|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
17.8.2010 16:06:38   
clara23
Vse naj naj vsem rojstnodnevnikom!user posted image user posted image

Mi smo z morja..bilo je fino, če se mi nebi bilo treba učit, bi bilo pa še boljuser posted image . Dopoldneve sta fanta v večini preživela sama, popoldan smo se pa potepali, plavali in zganjali norčije. Smo se odločili, da gremo pred vrtcem kar še enkrat prema moru, tako da 27.8. spet šibamouser posted image .
Me je klicala Markova vzgojiteljica in je povedala, da je Mark vključen v skupino MIŠKEuser posted image . Nasledni teden imava še individualni sestanek, potem bo šlo pa zares..včasih namreč še kar ne dojemam, da dopoldnevi ne bodo več najiniuser posted image .

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
17.8.2010 16:09:20   
Krysia
Bom kr od buhtlčk prepisala: user posted image
ENEJ in LAN vse najboljše!! user posted image user posted image  

Drugač pa rabim hitro en nasvet: Jutri mamo namen it na morje, pa je Rok dobil drisko ... ne prov fejst, ampak vseen je driska ...  ne vem, al je to od vode v Bosni (niso priklopljeni na vodovod) al je od česa drugega ... A počakamo kakšen dan pa gremo npr. pojutrišnjem če bo bolš al gremo k P al mu dam linex ... pa kaj lahko je? Vem za  riž, banano (mal postano al kako že), čokolado ... še kaj? Ja, pa velik pit .. pa sol mora nadomestit, sam s čim? Hvala vsem.
Drugač sem spet v pakiranju, tko da se tipkamo v nedeljo ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
17.8.2010 16:47:44   
buhtlčk
Krysia linex v puding (izstreseš prahec iz pilule) pa fajn pomešaš. Enga na dan, lah tud forte. Že takoj bo boljš, najkasneje pa naslednji dan po naslednji dozi. No tko smo našga na ta hudih antibiotikih super znormaliziral. Drugač pa še bobi (slane) palčke.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
17.8.2010 19:56:52   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

da je Mark vključen v skupino MIŠKEuser posted image .

Jaša bo letus tudi v Miškah, vendar v drugem vrtcu kot Mark.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
17.8.2010 20:14:24   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Krysia linex v puding (izstreseš prahec iz pilule) pa fajn pomešaš. Enga na dan, lah tud forte. Že takoj bo boljš, najkasneje pa naslednji dan po naslednji dozi. No tko smo našga na ta hudih antibiotikih super znormaliziral. Drugač pa še bobi (slane) palčke.

Hvala, deluje. Super ideja. Mi ni blo čist jasno, kako ga bom prepričala, naj linex pogoltne oz, poje vsebino kapsule, s pudingom ni blo nobenih težav user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
18.8.2010 8:01:01   
Zoja Miša
Dan...user posted image
Mi2 včeraj zvečer nazaj z morja. Kaja Lina še uživa.
V službi...malo gužve...se še javim, ko mi uspe malo za nazaj prebrati.
Poročam tudi kako smo se imeli - na kratko superuser posted image ...mogoče mi uspe še celo kakšno slikico pripopati, v teh dneh...user posted image

Pogrešala sem vas user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
18.8.2010 11:31:54   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Zoja Miša, pogrešam te.

user posted image user posted image  lepo je to prebrati!

No, sej je že čas, da sem prišla nazaj, bo malo več čveka...mislim, le 7 strani v 14 dnehuser posted image ...naj vas bo sramuser posted image ! Zdaj bo treba zopet malo bolj v akcijo!

No, da povem, mi smo se imeli super, Kaja Lina je prava čveka. Je še kot ponavadi, bolj malo. Pomfri ima rada.user posted image Če ji ga v gostilni ne prinesejo hitro, reče natakarju, porčičana, kje je moj pomfri! Seveda malo po svoje, a vseeno dokaj razumljivo. Je ful veseljačka, skos se smeje in je dobre volje, nabrita 100 /h, sam čaka, kje bo kaj ušpičila. Zadnje čase ima manijo na nalepke. Kakršne koli, samo da so. In jih lepi in odlepuje prav tako vsepovsod! Rada se igra z samokolnico in peskom. Trampolin je zakon. Avti - vrtiljak še bolj. Morje je o.k. Ni čisto nora nanj, ampak gre v vodo brez problema. Sicer brez rokavčkov in sicer tako da si jo z mojim podajava po vodi. Kamenčke v vodo metati in mamico in očija v vodo porivati ja prav tako prva liga. Špricanje mamice je bila na dnevni listi.user posted image  Govori veliko in že lepo oblikuje stavke, ampak malo po svoje. Mislim tudi, da malo zaradi njene odvečne luknjeuser posted image . Pa tudi to bomo poštimali. Me stisne ko pomislim...ampak bo!
V glavnem dopust je uspel, spočiti in novim zmagam naprotiuser posted image .
Kaja Lina še uživa, en teden bo še z babico in dedijem na morju. Brez problema je ostalo, pomahala...nič joka. Hudo je bilo meni. Ampak, ko vem, da ji to koristi... Itak bo še malo pa vrtec in obveznosti....
RD smo praznovali na morju, torta, ki smo jo naročili je bila noro dobra. So me ful presenetili!user posted image  Ampak še eno praznovanje bo v začetku septemra.

Umivanje zob, pri nas kar uspe, ampak je tako, kot je Deja napisala, vse mogoče si moram zraven zmišljevati, da jo zajček gleda, da bo potem dobila nalepko, da bo...in nekako gre. Podkupljivka je taprava.

Kahlica, ko se ji da gre lulat, kakat ji je uspelo le enkrat. Če je v gatkah skoraj ne plula...tako da verjetno še ni čisto pripravljena na to. Bo že.

Kanz Team, jaz poznam. Kar dosti stvari tam kupimo...se mi zdi da je kvalitetno...je res bolj drago, ampak.... In če ti primankuje železa si kot cota.

Tejkaz, super za dopust. Saj ni važno kje, važno, da se imate lepo! Upam, da je tvoja poškodba o.k. In super za vajine skupne trenutke z Evo. Mislim, da je prav! Glede telovadbe pa tudi...bom tudi jaz pogledala če je kaj...mislim, da bi Kaja Lina prav tako uživala!

Erin, držim pesti zate!user posted image

Krysia, vi pa uživate...tale linex ti je pa že Buhtlček povedala. Za nedomestitev soli, kupiš v lekarni nek prašek dehitrantni ali nekako tako se mu reče in mešeš v čaj. Je sicer ful ogabnega okusa. Pocajtajte se!

Sayuri, super slikce z morja, pravi frajerji ste! In bravo za toboganjnjanje, jaz bi tudiuser posted image . Pa če se ne motim, si že v službiuser posted image . Lep začetek.user posted image

Gajka, glede kletvic je pri nas isto. Porka madona mi reče včasih zjutraj ko se zbudiuser posted image . Če poveš kakšo sočno, hitro ponovi za teboj. Ampak jaz misli, da slej ko prej bo itak vse to nekje slišala in pobrala...bo že dojela kako in kaj se temu streže, čez čas.

Pablo, si se le javila, daj se še kaj...te je lepo brati!

Buhtlček, super za tortico, to bo fešta jutri!user posted image

Vsem slavljenčkom vse naj, naj....user posted image

Kar sem pozabila komentirati, me ne kregati!
Zdej pa čvekajte!!!

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 18.8.2010 11:34:51 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
18.8.2010 12:19:04   
Zoja Miša
Punce, zdej pa dost! Padite iz FB in pridite sem! Takoj!

No, mam vprašanje pa rabim pomoč. Z mojim sva se vseeno nekako odločila da za vikend prebeliva stanovanje. No in ker bo bodo 3 stene rumene, ena rdeča in ostale bele, me zanima, kje lahko dobim barvo, tako da mi jo namešajo, da bo rdeča in rumena taka, kot jo želim? In kako naj povem koliko jo potrebujem, ali je to tako, da povem vsaj približno kvadraturo sten? In s kakšnimi mački je to najbolje delati in kje vse to nabaviti?

Vnaprj hvala za odgovore!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
18.8.2010 12:30:08   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

No, mam vprašanje pa rabim pomoč. Z mojim sva se vseeno nekako odločila da za vikend prebeliva stanovanje. No in ker bo bodo 3 stene rumene, ena rdeča in ostale bele, me zanima, kje lahko dobim barvo, tako da mi jo namešajo, da bo rdeča in rumena taka, kot jo želim? In kako naj povem koliko jo potrebujem, ali je to tako, da povem vsaj približno kvadraturo sten? In s kakšnimi mački je to najbolje delati in kje vse to nabaviti?

Porčičana (hecam se user posted image ), vse imaš v Medvodah. V Color pojdi. Mislim, da ti bodo tam znali pomagati z vsem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4784
18.8.2010 13:21:58   
Zoja Miša
Tejkaz hvala. Pa mislim tele Medvode so pa zakon, vse kar ponavadi iščem, najdem tu user posted image user posted image user posted image . In jaz bi službo zamenjala...mislim, da si bom konec koncev ipak premislila...zbrala denar in kupila tole firmo in poštimala zadeveuser posted image . Ja, ne bi bilo slabo....user posted image

No, si me rešila, da se ne pogovarjam sama s sebojuser posted image .

Še to sem vam želela povedati, da je Kaja Lina res čisto počitniška. Ona zvečer hodi spat ob 22h, spoi zjutraj do 8.30h,. popoldne zaspi okoli 13h, za kakšno uro in pol in tako vsak dan.
Uživačka.
Ja, pri nas bo pestro, ko bo zopet nastopil vrtecuser posted image ...hmmm....

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
18.8.2010 13:49:21   
clara23
oooo, zoja miša, WB!!user posted image user posted image

Jap, Međuvode so the bestuser posted image .

Mark spi, jaz se pa malo učim, malo brskam po netu, kuham, zraven pa še slikam-super mamauser posted image user posted image . Imam naslednji petek izpit in sem že zdaj živčna..danes popoldan grem pa svojo grivo ostrižtuser posted image . Moja mami ima ta teden še dopust, tako da bosta v petek dopoldan šla z Markom v snovik, jaz pa za knjigeuser posted image . Če bo vse po sreči, bom drugo leto tak čas že fertik z izpitiuser posted image user posted image .

Zoja miša, kako se obnese brazilska?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4786
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
18.8.2010 14:06:11   
Zoja Miša
Clara, pridna, super mama!
Ma kaj vem tale brazilska, sem bila vseeno jezna na tistih nekaj dlak, ki so se izognile vosku, pa sem jih morala obriti. Saj sem si jih najprej ven pipala, ampak ni šlo tako zlahko potem sem pa obupala. user posted image  Pa nekaj se mi jih je vraslo... Kaj vem, sem in nisem. Res pa je da sem v 14 dneh samo enkrat potem britvico uporabila. Tako da ne vem... nimam še čisto izoblikovanega mnenja o temuser posted image .
A pa ti tudi greš danes k frizerju? Jaz tudi, mi je že kar nerodno, ko s takim narastkom in sivimi lasmi (jih imam veliko, velikouser posted image ) okoli skačem. Pa verjetno malo š**** postričtuser posted image . Komaj čakam!

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 18.8.2010 14:07:35 >

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
18.8.2010 14:11:57   
K_a_t_j_a

Tudi v Merkurju vse to dobiš. Koliko barve bi rada imela, je pa fajn, da se kvadratura ve. Pa tudi barvne vzorce imajo tam in si lahko pogledaš pa pokažeš kakšno bi imela in ti jo zmešajo. Men so zelo všeč od Jupol trenda.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 4788
18.8.2010 15:32:43   
team
Ojlaaaaaa.....user posted image

Najprej mal z zamudo vse najbolše Eneju ter Lanu....user posted image user posted image user posted image

No jaz v službi....pa takooooo se mi ne da....user posted image ....mah bo že,sej v petek še delam pole pa dopustttttt.....user posted image

No drugač pa zelo ponosna na mojega sinčka,zdej že tretji dan se igra lepo z otroci pa nič ni sramežljiv pa punco si je že izbral...seveda starejšo od sebe....user posted image sej ta mikene so tud interesantne sam spet ne tolko....user posted image
Zjutraj že ko vstaneva čeblja "mama gat,gat punca dol" pa mu je potem treba ene 15min dopovedovat da je treba se najprej umit pa pozajtrkovat se obleč....on bi kr iz pojstle zviznu kr vn....user posted image ....dobri so tej naši mali čmrli....user posted image
Včasih mi moj reče da sem sitna z tem zajtrkom ampak to pač zjutraj mora bit pa konec ena pravila bajte pa morajo veljat ne če tako ukaže šef neee....!?user posted image user posted image user posted image
Drugače pa pr nas vsi jejo zjutraj sam jaz ne se pa posilim kej dat v usta zarad ta malega....sam kaj ko meni je zadne čase vsa hrane black....

Zdej pa grem imam par stvari za porihtat pa je že bolše spotoma da me ne čaka vse zadnji dan pred dopustom....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
19.8.2010 7:43:14   
clara23
Jutro,

častim eno velikooo kanto kaveuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Jaz sem tako zaspana, da bi danes kar do 12h šlafala. Zvečer, ko je Mark zaspal sem slikala in sem tako not padla, da sem čisto pozabila na čas..enkrat pa pogledam na uro in je kazala 3h zjutrajuser posted image user posted image user posted image Potem je imel pa Mark neke nočne moreuser posted image Je kar naprej jokal in se stiskal k meni..zjutraj ob 7h je pa že naša mami začela nekaj zbijat in naju zbudilauser posted image . Ah, sem pa vsaj dokončala eno od slik in sem zelooo veselauser posted image user posted image user posted image .

Zoja miša
, a nad brazilsko pa nisi tako navdušena? Mogoče si imela prekratke dlake, ko si šla..ker pri meni so prve začele rast šele po cca 10 dneh. Res pa je, da me je potem še 4 dni bolelo (to pa itak vešuser posted image ). Zdaj, ko sem šla pa drugič, me je pa že sama depilacija veliko manj bolela, po depilaciji pa ni bilo nobenih težav, tako da sem čisto navdušenauser posted image . In ja, včeraj sem se šla tudi jaz malo posmukat..nisem imela več nobene oblike in me je motilo..kako si se pa ti postrigla?

Danes zjutraj imam pa zdravnika..me že od nedelje boli levo uho..pa ne od kakšnega vnetja..sva imela manjši pripetljaj z Markomuser posted image . Na morju smo se igrali in se lovili po apartmaju. Pa sem jaz sedela na sedežni Mark je pa čepel pod mano. In se smejemo, vriskamo, Mark pa skoči v zrak in mi z glavo zabije spodnjo čeljust na zgornjouser posted image . In od takrat naprej me boli notranji del levega ušesa..

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
19.8.2010 11:07:46   
daja28
Ojla
Zoja Miša- jaz sem barvo kupila kar v JUB-u. Imajo industrijsko prodajalno in ti barvo namešajo takoj. Poveš kvadraturo in ti izračunajo, koliko barve rabiš. Mislim pa, da imajo 10l, 5l, 2l in 750ml kantice. Pa nimaš daleč, se peleš na Šentjakobskem križišču proti Litiji - Dol pri Ljubljani.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
19.8.2010 12:59:34   
bella02
Ojla!
Ja, berem sproti, pišem pa bolj slabo.
Punci sta v vrtcu, Tjaša gre jutri zadnjič v življenju v vrtec. Ne vem, al sem vesela al žalostnauser posted image .
Jaz se učim, samo mi ti dopoldnevi tako uidejo. K sreči sem ta teden nekaj naredila, ker sem bila sama. Drug teden mam Tjašo doma, samo ne bo panike, bo šla še mal na počitnice k sestrični, pa njo se da hitro zamotit, da mi skoz ne hodi v kabinet. Teja je druga pesemuser posted image . Za šolo smo vse nakupili, le še folijo za ovijat in vrečko za copate moram vzet. Joooooj, kam gre ta cajtuser posted image .
Jaz sem spet na dieti, da oklestim sladoledne kg, ki sem jih pridelalauser posted image . Bolš zdej kot prepozno. Ker sem doma, se nalivam z vodo in sem skoz na WC-ju. Pa po 100-tih letih sem se usedla na kolo. V ponedeljek me je od sobotne 5 minutne vožnje še pošteno bolela ... Vsak dan grem malo, le včeraj mi ni zneslo. Bolš se počutim, ker vsaj malo migam.
Konec tedna bomo preživeli v Bohinju pri prijateljih. Jeeee, komaj čakam. Sam šit, ker sem na dieti, bo treba mal pokombinirat.
Aja, pa jaz grem tud jutri k frizerjuuser posted image .

Zoja Miša, prav čakala sem, da prideš nazaj. Potem te brazilska ni navdušila v mejah pričakovanega? In ja, Kaja Lina je prava frajerka, dnevni ritem pa ima podoben naši Tejči user posted image . Barvo že imaš? Nasvetov si dobila kar nekej, zdej pa v akcijo. Pa tale tvoj porčičana je prekleto nalezljivuser posted image

clara23, lepa slikca

team, nič ni narobe, da zajtrkuješ, itak vsi pravijo, da je zajtrk bistvenega pomena (pametuje nekdo, ki ne zajtrkuje že nekaj letuser posted image , ok. razen na morju)

Tejka, si ti uredu? Mislim posledice padca

Anita, kje ste primorske bejbe? Špancirate po kakih gričih?

Erin
, mi bomo v Radovljici predvidevam okol 9h-10h, odvisno, kdaj se nam uspe spokatuser posted image . Ne poznam tam nič, tako da se bomo zmenili za en lokal, ki se vidi že iz Kranjauser posted image . In sinhronizacija? Gre?

sayuri, a veš, kaj me muči? A bodo prvčki zdaj zajrkovali doma? Verjetno da ja, v šoli ni zajtrka. Malo me skrbi, kako bomo to izvajale, ker zna Teja stvar pošteno zakomplicirat. Al pa ne, njej je dost zjutraj flaša mlekauser posted image . Kako boš ti to delala?
Koliko nas je tukaj, ki bomo mele prvošolčke? Midve, Matejchi (punca, javi se nam kej, hudiča tuduser posted image ), še katera?

Grem še za knjige, bo ura takoj 2 user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 19.8.2010 13:06:06 >

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
19.8.2010 13:03:28   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Ojla
Zoja Miša- jaz sem barvo kupila kar v JUB-u. Imajo industrijsko prodajalno in ti barvo namešajo takoj. Poveš kvadraturo in ti izračunajo, koliko barve rabiš. Mislim pa, da imajo 10l, 5l, 2l in 750ml kantice. Pa nimaš daleč, se peleš na Šentjakobskem križišču proti Litiji - Dol pri Ljubljani.

Mejte se in se smejte.

Hvala, bom res šla tja, ker mi je nabližje doma, pa še moj bo šel zraven, da mi ne bo potem težil, da ni pravi oddtenek rdeče in rumeneuser posted image .
Samo povejte mi koliko barve na m2 se približno porabi, da mi je slučajno ne bi prodali 1x več, kot jo rabim.

Clara, mene ni bolela depilacija, mi je rekla Karmen, da mam res velik prag bolečine. Ampak me potem moti, ko vseeno imaš dlake, ne moreš pa še na depilacijo, ker niso dovolj dolge...meni gredo pa fejst na živce, četudi so samo 3.user posted image  Kaj vem...verjetno bom še že šla...
Pridna si z slikami. Si že kaj kje prodala? Pa zrihtaj si uho. Upam, da ni kaj hujšega.
Meni je včeraj frizerka špice postrigla in pobarvati sem se mogla. Ja, zdaj mam kar kakšne 2 cm krajše lase...ampak saj hitro rastejouser posted image .

Ja, res ful čvekate,user posted image .

Danes grem k moji sestri v Kranjsko Goro na obisk. Pa bo zopet dan naokoliuser posted image .
Kaja Lina uživa na morju, pravi babi, da se ji z dedijem samo smejita take ''bedarije'' počenja. Prava mala afnauser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
19.8.2010 13:52:05   
Ryssa
Hvala vsem za čestitke user posted image user posted image user posted image

Zoja miša jaz sem najbolj navdušena nad Jupol trendom, že vse namešano, v eni pakungi je za 20m2 barve, super prekriva, ni treba it 2x, niti z belo ne spodaj.
Jaz kar sama belim user posted image Imaš rumeno in tudi rdeča je lepa, taka ornk rdeča. Imajo pa v Merkurju ponavadi tudi "razstavljene", imajo stene pobarvane z različnimi odtenki. Je pa v posodi 2,5l barve in piše da zadošča za 20m2.

Drugič še kaj povem o nas user posted image
Trenutno sem na kratkem s časom.

Neposredna povezava do sporočila: 4794
20.8.2010 0:51:52   
PABLO

No, sej je že čas, da sem prišla nazaj, bo malo več čveka...mislim, le 7 strani v 14 dneh ...naj vas bo sram ! Zdaj bo treba zopet malo bolj v akcijo!

Pa je res bolj švoh postal tale čvek, no... user posted image ......Tudi na FB smo te pogrešali, res user posted image
Čeprav niti ne vem, kaj naj napišem niti kaj naj komentiram, sem se spravila nekaj napisati user posted image . Če nisi zmeraj prisoten in ne sodeluješ, se je težko kar tako vključiti.

Ko sem na hitro preletela objave, mi je všeč in mi je v spominu ostala objava tejkez, o "popoldnevih preživetih samo z Evo". Pri nas je to bilo že recimo delno prakticirano, ko sta npr. ati in Erazem 2x na teden hodila skupaj na treninge taekwondo-ja. To je bilo že kar super, se mi zdi, da mu je bilo všeč in je bil vesel, da je čas namenjen samo njemu. K temu je sodila še kakšna pijača po treningu, potem doma sta skupaj hitro pripravila večerjo, opravila brzinsko tuširanje.....Je fajn, da se ob večjem številu otrok pozornost razdeli in osredotoči na posameznika. Smo pa tudi izvedli željo, da bi šla z Erazmom v knjižnico, da bi si skupaj izbirala in pregledovala knjige, vendar z enim dodatkom - Otmarjem user posted image ....Oh, neee! To pa ni varianta sploh! Bi morala imeti 10 rok, da bi uspela vračati knjige na police in rolko, da bi ga po precej veliki novi celjski knjižnici lovila....user posted image ...Tako da, naslednjič vedno in obvezno v knjižnico brez "dodatka"...hehe...

Kahlica - je nismo nikoli uporabljali, razen julija na morju 12 dni. Uporabljamo nastavek za wc školjko. Tako-tako, včasih se je že zgodilo, da je pokazal, da ga tišči na stranišče, si je začel vleči dol hlače in je lepo kakal ali lulal....spet drugič se mu pač ne zdi pomembno, da bi ravnal tako.
Umivanje zob - redko si pusti enostavno umivati zobke, ponavadi hoče sam, še posebej večkrat na dan in to v najbolj neprimernem času dneva, ko se npr. že tako počasi spravljamo ven....No, pač je treba nekaj igrati, si sam umivati zobe, se kaj hecati....Če si gre zobke umivati starejši brat, potem ni težav, si jih takoj gre umivati tudi sam...Se pa tudi zgodi, da kdaj izpustimo umivanje, če je takšna sila, pa tudi ni nič tako strašnega.

IZVIRNO SPOROČILO: bella02

sayuri, a veš, kaj me muči? A bodo prvčki zdaj zajrkovali doma? Verjetno da ja, v šoli ni zajtrka. Malo me skrbi, kako bomo to izvajale, ker zna Teja stvar pošteno zakomplicirat. Al pa ne, njej je dost zjutraj flaša mleka . Kako boš ti to delala?
Koliko nas je tukaj, ki bomo mele prvošolčke? Midve, Matejchi (punca, javi se nam kej, hudiča tud ), še katera?

zajtrk - Tudi mi imamo letos pester september. Erazem v šolo, Otmar prvič v vrtec. Pri nas bomo vzeli zjutraj v šoli varstvo in v sklopu tega zajtrk. Si niti ne predstavljam, da bi se morala vsako jutro prerekat in priganjat poleg "vstani, umij, obleci, obuj, pohiti, daaaj, gremo..." še "jest, zajtrk, si že pojedel"...še posebej, ko je zjutraj tako zasanjan in počasen...s polno glavo nekih drugih bolj zabavnih misli od teh vsakodnevnih - suhoparnih user posted image ....že v vrtec sva vedno prihajala skoraj zadnja. Če bi moral doma še zajtrkovati, bi verjetno prišla v vrtec šele na malico...user posted image . Z atijem je prihajal precej prej, pač boljša komanda, tu je mami slabša in tudi bolj počasna - priznam user posted image ...

evo, nekaj napisati, pa je nastal roman user posted image , že bežim...

< Sporočilo je popravil PABLO -- 20.8.2010 0:54:02 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
20.8.2010 8:12:16   
Zoja Miša
Dobro jutro, eno user posted image  za vse (ne)čvekice.

Pablo, lepo te je brati, vedno, sem zelo vesela, da si se odločila kaj napisati. Vedno je kaj zanimivega in jaz vedno zelo rada preberem tvoje poste. In hvala za pogrešanjeuser posted image .
Zdej ti ne bom napisala, da vam želim čim bolj miren prehod v september, ker pričakujem, da te bom do takrat tukaj najman še 5x bralauser posted image

Jaz bila včeraj v Kranski, oz. Gozdu Martuljku. Bilo super, s sestro sva si privoščili čvekavo popoldne. Paše! Bile v eno notro dobri slaščičarni...v glavnem super.

No, saj rabim moči, za vikend, bomo pleskali...joj to bo pestrouser posted image . Pa potem vse spucati...user posted image  Ja, bo že.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu PABLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
20.8.2010 8:34:51   
daja28

Hvala, bom res šla tja, ker mi je nabližje doma, pa še moj bo šel zraven, da mi ne bo potem težil, da ni pravi oddtenek rdeče in rumeneuser posted image .
Samo povejte mi koliko barve na m2 se približno porabi, da mi je slučajno ne bi prodali 1x več, kot jo rabim.

Odvisno od barve (gostote, pa tud kolkrat se nanaša), za vsako barvo imajo tabelco. Ne boš je dobila preveč.

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 4797
20.8.2010 8:36:41   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Zoja miša jaz sem najbolj navdušena nad Jupol trendom, že vse namešano, v eni pakungi je za 20m2 barve, super prekriva, ni treba it 2x, niti z belo ne spodaj.
Jaz kar sama belim user posted image Imaš rumeno in tudi rdeča je lepa, taka ornk rdeča. Imajo pa v Merkurju ponavadi tudi "razstavljene", imajo stene pobarvane z različnimi odtenki. Je pa v posodi 2,5l barve in piše da zadošča za 20m2.

Jupol trend je Jubov in je v njihovi prodajalni cenejši.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
20.8.2010 8:54:24   
clara23
Jutro in hvala za kavico!

Včeraj sem napisala cel roman, potem si pa butara nisem skopirala napisanega in je potem šlo vse v malorouser posted image . Sem bila tako jezna, da nisem bila sposobna še 1x čez vse..no, bom pa danesuser posted image .

Zoja miša, je rekla Karmen, da imaš neverjetno visok prag bolečine. Blagor tebi..mene takoj vse boliuser posted image Pa modrico imam takoj, ko se samo kam naslonim in imam potem noge vedno take, kot bi ravnokar prišla s kakega bojišča.
Slik sem nekaj že prodala, nekaj jih še imam, nekaj jih podarim ob primernih priložnostih kot so roj. dnevi...idej imam pa še fulllll, tako da bodo še kar lepo nastajaleuser posted image . Ravvno danes ponoči sem spet eno končala..ja, tako je to, če jih delaš ene 5 na enkrat..nekaj časa nič, potem pa bum, vse naenkrat končaneuser posted image . Ker ponavadi ne delam samo 1, ampak naredim ene 4 ozadja, potem počasi, postopoma naslikam motive, potem pa finiširam. Še 2 imam nekje na pol narejene, tako da bosta tudi kmalu fertikuser posted image .

Pri zdravniku je bilo v redu..je bil samo močen udarec, tako da ni panike. Mi gre pa moja zdravica zelo na živce..98%časa ko sem pri njej, se vedno pogovarjava samo o Marku. Pa me ob vsakem obisku sprašuje vedno ista vprašanja-koliko je bil težek, ko se je rodil, kje sem rodila, ali rad je, ali je krepak "dečko", kdaj je shodil..meni se pa že prav trapasto zdi, ker pridem tja pač zaradi svojih težav in ne na babji čvek..ok, saj vprašanje ali dve bi že razumela, ampak da ppotem moje "jamranje" povsem ignorirauser posted image Pa jo vmes potem kar malo prekinem in ji skočim v besedo, ker drugače me sploh  ne vpraša kaj me boliuser posted image potem se pa prav trapasto počutim..

Tejkaz, meni je tale tvoj predlog v zvezi z Evo super! jaz, kot prvorojenka v naši družini, bi bila zelo vesela, če bi se tudi moja mati takole zverzirala, ker sem v otroštvu res pogrešala kak dan na teden, ali pa na mesec, ki bi bil res samo najin..pa na žalost ni bilo tako. Tako da, pohvale za ta korak! Tudi jaz bom tako naredila, ko bom, če bom, imela še kakšnega škrata.

Naši so pa že šibali proti snoviku..jaz se bom pa počasi prestavila za knjigeuser posted image user posted image .

Nič, uživajte, pa se še kaj tipkamouser posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
20.8.2010 10:45:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Pozabila sem ti reči hvala za tole.
In tudi tebi Deja, ker je res, v Baumaxu je Jupol Trend za 2,00 eur dražja pakunga, kot v Jub-u.
In zdej nazadnje sva se odločila za oranžno in zeleno kombinacijouser posted image , bomo videli kako bo izpadlo.
Pride pa moj ati pomagatiuser posted image . Pa da mami ne bo dolg čas, ji bom dovolila, da mi kuhinjo pomaga spucatuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Ime
suzi89

Katero ime Vam je bolj všeč?

Melanie (84%)

Amy Lee (16%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!