|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
9.8.2010 9:31:07   
Nika v službi
Ojla!

Ja, Pia, vikend je bil zabaven. Mi2 z Niko (saj zdaj ni več treba ponavljat, kaj je delal Tomaž, a ne?user posted image ) sva se v soboto odpravili v Atlantis, tam pa srečali Beniko in Pety z družinama! Če bi se zmenili, se nam verjetno ne bi uspelo tako fajn dobiti skupaj. Luštkan dan smo preživeli v čofotanju po bazenih Atlantisa, Vid in Nika sta norela po toboganu in se lovila v otroškem bazenu, Kaja je pa uživala v družbi tašče, se prav tako spuščala po toboganu (!) in sploh ji je bilo videti, da uživa. Jakob je pa itak čisti kaskader. Se vrže v vodo na polno.user posted image

Pety,
vam je bilo všeč? So otroci zaspali po poti domov, a ne?

Benika, sobota se vse bolj kaže kot možnost ponovnega čofotanja, Vodni park Bohinj vabi.user posted image Čisto 100% bom vedela v četrtek.

Pia, o nesreči padalca sem slišala na TV. Žalostno, tole z reševanjem. Tebi in tvojemu dragemu pa čestitke za tekaški podvig. No, zame je to vsekakor podvig, verjamem, da zate manj.user posted image

Teta beta, WB! Škoda, da se nam ne moreš pridružiti na babjem čveku, upam, da se vsaj za pingvinčkov RD vse terminsko poklopi. Imaš kaj sličic? Bi bilo fajn videt tvoja dva čmrlja, saj sta sigurno že močno zrasla.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
9.8.2010 9:53:20   
pety78
Benika, sobota se vse bolj kaže kot možnost ponovnega čofotanja, Vodni park Bohinj vabi.user posted image Čisto 100% bom vedela v četrtek.

No, po dobrih vtisih sobotnega kopanja v Atlantisu, smo se odličili in jo včeraj mahnili v vodni park Bohinj. Kaj naj rečem? Prvič smo bili v Atlantisu in prvič v Bohinju in smo se strinjali, da je Atlantis veliko boljši. Torej, druščina, ker ste že navajeni, razvajeni Atlantisa, boste mogoče malo razočarani, ker je tam bistveno manjše. Drugače smo pa vseeno preživeli super dan. Sta se nam pridružila še tašča in tast, na koncu si je pa Vid peto presekal, tako da revček malo šepa.

Evo mene, v službi, spala premalo, si grem še eno kavico naredit. Ojojoooooj, do pol petih je še dolga. Kar malo jočem za dopustom. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
9.8.2010 10:07:52   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

No, po dobrih vtisih sobotnega kopanja v Atlantisu, smo se odličili in jo včeraj mahnili v vodni park Bohinj. Kaj naj rečem? Prvič smo bili v Atlantisu in prvič v Bohinju in smo se strinjali, da je Atlantis veliko boljši. Torej, druščina, ker ste že navajeni, razvajeni Atlantisa, boste mogoče malo razočarani, ker je tam bistveno manjše. Drugače smo pa vseeno preživeli super dan. Sta se nam pridružila še tašča in tast, na koncu si je pa Vid peto presekal, tako da revček malo šepa.

Evo mene, v službi, spala premalo, si grem še eno kavico naredit. Ojojoooooj, do pol petih je še dolga. Kar malo jočem za dopustom. user posted image

O, Vid, ubošček. Kje pa si je presekal peto, v bazenu?

Pa hvala ti za tole poročilo, zelo uporabno, ker si res lahko zelo nepristransko ocenila. Zdaj me je že malce minilo, da bi se vozila tja in bila na koncu razočarana. Pa še cene niso nič kaj konkurenčne, sploh če ti otroka zaračunajo. A ste morali za Vida plačat? To me res zanima, ker v Atlantisu je Nika vedno gratis.

Drugače pa - savna je 28,70€, celodnevna, vikend. user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
9.8.2010 10:13:19   
pety78
Šel je na WC in nekako skočil. Nimam pojma, nisem bila zraven.

Ja, jaz se na vašem mestu definitivno ne bi peljala tja. Edino če boste ob kaki priložnosti že v tistih koncih in da bi se šli še malo skopat, potem že, drugače pa bomo tudi sami raje šli v Atlantis.

Za otroke je sicer zastonj, razen če kupiš kosilo, potem plačaš tudi karto. Mi smo kupili družinsko, torej 2 odrasla in dva otroka in eno še posebej (bili smo 4 odrasli in 2 otroka). Za Kajo nismo plačali nič, ker tudi posebej kosila zanjo nisem vzela, saj poje ko pišček.

Neposredna povezava do sporočila: 2229
9.8.2010 10:21:36   
Nika v službi
Hvala, Pety, za dodatna pojasnila. Ma, ja, mi smo mislili pač iti pogledat, pa tistih 30% popusta izkoristit (bon za popust dobiš pri nakupih v Mercatorju - jih imam cel kup in sem jih naokrog "potalala", zdaj sta nam pa 2 ostala), ampak kot izgleda, ne bomo prišli do tja.

Midva sva že pred časom malce gledala, če bi si privoščila oddih v hotelu Park Bohinj, ki je povezan s tem vodnim parkom, ampak nimajo prav nič konkurenčne cene, tako da nas verjetno na bohinjskem koncu ne bodo videli.

Zdaj gledava, kateri vikend bi si lahko ukradla, da ponoviva Pohorje, ampak v dvoje....

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
9.8.2010 10:23:35   
benika
Pa hvala ti za tole poročilo, zelo uporabno, ker si res lahko zelo nepristransko ocenila. Zdaj me je že malce minilo, da bi se vozila tja in bila na koncu razočarana. Pa še cene niso nič kaj konkurenčne, sploh če ti otroka zaračunajo. A ste morali za Vida plačat? To me res zanima, ker v Atlantisu je Nika vedno gratis.

A ni gratis samo za otroke do 4. leta starostiuser posted image Ker nam karto za Benija računajo. Res pa je, da povem, koliko je star, ker najbrž nihče ne verjame, da je star 3 leta.

Neposredna povezava do sporočila: 2231
9.8.2010 10:26:36   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A ni gratis samo za otroke do 4. leta starostiuser posted image Ker nam karto za Benija računajo. Res pa je, da povem, koliko je star, ker najbrž nihče ne verjame, da je star 3 leta.

Ja, uradno je, seveda. Ampak jaz nikoli ničesar ne sprašujem, preprosto stopim do blagajne in vehementno odjodlam: 2 (ali v zadnjem primeru 1) odrasli, celodnevni, svet doživetij. Nika stoji zraven in jo vidijo, da gre zraven, pa mi še nikoli nikdar ni nihče zaračunal zanjo.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
9.8.2010 10:57:18   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Joj, meni se pa zdi, da če je 4 leta star, ne rabi plačat. Ker sem zadnjič povedala, da je 4, da bo septembra sicer 5, pa se mi je zdelo, da nismo plačali zanj. user posted image Moram prav preverit. Sicer ne piše, do dopolnjenega 4. leta, tako da bi znalo biti, da se že plača. 

< Sporočilo je popravil pety78 -- 9.8.2010 11:00:24 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
9.8.2010 11:33:33   
Nika v službi
Za Atlantisov cenik je res dvoumno. Ker piše, da imajo otroci do 4. leta brezplačen vstop. Torej, do vključno dopolnjenega 4. leta starosti so gratis.

Pri Vodnem parku Bohinj pa piše, da velja otroška cena za otroke med 4. in 14. letom. Torej, spet, ko dopolnijo 4. leta, morajo plačat. 

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
9.8.2010 12:31:10   
Pia67
Ponosno javljamuser posted image , da mi je uspelo oddati vlogo za otroški dodatek. Od aprila 2010 tudi ne obveščajo več po pošti, da je treba OD podaljšati, zato...

Hm, potem nas pa je bilo več na bohinjskem koncu. Ampak v vodni park me pa čez poletje res ne dobite, raje Nino rinem pošrek čez jezerouser posted image . A veste kako lepe kamenčke sva zadnjič nabrale v strugi? Jih bova odtisnili v das maso. Jadralna deska pa je sploh zakon, če te kdo rine in ko skačez z nje.

Neposredna povezava do sporočila: 2235
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 12:48:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
9.8.2010 12:56:59   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, Pety - hja, zdaj se je že res mal težko lagati, da naši še niso stari 4 leta....

Kot rečeno, jaz ničesar ne lažem. user posted image Če bi me vprašali, bi pač povedala, koliko je stara. Če pa oni presodijo, da pač še ni potrebno plačilo, pa jim jaz ne oporekam.user posted image
Sicer pa mislim, da je v Atlantisu res tako, da je do vključno 4. leta zastonj. Torej, uradno se do 13.09. Nika legalno kopa zastonj.

Valla, kako se že imenuje tista "čevapdžinica"?

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
9.8.2010 13:01:46   
pety78
Nika, Pety - hja, zdaj se je že res mal težko lagati, da naši še niso stari 4 leta.... Mi smo letos za trajekt kupili samo 2 odrasli, potem pa razmišljava, da tale naš fant zgleda že za v šolo, ne pa kake 3 leta star in smo raje kupili dodatno karto, kot pa da nas kaj zafkavajo...

Saj jaz sem povedala, da je 4 leta star, da bo septembra 5.

Pol pa lahko mail kar meni pošlješ, na moje ime, pika, priimek in firma. Pa ti bom zrihtala fajn ceno.

Neposredna povezava do sporočila: 2238
9.8.2010 13:06:08   
pety78
Hm, potem nas pa je bilo več na bohinjskem koncu. Ampak v vodni park me pa čez poletje res ne dobite, raje Nino rinem pošrek čez jezerouser posted image . A veste kako lepe kamenčke sva zadnjič nabrale v strugi? Jih bova odtisnili v das maso. Jadralna deska pa je sploh zakon, če te kdo rine in ko skačez z nje.

Saj tudi jaz tako razmišljam, ampak v primeru slabega vremena je super, pa sploh zato, ker ....pazi to!!! sploh ni gužve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za našo Kajo je pa Bohinj premrzel in ne bi šla v vodo, niti pod razno.

Aja, sem pozabila omenit, da je voda v Bohinju bolj mrzla, kot v Atlantisu.

A je katera za to, da bi šla v savno? Mojemu to ne diši najbolj. Saj mogoče bi ga še prepričala, ampak potem je treba zopet varstvo iskat. Bi pa jo šla mal stestirat, ker sem na tem področju začetnik. Pa Nika mi je naredila lušte. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 13:26:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
9.8.2010 13:48:25   
Nika v službi

A je katera za to, da bi šla v savno? Mojemu to ne diši najbolj. Saj mogoče bi ga še prepričala, ampak potem je treba zopet varstvo iskat. Bi pa jo šla mal stestirat, ker sem na tem področju začetnik. Pa Nika mi je naredila lušte. user posted image

Pety, jaz bi šla. Samo ne vem, kdaj.user posted image Res, strašansko me baše čas, mogoče edino bolj večerna varianta...čeprav mislim, da imajo zdaj poleti krajši obratovalni čas zvečer, bi bilo potrebno preveriti. Najlažja opcija zame bi bila pravzaprav delovni dan, pa kakšna 4 urna varianta. A je to pri tebi izvedljivo? Tule imaš nekaj orientacijskih podatkov:

Poletni urnik terapij v Deželi savn

Poletni urnik terapij velja od 01.07. do 31.08.2010.

10.00h: Solna terapija (pritličje – parna savna)
11.00h: (1) Terapija po izbiri
izbirate lahko med naslednjimi terapijami: blatna, koruzna, kavna in čokoladna terapija ter terapija z algami
12.00h: Mediteranska terapija s soljo medom in olivnim oljem
(pritličje – parna savna)
13.00h: (1) Terapija po izbiri
izbirate lahko med naslednjimi terapijami: blatna, koruzna, kavna in čokoladna terapija ter terapija z algami
14.00h: Vrtinčenje zraka (zunanja panoramska savna)
16.00h: Solna terapija (pritličje – parna savna)
17.00h: (1) Terapija po izbiri
17.30h: Mediteranska terapija s soljo medom in olivnim oljem
(pritličje – parna savna)
18.00h: Vrtinčenje zraka (zunanja panoramska savna) Opombe
  1. blatna, kavna, koruzna terapija, terapija z algami in čokoladna terapija sprejmejo sedem oseb, zato je potrebna predhodna rezervacija. Rezervacija je možna en dan vnaprej do zasedenosti pri savna mojstru ali na telefonskih številkah 01/585 21 38 ali 01/585 21 42. Pred udeležitvijo na blatni, čokoladni, kavni, koruzni terapiji in terapiji z algami je potrebno plačilo le-teh vsaj uro pred začetkom. Potrdilo o plačilu posredujete savna mojstru pred začetkom terapije.
Doplačila
  • čokoladna terapija: 5,00 EUR/osebo
  • terapija z algami: 5,00 EUR/osebo
  • kavna ali koruzna terapija: 3,00 EUR/osebo
  • blatna terapija: 1,00 EUR/osebo

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.8.2010 13:50:08 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
9.8.2010 13:54:53   
Pia67
Pety priznamuser posted image , da mal pozabljam, da voda za vse res ni primerna. V oblačilca za mrzlo vodo pa tudi ne verjamem. Mi je pa bilo zanimivo, da so tamičkeni otroci v soboto in nedeljo veselo brazdali po plitki vodi. Glede na to, da je morje npr. v Malinskih borih 22 stopinj in je imel Bohinj včeraj le stopinjo manj, bi rekli, da je kar ugodno, pozabljam pa na zunanjo temperatiro, pa kak čeden oblak, ki se veselo vrti nad Voglom, pa vetrček, pa smo tam.
Potem pa pijemo brusnični sirup, kot 14 dni nazaj, ko je imela Nička malo vnet mehur.
Glede bazenov, blagor nam, ker moramo zbirat kam bi šli, priznam, da v Čatežkih sploh še nisem bila z Nino in da je letošnje poletje Nina preživela brez mene kar nekaj dni v Šmarjeških in Dolenjskih. Sem jo pa vlekla na Krko in Kolpo, ni kaj user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
9.8.2010 13:59:08   
Pia67
Nika, koruzna terapija user posted image . A to zgleda tako, da te s kako polento, mal vlažno podrgnejo? enkrat sem brala nekaj o domačih pilingihuser posted image
Bom predlagala mojemu dragemu, ko bomo koruzo siliral user posted image .

Aja, pa še to, danes pa se mi res piše... Koruza za pečt je že..... Njami, včeraj sem rabutala, danes pa je to v popoldanskem planu, ki sem ga omenila. Le Nino treba nahecat, da bo vrtela storže.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
9.8.2010 14:01:37   
pety78
Pety, jaz bi šla. Samo ne vem, kdaj.user posted image Res, strašansko me baše čas, mogoče edino bolj večerna varianta...čeprav mislim, da imajo zdaj poleti krajši obratovalni čas zvečer, bi bilo potrebno preveriti. Najlažja opcija zame bi bila pravzaprav delovni dan, pa kakšna 4 urna varianta. A je to pri tebi izvedljivo? Tule imaš nekaj orientacijskih podatkov:

Katera terapija je, prepuščam tebi. Mi pa ustreza tak termin, med tednom po službi. To bi bilo mogoče res najbolje. Se pa ne mudi. Mogoče v drugi polovici avgusta, če ne pa septembra en dan, ok?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
9.8.2010 14:02:22   
Nika v službi
Pia, he, he, koruzne terapije pa res še nisem poskusila. Mi je pa zakon blatna, tudi solna je fajn, čokoladna je ok, čeprav mi je manj všeč od blatne in solne, programi vrtinčenja zraka so mi pa sploh super.

In pečena koruza je njami! Si mi prav lušte naredila... Včasih smo jo imeli na vrtu, letos pa je oče ni vključil v svoj vrtni načrt, tako da si jo bo treba "sposodit" pri tastu in tašči.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
9.8.2010 14:02:58   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Nika, koruzna terapija user posted image . A to zgleda tako, da te s kako polento, mal vlažno podrgnejo? enkrat sem brala nekaj o domačih pilingihuser posted image
Bom predlagala mojemu dragemu, ko bomo koruzo siliral user posted image .

Aja, pa še to, danes pa se mi res piše... Koruza za pečt je že..... Njami, včeraj sem rabutala, danes pa je to v popoldanskem planu, ki sem ga omenila. Le Nino treba nahecat, da bo vrtela storže.

Ko smo že pri koruzi. Po moje je Vid rekorder, kolk koruze in krofov je pojedel na morju. Ni za verjet, res...user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
9.8.2010 14:04:08   
Nika v službi

Katera terapija je, prepuščam tebi. Mi pa ustreza tak termin, med tednom po službi. To bi bilo mogoče res najbolje. Se pa ne mudi. Mogoče v drugi polovici avgusta, če ne pa septembra en dan, ok?

Pety, nisem mislila po službi, ampak med službo.user posted image Recimo, zjutraj greš v službo, delaš do 10:00, potem 4 ure savnanja in nazaj v službo. Za začetek absolutno blatna terapija. Tako na izi.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.8.2010 7:15:34   
Pia67
Evo, v pričakovanju kave. Danes kuha varovanec in bo sladka, Ampak važen je namen. Poleg včerajšnji mafini, čokolada se bo vlekla, vedno zamišljeni obrazki se bodo raztegnili v širok nasmeh, ker čokolada ima svojo moč ;-)

Včerajšnja koruza je bila tudi ožgana, ker si je Nina dala več dela s preganjanjem polhov, ki so kukali iz nadstreška in se jezili nad hrupom, ki sva ga zganjali pred pečjo. Pridno je polnila fračko in streljala, nazadnje so ji polhi pokazali repke-ritke in se je vdala v usodo, koruze pa v sajasto rumeni tehniki (nasmeški so bili temu primerno sajasti). Ampak bile so prve in zato dobre. Drugače zagovarjamo zgolj rumeno pečene koruze.

Danes ima Nika okoli doma obsedeno stanje, ostalim, ki se znajdejo v Bežigradu pa veliko potrpljenja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.8.2010 7:45:04   
tažana
Dobro jutro še iz naega konca.
Katarina je še v svetu sanj midve z Nežo pa že bluziva in pleševa user posted image . Kava je popita torej se lahko dan počasi začne user posted image .

Prejšni teden sem Katarino imela cel teden na počitnicah pri tašči mi pa smo malo užiali v 3-je user posted image . sem že kar pozabila kako hitro zrihtaš samo 1ega otroka za spanje user posted image .
V soboto smo bili v Beljaku kjer so imeli cel teden smenj. Bilo je ful dober. en kup štantov, glasbe, plesa, zabaviščni park. Skratka krasno. Katarina je šla tja s taščo v nedeljo- tako da smo kar nekaj € prihranili, ker nama ni bilo treba zapravljat za vrtiljake user posted image .

hja, Babji večer: čisto po pravici se mi ne da user posted image v Ljubljano... Takrat jest že spim user posted image .

HMMM, koruza! user posted image moram sestrično poklicat, če kaj pečejo in se povabit tja. user posted image

Meni se počasi izteka tole leto porodniške user posted image . Še tri tedene potem pa akcija user posted image . 30.08 začnem user posted image . Letos imam novo vlogo, dobila sem namreč mesto vzgojiteljice in svojo skupino user posted image . SKratka čaka me veliko dela!

Evo sedaj pa šibam Neža ne more iz balkona pridt.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 10:01:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.