Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A je katera za to, da bi šla v savno? Mojemu to ne diši najbolj. Saj mogoče bi ga še prepričala, ampak potem je treba zopet varstvo iskat. Bi pa jo šla mal stestirat, ker sem na tem področju začetnik. Pa Nika mi je naredila lušte. Pety, jaz bi šla. Samo ne vem, kdaj. Res, strašansko me baše čas, mogoče edino bolj večerna varianta...čeprav mislim, da imajo zdaj poleti krajši obratovalni čas zvečer, bi bilo potrebno preveriti. Najlažja opcija zame bi bila pravzaprav delovni dan, pa kakšna 4 urna varianta. A je to pri tebi izvedljivo? Tule imaš nekaj orientacijskih podatkov: Poletni urnik terapij v Deželi savn Poletni urnik terapij velja od 01.07. do 31.08.2010. 10.00h: Solna terapija (pritličje – parna savna) 11.00h: (1) Terapija po izbiri izbirate lahko med naslednjimi terapijami: blatna, koruzna, kavna in čokoladna terapija ter terapija z algami 12.00h: Mediteranska terapija s soljo medom in olivnim oljem (pritličje – parna savna) 13.00h: (1) Terapija po izbiri izbirate lahko med naslednjimi terapijami: blatna, koruzna, kavna in čokoladna terapija ter terapija z algami 14.00h: Vrtinčenje zraka (zunanja panoramska savna) 16.00h: Solna terapija (pritličje – parna savna) 17.00h: (1) Terapija po izbiri izbirate lahko med naslednjimi terapijami: blatna, koruzna, kavna in čokoladna terapija ter terapija z algami 17.30h: Mediteranska terapija s soljo medom in olivnim oljem (pritličje – parna savna) 18.00h: Vrtinčenje zraka (zunanja panoramska savna) Opombe - blatna, kavna, koruzna terapija, terapija z algami in čokoladna terapija sprejmejo sedem oseb, zato je potrebna predhodna rezervacija. Rezervacija je možna en dan vnaprej do zasedenosti pri savna mojstru ali na telefonskih številkah 01/585 21 38 ali 01/585 21 42. Pred udeležitvijo na blatni, čokoladni, kavni, koruzni terapiji in terapiji z algami je potrebno plačilo le-teh vsaj uro pred začetkom. Potrdilo o plačilu posredujete savna mojstru pred začetkom terapije.
Doplačila - čokoladna terapija: 5,00 EUR/osebo
- terapija z algami: 5,00 EUR/osebo
- kavna ali koruzna terapija: 3,00 EUR/osebo
- blatna terapija: 1,00 EUR/osebo
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.8.2010 13:50:08 >