|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
5.8.2010 10:50:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava,

user posted image

Evo dokaze... hahaha... pa cel cajt, ko smo čakali na pico so tole poslušali...

user posted image

Pico papou!!! Pico papou!!

dobre fotke, he he!!user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.8.2010 11:41:49   
arabela*
Jazzy...čestitke...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.8.2010 13:04:39   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke!!!

Hvala !!! user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
7.8.2010 11:21:50   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo punce!!!!

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke!!!

še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
7.8.2010 11:23:29   
gold fish

Jst pa vem še za eno našo bejbiko, ki bo septembra dobila štručko.... user posted image user posted image

....samo, da nas delaš firbčne ne.......user posted image ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3655
7.8.2010 23:09:55   
gold fish
a spet ni nobene.....

....sem si glih računala koliko bom imela plače pri 6 urnem delovniku.....  ...ampak...raje sem ob pol dveh doma (namesto ob štirih, pol petih)...user posted image

Aja, pa upam, da jih ne bo kap drug teden v službi , ko pridem z vlogo tja.... user posted image .....   user posted image user posted image user posted image user posted image .....

No, lepo bodite, pa javite se še kaj tu gor user posted image

Pa pa

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
11.8.2010 21:42:26   
RAČKAPK
čer

kaj vse gledate fuzbal??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
11.8.2010 21:42:56   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Jst pa vem še za eno našo bejbiko, ki bo septembra dobila štručko.... user posted image user posted image

ja točn tko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3658
11.8.2010 21:43:40   
RAČKAPK

Živjo punce!!!!

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka user posted image .

iskrene čestitke!!!

ja pa od mene tud čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3659
11.8.2010 21:44:10   
RAČKAPK

V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava,

user posted image

Evo dokaze... hahaha... pa cel cajt, ko smo čakali na pico so tole poslušali...

user posted image

Pico papou!!! Pico papou!!

dobre fotke, he he!!user posted image

ja odličneuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
11.8.2010 21:51:04   
RAČKAPK
lara zs sm ti poslala

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
11.8.2010 22:51:38   
meta21
Uuuu, vidim da grejo zadeve zdaj v tempu ena stran na mesecuser posted image . No, to pa tudi jaz zmorem.

Jazzy, super za še enega otročkauser posted image . Čestitke!

Lara, slikice še en cajt ne bojo tle gor, ker se trenutno tudi v ogledalo težko gledam (ja, tudi zato, ker se ne vidim cela naenkratuser posted image ).

BTW-kako pa otroka prepričaš da reče ATI BO! Pri nas je ravno kontra in ati počasi zgublja voljo, da bi še sploh kaj naredil, ker mulc cel čas kriči MAaaaaMIiiiiiiii! MAMI MEeeeeeeeeeeTAaaaa!

Pa halooooo! Ne moreš nas takole firbčne pustit!user posted image

Leda, evo me! Upam, da ste že pojedli tisto goro hrane.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
11.8.2010 22:52:18   
meta21
Račkaaaaaaaaaaaaa, jaz sem tukaj! Ah, eno uro sem prepoznauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.8.2010 9:05:33   
leda
čer

kaj vse gledate fuzbal??user posted image

vse user posted image

in tako zamujamo skoraj dialog na forumu. prava redkostuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
12.8.2010 9:07:31   
leda
MAaaaaMIiiiiiiii! MAMI MEeeeeeeeeeeTAaaaa!

same same.

V 99% se poskus uspavanja najljubšega konča z: Oši, nehi pet. mami pridi. MAAMI. MAAAAMI MOOOJA. oši, STRAN!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
12.8.2010 9:08:50   
leda
ja jazzy. čestitala sem ti menda že na fejsu.

sicer pa ela že kar nekaj časa spi na običajni postelji; oziroma na spodnji postli pograda.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
12.8.2010 9:28:45   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Živjo punce!!!!

iskrene čestitke!!!

ja pa od mene tud čestitke user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem! Še tri tedne user posted image (give or take...take, i hopeuser posted image ).

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
12.8.2010 9:29:52   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: leda

ja jazzy. čestitala sem ti menda že na fejsu.

sicer pa ela že kar nekaj časa spi na običajni postelji; oziroma na spodnji postli pograda.

Ma zdej smo kupili eno rabljeno posteljico 140x70 za 1-2 leti, potem pa bomo itak dali delat po meri.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
12.8.2010 9:30:37   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

ja točn tko user posted image

No, da slišim katera - če ni skrivnost!?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
12.8.2010 11:31:13   
*bubi*
Pri nas pa je uspavanje še vedno kot v pravljici. Jo dam v posteljico, lubčka, lahko noč in grem. user posted image
Ok, gospodična je že našla nekaj načinov, da me prikliče nazaj:
1. pila. piiiiiiiiiiilaaaaaaaaa biiiiiiiiiiiii
2. mamica, pocaltat še user posted image
3. iglala se bom (in potem si zmišljuje, kaj ji še naj dam v posteljo za igrat)
4. lulala (no, na to foro pa ne padem, ker bi jo potem lahko cel večer slačila in oblačila. pa naj plenico napolni user posted image )

Bomo videli, kako bo čez 14 dni, ko bo dobila veliko posteljo. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
12.8.2010 12:08:21   
KAHLO
hOJ!!

nič bom kr kratka, da ne bom vsega prostora zasedlauser posted image user posted image

naše prvo kampiranje - polno zabave, veselja, spanja s kačo (ta pravo), poškodbami in pobegom ROnje v neznano (sem mislila da sem z življenjem končalauser posted image user posted image user posted image ), skratka bilo je polno adrenalina.....- ampak je nam blo tako všeč da drugo leto vajo definitivno ponovimo!!!

Jazzy......čestiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image kdaj točno pa imaš rok???

;MTY......tebi sem še dolžna klic ali pa smes, mejl, kaj te vem.......ampak mam tako norišnico od kar smo z dopusta za znoret....v službi doma.....tako da sva na liniji, ta vikend nas sicer ni pičimo na štajer, drgače pa bomo pol do sept. vikende preživljali doma v LJ!

Larika.....madona na sliki sem fantastična.......ta prava za majhne otroke strašituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa nevem, jaz mam občutek da je Ronja prišla v neko obdboje ali neke vrste pubertete, vse hoče sama, pa do nule naju bi komandirala, in to prav z vzišanim tonom, pa v izsiljevanju postaja pravi mojster.
Včeraj smo se odpravljali na kolo, ji rečem da naj pride v sobo da jo oblečem, pa nje nikjer, pol pa ji ati v kopalnici reče naj se gre k meni oblečt, mala pa se je začela na ves glas dret na njega, "puuuuuuuuuuusti, jojaaaaaaaaaaa gre lulattttttttttt!"""meni je kr na smeh ušlo sem se mogla it v sobo skrituser posted image user posted image user posted image user posted image pol smo se spravli na kolo v center, pogledamo unga strica k žonglira s tistim ognjem, in pol pred odhodom domov, ji dajem čelado na glavo in spet kričanje da je ne bo mela, pa jo je dol metala, pa sem rekla da bom jo pa jaz mela, al pa dala enmo drugmu otroku, pa jo je takoj nazaj vzela pa na glavouser posted image , pol se je danes ponoči ob 2 zbudila in rekla da ne bo več spala, da gre v dnevno......bol ji razlagama da vsi spijo in mormo spat.......bol je kričala......za znoret, in pol je rekla da bo na mojih nogah spala....in tako je tudi blo, mi je spala na kolenu?!?!........pol so zdaj vse znanke tam okrog bloka dobile dojenčka, in zdaj hoče po vsej sili met dojenčka, mi je kr rekla da ma ona v trebuhu dojenčka, pa da ji bo julija (njena prjatlca posodla) bratca!??!?!?....no pol je prišlo celo do tega da mam jaz dojenčka v trebuhu......no pa sem ji razložla da to ne bo lih držalo, da ma mami špehca v trebuhu pa ne dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SKRATKA...........ni več tiha in mirna, ampak je ratala kričač in ukazovalec......user posted image upam da je to zdaj samo obdobje, edino kar je da morma z mojim to njeno obdobje kar se da učinkovito dat skozi.....da nama ne bo po glavi skakala!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
12.8.2010 13:30:50   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Jazzy......čestiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image kdaj točno pa imaš rok???

1.9. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
12.8.2010 13:33:52   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pri nas pa je uspavanje še vedno kot v pravljici. Jo dam v posteljico, lubčka, lahko noč in grem. user posted image

Uf, pri nas je na srečo tudi tako. Se nam je kar lepo poštimalo glede na težke začetke.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
12.8.2010 15:06:56   
Čarli08
Jazzy, tudi jaz ti želim čimlepše zadnje dni nosečnosti, potem pa bo itak super s še enim srčkom; naša tamala je ful pridna, kot da je ni, je pa zato R toliko bolj zahteven; ni šans, da bi ga kaj omejevalo; včasih zna bit kot huda ura;

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
12.8.2010 15:11:42   
Čarli08
Drugače pa - tudi naša familija je prispela z morja - upam, da še ne dokončno - če bo vreme ok, gremo še septembra malo pogledat dol. Bilo pa je Pestro. Je kar žurka z dvema malčkoma in atijem, ki ne obvlada gospodinjstva. Malo nam je pa tudi dež nagajal. No, v glavnem pa smo uživali.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Katero ime vam je lepše?

Cvetka (16%)

Betka (20%)

ali Blažka? (63%)

Število vseh glasov: 359

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!