Krysia
|
I''m back. In vidim polno novic. Team, dobrodošla med avgustovske čvekice, vidim, da si se hitro vklopla ... aja, naš Rok gre tud septembra v vrtec in tud v kombinirano skupino ... mal me stiska, predvsem sem pa vesela ... clara, moje sožalje ob izgubi dedka ... maš pa zdej enga angela več, ki pazi nate ... Uh, zdej bi mogla pa vse slavljenčke naštet ...pa ne vem, če bi mi ratal - ok, gremo probat: JAN, JOŠT, TEJA, LEJA, LEON, JAŠA, ŽANA, ELANINA, TILEN, TAJA & TEJA, ZALA, GAJA, KAJA LINA in OTMAR, vse najboljše za dopolnjeni 2 leti pa veliko otroške razigranosti in radovednosti še naprej! Košuta, čestitke za hčerkico! Češnjica, tebi pa za sinkota! Na hitro naše poročilo: na morju je blo super. Mivka je za otroke zakon, čeprov men že vsi lasje pokonc stojijo (tiste, ki me poznate, si lahko predstavljate, kok to hecn zgleda). Mivko mamo povsod - v umivalniku, v pralnem stroju, v pomivalnem kotiru, na tleh - skratka, kamorkoli smo odložil kakšno stvar, ki smo jo prinesli z Raba. Ampak je blo fajn ... spat smo hodil pozno, vstajal smo zgodaj, Rok je šarmiral cel kamp ... Morje in vsi pripomočki za v vodo so super zabava, edina grozna stvar je umivanje glave Vsak dan je blo "glava ne". NA plaži s eje družil z drugimi otroki, ampak bohnedej, da bi mu kdo vzel kakšno stvar .. ker pol je pa jok in "škatlasta" usta ... Eh, pa sej bo ... aja, pa naučil smo se štet (do pet gre, pol je pa kr sedem pa devet), pobral je cel kup novih besed (najboljša je "trarjekt" al neki takega - ne znam točno napisat, kaj reče). Jutri smo nameraval v Bosno k mojim sorodnikom, ampak ne bo šlo - moj mora nujno u službo, pa tud Roku moram privoščit en dan, da se spočije ... gremo pač v petek v največjo gužvo ... pridemo v nedeljo zvečer, v torek moram na konferenco v službo, pol pa od srede do nedelje še ena runda morja ... v glavnem, pestro .. Nič, ob kakšni bolj normalni uri kaj več - grem še iz stroja pobrat, pol pa spat ... se tipkamo ...
< Sporočilo je popravil Krysia -- 12.8.2010 1:24:51 >
|