KAHLO
|
hOJ!! nič bom kr kratka, da ne bom vsega prostora zasedla naše prvo kampiranje - polno zabave, veselja, spanja s kačo (ta pravo), poškodbami in pobegom ROnje v neznano (sem mislila da sem z življenjem končala ), skratka bilo je polno adrenalina.....- ampak je nam blo tako všeč da drugo leto vajo definitivno ponovimo!!! Jazzy......čestiiiiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaaaam kdaj točno pa imaš rok??? ;MTY......tebi sem še dolžna klic ali pa smes, mejl, kaj te vem.......ampak mam tako norišnico od kar smo z dopusta za znoret....v službi doma.....tako da sva na liniji, ta vikend nas sicer ni pičimo na štajer, drgače pa bomo pol do sept. vikende preživljali doma v LJ! Larika.....madona na sliki sem fantastična.......ta prava za majhne otroke strašit Drgače pa nevem, jaz mam občutek da je Ronja prišla v neko obdboje ali neke vrste pubertete, vse hoče sama, pa do nule naju bi komandirala, in to prav z vzišanim tonom, pa v izsiljevanju postaja pravi mojster. Včeraj smo se odpravljali na kolo, ji rečem da naj pride v sobo da jo oblečem, pa nje nikjer, pol pa ji ati v kopalnici reče naj se gre k meni oblečt, mala pa se je začela na ves glas dret na njega, "puuuuuuuuuuusti, jojaaaaaaaaaaa gre lulattttttttttt!"""meni je kr na smeh ušlo sem se mogla it v sobo skrit pol smo se spravli na kolo v center, pogledamo unga strica k žonglira s tistim ognjem, in pol pred odhodom domov, ji dajem čelado na glavo in spet kričanje da je ne bo mela, pa jo je dol metala, pa sem rekla da bom jo pa jaz mela, al pa dala enmo drugmu otroku, pa jo je takoj nazaj vzela pa na glavo , pol se je danes ponoči ob 2 zbudila in rekla da ne bo več spala, da gre v dnevno......bol ji razlagama da vsi spijo in mormo spat.......bol je kričala......za znoret, in pol je rekla da bo na mojih nogah spala....in tako je tudi blo, mi je spala na kolenu?!?!........pol so zdaj vse znanke tam okrog bloka dobile dojenčka, in zdaj hoče po vsej sili met dojenčka, mi je kr rekla da ma ona v trebuhu dojenčka, pa da ji bo julija (njena prjatlca posodla) bratca!??!?!?....no pol je prišlo celo do tega da mam jaz dojenčka v trebuhu......no pa sem ji razložla da to ne bo lih držalo, da ma mami špehca v trebuhu pa ne dojenčka SKRATKA...........ni več tiha in mirna, ampak je ratala kričač in ukazovalec...... upam da je to zdaj samo obdobje, edino kar je da morma z mojim to njeno obdobje kar se da učinkovito dat skozi.....da nama ne bo po glavi skakala!
|