|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
26.7.2010 14:21:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no, pa tut Na Maldive bi šla... user posted image

jaz tudi.......user posted image user posted image

Greva? user posted image

mmmm, dobra ideja.....user posted image user posted image user posted image

Dobrih idej se ne manjka... ma kaj, ku ne bojo nikol realizirane.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.7.2010 17:56:12   
*bubi*
leda, lepo da si se oglasila po dolgem času user posted image

Mi smo tudi nazaj z dopusta. Bili smo v Ninu in smo se imeli prekrasno user posted image  Slikice tudi lahko vidite, saj veste kje user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.7.2010 8:12:14   
KAHLO
Dobro Jutro!

Evo še dobra dva dni in oprtamo kamp opremo in šibamo na morjeuser posted image user posted image user posted image , mam pa kar neprej občutek, da moram kr nekaj toplih oblačil zraven vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava, čeprav sva bla midva v spremstvu moje tašče, tasta, nečaka in nečakinje.......in je blo vse skupaj kaotično....pri nas....vsaj dokler se niso oni odpravili domov, in je naša družinica lahko zadihalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
29.7.2010 9:10:16   
leda
V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta....

mhm. res je. midve sva bili dogovorjeni z laro in malo laro namreč za soboto prav tam, pa je naš domenek odplaknil dež. v nedeljo smo pa prvo petletko prestolonaslednice proslavljal. če ne bi bil pa skoraj reunion septembrskih sončkov user posted image

jst se sicer počas privajam nazaj na službo. sem mela včeraj prvi delovni dan po skoraj enemu mescu dopusta. petletnica se zabava z babico in dedkom na lošinju, drug par babic in dedkov pa nagovarjava za vikend varstvo naše skoraj dvoletnice. plan namreč je: julijci za dva dni.

zeh. delat. sem šla včeraj zvečer na en drink s kolegico in prišla domov ob 1 zjutraj...še zmorem user posted image so pa jutra precej težja kot deset let nazaj. čeprov vsega tut ne morem zvalit na emšo, živa budilka ob 6ih gotovo doda svoje...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
29.7.2010 13:30:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

jst se sicer počas privajam nazaj na službo. sem mela včeraj prvi delovni dan po skoraj enemu mescu dopusta.

Jaz se na službo sicer še ne prevajam, sem pa včeraj po hmmmmmm..... 5 letih spet brala in študirala znanstvene članke user posted image  Opažam, da so nosečnosti pustile nekaj ementalerskih lukenj v glavi user posted image  Toliko enih kratic, ki so bile nekoč del normalnega besednjaka, zdaj pa moram prav pomislit, kaj bi že to bilo in kam sodi user posted image

V glavnem, cel teden sem sama doma, cunje iz dopusta oprane in zlikane, pospravljat kaj veliko ni treba, ker ni razgrajačev, tako da ni nobenega izgovora več. Tale magisterij bo treba sestavit, hočem nočem user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
29.7.2010 14:56:24   
leda
spet brala in študirala znanstvene članke

dokazano gre. samo pregrizt se je treba čez začetek. ene parkrat user posted image
potem pa je možganski prah obrisan...

sicer pa bravo! moj magisterij bo še malo počakal. je pa res, da nisem bla en teden sama doma od avgusta 2008 (fovš, fovš). takrat sem bolj gnezdila, kot se intelektualno udejstvovala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
29.7.2010 18:11:30   
gold fish

ribica, kje si?

...evo, se je ena še spomnila name.....user posted image ... lepo, lepo.....

...  pozdravljene vse skupaj....

Se že lep čas nisem nič oglašala in tudi nič kaj brala tu gor....

...se nonstop nekaj dogaja...

Trenutno sem še na dopustu...jutri zadnji danuser posted image ...po 3 tednih bo treba v pon. spet it delat....   Preživeli smo prijeten dopust v kampu na Pagu - smo kar  "hišo" zraven peljaliuser posted image ...  Me je bilo sicer malo strah kako bom morala malega pikeca po kampu lovit, ampak ni bilo panike.

Je bil tud pri nas plan, da dudo ribam vržemo.....pol so pa začele na morju trojke ven prihajat ....in je plan prestavljen....bo že....saj še imajo čas...

Naš pikec je postal pravi mali žlabudrek....gre pa v ponedeljek po 1 mesecu spet v vrtec....user posted image ...me je že zdaj strah kako bo to izgledalo....

V torek smo bili v Lj v zoo - smo šli slona gledatuser posted image ....., pa zdaj celo vem kje je ta Mostec, sem se z eno rr-jevko tam dobila in z  njenima dvojčicama...pa je kar fajn prostor za igrat....samo še zdaj ne vem al je fejst narobe, ker smo se z avtom not peljali al ne.....   kak policaj bi mi že povedal kaj tisti okrogli znak pomeniuser posted image .... 

...nič šibam zdaj.....   grem možeku pomagat dagnje čistit...... drugače ne bo večerje....

Lepo bodite, pa za kako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se javiteuser posted image ...

...enkrat nam bo že uspelo...user posted image

Čao

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
29.7.2010 18:54:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi smo tudi nazaj z dopusta. Bili smo v Ninu in smo se imeli prekrasno user posted image  Slikice tudi lahko vidite, saj veste kje user posted image

Bubi - a to ste bili v apartmajih v starem delu Nina?   Slikice so pa user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
29.7.2010 18:56:30   
gold fish

spet brala in študirala znanstvene članke

dokazano gre. samo pregrizt se je treba čez začetek. ene parkrat user posted image
potem pa je možganski prah obrisan...

sicer pa bravo! moj magisterij bo še malo počakal. je pa res, da nisem bla en teden sama doma od avgusta 2008 (fovš, fovš). takrat sem bolj gnezdila, kot se intelektualno udejstvovala.

jaz sploh ne vem, kdaj sem bila nazadnje sama doma..... še bolj fovš, fovšuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
29.7.2010 20:09:01   
Lara Croft
od avgusta 2008

Jooooj.. pa kaj ni blo to glih včeraj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
29.7.2010 22:47:31   
meta21
hej hej!

Joj, kako pogrešam čvek iz prve nosečnosti. Zdaj kar nekako ne morem več notri past. Al pa je mogoče krivo to, da je blo prvič bolj zanimivo, ker je blo prvičuser posted image . Drugače sem pa že z morja, slabosti so bolj ali manj minile, trebuh mam pa v 4. mesecu tak kot v prvi nosečnosti 2 meseca kasneje. Kaj šele bo?

Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.7.2010 12:19:08   
leda
Jooooj.. pa kaj ni blo to glih včeraj?

ampak res...in predvčerajšnim se je rodila moja prvorojenka, ki je mela v nedeljo žur za petletnico. sva jo jedva prepričala, da smo povabil komplet ekipo (mi mamo kar dvojni žur; za starše in za tamalčke) in nama je zvečer rekla: " a sem vama rekla, da ne fantov vabit??!!!" omg.

sicer pa nam je ravnokar crknla skrinja. kar niti ni tko zlo čudno, ker je bila poleg ene male vazice edina stvar, ki je nisva vrgla iz bajte pri prenovi. tko da mamo dons za kosilo 5 kil čevapov, 3 litre mineštre, fižolovo solato, jabolčni štrudelj, nekaj hektolitrov taščine bučkine omake, pasulj in 10 kil kruha user posted image vabljene.

metek, pa kje si ti? no, sej jst nisem čvekala nobeno nosečnost, ampak po razpolovitvi pa sem kdajpakdaj kako rekla. tko da čaki čaki user posted image

nč. bi mogla brat strokovne članke (bubi, mežik v tvojo smer), ampak slišm, da se ledenik v kleti zlo topi. šibam brisat.

Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.7.2010 14:08:43   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

hej hej!

Joj, kako pogrešam čvek iz prve nosečnosti. Zdaj kar nekako ne morem več notri past. Al pa je mogoče krivo to, da je blo prvič bolj zanimivo, ker je blo prvičuser posted image . Drugače sem pa že z morja, slabosti so bolj ali manj minile, trebuh mam pa v 4. mesecu tak kot v prvi nosečnosti 2 meseca kasneje. Kaj šele bo?

Fotkeeeeeeeeeeeeeee... iz morja in trebušček... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
30.7.2010 18:13:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubi - a to ste bili v apartmajih v starem delu Nina?   Slikice so pa user posted image ....

Ždrijevac ali nekaj takega... pri solinah, enem malem kampu. Ne na otočku. Privat apartma, fuuuuuul super, ful zadovoljni user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
30.7.2010 21:30:40   
Lara Croft
Zadnje dni se pri nas sliši samo to: ati bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Od A do Ž... Zutraj, ko pridem k njej, vpraša, kje je ati in ga čaka... in zvečer jo more on umit in dat spat... In tudi vse vmes..

Tut čopke bi rada, da ji naredi ati.

"Mami pejdi tam, ati bo". user posted image user posted image

Odlično..... user posted image

Je pa danes prinesla neki novega iz vrtca...

Sediva na kavču in ona pogleda skozi okno in pravi, da pada dež.

Jaz pa ji odgovorim, da danes sije sonček in piha burja.

Ona pa: Ne buja piha, mami bodi tiho! user posted image Mi je blo ful smešno... Samo, ko mi je pa tut ko sva bli zunaj tko odgovorila, ko sem ji nekaj pravila, pa nisem več bla tiho... Sem ji prow strogo povedala, da z mano tko ne bo govorila, da ne bom kr na ukaz tiho... Ne vem, kok je zastopla, ma halo?!

Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.8.2010 21:02:28   
Lara Croft
V nedeljo smo bli v živalskem vrtu, in glej ga zlomka koga smo tam srečali Lariiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image madonca če se kdaj dogovarjamo kje se bomo dobili, traja to pol leta.........................ta spontana srečanja so prava,

user posted image

Evo dokaze... hahaha... pa cel cajt, ko smo čakali na pico so tole poslušali...

user posted image

Pico papou!!! Pico papou!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.8.2010 14:44:10   
Jazzy1
Živjo punce!!!!

Sej ne vem če se me (nekatere) še spomnite, glede na to da me tolk dolgo ni bilo nič gor. Upam, da ste vse super in da

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka user posted image . Ker moram počasi že kaj tudi pripravit, me zanima če ima katera ali pa pozna katero, ki bi prodala ogrodje posteljice, in sicer dimenzije 140 x70?? Rabim začasno za Lijo, dokler se ne odločimo za mladinsko varjanto.

Hvala!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.8.2010 19:01:50   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka user posted image . Ker moram počasi že kaj tudi pripravit, me zanima če ima katera ali pa pozna katero, ki bi prodala ogrodje posteljice, in sicer dimenzije 140 x70?? Rabim začasno za Lijo, dokler se ne odločimo za mladinsko varjanto.

Hvala!!!!

če še nisi dobila, ti dam en kontakt.

Mimogrede - bubika bo za RD dobila posteljo dimenzije 70x160 (tako dimenzijo ima samo Ikea). Računam, da bo ta postelja vsaj do šole. Tako da če ti teh 20 cm ne igra vloge, razmisli....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.8.2010 20:42:00   
Lara Croft
Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka,

Ma supeeeer..... nisem vedela... user posted image user posted image Jst sem se spomnila ene parkrat na vaju letos, ko sva šli z Laro nekajkrat v Ankaran..

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.8.2010 21:11:45   
Jazzy1
Bubi, hvala za odgovor, sem ti tudi odgovorila na FB.

Lara, hvala. A ste šli na sprehod v kamp v Ankaran?

Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.8.2010 22:13:12   
Lara Croft
Lara, hvala. A ste šli na sprehod v kamp v Ankaran?

Ma spomladi ene parkrat na sprehod in igrala, zdej poleti pa enkrat tut na plažo... Zdej sem ugotovila, da je na Debelem rtiču lepše in hodiva tja.. NO, zdej ne, ko je zima prišla na obisk... user posted image

Kak je Lia kaj?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.8.2010 22:33:10   
Jazzy1
Lija je super, hvala. Zna bit krasna, zna bit pa tud orank trmasta, tako kot večina njenih vrstnikov najbrž. Me pa že ful zanima kako se bo obnašala, ko bo dobila bratcauser posted image Sej veš, po eni strani že dojenčke pa medote lepo pokriva, pa jim daje za jest, pa objema, pa lupčka itd., po drugi strani jih pa vrže na tla, ker ji ne "odgovorijo/spijo/delajo" kot bi ona hotla. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
4.8.2010 23:41:30   
Lara Croft
jih pa vrže na tla, ker ji ne "odgovorijo/spijo/delajo" kot bi ona hotla.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
4.8.2010 23:48:13   
Lara Croft

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka,

Jst pa vem še za eno našo bejbiko, ki bo septembra dobila štručko.... user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
5.8.2010 10:48:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo punce!!!!

Kot najbrž veste bom na začetku septembra dobila še enga pamžka, tokrat fantka user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke!!!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.