![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 7:58:26
|
|
|
|
KAHLO
|
UFFFFFFFFFFF, ta vročina pa dobro jutro! Jaz sploh nevem več, kako naj to naše stanovanje ohladim.............prižigam tisto klimo in se skrivamo pred njenim pihanjem, ko pa jo vgasnemo se pa po eni uri spet začne vročina?!!?!? za znoreeeeeeeeeeeeeet..... še dobro da nas je včeraj soseda povabila na vrt v bazenčke......no ja mala se je fino hladila, jaz pa sem iz sence poželjivo opazovala......in za vsak njen skok v bazenček....sem bla bližje ideji da se jima pridružim Tud kuham ne več...............saj sploh nevem kaj bi jedli, meni nič ne paše............mala tud ne kaže interesa.....pa tud idej zmanjkuje............kaj te kuhate pa jeste zdaj v tej vročini?!?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:29:22
|
|
|
|
ključek
|
pozdravljene punce!!!! po dolgem času se malo oglašam. enostavno ni časa......pa še lap top se mi je pokvaril, na računalnik se mi pa ne da en štuk nižje. jah, komot sem. kako ste?? verjetno vas že veliko uživa na dopustu. jaz bom še malo čakala da bo avgust, in z njim dopust.....ampak ni panike, smo se konec junija hladili v bohinju, je bilo prav prijetno. princeska je super, uživa v vrtcu, popoldne oz. proti večeru uživa doma na igrišču. tako da se imamo prav fino.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:30:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO UFFFFFFFFFFF, ta vročina pa dobro jutro! živjo tudi tebi....... ja, tale vročina je pa res že......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:31:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz sploh nevem več, kako naj to naše stanovanje ohladim.............prižigam tisto klimo in se skrivamo pred njenim pihanjem, ko pa jo vgasnemo se pa po eni uri spet začne vročina?!!?!? za znoreeeeeeeeeeeeeet..... mi imamo isti problem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:34:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Tud kuham ne več...............saj sploh nevem kaj bi jedli, meni nič ne paše............mala tud ne kaže interesa.....pa tud idej zmanjkuje............kaj te kuhate pa jeste zdaj v tej vročini?!?! pri nas kuhamo samo še kaj lahkega, ker se mi niti ne da, pa še ful malo pojeva. LN ima itak kosilo v vrtcu, tako da ni problema, če ni kosila. okej, za vikend skuham komplet kosilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:38:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jupi....matura narejena)))) . čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 9:40:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobili smo mestu v vrtcu super, zelo lepa novička!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 14.7.2010 11:11:44
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY......jaz pa sem že mislila da si na kakšnem doooooooooooooooooooooooooolgm dopustu daj mi povej kaj to lahkega pripraviš.......jaz sem res že izčrpala vse ideje......mam pa še problem to da moj ne je solat.........kar pomeni da morem vseeno štedilnik zalaufat................... Jaz bi polet komot živela od vseh vrst solat.....vsak dan....................njamsi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.7.2010 11:57:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz sploh nevem več, kako naj to naše stanovanje ohladim.............prižigam tisto klimo in se skrivamo pred njenim pihanjem, ko pa jo vgasnemo se pa po eni uri spet začne vročina?!!?!? za znoreeeeeeeeeeeeeet..... mi imamo isti problem. Mi pa nimamo klime in je bilo včeraj debelih 29 stopinj zvečer.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Končno je prišlo poletje...... Danes popoldne greva pa Lariko na Krk.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drugič. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.7.2010 7:51:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JUTRO petek jeeeeeeeeeeeeeeee evo še danes oddelam, spakiramo stvari v avto, in ponoči šibamo na dopust za cele tri tedne juhuhuhuhuhuhu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.7.2010 7:51:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Dobili smo mestu v vrtcu super, zelo lepa novička!!!!! super
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.7.2010 7:54:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY koliko rabiš do službe zdej, ko je manj prometa? saraya ti imaš tudi zaslužene počitnice ko si nardila maturo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.7.2010 8:18:59
|
|
|
|
KAHLO
|
dOBRO JUTRO!! Sveže dopustnice.............uživajte, previdno na poti do cilja.............ne pzabite kremic in senčnikov............pa lopatk.... Jaz pa sem bla pri frizerju.............in sem se kar zabrila in vam povem da je vročino vsaj z stopnijo lažje prenašat Danes pičimo na štajer, gremo na igralne urice s Fifi in cvetličniki.............jutri pa definitivno kak bazen.....rite namakat.... p.s......v Split, pa okolico Dubrovnika se pa ne hodite kopat...............je morje polno kakcev in fekalij!!! toliko o lepem hrvaškem morju.....tud če greš še 200 km nižje......te čaka presenečenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.7.2010 22:12:52
|
|
|
|
leda
|
čer punce in podmladek, evo mi smo dvojno nazaj. najprej iz internetnega domačega mrka, ki je trajel tri mesce. čist frišno pa iz dvoinpoltedenskega odklopa na našem malem kornatskem otoku. in spet ugotavljam, kako zlahka in predvsem z užitkom preživiš brez vode in elektrike v zameno za borov gozdiček, morje in zvezde. no, men se je blo prow faj usest na stol in spit kafe brez pobiranja iglic iz skodelice...ela pa se je takoj ko smo prišli, usedla na kavč s petimi pliškoti, kazala s prstom na teve in tulila: tole, tole...to so te nove generacije sicer pa meta, ma čestitam. dvojno. ribica, kje si? kahlo, super za ciganarijo račka, me veseli, da nismo edini, ki zajemamo proste dni s polno žlico. saraya, bravo za maturo. pa ne bit huda, ker bubi pa lara ne marata umaga poleti. no, sej jst ga tut ne, ampak rabac pa tut prenesem glih nekje do prvomajskih, pol pa se mi zdi vsaj na obali podobna "mlakuža" sem kej pozabla?! najbrž res.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.7.2010 23:37:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
ampak rabac pa tut prenesem glih nekje do prvomajskih, pol pa se mi zdi vsaj na obali podobna "mlakuža Rabac je čist OK.... ma na Krku je pa prow buoga mati... Jst si bom kupla eno prikolico... tko... eno staro reč, še tisto, ki jih ni treba zavarovat.... in bom šla nekam... na kornate tut jst... tku... Joj, kok bi šla na Kornate... no, pa tut Na Maldive bi šla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.7.2010 0:00:15
|
|
|
|
leda
|
lara, na moj otočič ne bo šlo s prikolco. so ceste samo za motokultivatorje. za lahko noč pa še pesem, ki to poletje najbolj umiri mojo malo septembrko (ja, kot je je pripomnila moja osemdesetletna soseda:" vi maste pa tudi našo pravoverno primorsko vzgojo.") http://www.youtube.com/watch?v=FBkbNKX_3ms
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.7.2010 12:02:32
|
|
|
|
ključek
|
Lara, čao!! Kako ste se imele na morju??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.7.2010 12:04:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, pa tut Na Maldive bi šla... jaz tudi.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.7.2010 12:05:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK JUTRO petek jeeeeeeeeeeeeeeee evo še danes oddelam, spakiramo stvari v avto, in ponoči šibamo na dopust za cele tri tedne juhuhuhuhuhuhu malo pozno, ampak vseeno.....uživajte!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.7.2010 12:06:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK MTY koliko rabiš do službe zdej, ko je manj prometa? se kar pozna, tudi 15 minut. je pa seveda odvisno kdaj grem od doma.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.7.2010 22:20:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
la la la..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.7.2010 7:08:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft la la la.. ti dogaja....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.7.2010 9:52:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, pa tut Na Maldive bi šla... jaz tudi....... Greva?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.7.2010 7:00:36
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.7.2010 7:01:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft no, pa tut Na Maldive bi šla... jaz tudi....... Greva? mmmm, dobra ideja.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.