![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.7.2010 14:21:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, pa tut Na Maldive bi šla... jaz tudi....... Greva? mmmm, dobra ideja..... Dobrih idej se ne manjka... ma kaj, ku ne bojo nikol realizirane....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.7.2010 17:56:12
|
|
|
|
*bubi*
|
leda, lepo da si se oglasila po dolgem času Mi smo tudi nazaj z dopusta. Bili smo v Ninu in smo se imeli prekrasno Slikice tudi lahko vidite, saj veste kje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.7.2010 8:12:14
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro Jutro! Evo še dobra dva dni in oprtamo kamp opremo in šibamo na morje , mam pa kar neprej občutek, da moram kr nekaj toplih oblačil zraven vzet V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooo madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava, čeprav sva bla midva v spremstvu moje tašče, tasta, nečaka in nečakinje.......in je blo vse skupaj kaotično....pri nas....vsaj dokler se niso oni odpravili domov, in je naša družinica lahko zadihala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 9:10:16
|
|
|
|
leda
|
V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.... mhm. res je. midve sva bili dogovorjeni z laro in malo laro namreč za soboto prav tam, pa je naš domenek odplaknil dež. v nedeljo smo pa prvo petletko prestolonaslednice proslavljal. če ne bi bil pa skoraj reunion septembrskih sončkov jst se sicer počas privajam nazaj na službo. sem mela včeraj prvi delovni dan po skoraj enemu mescu dopusta. petletnica se zabava z babico in dedkom na lošinju, drug par babic in dedkov pa nagovarjava za vikend varstvo naše skoraj dvoletnice. plan namreč je: julijci za dva dni. zeh. delat. sem šla včeraj zvečer na en drink s kolegico in prišla domov ob 1 zjutraj...še zmorem so pa jutra precej težja kot deset let nazaj. čeprov vsega tut ne morem zvalit na emšo, živa budilka ob 6ih gotovo doda svoje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 13:30:39
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jst se sicer počas privajam nazaj na službo. sem mela včeraj prvi delovni dan po skoraj enemu mescu dopusta. Jaz se na službo sicer še ne prevajam, sem pa včeraj po hmmmmmm..... 5 letih spet brala in študirala znanstvene članke Opažam, da so nosečnosti pustile nekaj ementalerskih lukenj v glavi Toliko enih kratic, ki so bile nekoč del normalnega besednjaka, zdaj pa moram prav pomislit, kaj bi že to bilo in kam sodi V glavnem, cel teden sem sama doma, cunje iz dopusta oprane in zlikane, pospravljat kaj veliko ni treba, ker ni razgrajačev, tako da ni nobenega izgovora več. Tale magisterij bo treba sestavit, hočem nočem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 14:56:24
|
|
|
|
leda
|
spet brala in študirala znanstvene članke dokazano gre. samo pregrizt se je treba čez začetek. ene parkrat potem pa je možganski prah obrisan... sicer pa bravo! moj magisterij bo še malo počakal. je pa res, da nisem bla en teden sama doma od avgusta 2008 (fovš, fovš). takrat sem bolj gnezdila, kot se intelektualno udejstvovala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 18:11:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ribica, kje si? ...evo, se je ena še spomnila name..... ... lepo, lepo..... ... pozdravljene vse skupaj.... Se že lep čas nisem nič oglašala in tudi nič kaj brala tu gor.... ...se nonstop nekaj dogaja... Trenutno sem še na dopustu...jutri zadnji dan ...po 3 tednih bo treba v pon. spet it delat.... Preživeli smo prijeten dopust v kampu na Pagu - smo kar "hišo" zraven peljali ... Me je bilo sicer malo strah kako bom morala malega pikeca po kampu lovit, ampak ni bilo panike. Je bil tud pri nas plan, da dudo ribam vržemo.....pol so pa začele na morju trojke ven prihajat ....in je plan prestavljen....bo že....saj še imajo čas... Naš pikec je postal pravi mali žlabudrek....gre pa v ponedeljek po 1 mesecu spet v vrtec.... ...me je že zdaj strah kako bo to izgledalo.... V torek smo bili v Lj v zoo - smo šli slona gledat ....., pa zdaj celo vem kje je ta Mostec, sem se z eno rr-jevko tam dobila in z njenima dvojčicama...pa je kar fajn prostor za igrat....samo še zdaj ne vem al je fejst narobe, ker smo se z avtom not peljali al ne..... kak policaj bi mi že povedal kaj tisti okrogli znak pomeni .... ...nič šibam zdaj..... grem možeku pomagat dagnje čistit...... drugače ne bo večerje.... Lepo bodite, pa za kako se javite ... ...enkrat nam bo že uspelo... Čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 18:54:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo tudi nazaj z dopusta. Bili smo v Ninu in smo se imeli prekrasno Slikice tudi lahko vidite, saj veste kje Bubi - a to ste bili v apartmajih v starem delu Nina? Slikice so pa ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 18:56:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda spet brala in študirala znanstvene članke dokazano gre. samo pregrizt se je treba čez začetek. ene parkrat potem pa je možganski prah obrisan... sicer pa bravo! moj magisterij bo še malo počakal. je pa res, da nisem bla en teden sama doma od avgusta 2008 (fovš, fovš). takrat sem bolj gnezdila, kot se intelektualno udejstvovala. jaz sploh ne vem, kdaj sem bila nazadnje sama doma..... še bolj fovš, fovš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 20:09:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
od avgusta 2008 Jooooj.. pa kaj ni blo to glih včeraj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.7.2010 22:47:31
|
|
|
|
meta21
|
hej hej! Joj, kako pogrešam čvek iz prve nosečnosti. Zdaj kar nekako ne morem več notri past. Al pa je mogoče krivo to, da je blo prvič bolj zanimivo, ker je blo prvič . Drugače sem pa že z morja, slabosti so bolj ali manj minile, trebuh mam pa v 4. mesecu tak kot v prvi nosečnosti 2 meseca kasneje. Kaj šele bo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.7.2010 12:19:08
|
|
|
|
leda
|
Jooooj.. pa kaj ni blo to glih včeraj? ampak res...in predvčerajšnim se je rodila moja prvorojenka, ki je mela v nedeljo žur za petletnico. sva jo jedva prepričala, da smo povabil komplet ekipo (mi mamo kar dvojni žur; za starše in za tamalčke) in nama je zvečer rekla: " a sem vama rekla, da ne fantov vabit??!!!" omg. sicer pa nam je ravnokar crknla skrinja. kar niti ni tko zlo čudno, ker je bila poleg ene male vazice edina stvar, ki je nisva vrgla iz bajte pri prenovi. tko da mamo dons za kosilo 5 kil čevapov, 3 litre mineštre, fižolovo solato, jabolčni štrudelj, nekaj hektolitrov taščine bučkine omake, pasulj in 10 kil kruha vabljene. metek, pa kje si ti? no, sej jst nisem čvekala nobeno nosečnost, ampak po razpolovitvi pa sem kdajpakdaj kako rekla. tko da čaki čaki nč. bi mogla brat strokovne članke (bubi, mežik v tvojo smer), ampak slišm, da se ledenik v kleti zlo topi. šibam brisat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.7.2010 14:08:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 hej hej! Joj, kako pogrešam čvek iz prve nosečnosti. Zdaj kar nekako ne morem več notri past. Al pa je mogoče krivo to, da je blo prvič bolj zanimivo, ker je blo prvič . Drugače sem pa že z morja, slabosti so bolj ali manj minile, trebuh mam pa v 4. mesecu tak kot v prvi nosečnosti 2 meseca kasneje. Kaj šele bo? Fotkeeeeeeeeeeeeeee... iz morja in trebušček...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.7.2010 18:13:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo tudi nazaj z dopusta. Bili smo v Ninu in smo se imeli prekrasno Slikice tudi lahko vidite, saj veste kje Bubi - a to ste bili v apartmajih v starem delu Nina? Slikice so pa .... Ždrijevac ali nekaj takega... pri solinah, enem malem kampu. Ne na otočku. Privat apartma, fuuuuuul super, ful zadovoljni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 30.7.2010 21:30:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zadnje dni se pri nas sliši samo to: ati bo. Od A do Ž... Zutraj, ko pridem k njej, vpraša, kje je ati in ga čaka... in zvečer jo more on umit in dat spat... In tudi vse vmes.. Tut čopke bi rada, da ji naredi ati. "Mami pejdi tam, ati bo". Odlično..... Je pa danes prinesla neki novega iz vrtca... Sediva na kavču in ona pogleda skozi okno in pravi, da pada dež. Jaz pa ji odgovorim, da danes sije sonček in piha burja. Ona pa: Ne buja piha, mami bodi tiho! Mi je blo ful smešno... Samo, ko mi je pa tut ko sva bli zunaj tko odgovorila, ko sem ji nekaj pravila, pa nisem več bla tiho... Sem ji prow strogo povedala, da z mano tko ne bo govorila, da ne bom kr na ukaz tiho... Ne vem, kok je zastopla, ma halo?!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.8.2010 21:02:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava, Evo dokaze... hahaha... pa cel cajt, ko smo čakali na pico so tole poslušali... Pico papou!!! Pico papou!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 14:44:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo punce!!!! Sej ne vem če se me (nekatere) še spomnite, glede na to da me tolk dolgo ni bilo nič gor. Upam, da ste vse super in da Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka . Ker moram počasi že kaj tudi pripravit, me zanima če ima katera ali pa pozna katero, ki bi prodala ogrodje posteljice, in sicer dimenzije 140 x70?? Rabim začasno za Lijo, dokler se ne odločimo za mladinsko varjanto. Hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 19:01:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka . Ker moram počasi že kaj tudi pripravit, me zanima če ima katera ali pa pozna katero, ki bi prodala ogrodje posteljice, in sicer dimenzije 140 x70?? Rabim začasno za Lijo, dokler se ne odločimo za mladinsko varjanto. Hvala!!!! če še nisi dobila, ti dam en kontakt. Mimogrede - bubika bo za RD dobila posteljo dimenzije 70x160 (tako dimenzijo ima samo Ikea). Računam, da bo ta postelja vsaj do šole. Tako da če ti teh 20 cm ne igra vloge, razmisli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 20:42:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, Ma supeeeer..... nisem vedela... Jst sem se spomnila ene parkrat na vaju letos, ko sva šli z Laro nekajkrat v Ankaran..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 21:11:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
Bubi, hvala za odgovor, sem ti tudi odgovorila na FB. Lara, hvala. A ste šli na sprehod v kamp v Ankaran?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 22:13:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, hvala. A ste šli na sprehod v kamp v Ankaran? Ma spomladi ene parkrat na sprehod in igrala, zdej poleti pa enkrat tut na plažo... Zdej sem ugotovila, da je na Debelem rtiču lepše in hodiva tja.. NO, zdej ne, ko je zima prišla na obisk... Kak je Lia kaj?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 22:33:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lija je super, hvala. Zna bit krasna, zna bit pa tud orank trmasta, tako kot večina njenih vrstnikov najbrž. Me pa že ful zanima kako se bo obnašala, ko bo dobila bratca Sej veš, po eni strani že dojenčke pa medote lepo pokriva, pa jim daje za jest, pa objema, pa lupčka itd., po drugi strani jih pa vrže na tla, ker ji ne "odgovorijo/spijo/delajo" kot bi ona hotla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 23:41:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
jih pa vrže na tla, ker ji ne "odgovorijo/spijo/delajo" kot bi ona hotla.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.8.2010 23:48:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, Jst pa vem še za eno našo bejbiko, ki bo septembra dobila štručko....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.8.2010 10:48:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Živjo punce!!!! Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka . iskrene čestitke!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.