), v primeru dežja pa nevem! Mogoče kakšen večji+miren bifejček/slaščičarna, kjer bi lahko mize narinile na en kup, da bi bile skupaj. V tem primeru bi morale rezervirati.
Mogoče spet v tivoliju una čolnarna, al kako se reče? Cene so malo navite, je pa mir in streha...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:39:06   
anju
pixieM izjavo o očetovstvu morata podpisat oba, oba morata tam bit saj en izvod hranijo oni. zato je priporočljivo naredit pred rojstvom. že zdaj je, potem pa sploh čist odveč skakat za papirji. lahko se uredi na CSD ali na upravni enoti.

komi čakam da grem v Ikeo, po trgovinah....

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:40:23   
mamamajča
aha še to

knjigica- az taprvega sem dobila knjigo To sem jaz in mi je krasna knjigica. zdaj, po treh letih, je že polna neprecenljivih spominov!
Dobiš jo v babycentru in pikapolonici, v knjigarnah...... je pa kar draga. Ampak se pa splača, ko takole čez nekaj let gledaš nazaj....

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:40:45   
3x mami
tele bele pamperske so res nove. pred leti jih se ni bilo. ne vem, kaksne bomo kupovali mi, ce bele al rumene, bom se vidla. so pa bele kao bolj mehke...

glede velikosti je zelo odvisno od otroka. tiste kile so samo okvirno. moja2 sta bila bolj drobizka, tako da jima je bila st.2 na zacetku pri nogicah presiroka in je vse teklo ven. zato smo vlekli enko cimdlje. pa ceprav bi po kilah ze lahko presli na st.2 (rodila sta se 3010g in 2800g). in tako je bilo pri vseh stevilkah, prakticno. jaz bi na zacetku imela en paket st 1 in st 2, pa sproti vidis, katera bolj pase. st1 so tudi drugacno narejene, veliko bolj vpijajo kot pa vecje.

uh, plenice smo sprobali mislim da vecino. mal je treba telovadit, ce otroku katera ne pase... tudi mullerjeve smo imeli en cas, najdlje pa smo bili na dm-ovih. zdaj bom naredila tako. takoj po rojstvu pampers st1, potem preklopim na dm alana (mal neprakticna, ce nisi vajen - nima elasticnih trakcev, ne vpija toliko, je pa bolj kozi prijazna), ko se bo zacel mal migat, pa verjetno navadne dm. za ponoci pa fixies, sicer drazje, ampak zelo fajn vpijajo in nismo se imeli rdece ritke po njih. ok, in vse odvisno, ce bo tudi otrokova ritka za ta plan...

lija30, ves da se ne spomnim, koliko tega rabis. ti bo katera druga znala boljse povedat... sam na zacetku racunaj, da zelo hitro rasejo, tako da neke zaloge ni za delat.
vato sem vzela v tosami, tiste kilske role, in potem delala manjse koscke (sem umivala vedno z vato in vodo)
termometer v prvem letu nismo rabili, ce bo kaj, bom pa kar navadnega digitalnega imela.

anju, to so kot delovni zvezki, imas pa za razlicne starosti - razlicno tezavnost. nekaj v tem stilu. dobis pa jih v vsaki knjigarni. jih je pa veliko in po moje tudi razlicne kvalitete, tako da si moras vzet cas, fajn pregledat in se potem odlocit. jaz sem jih za nase vzela v dzs-ju in v mladinski, ko sem bila nazadnje v ljubljani.

Alica84, user posted image da se ti dvigne in da lahko normalno rodis!

smarnca, pojdi na kako stran s tickerji (npr. lilypie.com), tam si izdelas ticker in na koncu si v profil (dodaten opis) skopiras html kodo, ki ti jo izdela.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:43:58   
3x mami
obcinska pomoc oz nagrada od rojstvu. seveda, ce dajo, zakaj pa ne user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:45:39   
Pokora
Brinme, ne poznam teh belih Pampersk. V DMu je pa tako, da v glavnem imajo Poljske, včasih pa tudi Nemške plenice. Tam na spoju vrečke (na belem ) je odtisnjeno od kje so plenice, lahko preveriš predno kupiš.

Če bi se dobile v Tivoliju, se gre lahko v primeru dežja v Čolnarno. Tam itak živijo na račun mamic, ker je tam shajališče vozičkaric.

Alica držim pesti, da se mali dvigne, da ne bo nepotrebnih komplikacij. si pa jaz tudi želim da bi bila mala med manjšimi ko se rodi!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:47:14   
mamamajča
http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1149_mama02_To_sem_jaz

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:53:24   
Najki
Imela pregled, dobila napotnice za resilca in porodnisnico. Novega ni nic, saj je samo poslusala srcek in izmerila trebuh, sem pa pridelala 2kg. Naslednji pregled imam 1.9. 3D in nato 15.9. rpi moji G.

Jana cestitke za necaka user posted image .

Orhideja, meni se zdi, da v LJ  ponoci skoraj ne dobis anestezista in EA. Imajo samo enega ali dva, zato niso vedno na razpolago, vecina porodov pa se mende zacne ponoci. V Postojni EA garantirajo. Placa se pa najbrz povsod aja pa na eno predavanje moras iti prej, tam tudi dobis pristopnico za EA pa se nekatere druge stvari. Hocejo, da si vsaj malo poucena in imajo skupinsko predavanje.

Ma Pokora nima se on kej zmisljevat. Nosecnicam se razsiri medenica in s tem seveda rit in boki. To bo skocilo nazaj na mesto in ne bo toliko dela ostalo.

Mislim da so v Ikei se vedno tudi duhci, pa stenska lucka lunica in soncek, pa mislim da se oblak. Tukaj sem nasla katalog.

Recept za malinov caj bos najbrz hitro nasla na kaksni zeliscarski strani. Sam ksne stvari so zahtevne kdaj se obirajo, mladi ali stari listi, kako dolgo susis ipd. Jaz sem v tisti stacuni pri H&M kupila hmeljev caj, ker naj bi ful pomagal pri produkciji mleka, ko je zacelo usihati, samo pa tako ogabne stvari se v lajfu nisem pila. Kot bi tobak iz cigarete namocila v vodo... user posted image .

PixieM v LJ CSD se ocetovstvo ureja na drugem oddelku v bistvu v sosednji hisi. Oba gresta tja, naredi se zapisnik, podpise 4 izvode, 5 min dela. Sam pac skupaj morata iti. Aja pa drugace se obravnava, ce urejata ocetovstvo po porodu, neki komplicirajo potem. Za porodnisko sem dobila 2x sop listov sklamfanih skupaj, en za ocetovski drugi za porodniski. Paketki, del za delodajalca je ze vse v sopu. Prav ti pride se za otroski dodatek, tega pa kupis v knjigarni ali sprintas na netu. Nagrado po rojstvu pa v LJ dobijo samo tisti upraviceni do socialne pomoci.

MissD jaz sem z Vica in grem na CSD v tobacno, samo res ne vem, kaj tam pokrivajo.

lija za prve plenicke vzames 2-5, razen ce je nedonosencek, potem imajo nekatere firme se manjse plenicke. Za zacetek vzemi en paket, ce bos hotela sprobati se kaksno drugo firmo, pa tudi zelo hitro rastejo na zacetku in porabis 2-3 pakete, potem pa prerastejo user posted image . Pri velikosti 4 in 4+ se sele toliko umiri, da lahko res kupujes na zalogo, saj imajo enako ritko vec kot pol leta. Jaz sem vzela paket papmpers in paket muellerjevih za zacetek in za primerjavo. Za tavecjega imam ze skoraj eno leto samo muellerjeve in so mi najboljse pa hkrati najcenejse, tudi ponoci drzijo. Vcasih pride kaksna driskica mimo pa ti povem, da se nisem nasla plenic, ki ne bi prepustile druskice. Sem jih prve pol leta ful sprobavala. Skarjice in glavnicke je pa cisto vseeno kje kupis, samo skarjice naj bojo trdne, sicer nic ne rezejo, pa zaobljene. Glavnicek pa cimbolj gost, ce bo treba temenca cesat. Dobis pa te stvari v vsaki vecji stacuni. Je pa tako, da ce kupis plenicke dvojko, tudi ce so prevelike, jo bo otrok zihr urasel. Velike lahko vedno kupis, porabla jih bos zihr. Meni tudi pamperske ogabno smrdijo ze v paketu, sem jih kupila pred kratkim v akciji in sem komaj cakala porabit, da grem nazaj na Muellerjeve. Btw Muellerjeve so vsi paketi okoli 5 EUR, Hoferjeve so pa skoraj isto kot Pamperske.

Caroline kri vzamejo po porodu za teste in skupaj s popkovnicno krvjo posljejo tja, potem pa naredijo teste.

Pri gelu se mi zdi cudno, da ga ne uporabljajo kot splosni pripomocek pri porodih, da ga tako ekskluzivo ponujajo, pa najbrz ni nic drugacen od lubrikanta, ki ga dobis v vsaki eroticni stacuni...

Alica Colnarna v Tivoliju? Samo zna bit polna.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 12:55:00   
anju
Če bi se dobile v Tivoliju, se gre lahko v primeru dežja v Čolnarno. Tam itak živijo na račun mamic, ker je tam shajališče vozičkaric.

določite ljubljančanke, če bomo v lj, samo naj bo parking sorazmerno blizuuser posted image  včasih sem po lj večino peš tako da mi zdej dela težave orientacija s parkirišči:))

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 13:08:45   
Pokora
Malinov čaj:
Sem malo brskala in po prebranem sodeč lahko tiste ki imamo doma maline same naberemo listke. Listi naj bi bili mladi (pri nas sta ene dve malini ravno odgnaliuser posted image ). Tukaj je še en link od ene strani če se vam da brati:
http://med.over.net/forum5/read.php?1,4683494

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 13:13:26   
katis
Ojla punce,

sem malo preletela pa spet natipkala celo štorijo zraven. Se vidi da sem pravo 'gobezdalo'user posted image

alica84, vidim, da imava obe posteljco ful blizu MV. Jaz sem jo imela praktično še na samem robu MV še julija. Na zadnjem pregledu pa je šla stran za skoraj 2cm in mi je G rekla, da skoraj 100% ne bo treba CR. Sicer se pa maternica še vedno širi in dviga navzgor do zadnjega meseca, tako da je zelo verjetno, da bo posteljica ob naslednjem pregledu še malce bolj stran. Držim pesti še zateuser posted image !

Aja, še to o dianatalu in izstisu. Jaz sem v prvo imela zelo lahek izstis, ne vem če je bilo vse skupaj 5 minut - sem 3x pritisnila in je bilo vse mimo. Me je prej dala babica sedet na mizi tako, da so mi noge na vsaki strani dol bingljale in je gravitacija spravila malega že zelo nizko. Pa le dva šiva sem dobila. AMPAK prvič sem bila fizično v veliko boljši formi, tokrat pa sem morala precej preležati, pa kil je še vedno malce več kot prvič. In sem rekla raje še to poskusim. Pa dobila ga bom v dar, tako da zame bo zastonj. Je pa res, da dianatal bolj kot zaradi skrajšanja poroda priporočajo (tisti, ki ga priporočajo) predvsem zaradi zmanjšanja raztrganin in drugih notranjih poškodb, pa tudi zastojev naj bi bilo manj. Dobiš menda 3 male tubice in ti jih postopoma vbrizgavajo v posameznih fazah. Sicer pa če veterinarji pomagajo še kravam z nekimi geli, pa so itak samo živali in kao 'naravno' skotijo teletauser posted image . Torej, jaz pravim zakaj ne (razen zaradi financ)? Upam pa, da ga bodo počasi le dali v del ponudbe tudi same P, da nam nosečkam ne bo treba s sabo nosit. Ker baje bi ti potem lahko zaračunal le eno tubico, če bi porabila samo eno, tako moraš pa komplet nabavit.

pleničke - prvo smo imeli en mali paket pampers newborn. Potem smo šli pa že na fixies (ne vem točno 2-5kg al kako je že bilo).

Jaz se trenutno zafrkavam, kako si bom naročila voziček iz Nemčije. Vidim, da imajo Paypal opcijo in bom verjetno to uporabilauser posted image . Je ena tuki gor omenila, da je to menda še najbolj varno. Pa menda je dost plačilna kartica, ne rabiš kake VISE uštimavat... Samo si moram še vse natančno prebrat.

škarjice- ja, mi smo tudi raje imeli baby ščipalec (ima neke gumirane zaščite gor, da skoraj ni variante, da bi pregloboko zastrigel).

Zdej pa šibam kuhat. user posted image Filana paprika bo.Mi je dala tašča ful domačih paprik. Upam, da se bo Bor malce sam igral tačas.

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 13:15:57   
janaja
Eto še nekaj glede pleničk rumene pampers so narejene prav za začetno blato, ki ga vpijajo (mlečna hrana za dojenčke). Jaz jih ne morem prehvalit. Pri Leonu, ki bo sedaj star leto in pol pa uporabljam bele sensitive pampers in sem jih začela, ko smo preklopili na gosto hrano in se blato spremeni, so ekstra mehke.

Lp

Janaja

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 13:21:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anju)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Oktobrke 2010 II
17.8.2010 13:23:35   
filisa
Vidim, da veselo debatirate o pleničkah... Kolk vas berem in kolk slišim od prijateljic, znancev so Pamperske na začetku res najboljše (vsaj ponoči, ker ne prepustijo). Sem pa slišala, da so v Leclercu najcenejše - moram it počasi preverit user posted image .


Pri srečanju pa bodite pozorne, da bo kraj lahko najti (za tiste, ki nismo iz Lj) in da bo dovolj parkirnih mest!


user posted image  Kdaj si naj grem urejat pediatra. Me je kolegica kar prestrašila, ko je rekla, da ga je komaj dobila...
user posted image  Pa še to... Kolk sem slišala bi morala dobit pediatra znotraj svoje občine - tud če nič ni prosto te morajo vzet. A to drži?!



(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   [Brisano sporočilo]
17.8.2010 13:26:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?