|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 1.del ***
9.8.2010 11:53:17   
buhtlčk
sayuri ful lušne fotke user posted image Pri nas je peščena plaža nujni pogoj haha

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
9.8.2010 11:54:36   
buhtlčk
team pol smo se pa v nedeljo popoldne vidli v živalskem vrtu najbrž. Mi smo slonu dudo dali user posted image user posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
9.8.2010 12:48:46   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image A ste ve tudi morale za zdravniškega pred vrtcem otroku najprej naredit bris ritke?

Ne. Sploh še nikoli slišala user posted image

Mi tudi ne in tudi prvič slišimuser posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
9.8.2010 13:26:15   
team
buhtlčk....a ressss vi ste tud bli....user posted image ....ja mogoče smo se pa res vidl...no ja če si vidla eno mamico ki je že komaj malega nesla pa atija ene tri metre pred nama ker mu mali en cajt ni dal dihat pa se je drl ko pratka ker ga ati ni hotu več nosit,sej v bistvu ni več mogu pole si me vidla....user posted image user posted image

a dudko ste dalo ja no fajn....moj pa je ne da vse mu vzami dude pa ne tkoj hud postane pa si jo skrije  v svoj žep...user posted image ni kej so furbasti....user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
9.8.2010 14:10:02   
sayuri

team pol smo se pa v nedeljo popoldne vidli v živalskem vrtu najbrž. Mi smo slonu dudo dali user posted image user posted image

In kako GAšper zdaj folga? user posted image user posted image user posted image   Joj, naša dva vsak dan bolj vlečeta te dude user posted image

Drugače pa gajka - jaz ti ne znam svetovat - al poganjalec al kolo s koleščki. Mi imamo doma 12 colsko kolo še od Filipa. Lovro se skobaca gor, pedala pa niti slučajno ne zavrti. Takle poganjalec smo pa probali pri prijateljici, pa tud ne doseže do tal. user posted image  Zihr se dobijo različne velikosti. No, mi poganjalcev ne bomo nabavljali. Drugo leto kupimo še eno kolo za Zaro in to je to.user posted image

A res nikjer niste dajali brisa ritke? user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
9.8.2010 14:29:16   
buhtlčk
team no nič se ne spomnim, pa drugič user posted image

sayuri naš je bil tud že čist neumen nanjo. Pol je šel pa slučajno v nedeljo po kosilu kar brez spat, moj mu jo je za hec vzel pa ni nič težil. Tko da jo je pol sam slonu vrgel (jah, mal smo smetil, pa naj nam bo oproščeno user posted image ). Vsakič, ko vpraša, ponovimo zgodbo, da je sam dal slončku, pa da slonček zdej aja z njo, pa da je on že velik fant in ne rabi več. U bistvu, proti pričakovanjem, sploh ne teži. Mu pa manjka ''gumb za izklop'' in mal traja, da zaspi. Treba mu je u bistvu parkat povedat, ker on prepeva, se pogovarja. No pa včerej je po ene pol ure v pojstlci začel: ''Ne dam. Ne dam. Puti. Puti. Ti ti slon!''. No pa sva oba priletela in se je sam smejal. Spal je normalno. Ob 2h, ko je šel kakat, je vprašal zanjo. Sem mu ponovila zgodbico in je bilo vse ok, je lepo zaspal nazaj. Zjutraj pri kavi in mleku smo pa ful ploskal in se veselil, ker je zdej on ''tko kt mami pa oči'' brez dude user posted image . Danes po kosilu je pa tud zaspal po ene 15 minutah (ga moja mami merka ta mesec).
Sej pravim, proti mojemu prepričanju zaenkrat kaže odlično.

gajka pojma nimam, nimamo niti kolesa niti poganjalčka, samo še od lani tisto kolo, ko ga potiskamo naokrog. Sva se odločila, da drugo leto kaj dobi (razen, če bo kdo kaj za rojstni dan prinesel).

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
9.8.2010 14:41:45   
sayuri
buhtlčk Gašper je faca user posted image  Me pa zanima - ker vem, da je čist suh in da tud kaka v kahlico - a je tole kakanje prakticiral takoj v kahlico al ne? Sploh ne vem, kok naj Zari dopovem, da tud kaka lahko v stranišče ali kahlico. user posted image  Za lulanje ni problem - zdaj je tud na stranišče začela (na začetku sam na travico in kahlo), ampak kakanje - ne, to pa ne. To pa v hlače. Al pa prileti in reče, naj ji dam plenico gor :"Mami, nico goj, kakala sem!"

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
9.8.2010 14:48:03   
sayuri
Aja gajka - škornji - jaz sem spomladi zlo lepe kupila v Hoferju, ampak so tooooook ozki, da pri nas ne grejo še hlače not user posted image user posted image user posted image . Imajo pa na zgornjem delu tisti pas iz blaga in vrvico not, da se kao zategne. No, nam taki škornji res ne pridejo v poštev. user posted image  Imata preveč debele nogice.  Pol sem pa prav pri Nextu naročila. Mislim, da so bili 6€ in so čudoviti. Evo, tlele se malo vidjo:

user posted image
user posted image
user posted image

Letošnji model se mi zdi da ti je pa ena že prilepila sem gor.

Aja, košuti pa čestitke za malo princesko Lidijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
9.8.2010 20:24:52   
buhtlčk
sayuri u bistvu smo začeli s kahlico, ko me je vsakič polulal, ko sem ga pod tuš spravljala. In sem ga pač odlagala na kahlico in je večinoma kar lulal. Pol je pa enkrat tud klobaso po nesreči naredil, pa smo bli vsi ful veseli in on tud navdušen sam nad sabo user posted image . Pol sem ga pa lovila. Ko sem vidla, da se napenja, sem ga hitro slekla pa na kahlo. Včasih je ratal, od začetka sem ga redko ulovila pol pa vedno večkrat. U bistvu smo potem dolgo prakticiral zjutraj na kahlo, pa med vsako menjavo plenic, torej pred kosilom, ko se je zbudil, pred panjem....pa kar smo ''ujeli'' smo. Je pa sam od sebe kmalu začel potem čakat na kahlo, da se je pokakal in se v plenico že dolgo ni več, še ko smo jih redno uporabljali. Pojma nimam, poskusi jo opazovat in ''lovit'' na kahlo, ko začne kazat znake.
Sem pa jaz tud kar ponosna na našga pamžka ja user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
10.8.2010 10:38:21   
bella02
Ooooooooo, danes bom pa jaz skuhala user posted image . Če pa katera želi ledeno, pa tole zanjo: user posted image user posted image

Naša je dudo skenslala brez panike. En petek jo je odnesla muca in konec debate. Zdej vsakemu pove, da "duda muca zela" user posted image . Za kahlico pa ni še nobenga interesa. Dam jo gor in je v sekundi dol. Zunaj sem jo dala brez plenic in jo 5x odzignila za lulat, potem pa je čez min priteklo - v hlačke. Tako da se ne misilm še preveč ubadat s tem, niti mi še ne pove, da jo lulat ali da se je pokakala. To je pa baje takrat, ko se začne otrok zavedat, kaj se dogaja. Bomo pa še mal plenice kupovaluser posted image . Se grem učit! Pa pa 

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.8.2010 10:40:48 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
10.8.2010 12:37:57   
clara23
Dan,

bella, tudi jaz se učim..pa se mi ne da večuser posted image Moji vsi so se šli kopat v Snovik, tako da imam jaz celo hišo zaseuser posted image .

Košuta, čestitike ob rojstvu male princeske!

Čestitke tudi vsem, ki ste praznovali rojstne dneve!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
10.8.2010 14:47:45   
buhtlčk
LINA, LANA, GAJA in ZALA vse najboljše!!

Pa mamice se lahko kaj javijo user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
10.8.2010 15:05:49   
bella02

user posted image

Se podpišem pod obojeuser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 10.8.2010 15:07:45 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
10.8.2010 15:21:32   
gajka

Se pridružujem! user posted image

Ekola, pozdravček še iz naših koncev! user posted image
Naša noč je bila spet user posted image . 1 uro noči sem preživela pri Roku zraven njegove postelje, ker ni nikakor zaspal nazaj. Pojma nimam, kaj ga matra... user posted image Sem se končno ulegla za 15 min, pa je bila že ta mala lačna... Saj ni čudno, da mi je včeraj popoldan uspelo zaspat med dojenjem s ta malo v naročju. Sem se zbudila čez slabo uro! user posted image Še dobro, da je bila ta mala varno ugreznjena na blazini za dojenje, da mi ni iz rok padla. user posted image

Kahlica je pri nas še vedno na isti stopnji kot že precej časa - aktualna samo zvečer pred kopanjem in to izključno za lulanje, pa še to samo, če ga kdo opozori, da je treba na kahlico. Je imela v.d. tašča zadnjič, ko je imela Roka na počitnicah, prebliske, da mu bo samo gatke dala gor in bo Rok kahlico začel bolj sprejemat. Po 3 dneh je obupala, ker je bil mali nonstop polulan, to ga je sicer motilo, kakec v gatah pa sploh ne! user posted image Ah, bo že menda enkrat...

Dude nismo nikoli imeli, ker je ni hotel, pa zato pridno cuza svoj palček. Pa bo to veliko večji problem ga odvadit. user posted image Pa bo menda tudi to enkrat minilo...

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.8.2010 15:22:41 >

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
10.8.2010 15:46:47   
Češnjica
Hvala lepa za čestitke! Tudi ostalim slavljenkam vse najboljše!!!

Se že dolgo nisem nič javila...berem vas sicer še, kolikor čas dopuša. Imamo doma še enega junijskega škrata, 16stega bo 2 meseca. Sem tako kot Gajka med junijčki 2010. Tako da je časa res malo. Sicer z Žigetom ni veliko dela, bolj nas okupira Zala, ki je pravi mali vragec. Bratca ima sicer rada, vendar je tako groba z njim. Ga vleče za roke, noge, ga klofne po glavi, ga briše (češ, da ''Žigi buha'')...se tudi za par sekund ne smem okrog obrniti.

Bom v prihodnje bolj ''pridna'' in se (upam) večkrat javimuser posted image

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
10.8.2010 16:34:47   
K_a_t_j_a

Se pridružujema z Janom čestitkam!    user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
10.8.2010 22:21:53   
Zoja Miša
Čer...
Ful nekaj novih slikic zasledila.... nič brala...sam rada bi vas pozdravila.user posted image
Mi se imamo fino na morju. Kopamo, potepamo, ga biksamo na veliko.user posted image
Kaja Lina je včarej preštela do 10.user posted image Smo šteli zvezdice...v glavnem, navihanka je vsak dan večja in jutri bo dopolnila 2.letiuser posted image  Smo tortico naročili, kakšna pa bo...bomo še videli.
V glavnem en lep, slan morski pozdrav vsem!
Vas pogrešam!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
11.8.2010 8:33:53   
buhtlčk
Jutrooo

KAJA LINA vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa lep pozdrav na morje user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
11.8.2010 9:39:01   
team
Hana,Lana,Gaja,Zala....vse najbolše velik razigranih otroških dni vam želim....user posted image user posted image

Kaja Lina,Hana,Otmar....danes je vaš dan vse naj naj...user posted image user posted image

No eko jaz pridno v službi pa odštevam dneve do dopusta...sej ga ne morem nikakor dočakat...user posted image
da mal okolje spremenim čeprav to leto ne bo nič od konkretnega dopusta ampak mam takega po kosih mal bomo v čakovec sli mam tam nono pa si želi malega videt mal se bomo v termah ustavl to pa je tudi vse.....mah sej ni panike sam mal da grem vn iz Kopra pa je že ok.Za kak velik dopust se nismo odločil glede na to da ima ta mali vmes rojstni dan pa v vrtec gremo smo se odločil da pa bomo šli na snegeca pegeca pa bo glih tako v redu....user posted image morje imamo pred nosom pa nam ni tok interesantno...user posted image

Ooooo o kahliici je govora....user posted image naš sploh ni zainteresiran zanjo smo probal pa nak nijente se polula zraven nje včasih ga pa v gatikah pustim se polula pa pride sam da mu nove dam pa vija vaja naprej...enx nam je celo ratalo ujet v kahlo....user posted image čeprav našemu mislim da se je zamerla ker smo mu najprej kupli tisto pojočo pa se je gor vsedu ko pa je hotu dol so se mu jajčka zataknla za tisto gumo ki naj bi ščitla da ne polula vse naokol in on takrat kahla ne ne ne ne ne....mah bo žeuser posted image

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
11.8.2010 9:39:40   
clara23
Vse naj naj Kaji Liniuser posted image user posted image !

Zoja miša, kdaj pa se vračate? Sem bila včeraj spet na brazilski in je bilo velliiiikkoooo bolje kot prvičuser posted image . Mi je pa Karmen takoj povedala da se že od prej poznatauser posted image .

Mi pa v petek spet šibamo na morje..verjetno zadnjič v okviru letošnjega poletjauser posted image . Smo imeli že vse lepo splanirano kako bomo šli konec avgusta in v začetku septembra za 10 dni, pa sem se potem spomnila, da 1.9. začnemo z vrtcom, tako da je vse skupaj padlo v vodo..če bo pa vrtec dobro zalaufal in ne bo problemov, bomo pa v oktobru verjetno vzeli kak dan ali dva vrtčevskega dopusta in jo mahnili proti luži. Joj, še slabe 3 tedne, pa bo moj čmrl že v vrtcuuser posted image Sploh ne vem kako bom prenesla..že zdaj me je strahuser posted image .

Pa težave imamo z našim psomuser posted image . Imamo namreč nemškega ovčarja, starega 4 leta in nikakor noče sprejeti Marka..ima take ljubosumnostne izpade da je groza, da ne omenim, da ga je prakrat že skoraj ugriznil. Renči nanj, ga odriva s telesom tako da pade po tleh, ma groza no. Itak ni Mark nikoli sam zunaj, ampak temu psu res ne zaupam in sploh ne vemo kaj naj..smo govorili z lovci in veterinarjem, pa sta predlagala, naj mu Mark nekaj časa daje priboljške, pa ni napredka..zdaj sta samo še dve možnosti..al psa prevzgojit, ali pa evtanazija..ker če ga bo 1x šavsnil, ne bo dobro, ker gobec ima pa ogromen..

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
11.8.2010 13:13:15   
gajka
Kaja Lina, Otmar in Hana - vse najboljše in veliko veselja ob pihanju 2. svečke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
11.8.2010 13:26:02   
bella02
Kaja Lina, Otmar in Hana, vse najboljše za 2. svečko!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
11.8.2010 13:29:21   
K_a_t_j_a

KAJA LINA, HANA in OTMAR vse najboljše in veliko smeha ter razigranosti!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
11.8.2010 13:33:20   
sayuri
Vse najboljše vsem današnjim in včerajšnjim slavljenčkom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4724
11.8.2010 13:38:37   
K_a_t_j_a
No, da še tukaj napišem. Včeraj smo imeli teste na alergološki v CE. In so bili rezultati super, saj Jan ni več alegričen na KM, arašide in lešnike. user posted image  user posted image Tudi alergija na rumenjak in beljak se je zmanjšala. Na rumenjak je še čisto malo. Je pa pokazalo senzibilizacijo na pršice. Upam, da se ne razvije alergija. Me je vprašala, če kaj kiha, ko sesam. Pa še nisem zasledila, da bi, pa včasih čist zraven njega stoji. user posted image Je rekla, da je zgleda bolj podvržen alergijam.
Niti provokacije na KM ne bo treba it delat. Hvalabogu, ker se mi zdi to taka blesarija. user posted image Ne vem zakaj je samo provokacija na KM?? Zakaj potem ni na vsa tista živila, ki je izzvenela alergija na njih. user posted image
Sem povedala, da je že probal puding in sladoled pa ni bilo nobene rekacije. Vidla je tudi, da ima kožo čist lepo in rekla, da naj kar počasi začnemo uvajaz KM in izdelke iz KM.

Sma pa oba z Janom prehlajena. Jaz sem že malo bolje. Se je pa zgleda od mene nalezel, ker se tak rad zadnje čase carta.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.8.2010 13:40:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Koliko otrok si želite imeti?
binyy

Koliko otrok si želite imeti?

1 (9%)

2 (40%)

3 (39%)

4 (9%)

5 ali več (3%)

Število vseh glasov: 323

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!