|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
11.8.2010 16:37:45   
sasy22
Ojla punce.

Mene pa že (pre)dolg ni blo brati tukaj gor. V (moji) družini so bili neki precejšnji zapleti in je cel prvi del nosečnosti minil ne da bi sploh vedela kdaj, volje pa sploh sploh ni bilo nobene za čvekanje, pa še slabosti so ble obupne. Zdaj je hvala bogu vse to mimo in se spet nekako vračamo v stare tire. Sem vas pa pridno brala in je bilo kar prijetno mal odlopit misli iz vsakdana, moram priznat da me velikokrat nasmejite in vas je super brat. Upam, da me še niste čisto pozabile in odpisale.

No naj povem najprej, da je bil drugi ultrazvok pri "ta tečni" ginekologinji ok, je šel moj dragi z mano in je bila zelo zelo korektna, je pa tut res, da se zdej z vsemi štirimi v Leonišču upiram, da bi mi jo še kdaj dali na pregled... je zadnjič ena sestra rekla "ja jst bi se tut na vašem mestu" user posted image . Nuhalna svetlina je mimo, pri dr. Strahovi, pa da še jaz napišem mojo izkušnjo... ženska je bila tudi pri meni zelo zelo prijazna, enako me je tikala in vse kot da sva stari kolegici, mojemu ni bilo všeč, pravi da je bila preveč osladna, ker je čist čist pretirano hvalila otročka in sebe in tako... sem pa jaz mu razložila, da je dejansko prva, ki mi je vse pokazala in prvič, da sem na ultrazvoku celo kaj vidla. V prvi nosečnosti sem se matrala na vseh ultrazvokih ko so mi kaj kazali, jaz pa ničesar nisem vidla na tistih zmazkih user posted image .Tako da mi je bilo kljub temu v redu. Si pa pač nabira na naš račun nov posel, kaj češ, tako je to... tudi v zdravstvu vedno bolj tko kot povsod drugje. Rezultat imamo ok, razmerje 1:5951, malo nižje kot je bilo prvi prvi, ampak še vedno čisto v redu. Plačala sem 72 evrčkov s CD-jem vred, sprintala mi je pa eno slikico, pa na cd mi jih je nekej dala.Če se bom naučila kako jih dodam gor. user posted image

PilotGirl7 moja starejša sestrica se bliža koncu svoje tretje nosečnosti, prva dva sta bila ok, pri tretjem pa je imela rezultat NS ok, medtem ko ta DHT test ni bil ok. Je mogla tudi na amniocintezo. Pravi da je sicer malo bolelo, ker ti z iglo prebodejo v trebuh, da vzamejo tekočino, ampak je rekla da ni bilo hudega... tudi potem se ni nič slabo počutila al pa kej. potem po preiskavi je imela predpisano bolniško mislim da 10 dni, ker moraš strogo počivat, no in kljub slabim DHT izvidom, je bil izvid amniocinteze ok.Rodi čez dober mesec. Drugače pa je tveganje za splav pri amniocintezi malo, bojda nekje med 0,5 in 1%. Verjamem, da ti je zdaj precej težko, vsaka taka stvar sploh v nosečnosti ti vsak zaplet se zdi grozen... poskušaj ostati močna in počakaj na rezultate preiskave, lahko da je vse ok. Držim pesti in verjamem, da boš donosila in rodila zdravega otročička... pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva imena še nimava izbranega, najbrž ga bova iskala ko zveva kaj bo... če pa ne zveva bova pa potem dva user posted image V prvo je bilo to vse dosti prej, daj pa nekako ni toliko časa. Moj tako in tako dela cele dneve tko da sploh še nisva uspela resno pridt na to temo. user posted image

Tudi jaz se zredila še nisem, v bistvu sem izgubila do zdaj dva kg, ampak trebušček se mi pa že pozna. Zdaj v drugo (najbrž ker je bilo tako kmalu po prvi nosečnosti) se je raztegnil k buhtelček že takoj na začetku. user posted image Me prov zanima kakšen še bo do konca, v prvi sem ga v šestem mesecu imela toliko kot zdaj v tretjem. user posted image Kaj prida cunjic nosečniških še nisem kupovala, samo ene hlače, ene kavbojke imam še od prej, bom pa potem ko pride nova kolekcija za jesen... zdaj nimajo nič kaj izbire. V Kepici bo bojda konec avgusta, tudi meni je prodajalka tako rekla. Sem pa zasledila, da imajo zdaj nosečniške cunjice tudi v Leclercu, kar nekaj izbire... eno krilce sem videla črno belo, ki mi je bil ful ful všeč, zdaj pa čakam na petek, ko evrčki pridejo na račun, da si dam duška. user posted image user posted image

Vozička bova midva tudi mogla novega nabavit... se je tudi nama polomil tako da sva že za starejšo zdaj novega kupila, marelo... ampak nisva še vedela da je še en brcavček na poti... sem pa tudi gledala te na baby-spa... so mi všeč pa niso pretirano dragi, ne vem pa kakšna je kvaliteta... včasih imajo tudi v Leclercu luštne in cenovno ugodne. Enkrat sva enega sporbala in je bil noro dober za vozit, ker najin prejšnji, ki sva ga dobila od moje sestrice, je bil težek ko svinc... mi ni bilo nič žal ko se je polomil, prvo vesela sem bila user posted image

Ja... midva imava tudi stanovanjski problem za rešit. Smo tudi trije na dobrih 40 kvadratih, v eni sobici, štirje pa ne vem kako bomo... sva glih ugotavljala, da nimava niti kam ta druge posteljice postavit. user posted image Sva hotla zidat pri njegovih starših, ki imajo 100 metrov od hiše še eno parcelo, pa je zaenkrat še nezazidljiva, pa je zadnjič moj klical na občino kdaj bojo sprejemali naslednji prostorki plan, ko lahko daš vlogo za spremembo namembnosti pa so rekli, da predvidoma čez deset let user posted image ???!!! No do takrat definitivno ne bomo mogli čakat. Tako da zdaj iščeva kakšno drugo varianto, mogoče kakšno vrstno hiško ali pa kaj, samo ko je vse tako obupno drago. user posted image

No to je to zaenkrat... bom zdaj bolj pridno se oglašala, obljubim. user posted image pa še kaj napišem če se spomnim. user posted image

Aja... še to sem se spomnila, da ste se pogovarjale... jaz sem tudi za srečanje... če bo, sem sigurno tam user posted image

uživejte, papa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.8.2010 17:14:47   
tincha21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Drugače pa DHT je plačliv, samo za tiste ni oz plača ZZZS, če ste starejše od 35. let. Tako, da tega nevem oz. nisem slišala, da ti pripada tudi če si mlajši, če imaš slabše razmerje.

Jaz sem šla na ta DHT, me je poslala Pelkičeva.. Pa mi je rekla naj si zrihtam pri ginekologu napotnico, da ne bom dodatno plačevala še tega. Pa je moja g. na dopustu in so mi rekli v bolnci naj kr prinesem ko bo prišla nazaj, da ni problema.. Ne vem, mogoče je tu v MB kaj drugač.. Zdaj za 100% še ne morem trdit, ker še nisem nesla napotnice, prav tako še nisem dobila izvidov.. Mogoče mi bojo pa pol na koncu vseeno poslali račun ;)

*Peace*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.8.2010 17:39:52   
tincha21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

8:30 me je poklicala dr. Strah. Naj povem, da sem izvedela zelo slabo novico. Kljub temu, da imam visoko povprečje in da vem, da je to samo predvidevanje po neki statistiki, se mi je zaradi DHT zelo zvišala verjetnost za DS.

user posted image user posted image user posted image Želim ti čimboljše rezultate.. user posted image (Jaz pa še kar čakam izvide.. user posted image )

*Peace*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.8.2010 18:35:08   
Anonimen
Jaz sem DHT morala plačati, ker sem premlada in ker sem imela tako dobno NS, da načeloma ni bilo potrebe za DHT. Tako, da sem šla samoplačniso. Priznam malo mi je žal, ker sedaj se nebi sekirala in jokala doma user posted image Po drugi strani se tolažim, da mi ZZZS krije amniocenteza, ki je zelo draga okol 580€, v postojni malo ceneje. Vendar me je nasplošno samega posega strag, strah me je tudi tega čakanja,, bo ok ne bo ok user posted image Jas sicer moram počakati, da pride G nazaj iz dopusta oziroma, grem pod nujno nadomestnici. Sem pa zasledila, do 16 tedna teko ne delajo posega. Takrat, ko pride nazaj bom to to v tednih. Vsekakor je moj dragi proti amniocenteza in da se za brezveze sekiram, da je to čista statistika in da samo paničarjo s tem nosečke. Jaz nevem več, komu vrjet. Jaz bi na amniocentezo vseeno šla, da dokončno 99,9% vem ma DS ali ne. Če poslušam Pušenjaka je res to samo verjetnost in naj bi imela 96% možnosti, da je otrok zdrav. On recmo tudi nebi poslal poslal na DHT, glede na tako visoko nuhalno razmerje. Po drugi strani se pa sprašujem, kaj če sem med tistimi 4%. To je toliko dvomov in strahu, da nakoncu si tako zmeden in tako te glava boli, da si čisto psihično in telesno izmučen. Kaj če, samo pesimistično gledam user posted image user posted image

(odgovor članu tincha21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.8.2010 19:08:01   
Nina33
PilotGirl7 en user posted image in 1000 user posted image . Česa takega je bilo mene najbolj strah user posted image . Jaz verjamem, da samo pesimistično vidiš stvari, da bo čez pol leta vse pozabljeno, ko boš imela svoje dete v naročju. Se mi smiliš, vem, kako se moraš sekirat, jaz nimam pojma kako bi se v tvoji situaciji odločila. Je tudi mene grozno strah tistega 0,5 do 1%. Sem grozno vesela, da nisem šla na DHT, mi tudi niso "ponudili", pa je naše razmerje 1:2500 cca.
Kakorkoli se boš odločila, verjamem, da bo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.8.2010 20:05:26   
Anonimen
Nina33 pametno si se odločila!

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.8.2010 20:18:58   
KLARA 1
jaz sem bila med prvo nosečnostjo na amniocintezi. Ravno tako kot si ti sedaj sem bila vsa prestrašena. Ko so me poklicali v ambulanto sem se ulegla, roke sem morala dati nazaj, ginekologinja je preko UZ nato špiknila v trebuh. Takrat res zaboli, ampak spet ni tako hudo, ker je takoj konec. POtem vzame plodovnico in konec. Zaboli samo ko špikne, takrat se kr mal streseš, ampak ni hudo. Potem se morala še 3ure tam ležat (v sobi s polsedečimi ležalniki in z drugimi dekleti, ki so imele ta poseg). Na koncu smo dobile kosilo in odšle domov. POtem je priporočljivo, da naj bi 3dni leža. Jaz nisem imela nobenih težav, zato tudi nisem tako strogo ležala: Rekli so mi še, naj si kupim Magnesol in ga naj pijem en teden. Rezultati so prišli čez 3-4 tedne in izvedela sem, da ima moj otroček 46 kromosomov in da je ****, torej fantek. Če nočeš vedet spola, jih moraš nato opozoriti. Najbolj mućno mi je bilo tisto čakanje, sam poseg pa ni tako grozen. Drži se.
Aja, pred posegom, moraš še na en pogovor, kjer ti vse razložijo in narišejo družinsko drevo, in vprašajo, če oma kdo v sorodu kako gensko okvaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.8.2010 20:19:04   
d3lfink4
PilotGirl, držim pesti, da bo vse ok in pošiljam user posted image user posted image user posted image in user posted image .
Pa čim bolj optimistično čakanje ...user posted image

Aha, zredila sem se pa sama do prejšnjega pregleda (6.8.) za 2,5kg, tko da kr gre počasi gor ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.8.2010 20:41:53   
maurica
Pilotegirl; joj, sem tudi jaz kar žalostna ratala, ko sem to prebrala user posted image . Upam, da se vse izteče tako, da bo ok user posted image . Ne vem pa kaj ti svetovati, se bosta morala odločiti sama. Bom mislila nate!!!

Drage moje souser posted image , jaz jutri odhajam na morje, tako da se beremo spet čez dober teden.

Lepo se imejte, pilotegirl, pazi nase!

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.8.2010 20:46:12   
HoneybeeMaja
PilotGirl res mi je žal,da moraš skozi to,verjamem to bo s tvojim otročkom na koncu vse dobro,pa da bo to samo grda izkušnja,sicer pa vama pošiljam veliko user posted image ,samo za vsak slučaj...

d3lfink4,tudi jaz sem se do pregleda,ki sem ga imela petek zredila 2,5kg,jaz se prepričujem ta je to samo trebušček user posted image .

Sicer je pa tudi naša NS že mimo,bila sem pri Dr.Pelkičevi v MB,tudi za dvojčke je pri njej cena 60eur.Izvidi so zelo dobri,malo me je le presenetilo in prestrašilo to,da je en plodek več kot cm večji kot drugi.Po meritvah je torej plodek A velik 8,04cm,plodek B pa 6,64cm in po cm sodeč je prvi en teden starejši user posted image ,kar je seveda zelo neverjetno... Jaz seveda upam in se na veliko prepričujem,da bo vse dobro.
Spol zaenkrat ostaja presenečenje,ker sta bila oba v sedečem položaju z nogicami strogo skupaj user posted image .

Še za seznam (hvala puncam,ki se trudite in ga urejate user posted image ) moj novi PDP je 6.2.2011,moj naslednji pregled pa 13.9.2010,pa dvojajčni smo.

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.8.2010 21:37:21   
Nina33
HoneybeeMaja zanimivo tole s tednom razlike v starosti, me je od nekdaj (no, dolgo user posted image ) firbec matral, če je možno, da pride do še ene ovulacije in seveda do oploditve kljub enemu že oplojenemu jajčecu, ki se še ni vgnezdilo, ker mi ni čisto jasno ali telo takrat že ve, da si noseča ali še ne. Če še ne ve se to meni teoretično pri dvojajčnih sicer zdi možno, nisem pa nikoli imela prilike (ali pa se nisem spomnila ravno takrat) nikogar vprašat o tem. Kaj pravi tvoj/a G o tem, predvidevam, da bi ti rekli kaj, če bi bilo kaj čudnega? Pa nič strahu, imaš samo še malo bolj posebna dvojčka user posted image .

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.8.2010 21:57:31   
cukica
Pilotgirl7 žal mi je zate vendar držim pesti za tvojo pikico in za vaju,da bo vse v redu,...Vem,da je hudo vendar vedi,da smo punce tukaj,da ti prisluhnemo in ti stojimo ob strani,.. Kar se tiče amniocintezo,vem samo toliko kolikor mi je povedala kolegica,da je fajn da ležiš malo več kot 4 dni in piješ magnesol,... Drži se,...user posted image user posted image še objemčki za tebe in tvojo pikico,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sasy22)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.8.2010 22:04:52   
little*miss
čer,

Hayabusa, že veš kateri voziček boš vzela? Jaz nebi rada imela za dvojčke, ampak tandemske. Ko tavečji spredaj sedi, da se tudi v polležeči položaj, zadaj pa gre čist v ležečega. Joj, morem še pregledat vse, se odločit za pravega oz se sploh odločit če ga bom potrebovala. Tia bo do takrat že hodla, ampak nevem če bo lahko sprehode, dolge 1 uro ali več prehodla.

cukica, jaz tokrat negrem v materinsko šolo, sem pa bila prvikrat in mi ni žal da sem šla. Sicer boš zvedla veliko stvari, ki jih že veš, pa tudi veliko novega. No, spet pa je odvisno od posameznih materinskih šol. Ena iz prejšnega foruma je razlagala, kako so jih na prvem predavanju učili kako nastane otrok. One pa vse z velikimi trebuhi tam user posted image user posted image

Hel, ti si avgustovka, pa si rodila septembra, jaz pa ravno obratno user posted image

Jaz sem tudi prav razcvetela. Od prve nosečnosti imam akne, ki jih nikoli nisem imela, malo temnejše dlake imam, ko sem se prej potila (kar ni bilo dostikrat) ni nič smrdelo, zdaj pa po pol dneva tako smrdim, da se morem včasih stuširat tudi dva ali več krat na dan. Pač dobimo dodatke k materinstvu user posted image Upam, da nebo zdaj še vse enkrat huje user posted image

Ime imava že zbrano-Jan. Če pa se slučajno zgodi, da se ta lulek v luliko spremeni pa še nevema. Pogovarjala sma se o imenu Nika, ampak še ni ziher. user posted image

sasy, upam boste rešli stanovanjski problem user posted image

pilotgirl za tebe pa pošiljam kup user posted image user posted image user posted image , da bo izvid ok (kar ziher bo) in da donosiš zdravega otročka.

zdaj pa grem spat, lepo noč vam želim

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.8.2010 22:44:40   
Nina33
Vozički: mi smo na vasi doma, imamo bolj makedamske sprehode in si ne predstavljam drugače kot s 4kolesnikom z velikimi kolesi okol hodit. S 3kolesniki nimam izkušenj, jih pa okoli hiše ne vidim, mogoče res niso praktični user posted image Vem pa, da je grozen problem po naših poteh vozit z majhnimi vrtljivimi koleščki, če so dvojni, še tolk slabše, vsak kamenček/vejica ipd. te s tira meče al pa ne spusti naprej.
Za dva različno stara vozit sem pa videla en tak podstavek na koleščkih ( pojma nimam kako se temu "uradno" reče), ki se pritrdi na voz zadaj pri ročaju in se starejši otrok v stoje zraven vozi. Saj se mi zdi, da je ena nekaj tacga že omenjala. Naš je na srečo veliki hodec, ne bo priznal, da je zmatran pa konec user posted image , tako, da bomo verjetno kar brez, če bo pa sila, bomo šli pa v lov za tem "podstavkom".
Kilce: sem dobila 1 kilco gor, v prvo sem v 1. 3 mesecih pridelala 4,5 kilc, tako da sem še v minusu to rundo, pa sem štartala z 2-ma več. Mi pa v prvo ni bilo nič slabo, apetit pa nor, zdej pa apetita ni pa ni, čeprav mi ni več slabo. Ma se ne bom sekirala, trebuh se mi tako lepo vidi kot se mi v prvo pri šestih, sedmih mesecih ni, pa tako sem si želela user posted image . Zdaj mi pa že popek hoče ven pokukat, zjutraj si je še nekam podoben, zvečer pa že čisto nosečniški. Me je bilo "strah", da starih nosečniških cunjic ne bom rabila to pot, pa je bil strah odveč, čeprav sem sinka oktobra rodila user posted image . Pa na srečo je bil konec septembra bolj mrzel in imam še ene debelejše kavbojke in ene žametne hlače z naramnicami, tako da upam, da tudi zimskih ne bo treba preveč kupovat.
Kako pa kaj spanje? Vidim, da je Cukica bolj pri zgodnjih user posted image , a zaspite pa vse lahko? Mene zaspanost grabi tam okol petih, šestih popoldne. Bi zaspala v trenutku, če bi se le dalo. Poj sem pa samo skoz bolj budna, čeprav utrujena za umret user posted image . Je bilo podobna tud v prvo, ampak šele proti koncu. Zgleda je to pot vse hitreje user posted image . Še križ/trtica me že zdaj tako matrata, da ne upam pomisliti, da bi bilo še kaj hujš.

Lepo se imejte, čim manj temnih misli, saj bo (mora bit!) vse OK.

Lepe sanje!

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.8.2010 22:53:07   
Nina33
Pa malo pomoči bi rabila, če mi kera zna pomagat user posted image : rada bi slikico z NS dala v album, pa ne gre user posted image . Mi napiše nekaj o tem, da moj strežnik ne zne/ne more nečesa.... poj pa zgine user posted image . Pojma nimam, kaj hočejo povedat, nek Java script mi je še uspelo ujeti nekje med tekstom, samo ga res hitro "pospravijo". Imam pa slikico v Picasi, je mogoče to "problem"? Pa tako rada bi se mal považila pred vami, mamo tud mi najlepšega "novga" otročka user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.8.2010 23:59:36   
Nina33
Sem že pogruntala user posted image . In dala slikico gor. 

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.8.2010 7:40:36   
Mišyka
PilotGirl verjamem, da ti je zdejle zelo zelo hudo, sploh tole čakanje v negotovosti. Ampak razmerje NS pa nisi imela tako slabo ane? Kakor koli že, upam, da čim prej dočakaš pregled pri svoji G, pa potem amnio... če boš šla. Do takrat pa smo tukaj na razpolago zate, da boš lažje preživela te trenutke.

Sem šla gledat izvid NS iz prve nosečnosti in sem mela razmerje 1:9000 (21) in 1:17000(13+18), ampak kolikor sem brala mal po internetu je za downov sindrom pomembno prvo razmerje. Pričakujem pa da bo precej večje tveganje zdaj že zaradi tega, ker sem 3 leta starejša. Skratka me že kr mal stiska, ampak upam na najboljše.

Sploh mi ni več jasn, zakaj vas ene pošiljajo na DHT, večine pa ne? Jst v prvi nosečnosti o tem sploh nisem nč slišala.

sasy22 res je problem prostorska stiska. Mi smo bli prej trije na 35 m2 in vem približno kako je. Ni fajn, sploh kšni deževni dnevi, ko bi kr znoru notr, sploh pa otroc, ki se jim more ves čas dogajat. Kakor koli že, upam da čim prej rešite ta problem. Na občini pa kr mal sitnarta, ne se pusit odgnat zdej za 10 let. Bolj ko bosta sitna, prej se bojo zganil. Ker čene jih prov briga...

cukica prvič meni sploh nihče ni omenjal te zgodnje materinske šole, v drugo pa mislim da to ni potrebno. Tako da smo hodili samo na tisto pred porodom. Pa še tisto je blo porazno, v Škofji Loki to ena ženska predava baje že 20 let isto. Tudi slike in posnetek je vsaj takšne starosti. V glavnem nisem slišala nč novga in tokrat če ne bo treba hodit zaradi potrdila ki ga rabi moški če hoče bit pri porodu, skor sigurno ne bom hodila. Kej dost novga ne morem zvedet. Sem pa slišala, da je v LJ to res odlično, je mal bolj obsežno, res strokovno in zveš baje ful stvari.

Nina33 jst nobene slikice ne vidim.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.8.2010 8:03:35   
emibu
http://www.mojalbum.com/emibu/zenska-oblacila

Link z oblačili če vas zanima mi pišite na ZS v mapi so tudi nosečniške hlače Lavie!
Prodam pa tudi dva modrčka za dojilje znamke lisca doijilasem samo 14 dni tako da sta praktično nova izgledata pa tako http://www.lisca.com/index.php?page=nedrcek-za-dojece-mamice-fortuna-2&lang=si_SI&local=si v modri in roza barvi
prilagam pa še link z otroškimi oblekicami 1 eur po komadu
http://www.mojalbum.com/emibu/oblekice-za-novorojencka

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 8:18:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.8.2010 8:55:18   
sara1986
Držim pesti zate, user posted image  mi je pa zelo žal, da se je tako izšlo. Verjamem da bo vse ok!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.8.2010 9:02:05   
sara1986
Punce, včeraj sem šla po trgovinah, ker si želim kupit kavbojke in sem zelo razočarana. Sem bila v benettonu, pa mothercare, pa v emporiumu in povsod imajo kavbojke, samo za suhe nosečke s trebuščki. Za nas, ki nas je pa malo več čez "rit", pa res težko najdeš kaj . To mi je pa res čudno.  Tako, da sem si potem kupila ene hlače, kot trenirka, malo bolj elegantne, tako da jih lahko nosim tudi v službo in v njih se počutim res super. Kupila sem jih pa v trgovini KEPCA v hali A, v btc-ju. Pozdravček

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.8.2010 9:33:28   
cukica
Ja jaz sem tud zaspana tam okrog 15 in grem potem tud mal počivat,zaspim pa okrog 23. Ja zjutraj smo pa že ob 5 pokonci in potem do 7 gledamo v luft,...
Ja jaz bom hodila v mš kar tu v mojem kraju,pravijo,da so predavanja super in,da marsikaj zveš,...tko,da šla bom poslušat,da vidimo kaj me čaka,....user posted image user posted image
pilotgirl7 mislim nate,...user posted image user posted image

lp vsem

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sasy22)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.8.2010 9:43:34   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image   , user posted image , user posted image , M:21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori,38,Rakek,1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P:23.8.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:17.8., M:___

6.2.

user posted image
HoneybeeMaja
,31,Maribor,1user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image ,P:13.9.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa,30,2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P: 30.8.
8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,P:
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,P:____
user posted image petrap,26,2.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image ,P:

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image   , user posted imageuser posted image P:1.9.

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image ,
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:7.9.
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: _____
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image   , user posted imageuser posted image , P: 6.9.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , NS:16.8, P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P:30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:_____

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:_____

25.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: _____
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Evo dodano in popravljeno,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.8.2010 9:45:08   
cukica
META21 kam si se naročila za morfologijo,...jaz se moram tud pa ne vem al naj kr že pokličem al naj počakam do septembra,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.8.2010 9:48:13   
Mišyka
Sej morfologijo ti nardi osebni G, ti itak on določi datum.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?