|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
11.8.2010 13:39:23   
sayuri
Pa kaj mi zdaj ta RR nagaja user posted image  

Mam par trenutkov cajta za en normalen kafe in računalnik user posted image  L&Z spita, Filip je pri babi.

DAjte mi povedat tiste, ki imate fantke, če se je kateremu zad za kožico naredila kakšna rumenobela bulca. Kot bi se nabral gnoj ali pa kakšna umazanija user posted image  Pri Lovru sem to opazila prejšnji teden na morju. Kožica ne gre normalno dol. Gre nekako do pol glavice, pol pa stop. Itak...isto, kot je blo pri Filipu user posted image  No in tam, kjer je kožica še priraščena se je začelo "nekaj" nabirati. Danes sva šla to pokazat k zdravniku. Niso mogli nič očistit, niti niso upali na silo "dol potisnit". Pediatrinja je rekla, da ni nič hudega, da se zna samo poštimat, če bomo vsak dan dol kožico vlekli, drugače bo treba pa prerezat user posted image user posted image user posted image  Ma pismu rosnu in ti lulčki. user posted image   Zdaj moram na polikliniko poklicat in se naročit. Itak vem, da bom dobila datum čez pol leta. user posted image  Urgentno ni. Če bi se vnelo, nas bojo takoj poslali naprej. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 11.8.2010 13:40:33 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
11.8.2010 13:41:19   
bella02
Mi smo spet po staremuser posted image . Teja kašlja in kašlja, ponoči je od tega spet bruhalauser posted image . Sem že sita tega. Pojma nimam, kaj to sproža. Sej včasih zvozi, drugače sva pa bile tudi že na Ventolinu. In vedno se to dogaja, ko se naj bi začela intenzivno učituser posted image . Zunaj pa dela toliko, da ne morem nič računat na user posted image , ker itak vse delo njega čaka. in potem sem še user posted image , ker smo tako malo skupajuser posted image . Sem mogla mal pojmratuser posted image

Zoja Miša, vi samo uživajte, dopust se vedno prehitro konča

clara, morda si imela le takrat smolo z depilacijo. Jaz sem še vedno le v fazi nabave depilatorjauser posted image .
Pa nič se ne sekiraj, bo Mark v vrtcu užival, verjemi. Tam se vedno kaj dogaja, družbo ima in se ima lepo. Po poskusita čimbolj kvalitetno preživet popoldneve, bo glih tako fajn, verjemi.
To s kužitom je pa zoprno. Jaz imam načeloma rada živali, samo imela jih pa ne bi. Ne vem, zakaj. Tudi ne maram, da jih malidve božata in mečkata, ker enkrat bosta pa naleteli na kakšnega psa, ki tega ne bo dojel kot igro.

Češnjica, kar javi se še kaj in seveda čestitke za malega Žigauser posted image

Lep dan želim vsem, ki še kaj pokukate tukaj gor!!!!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
11.8.2010 13:45:53   
sayuri
Katja, super. user posted image user posted image user posted image  Sem vesela zate in za Jana user posted image user posted image  Pa čimprej se pozdravi user posted image

bella tud vi ste bolni? user posted image  Uf, tole je pa res zoprno. Jaz moram zares potrkat, da smo zdravi. tud L&Z user posted image  Je danes pediatrinja rekla, da ima v kartonu zapisane same poškodbe, šivanja in podobno user posted image  Čimprej se pocajtaj user posted image

Saj re. Češnjica, čestitke za sinčka user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
11.8.2010 13:53:31   
sayuri
Sem zdajle malo seznamček gledala in je tolk punc, ki jih pogrešam. user posted image  Bi jih prav rada zopet brala. Pa, da bi se malo javile, povedale, kako so, kako so njhovi sončki..... MajaT, cebrca, miškolinček, kaja02, ozziebo, Pablo, Naty13, Andrejaboris, matejchi, vilika,Aradej... Pa še ostale..., ki se vsake kvatre javite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
11.8.2010 14:05:33   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Jan ni več alegričen na KM, arašide in lešnike. user posted image  user posted image Tudi alergija na rumenjak in beljak se je zmanjšala.

SUPER!! Ah olajšanje. Kolk bo zdaj fajn, boš vidla user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
11.8.2010 14:17:38   
buhtlčk
sayuri pojma nimam, pri nas gre kožica čisto dol že od rojstva. Je rekla P da imamo veliko srečo. Od sodelavke so šli pa na operacijo, prerezat oz. obrezat.

bella tele bolezni vam ne dajo mira. user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da bi kaj pomagale tele pikapoke. Sem ti pa že stokrat rekla kolk si pridna, da se poleg vsega še učiš, tko da ne met preveč slabe vesti, če kak dan kaj prestaviš user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
11.8.2010 14:48:01   
clara23
sayuri, točno to se je naredilo tudi Marku-nekaj belega ima spodaj, pa ne gre ven. Ampak to ima že kake 2 tedna, pa se ni nič vnelo ali kaj..mu pa kožica ne gre dol..mi je moj rekel, da je šla njemu šele v OŠ in da ima še čas in da ne bo pustil, da bojo Marka kaj buzerirali v zvezi s tem. Včasih niso delali prav nobene štale kar se tiče kožice, dan danes mi pa P vsakič omeni, da je treba kožico na vsak način in čim preje spravit dol, drugače bo treba rezatuser posted image Ampak res ne bom pustila da bo tako..ker če je šla mojemu šele v začetku OŠ, pa ni bilo z njim nič narobe, bom tudi pri Marku zahtevala da se počaka..ne rečem da bi imel z lulčkom kakšne težave..ampak če ni nič, ga pa ne bodo za brez veze matraliuser posted image !

Katja, super za izzven alergijuser posted image user posted image user posted image user posted image . takole ko vidim kako ste ene imele probleme s temi alergijami in hranjenjem, sem prav vesela da je bil (oz. je še vedno) naš pravi jedec-tudi če mi ga ponoči še vedno serje..

Kahla..kaj je že touser posted image Pri nas ni šans da bi šel na kahlico..se je predvčerajšnjem pokakal v pleničko in ko sem ga vprašala če je kakal, je rekel da ne, da je bil pavuser posted image Ima pa zelo rad pave in sem mu zato kupila eno tako igračko v obliki pava in ta pav je zdaj the bestuser posted image . Tako se nam je v postelji poleg dekce, medvedka in zmaja tolovaja, pridružil še pavuser posted image . Bomo mogli kmalu večjo posteljo nabavituser posted image .

Umivanje zob..si vaši otroci radi umivajo zobeuser posted image Naš tuli kot zmešan in mu jih že prav težko temeljito umijem..ga kar poležem na tla, se "usedem" na njegov trebušček, pograbim male ročice in skušam umiti..pa me zdaj zanima če je katera imela isti problem, ki je potem čudežno izzveneluser posted image Pa mu lepo razložim da je to pač treba opravit, da si mami in ati tudi umivata zobke, še gleda naju zraven, da bo imel gnile zobke, da ga bodo boleli itd., pa kar ni učinkauser posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
11.8.2010 15:05:13   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Katja, super za izzven alergijuser posted image user posted image user posted image user posted image . takole ko vidim kako ste ene imele probleme s temi alergijami in hranjenjem, sem prav vesela da je bil (oz. je še vedno) naš pravi jedec-tudi če mi ga ponoči še vedno serje..

Kahla..kaj je že touser posted image Pri nas ni šans da bi šel na kahlico..se je predvčerajšnjem pokakal v pleničko in ko sem ga vprašala če je kakal, je rekel da ne, da je bil pavuser posted image Ima pa zelo rad pave in sem mu zato kupila eno tako igračko v obliki pava in ta pav je zdaj the bestuser posted image . Tako se nam je v postelji poleg dekce, medvedka in zmaja tolovaja, pridružil še pavuser posted image . Bomo mogli kmalu večjo posteljo nabavituser posted image .

Umivanje zob..si vaši otroci radi umivajo zobeuser posted image Naš tuli kot zmešan in mu jih že prav težko temeljito umijem..ga kar poležem na tla, se "usedem" na njegov trebušček, pograbim male ročice in skušam umiti..pa me zdaj zanima če je katera imela isti problem, ki je potem čudežno izzveneluser posted image Pa mu lepo razložim da je to pač treba opravit, da si mami in ati tudi umivata zobke, še gleda naju zraven, da bo imel gnile zobke, da ga bodo boleli itd., pa kar ni učinkauser posted image

Pri nas je pri kahlici in umivanju zobk enako. Razen, ko se pokaka, reče:"kakal ak". Ni šans, da ga dam na kahlico, ker takoj dol zbeži. Bo že.
Umivanje zobk je pa pravo histerično drenje in upiranje z vsemi štirimi. Ne vem kak mu naj normalno umivam. user posted image Ne pusti pa pika. user posted image Pa sem mu že na vse lepe načine povedala, da si more umivat pa nič. Enkrat sem poskusila, da sem si jih jaz umivala in dala tudi njemu ščetko, pa je kar zbežal... user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
11.8.2010 15:06:58   
K_a_t_j_a
Sayuri Janu gre kožica na lulčku tam do polovice dol. Nima pa nič belega ali rumenega. Ampak se zadnje čase upira, ko mu lulčka umijem.

Nič gremo jest, bo moj user posted image vsak čas doma.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.8.2010 15:07:31 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
11.8.2010 15:23:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

sayuri, točno to se je naredilo tudi Marku-nekaj belega ima spodaj, pa ne gre ven. Ampak to ima že kake 2 tedna, pa se ni nič vnelo ali kaj..mu pa kožica ne gre dol..mi je moj rekel, da je šla njemu šele v OŠ in da ima še čas in da ne bo pustil, da bojo Marka kaj buzerirali v zvezi s tem. Včasih niso delali prav nobene štale kar se tiče kožice, dan danes mi pa P vsakič omeni, da je treba kožico na vsak način in čim preje spravit dol, drugače bo treba rezatuser posted image Ampak res ne bom pustila da bo tako..ker če je šla mojemu šele v začetku OŠ, pa ni bilo z njim nič narobe, bom tudi pri Marku zahtevala da se počaka..ne rečem da bi imel z lulčkom kakšne težave..ampak če ni nič, ga pa ne bodo za brez veze matraliuser posted image !

Clara, saj dokler se tole ne vname, je čist ok. KAj  pa če se mu bo vnelo in bo bolelo? user posted image  No, jaz sem si rekla, da bomo probal doma poštimat. PAč malo "bolj intenzivno" dol vleč, pa to res striktno vsak dan. Mam en tak filing, da sam milimeter manjka, pa bi vse tisto ven prilezlo user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa s temi kožicami res vsake pol leta drgač user posted image Eni pediatri pravijo "dol vleč", drugi "pustite pri miru", tretji "se bo že samo poštimalo". Kok naj pol človek ve, kaj je prav user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
11.8.2010 15:26:27   
sayuri
Umivanje zob pri nas je katastrofa user posted image user posted image user posted image Še najbolje je takrat, ko ju samadva pustim, da se igrata z zobnimi ščetkami in si en drugmu tlačita le te v usta user posted image Mah, vem da tole ni ravno vzorno higiensko, ampak tko je. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
11.8.2010 16:19:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pa kaj mi zdaj ta RR nagaja user posted image  

Mam par trenutkov cajta za en normalen kafe in računalnik user posted image  L&Z spita, Filip je pri babi.

DAjte mi povedat tiste, ki imate fantke, če se je kateremu zad za kožico naredila kakšna rumenobela bulca. Kot bi se nabral gnoj ali pa kakšna umazanija user posted image  Pri Lovru sem to opazila prejšnji teden na morju. Kožica ne gre normalno dol. Gre nekako do pol glavice, pol pa stop. Itak...isto, kot je blo pri Filipu user posted image  No in tam, kjer je kožica še priraščena se je začelo "nekaj" nabirati. Danes sva šla to pokazat k zdravniku. Niso mogli nič očistit, niti niso upali na silo "dol potisnit". Pediatrinja je rekla, da ni nič hudega, da se zna samo poštimat, če bomo vsak dan dol kožico vlekli, drugače bo treba pa prerezat user posted image user posted image user posted image  Ma pismu rosnu in ti lulčki. user posted image   Zdaj moram na polikliniko poklicat in se naročit. Itak vem, da bom dobila datum čez pol leta. user posted image  Urgentno ni. Če bi se vnelo, nas bojo takoj poslali naprej. user posted image

Mi smo mel... kožco smo čimbolj dol vlekl po vsakmu tuširanju (mal je blo joka samo kaj čmo) dokler ni prišlo do te bulce in je malo loja(?), gnoja (?) ven pokukal potem sem pa samo ven iztisnila..kot bi bil loj se je meni zdelo, to se je nabrala umazanija...zej ma pa dobr.. sva se pa ornk skregala da sem mu lulija uštimalauser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
11.8.2010 16:24:22   
Erin
Češnjica in košuta - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi slavljenčki - vse najboooljše****user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja - super za alergijeuser posted image

bella - user posted image

umivanje zob - jih samo ko mene gleda in me oponaša potem mu pa še ponudim če mu pomagam, včasih dovoli, drugič ne...jih pa kar redno ampak kaj ko krtačko večalimanj grize..no ja začetek pa je...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.8.2010 1:23:58   
Krysia
I''m back. In vidim polno novic.

Team, dobrodošla med avgustovske čvekice, vidim, da si se hitro vklopla ... aja, naš Rok gre tud septembra v vrtec in tud v kombinirano skupino ... mal me stiska, predvsem sem pa vesela ...

clara, moje sožalje ob izgubi dedka ... maš pa zdej enga angela več, ki pazi nate ...

Uh, zdej bi mogla pa vse slavljenčke naštet ...pa ne vem, če bi mi ratal - ok, gremo probat: JAN, JOŠT, TEJA, LEJA, LEON, JAŠA, ŽANA, ELANINA, TILEN, TAJA & TEJA, ZALA, GAJA, KAJA LINA in OTMAR, vse najboljše za dopolnjeni 2 leti pa veliko otroške razigranosti in radovednosti še naprej!

Košuta, čestitke za hčerkico!
Češnjica, tebi pa za sinkota!

Na hitro naše poročilo: na morju je blo super. Mivka je za otroke zakon, čeprov men že vsi lasje pokonc stojijo (tiste, ki me poznate, si lahko predstavljate, kok to hecn zgleda). Mivko mamo povsod - v umivalniku, v pralnem stroju, v pomivalnem kotiru, na tleh - skratka, kamorkoli smo odložil kakšno stvar, ki smo jo prinesli z Raba. Ampak je blo fajn ... spat smo hodil pozno, vstajal smo zgodaj, Rok je šarmiral cel kamp ... Morje in vsi pripomočki za v vodo so super zabava, edina grozna stvar je umivanje glave user posted image Vsak dan je blo "glava ne". NA plaži s eje družil z drugimi otroki, ampak bohnedej, da bi mu kdo vzel kakšno stvar .. ker pol je pa jok in "škatlasta" usta ... Eh, pa sej bo ... aja, pa naučil smo se štet (do pet gre, pol je pa kr sedem pa devet), pobral je cel kup novih besed (najboljša je "trarjekt" al neki takega - ne znam točno napisat, kaj reče).
Jutri smo nameraval v Bosno k mojim sorodnikom, ampak ne bo šlo - moj mora nujno u službo, pa tud Roku moram privoščit en dan, da se spočije ... gremo pač v petek v največjo gužvo ... pridemo v nedeljo zvečer, v torek moram na konferenco v službo, pol pa od srede do nedelje še ena runda morja ... v glavnem, pestro ..

Nič, ob kakšni bolj normalni uri kaj več - grem še iz stroja pobrat, pol pa spat ... se tipkamo ...

< Sporočilo je popravil Krysia -- 12.8.2010 1:24:51 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
12.8.2010 9:24:51   
team
Jutro.....user posted image

Oh tej lulčki....mi hvala bogu nimamo nobenih težav smo pa enx meli glih eno majhno unetje sem hitro opazla pa smo takoj namazali z olivnim oljem pa fajn namazali pa je blo v enem dnevu takoj bolše je blo pa grozno kok se je jokal božček....pol pa ko se je pozdravlo pa ene pet dni ni smel noben taknit njegovega dindija(tako namreč reče svojemu lulčku)user posted image ....faca mala

Kar se pa zokov tiče je pri nas isto...ma ni šans da mu jih fajn umiješ rokice pa bi lohka umivak cel dan neki vzame v roke pa prestavi pole pa se nasloni na kavč pa reče "mama joke,joke" pa drgne eno ob drugo kočeš treba jih je it oprat so umazane....lugaro.....user posted image

Krysia....hvala za dobrodošlico...user posted image ....oooooooooo jaz tako rada čokulam da me včasih dragi upraša če imam knof za na off....user posted image user posted image

Jah ta vrtec....sej bo sam navadit se bo treba pa bo pa mislim da ne bo škodlo enx tolko pospravit stanovanje pa še kak opravek opravit brez pristotnega "neeee pusti"......"ne to se ne tika"......"to ni za majhne otroke".....user posted image
po pospravljanju pa uke bolijo saj konstantno oči user posted image .......user posted image

sončki pa kr tako delajo....user posted image ....user posted image

hvala bogu da jih imamo pa da vsak dan naredijo zanimiv....user posted image user posted image user posted image

še enkrat huraaaaa za vse otročke sveta.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
12.8.2010 11:14:21   
sayuri
U Erin, hvala za tole. Tko nekako imam tud jaz zrežiran scenarij v glavi user posted image user posted image user posted image   Bomo tud tko nardil. upam, da nam uspe user posted image   Povej, kako ste? Je Tilen zdrav? Pa ti?

Krysia, dobrodošla spet nazaj.

team bo luštno v vrtcu, bo. Glede pospravljanja pa....uf...pri nas je včasih res kot atomska bomba. user posted image  Pospravljam, pospravljam. Ko se vrnem na začetek, je spet vse isto user posted image  Ampak tko je. Kaj čmo. Bo bolje user posted image

A veste, kje sem bila jaz danes dopoldne? Na njivi z vsemi tremi otroci user posted image user posted image user posted image . SMo šli kopat krompir. Sem si rekla, da je fajn, da dvojčka končno njivo vidta in tud to, da krompir na njivi raste. user posted image  No in smo šli. Prvo urco je bilo izredno zabavno metat krompirčke na kup, pa potem v kanglico. Drugo urco sta pa sam iskala priložnosti za kaj ušpičit user posted image user posted image  Ampa je blo luštno. Popoldne gremo spet. user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 12.8.2010 11:16:17 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.8.2010 14:14:34   
gajka
Drugače je pa s temi kožicami res vsake pol leta drgač user posted image Eni pediatri pravijo "dol vleč", drugi "pustite pri miru", tretji "se bo že samo poštimalo". Kok naj pol človek ve, kaj je prav user posted image

S tem se pa orng strinjam. Pa ne samo, da se časovno spreminja, še lokacijsko! Btw. menda po novem npr. v Celju pediatri celo svetujejo uvajanje GH že pri 4 mesecih, ker naj bi to zmanjšalo alergije... user posted image

Koža na lulčku - pri Roku ne gre dol, mogoče se odpre za nekje polovico debeline lulčka, dol pa ni niti pogojev je potegnit. Pediatrinja ni nikoli nič rekla. Ko sem bila nazadnje tam, sem jo vprašala, pa je rekla, da če ne bo šlo samo, pa bo pri 3 letih poslan na operacijo. Do takrat naj pa malo poskušamo jo dol vlečt. Na srečo pa kakih gnojnih bulic spodaj še ni imel.

Danes sem se šla malo službo. Sem cel dopoldan okrog z avtom dirjala, od dovoljenj za delo, pa oddajanje elaborata... Sem naredila dobrih 230 km. Mi ni panike se s tem ubadat, samo naj se rokov plačil držijo, da ne bom že prvo leto v rdečih številkah! Zaro je imela moja mama, sem jima 2 flaški mojega mleka pustila, pa sta prav uživali! user posted image

Krysia
- kam pa greste naslednji teden na morje? Mi bomo v Izoli, pa vem, da včasih tudi tam dopustujete...

Umivanje zob - no, ni ravno najljubše opravilo. Včasih si jih sam umiva (no, skoraj vedno še midva malo poščetkava, ker on ta zadnjih zob sigurno ne poščetka), včasih mu ji morava midva v celoti. Včasih si jih sam prav lepo ščetka, drugič samo pasto dol pocuza. Včasih drži lepo odprta usta, da mi jih midva umijeva, drugič se lahko zob komaj dotakneš s ščetko za par sekund. Pa se ne sekirava preveč, kako temeljito so umiti. Če ne pusti, sva "huda" in pač vsaj na hitro pusti poščetkat. user posted image A umivate zobe "by the book" - lepo od čeljusti v smeri rasti, ali kar "poščetkate preko"?

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.8.2010 14:21:17 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
13.8.2010 0:09:31   
PABLO
En lep dober večer oz. bo večer že kar noč, glede na pozno uro user posted image . Sem prišla, da se tudi tukaj zahvalim v Otmarjevem imenu za vse čestitke in lepe želje za njegov 2. rojstni dan user posted image . Sem vesela, da ste se tudi na naju spomnile, čeprav se tukaj nisem javila že kar nekaj časa in še niste čisto pozabile na naju user posted image .  Še posebej me je prijetno presenetila novo pridružena "čvekica" team - kljub temu, da se ne poznava in nisva verjetno še nikoli komunicirali, si med drugim tudi Otmarju prva tako lepo voščila user posted image - hvala in dobrodošla med prijetnimi avgustovkami user posted image ! Na facebook sem dala tudi eno slikco Otmarjevih in Erazmovih pozdravov in utrinek včerajšnjega dne. Dan smo preživeli lepo, vendar bolj formalno. Bolj zares bo Otmar upihnil drugo svečko v soboto, ko bomo pripravili manjše praznovanje. Praznoval pa ne bo sam, se bova ati in mami tudi pridružila, ker vsi praznujemo v istem zodiaku user posted image in bomo imeli praznovanje "3 in 1" user posted image .......

Sem zdajle malo seznamček gledala in je tolk punc, ki jih pogrešam.  Bi jih prav rada zopet brala. Pa, da bi se malo javile, povedale, kako so, kako so njhovi sončki..... MajaT, cebrca, miškolinček, kaja02, ozziebo, Pablo, Naty13, Andrejaboris, matejchi, vilika,Aradej... Pa še ostale..., ki se vsake kvatre javite

Oooo, kako lepo user posted image .....bi se večkrat javila, vendar je potrebnega tukaj toliko več časa in če se ne javljaš redno, potem skoraj izgubi smisel, padeš čisto ven iz sistema....hehe....skočim pa velikokrat na fb, ker ni veliko pisanja preletiš pa tudi na hitro, kaj je novega.....

Toliko za tokrat, se bom poskusila kmalu še kaj javiti. Sicer se pa poletni dnevi tako pobirajo in en, dva, tri bo tukaj september. Naš tavelik "prvček" gre v šolo, tamali pa prvič v vrtec - bo še pestro! Pred tem pa upamo na še vsaj 5 dni morja user posted image ....jeee.

Danes pa meteorni dež ali kako že - hitro gledat "padajoče zvezde" in si kaj lepega zaželet, da se želje čim prej uresničijo.......user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 13.8.2010 0:10:53 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
13.8.2010 0:20:26   
PABLO
 Joj, sem nevljudna.....Za user posted image je sedaj že prapozno ali pa prehitro. Bo svežo skuhala tista, ki bo prva prikorakala tod mimo user posted image . Jaz bom raje ponudila kar user posted image , pa si jo jutri ob sveži kavi kar vzemite iz hladilnika in si jo privoščite. Kdo ve, kakšen bo petek 13., morda bo ravno sladkor tisti, ki bo dnevu dodal piko na i user posted image ....Uživajte in prijeten konec tedna želim user posted image !

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
13.8.2010 9:20:26   
Krysia
Evo, bom jst user posted image postregla ... dobro jutro, čeprav je že pozno ... Sem v stanju pakiranja, zato sma na hitro.

gajka, drug teden gremo v Pulo, Izola letos odpade ...

PABLO, lepo da si se oglasila, pogrešamo tvoje objave tukaj gor!

Umivanje zob
: sicer si jih umivamo vsak dan in se ne brani preveč, ampak to zgleda tako, da najprej on vzame ščetko in si mal meša po ustih, na koncu pa jaz probam čimveč zob oščetkat. Ampak mi ne gre glih najboljš, ker moj predragi otrok takrat fajn stisne usta skupaj ... no, ampak se borimo ...

Nič, grem spakirat do konca, se verjetno tipkamo v ponedeljek ...

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
13.8.2010 9:23:53   
team
Jutrooooooooooo.....

Najprej ena user posted image za lažje prebujanje....user posted image

Jaz pa sem takooooo vesela....user posted image .....gremo v termeeee.....jeeejjjj.
Čisto nenapovedano,sem včeraj v službi ko ni bilo dela mal pokukala po internetnih straneh različnih term da vidim kdo kolk ponuja za določeno ceno pa sem našla še nekaj za nas...pa pridem domov povem dragemu on pa "ja gremo" oooooo sem bla tako vesela....gremo pa v terme Čatež je bila katera že tam menda je fenomenalno!?

Danes pa spet dež,jah to poletje je bolj brižno več dežja kot sonca....čeprav bo mal pasalo zadnje dni tle v Kopru je bla taka sopara da je kr groza....po eni strani pa sem mal žalostna...user posted image ker danes naj bi se začela prireditev v kopru z koncerti pa ta mali takooooo uživa v glasbi....pa nič ne bo ker odzunaj dež pada pa grmi....joooj.....user posted image

Mi njemu rečemo fešta on pa nam odgovori.....monika,monika(harmonika)user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
13.8.2010 9:31:32   
team
Krysia.....fajn se mejte.user posted image user posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
13.8.2010 15:43:04   
gajka
Mi gremo pa na morje! No, saj sem že najbrž povedala... user posted image Malo naju skrbi, kako bo shajati z obema paglavčkoma hkrati na čolnu, ampak če pač ne bo šlo, bomo pa šli domov. Kaj pa vem, Rok je bil maja super priden na morju, res pa je bil takrat še edinček... user posted image Nič, bomo videli, kako se bo obneslo. user posted image Vsekakor upam, da bo tokrat prizanesel mojemu telefonu, da ne bo spet "mami, fon u vodo čof"! user posted image
Rok je od včeraj zjutraj na počitnicah na Gorenjskem, menda uživa 100 na uro. Ima 3 gradbišča pred nosom - pri starših od user posted image delajo zimski vrt, pri enih sosedih so ravno začeli graditi hišo, pri drugih sosedih pa delajo prizidek. Sami stroji, sama gradbena mehanizacija... user posted image V nedeljo se še mi 3je naslikamo na Gorenjskem in jo v ponedeljek zjutraj mahnemo proti obali. Upam samo, da nam bo vreme naklonjeno. user posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
14.8.2010 6:22:05   
anita goitan
jutro

user posted image user posted image user posted image po dolgem času

Mi se imamo super, naša prvorojenka Zoja ima danes 2  leti in še spi, Ula in moj tud še spita.

Ta teden smo preživele na Primorskem in smo max uživale, super vreme in vse...

Šibam, se beremo drug teden

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
14.8.2010 8:09:12   
team
dobro jutroooo.....user posted image

Rok,Teodor,Zoja,Pia......vse naj naj za rojsni dan,velik sreče zdravja pa veselja vam želim.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Teža
kepa*

Koliko tehtate?

50 - 60 kg (30%)

60 - 70 kg (29%)

70 - 90 kg (34%)

nad 100 kg (6%)

nad 150 kg (1%)

Število vseh glasov: 876

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!