|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
10.8.2010 14:40:40   
jekica
Midva imava HB voziček že od prvega in mi ga ni potrebno ponovno iskat. Sem prvič skoraj doktorirala. Sma namreč prej živela v bloku, ki je imel zelo mali lift in voziček z velikimi kolesi ni šel noter, pa še z prtljažnikom je bil problem, ker imam jaz manjši avto. Tako sva se na koncu odločila za Pegperega in sem bila ful zadovoljna. Res je superca.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 25.3.2013 9:57:29 >

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.8.2010 14:51:01   
trsica
Midva bova glede vozička in ostalega začela hrčkat šele konec leta, najverjetneje decembra. Od starejšega nimam popolnoma nič, ker sem dobro leto nazaj vse dala naprej. Voziček sem pa takrat imela nek zelo, zelo rabljen. Dobila sva ga za 5000 SIT (novi so bili cca. 70.000 SIT) in se mi je polomil, ko je imel tamali 1,5 let. Ravno prav. Itak se ni maral vozit, samo po rokah bi bil. user posted image
Za nas torej vse jovo na novo. Nekaj mi že kolegice obljubljajo. Baje celo voziček. Bomo videli. Mi smo skromni, pa bomo vzeli vse, kar bo kdo dal.  user posted image
Aja. Mi zdaj, bolj kot otroške cunje, iščemo novo stanovanje ali hiško. Trenutno smo namreč na 40 kvadratih, vsi trije v eni sobi. Tamal ima samo malo pregrajeno z omaro, da se ravno ne gledamo v oči. user posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.8.2010 15:39:04   
lil_
midva pa rihtava papirje za hisko...in se vse tok vlece. no se morm popravt, ne rihtava se papirjov, ker sva sele dobro zacela in se ze vse vlece. na obcini recejo da dobim papir v 15 dneh, ampak se zna zarad dopustov zavlect. no vceri je biv en mesec okol, papirjev pa se nikjeruser posted image

zdej sm pa tut jst dodala par slikic v album. niso najlepse, ker so slikane s telefonom, ker nimamo skenerjauser posted image kaj je na slikcah, pa se vseeno vidiuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.8.2010 15:40:49   
Anonimen
Ja Strahova obvlada to prepričat. Sicer mi je obljubila, da me bo že v ponedeljek poklicala. Klica tudi danes v torek ni bilo.
Za nuhalno sem plačala 60€ (plačaš Strahovi) + 43,6€ DHT (plačilo na polikliniki). Se mi je kar zavrtelo. Mi pa ni bil všeč komentar, pač nisem vedela a mam dovol € al ne in sem rekla, ker mi je bilo narodno razlagati da nimam keša, češ če je obvezno pato. Pa je rekla, da bo napisala da odklanjam in da ne bome narediti popolni pregled. Sem rekla, ja nima denarja sabo, pa je rekla kar ke pejte pa dvignte denar. Pa jo pogledam pa rečem, kaj moram plačat kok pa pol to pride še pa reče 40€. Sem rekla pol češ da ne vem če mam če lahko v ponedeljek grem, ja če že ne gre drugače pa ponedeljek ampak res. Sorry sam jaz glih denarja ne pobiram po cest. Pregled je trajal 7 min, ker sem prav pogledala na gsm ker sem ga sklopila user posted image , tudi rekla mi je da je njena praksa NS delati vaginalno. Tko, da me je kar šokiralo, ker sem mislim da cukico vprašala pa je rekla, da je preko bušija delala. user posted image

Tko, da tista ki bo šla delati DHT pejte v dravlje so ceneje, poliklinika je dražja!

Sej mi ni težko dati denar, če je opravičljivi razlog, sam tkole, ko zvem, da je čisto nepotrebno in mi tudi Pušenjak potrdil, se ti zdi pa malo tko no. Jaz sem ji zamerila. Mogoče sem občutljiva, sam to je skoraj polovica 4D pregleda. S tem, da sem dobila pri njej samo eno slikco :( da o grobosti negovorim. Ko sem povedala to moji genikologinji včeraj, ker sem imela rozast iscedek, je rekla, da moram sedaj zelo paziti, da se to ne dela. Jaz ne vem, je mela slab dan kakor koli, vendar to se ne sme. Jo zastopim, da ma vsak lahko tak dan in da pač ma svojo metode dela, sam tole pa ni ok, kar je bilo.

Sem pa izvedela, da vaginalni bolijo pri tistih, ki bolj tako nosimo otroka notri, če lahko tako rečem. Tako, da ninchi9 lahko, da nosiš bebico ne tko šolsko, kot bi morala. Glede tekočine se ne obremenjevati, je lahko sedaj zelo malo se pravi nima prostora, mi je kolegica razlagala, da je mela ta problem in je potem na morf. pokazalo vse ok. Pri meni, ko mi je kazala na monitorju se mi je tudi zdelo, da ma malo mal prostora. Pa imam isti občutek, da bo kaj ven padlo user posted image , kaj te vaginalni ultrazk ne boli. Mene boli, ko hudič ..... Še sedaj se mi ni bolečina umirila od petka user posted image

Drugače pa vidim, da ste pridne in veliko spisale v tem času user posted image

maurica no vidiš si dobila slikce, fulmček in cd. Meni nič otega ni rekla, tudi, ko je rekel fant kaj pa posnetki da bi cd. Nedelamo. Jaz sem jo šilasto pogledala. Je pa samo pametnevala o DHT testu, pa kako bo napisala da odklanjam in da je pregled nepopolen. Jaz nevem... mogoče mela slab dan ker je bil petek. Koliko slikc ti je dala v tiskani obliki? Meni je dala samo eno tudi ta je na netu v albumu.user posted image

Myšika a dovolj piješ? Te špikajo?

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
10.8.2010 15:57:24   
trsica
PilotGirl7, čisto sem šokirana nad obnašanjem Strahove. user posted image

Jaz sem na srečo šla v Kaliste. Sicer je na začetku pozabila pritisnit snemanje, ampak se je potem potrudila in ponovno naredila pregled, da smo dobili filmček in nekaj slik. Plačali smo pa 88,00 € vse skupaj. Glede ostalih pregledov mi pa ni nič rekla. Zdaj pa berem, kakšna razmerja imate za DS. Jaz imam osnovo 1:425, po merjenu pa je 1:1856. Ve pa imate 1:17000?user posted image Sicer glede na grafe, ki so priloženi k izvidu, je pri nas vse po JUS-u, ampak me še vedno mal stiska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.8.2010 15:58:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori
PilotGirl7 me je kar malo presenetil odnos Strahove, ker ene jo zelo pohvalijo. Jaz sem delala NS v Dravljah in sem bila zelo zadovoljna. Tudi meni so delali UZ preko trebuha in zgleda, da je pri njih taka praksa, ker nekatere sabo pripeljejo tudi male otroke. Je pa seveda možno, da če je otroček še prenisko, da se ne vidi preko trebuha.

Sej jaz sem tudi same pozitivne reči slišala, no enega na mama.si sem naletela, ki ji je podobno naredila, kot meni. Drugače pa vse ok, vsi so jo hvalili, jaz sem celo njeno dezertacijo v krajši obliki brala, pa njene članke pred časom v pilu. Samo, ko sem bila pa pri njej, mi je pa delovala, da ni čisto ona :D Se je pa tudi meni ponudila za 4d slike, kok bi bila lepa slikca pa tako naprej, pač nabiranje biznis user posted image .

Sem se pa okoli 4d pozanimala, veliko deklet je jamralo in kritiziralo, da te slikce, ki jih mi v reklami vidimo ali pa spletnih straneh so fantastične, ko pa so nosečke šle same delati, da so pa znatno slabše in grši posnetki in da škoda denarja. To kar na nekaj forumih, je bilo govora o tem. Tako, da mogoče za premislit, ja ali pa ne.

huda83 Sučustvujem user posted image user posted image

jekica & trsica tudi meni eni prfumi grozno smrdijo, pa hrana tudi.Najhuje mi je ko zjutraj odpre moja boljša polovica tuno uffff. Ali pa si speče jajčka joj user posted image Kar bežim iz kuhinje.

Ena je spraševala kaj se tretira slab rezultat za nujalno pod 1:500, jaz sem mela pa znatno višjega :) tudi sestra je rekla super rezultat zakaj DHTuser posted image Je rekla, se ne bom vtikala v dr. Strahovo metodo, si je pa mislila svoje.

Ribi Bibi dobra ideja za noč čarovnic ;) Bomo mele foto sešen, kera ma lepšo bučko ;)

No jaz imam pa tale voziček, lupinico, košaro:
peščene barve: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158534

rumena košara: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192733

Lupinica: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205293

Posteljico bomo pa točno to vzeli, je najceneje: http://www.recinko.si/otroska-posteljica-bozena-p-2312.php

(odgovor članu d´ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.8.2010 16:01:12   
Anonimen
Trsica baje dvojčki imajo razmerje vedno malo slabše, zaradi svoje majhne velikosti. To sem brala na MON, tako, da se ne sekirati. jaz sem prepričana,da sta oba zelo zdrava :) Sploh tista slikca mi ne gre tvoja iz glave, zelo je lepa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 16:08:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.8.2010 16:46:37   
cukica
PilotGirl7 res mi je žal,da si imela tako situacijo z dr. Strah,ker sem bila sama zelo zadovoljna. Jaz nisem ravnosuha in tudi sedaj mam trebuh kot v 6 mesecu in ne v 4 mesecu. Sam mi je uz delala po trebuhu. Res me preseneča. Ja in cd mi je normalen posnela in slikco dala za domov, ja čudno vse skupaj,... Želim ti čim manj takih trenutkov in vse lepo,...

Parfumi:men smrdi parfum in vodica za britje od mojga tko,da ko se obrije ne sme prit bližje,ker me obrača,....

Punce kakšna hrana vam kaj paše?

Kar se tiče vozička še neveva bova pa nekaj z velikimi kolesi,...Mogoče ga vzameva na socialni v paketu,...je lep in ma res velika kolesa,...bova videla,...

Tako lupinco sva gledala in verjeten jo bova šla kar iskat:
user posted image

in pa tak avtosedežek:
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
10.8.2010 16:50:34   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,  P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori,38,Rakek,1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 24.9.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image   , user posted image , user posted image , P:23.8.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:17.8., M:___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa,30,2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P: 30.8.
8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,  P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,P:____
user posted image petrap,26,2.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image ,P:11.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: ____
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image ,  P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:______
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: _____
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 12.8., P: 6.9.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , NS:16.8, P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P:30.8.,14.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:_____

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:_____

25.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: _____
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Evo dodano in popravljeno,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.8.2010 18:13:43   
Mišyka
Zdej pa nimam več tazga veselja it k Strahovi v četrtek. Je pa res, da sem 2 leti in pol nazaj imela pri njej ful pozitivno izkušnjo. Pa sem dobila vse na cd-ju brez problema.
PilotGirl7 res škoda da si imela tako izkušnjo.

Aja, popijem cca 2 litra tekočine na dan. Meni je v prvi nosečnosti G rekla, da bi mogla popit 3, ampak to se mi pa zdi res ogromno. Ne špika me v ledvicah, ampak tišči ves čas. Izvid urina je baje vredu, tudi krvni.

Meni že dolgo vse smrdi. Že tko, normalno mam "dober nos", zdej pa sploh. Gel za lase od moža mi je odvratnega vonja oz. me ful moti. Pa mi je drugače ful dišal, Tigi zadeve itak vse dišijo. Tokrat očitno čist preveč.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.8.2010 18:30:05   
Anonimen
cukica ja sej pravim lahko je bil slab dan, ali pa je imela kakšno slabo izkušnjo pred mano, da zdej vse pošilja na DHT. Sicer sama nimam bušija, sem še vedno ploh, tko da sem vam folš, tiste, ki se vam že buši vidi, jaz bi ga tud mela pa božala user posted image Sicer sem v 12 t 2d tako, da baje začne viden buši ratvat od 13 t. Meni je rekla, da NS dela vaginalno, sem se ravno danes vprašala, mogoče ji pa ni delal zunanji, pa me je tko rekla. No sej vseeno. Sem sicer jezna na DHT, ker ni poceni. V drugo ko bom user posted image bom vedela kako pa kaj. user posted image Mi je pa žal, da nimam cdja ker delam baby book pa box, da bo ko bo večji, lahko malo pogledal, kakše je bil user posted image Ker skos tisto edino slikco gleda, se mi zdi, ko bi pa cd mela bi pa tisto skos vrtela hi hi hi hi

Mišyka ne se obremenjevat, lahko, da bo pa pri tebi čisto vse super in boš ponosno odkorakala s cdjem in slikcami. Sam za DHT neglede kaj ti bo napisala v izvid ne popustiti, vprašaj jo razmerje (če je nad 1:500 ga ne delati) in če je vredu, škoda €. user posted image Razen če ga želiš delati. Tako je meni v dravljah povedali, da kar tko naj rečemo, če bo še kateri rekla. Tudi, če te bo v kot stisnila kot je mene z izjavo, ja bom napisala, da ste odklonila in da je nepopolno, reci ok. Vredu, napište. Men je rekla, da to ona zahteva in da je to obvezno, pol sem pa vidla, da NS in DHT nimata nič skupaj in sta razultata vsak zase. Sicer ona je men pol nekaj razlagala, da ona to skupaj poveže in ugotovi stem DHT-jem 90% ali je darwin ali ne. Pušenjak pa trdi, da z mojim razmerjem lahko garantira 97%, da se bo dete rodilo normalno. user posted image Res ne se sekirat in obremenjevati.

Drugače pa DHT je plačliv, samo za tiste ni oz plača ZZZS, če ste starejše od 35. let. Tako, da tega nevem oz. nisem slišala, da ti pripada tudi če si mlajši, če imaš slabše razmerje.

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
10.8.2010 18:34:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lil_

midva pa rihtava papirje za hisko...in se vse tok vlece. no se morm popravt, ne rihtava se papirjov, ker sva sele dobro zacela in se ze vse vlece. na obcini recejo da dobim papir v 15 dneh, ampak se zna zarad dopustov zavlect. no vceri je biv en mesec okol, papirjev pa se nikjeruser posted image

Ja vem kako je stemi soglasji. In koliko vrat bosta še prehodila. Birokracija user posted image Prav tako, vse nekaj plačuješ razne takse, tko da mi smo stem mim, sem kar vesela.

Slikce v albumu so pa čudovite, kljub, da so slikane z gsmjem.user posted image

(odgovor članu lil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.8.2010 19:10:31   
little*miss
Dan

Čestetke vsem novopečenim user posted image , tebi huda pa želim, da čimprej zagledaš +. user posted image

Jaz imam naslednji pregled 1.9, nosim pa user posted image

slikica najnovejšega člana
user posted image

Meni je ginekolog na NS naredil kar precej slikic, pa en posnetek, naložil pa je na USB ključek. Tudi v prejšnji nosečnosti mi je na vsakem pregledu dal na ključek. Ninchi, če še ne veš mu lahko daš na vsakem pregledu ključek in ga prosiš če ti da gor. user posted image

Sem bila lani na 3D in je čisto vse odvisno kako otročiček leži. Tia je bila vedno obrnjena tako, da je nismo videli. Mislim da sem 4x šla tja in sem vedno dobila par slikic, pač kolko je mala kazala obrazek.

Lahko pokažem slikico

user posted image

tolko za zdaj, grem Tio kopat.
Lahko noč

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.8.2010 19:13:13   
little*miss
Slika ultrazvoka je neka čudna pa nevem zakaj user posted image Bom prišla potem novo prilepit če bo čas

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
10.8.2010 19:19:08   
Anonimen
little*miss super so slikce, sicer prva je res nekaj čudna. Lepo okopaj Tio.

Sem vidla, da že izbirate imena, midva sva bla pa na hitro odločena za fantkovo ime, ker je obema isto ušeč. Tako, za punčko sta mi pa dva in ne vem kerega bi vzela hi hi hi.

(odgovor članu little*miss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.8.2010 19:20:49   
cukica
PilotGirl7 sej vem kako je sploh taki odnosi,...važen je,da bo otroček v redu in,da bo zdrav,...
little*miss čestitke za fantka,ko bom na novo delala seznam pa dopišem in dodam datum,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.8.2010 19:58:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Vprašanje za ostale souser posted image , predvsem "izkušenejše" ... s katerimi vozki ste prevažali svoje otročke? Midva si namreč razbijava glavo, katerega kupiti. Trenutno se odločava med Quinny Buzz 3 in Mothercare My Choice 3.

Ko sem jaz izbirala bi iz enih 5 sestavila enega, ker je vsakemu kaj manjkalo. Pri buzzu mene moti, da če športni voziček poležiš, otrokove noge štrlijo v zrak. Drugega pa ne poznam. Jaz imam jane formula strata model 2008 in sem zelo zadovoljna, le lupinico bi v drugo kupila maxi cosi. So mi avtosedeži vseh skupin od te firme najboljši.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.8.2010 20:03:48   
ninchi9
Jaz ga že dobim v četrtek, pa me je mama ful kregala, da kao prinaša nesrečo, če stvari že prej ful kupuješ... user posted image
Ampak to je res edina stvar zdaj, ker imajo pač do konca avgusta samo akcijo... Za druge stvari pa sem se odločila, da pridejo na vrsto od novembra dalje.. Je pa res, da se težko upiram nakupom, še posebej, ko šlatam tiste male nogavičke, pa bodije...user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.8.2010 20:05:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Posteljico bomo pa točno to vzeli, je najceneje: http://www.recinko.si/otroska-posteljica-bozena-p-2312.php

Moj sin spi v njej že 2 leti. Smo super zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.8.2010 20:12:38   
d3lfink4
Hej čveke user posted image komi dohitevam brat ...
Joj, s telimi vozički za dvojčke je res križ - izbire ful ni ne glede modelov, ne glede barv, da ga v živo kje vidiš, je še težje ... potem, ko pa najdeš neki super fajnga, je pa taka cena da dol padeš user posted image user posted image Kaj čmo ...
Pr men so takele zahteve:
- vzporedni sedeži (ne en za drugim, se mi zdi kot v avtobusu user posted image )
- širina do 79cm, da gre skozi vsa vrata
- čim večja kolesa + sprednji vrtljivi
- napihljiva kolesa
- nekakšna "normalna", nevtralna barva, najraje bež
- s košarami primernimi za novorojenčka
- čim več v kompletu - dosegljiva cena

In sem našla dva, ki vsaj po večini ustrezata!!
Sicer sem malo v dvomih, ker nisem o nobenmu še nič slišala, nobenih izkušenj, dokaj neznana znamka, vsaj prva ... vse mamice dvojčkov bolj ali manj govorijo o drugih vozičkih, ki pa so cenovno dosti dražji in ne pridejo v upoštev ...
Rada bi še v živo vidla kok tole zgleda, drugače pa mislim, da bo to kr blizu tistega ta pravega ...
Ta je na 1. mestu:
http://www.otroskivozicki.net/duet.html#top      BARVA: http://www.otroskivozicki.net/duet-pescen-vzorec.html#top

Pa še ta, TRETJI PO VRSTI (Hauck roadster duo 2010):
http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_za_dvojcke.html

Kaj pravite?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.8.2010 20:22:26   
cukica
D3lfink4 men se prvi full dopade,res je lep,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.8.2010 20:49:01   
Anonimen
ninchi9 ja me je tudi jamrala, da prenaša nesrečo. Sam se tem vražam ne dam user posted image Jaz sem štufke kupla, nisem mogla se upreti hi hi hi. Ko sem bila pa v Toskani sem pa kupila pajacek 101 dalmatinec. user posted image Pa posteljico bomo tudi prej kupili čez dva meseca.

D3lfink4 meni je prvi superca. Če bi mela dvojčke bi ga kupila, ker je čisto po mojem okusu user posted image Sem pa v črni barvi zasledila na ringaraja, da so ga dekleta kupile in so zelo zadovolne. Malo posrfaj, če ni celo na bibaleze. Tako, da ni blo kritike nad njim user posted image Same pohvale sem brala.

cukica ja res je samo, da je moja mango zdrav user posted image Se pa hecam, da je ono, ko me za spol sprašujeo, čeprav skos govorim o fantku, mama pa da je punčka user posted image

meta21 no super, da si sporočila, da je tko super. Bom še zveseljem kupila :)

A je katera kupila od vas, ki ste že mamice, to povijalno komodo (lip poljčane, model Lana: http://www.recinko.si/previjalna-mizica-lana-p-2311.php

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
10.8.2010 21:42:00   
Nina33
Čer!

PilotGirl7 tud naš spi v taki posteljici že skoraj 2 leti, nimam niti ene pripombe. Sem prek Recinka tudi avtosedež kupila, je imel najboljše razmerje med varnostjo in ceno, pri Recinku je bil pa pač najcenejši user posted image . Previjalne pa pri nas nimamo, ker je nimamo nikamor dati, sva kupila tako za na posteljico nataknit in jo uporabljam še zdaj pa je fant okoli 88 cm dolg in čez 12 kg težak user posted image . Se mi obnese, res, pa napram previjalnim je bila res poceni (okoli 25€ v Pikapolonici). Imam namen oboje imeti še za našega četrtega člana.
Pa upam, da se bolečine umirijo, škoda za tako izkušnjo. Upam, da jih ne bo več. No, al pa čim manj, pri vseh nas.

D3lfink4, meni je pa Hauckov ful všeč user posted image . Če bi imela 2, bi si ga zihr izbrala. Imamo pa še za sineta Inglesinin voziček, s štirimi velikimi napihljivimi gumami, se da obračat sedež v obe smeri, zloži se ga super, pa spodaj ima kovinsko (snemljivo) košaro. Sem se zaljubila vanj in ga komaj našla, sva ga šla v Žiri iskat user posted image . In ga uporabljamo brez pripomb še zdaj, ker poba čez dan samo v vozu zaspi user posted image . Smo bili z njim čez drn in strn, super stvarca. Za po mestu vozit je pa verjetno mal štorast, ker se sprednja kolesa ne obračajo. Edina slabost je ta, da ima tako specialno pumpo za gume, da nobena druga razen originalna ni dobra. Pa firma, pri kateri sva ga kupila, je šla v stečaj, midva pa pumpo polomila  user posted image . Sam je (bivša) lastnica firme bila tolk prijazna, da jo je po pošti poslala, eno še iz zaloge user posted image .

Joj, imena... Bom kar tiho user posted image .

LP, Nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
11.8.2010 6:27:46   
cukica
Dobro jutro in lep dan vam želim,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?