|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
12.8.2010 10:00:55   
cukica
Jaz bom morala jit kr privat,...tko so mi rekli v Ljubljani,...no ja bom vprašala še enkrat v torek na pregledu,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
12.8.2010 10:04:08   
Nina33

Nina33 jst nobene slikice ne vidim.

user posted image pa sej sva prjatli user posted image D3lfink4 vidi slikco user posted image , hvala za komentar, sva se potrudila, ja user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
12.8.2010 10:35:05   
šebela
Dan!!!
Pilot Girl, kar pogumno in pozitivno......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes popoldan 2. pregled.... komaj čakam!!!!
Sem bla pa včeraj slučajno v benettonu v Nami in imajo še par lepih nosečniških hlač, pa je meni tudi S tako prevelik,da si ne znam predstavljet, da bi kadarkoli pasala not. Mogoče tik pred porodom.... mi je blo prav škoda, ker sem si res želela nekaj kupit. Ima katera še tak problem? Ali pa so tiste hlače narejene bolj za visoko nosečnost. Zgleda bom moral poiskat še manjše številkeuser posted image . Sicer so mi trenutno še vse hlače prav, ampak ko so glih razprodaje sem misla, kaj za naprej kupit....
Bom mogla zgleda še počakat.
Jaz se nisem zredila še za nič, pa tudi shujšala ne, čeprav se mi trebušček že malo pozna.  Apetita pa sploh nimam, se morem prav spomnit, da je treba jest, ker nisem nikoli lačna. Mi sploh ni jasno kako se bom v pol leta zredila za 10 kg. Se bo treba prav malo potrudit.
Lepa slikica Nina user posted image
Uživajte!!!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
12.8.2010 11:52:50   
little*miss
Nina33 buggy board se reče temu. Sem že razmišljala o nakupu le tega, ampak mi je ena kolegica rekla da ni praktičen, ker otrok zadaj nič ne vidi. Pa Tia bo takrat 17 mesecev stara, tako da bo mogoče samo par mesecov prej hodila in dvomim da bo zdržala stoje na dolgih sprehodih user posted image

Cukica hvala da si dodala moj datum pregleda.

Zadnjič ste komentirale prisotnost partnerja pri porodu in morem rečt, da brez mojega nevem kako bi šla skozi porod. Res je bilo hitro konec, ampak me je tako bolelo, on pa me je spodbujal. Pa ko sem pritiskala se je drl zraven da se že glavica vidi, naj še malo zdržim, pomagal dihat, res se je super izkazal. On je pač bolj radovedne sorte in je tudi pogledal kako izgleda doli. Jaz sama vem da nebi mogla user posted image
Je pa različno v porodnišnicah, v enih more partner prinesti potrdilo, da je obiskoval materinsko šolo, v nekaterih pa ne. Moj je sicer hodil z mano, ampak ni rabil pokazat ničesar.

Morem it kuhat, se tipkamo

< Sporočilo je popravil little*miss -- 12.8.2010 11:53:01 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
12.8.2010 12:12:32   
jekica
Pilot Girl držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

Joj tud jaz sem okrog petih ful zaspana, a zvečer se lahko normalno vležem in takoj zaspim. Le ponoči slabše spim. Danes sem končno trdno celo noč spala in se mi zdi kot da sem čisto prerojena. Ko bi to bilo le vsak dan.

Tudi jaz nisem našla nič nosečniških hlač za zgodnje obdobje, vse so samo za visoko nosečnost. Le v C&A so imeli ene, a so bile samo velike številke in še to samo kavbojke. Tako da nosim samo raztegljiva krila. HB je lepo vreme, ne vem kaj bo ko se bo vreme poslabšalo.

Meni se zdi, da sem včeraj že čutila svojega otročička. Kako je kaj z vami, ki ste že drugič noseče?

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
12.8.2010 12:30:00   
trsica
PilotGirl7 user posted image pa kaj se je to zgrnilo nate? user posted image Upam na najboljše. user posted image

Punce, dajte mi povedat glede tega: http://www.ringaraja.net/forum/ste-sle-oz-boste-sle/m_5295700/mpage_1/tm.htm A to je zdaj spet nova pogruntavščina, ki jo je treba zaračunat in po potrebi prestrašit še kakšno nosečko? user posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
12.8.2010 12:45:15   
cukica
trsica za streptokoko b naj bi se testirali med 35 in  37 tednu prostovolno,jaz se bom ziher in plačala 20€,ker je od brata žena se dala testirat in ji ni dobila rezultatov do poroda.Takrat so ji povedali,da je pozitivna dobila je antibiotik in tamala tud,je bila pa vsa nervozna do njenega 3 meseca,kajti ta streptokoka b povzroča smrtne bolezni. Hvala bogu je tamala živahna in zdrava kot riba,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
12.8.2010 13:36:58   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

META21 kam si se naročila za morfologijo,...jaz se moram tud pa ne vem al naj kr že pokličem al naj počakam do septembra,...

Kolikor jaz vem je to redni pregled, ki ga itak krije zavarovalnica in ti ga mora naredit osebni zdravnik. Vsaj pri meni je tako. Pa za ta pregled si vzame največ časa. Hodim pa k dr. Tataloviču na Vič.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
12.8.2010 13:40:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Sem bla pa včeraj slučajno v benettonu v Nami in imajo še par lepih nosečniških hlač, pa je meni tudi S tako prevelik,da si ne znam predstavljet, da bi kadarkoli pasala not. Mogoče tik pred porodom.... mi je blo prav škoda, ker sem si res želela nekaj kupit. Ima katera še tak problem? Ali pa so tiste hlače narejene bolj za visoko nosečnost. Zgleda bom moral poiskat še manjše številkeuser posted image . Sicer so mi trenutno še vse hlače prav, ampak ko so glih razprodaje sem misla, kaj za naprej kupit....
Bom mogla zgleda še počakat.
Jaz se nisem zredila še za nič, pa tudi shujšala ne, čeprav se mi trebušček že malo pozna.  Apetita pa sploh nimam, se morem prav spomnit, da je treba jest, ker nisem nikoli lačna. Mi sploh ni jasno kako se bom v pol leta zredila za 10 kg. Se bo treba prav malo potrudit.

O, ti si pa moja zrcalna slikauser posted image user posted image user posted image . No, jaz takih težav nimam imam pa tiste v kontra. XL ne spravim nase in nonstop bi jedla.user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
12.8.2010 13:42:40   
cukica
Hvala meta21 bom vprašala kako je s tem v leonišču,grem na pregled v torek,pa bodo povedal,...
Lp

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
12.8.2010 13:44:01   
Nina33
Tršica sem glih zadnjič na MON pri Pušenjaku nekaj o tem brala in če se prav spomnim, je ta streptokok pri ene 25% ( spet ta statistika user posted image ) prisoten in da sama prisotnost še nič ne pomeni user posted image Bom probala poiskat točen odgovor in link prilimat. Jaz v prvo nisem šla in nimam namena niti zdaj it, se mi skoz bolj zdi, da bolj ko rofkaš v takle - slabi je.
Tako kot pri bogi PilotGirl7 : joj punca, jaz že od včeraj skoz nate mislim, se mi smiliš, da ni za povedat/napisat user posted image . Kako bi bilo fino, če bi se dalo na ta DHT kar pozabit in gledat samo rezultat z NS. Naj ti hitro mine do obiska pri svoji G, pa naj ti on/a res dobro svetuje in te pomiri. Pa vse nas zraven, sploh tiste, ki smo po NS imele slabše razmerje. K user posted image pa ta statistika, pravim jaz, samo kaj , ko je odmislit pa ne znam.
Little*miss: na to, da nič ne vidi stoječe dete pa sploh nisem pomislila - naš pa je takooooo firbčen, po mami user posted image . Na srečo je že dolgo, kar hodi in res ni nikoli preutrujen za hodit (no, če njega vprašaš user posted image ) in mogoče ne bomo ničesar rabili. Vseeno hvala za "uradni " naziv zadeve.
O, Jekica, poj se meni ne dozdeva, da nekaj čutim? Jaz sem si pa mislila : "Nina, ti pa 'maš domišljija!" user posted image Sicer ni ne vem kakšen grozen občutek, mogoče so user posted image res najbolj pravi izraz. V prvo vem, da česa takega nisem čutila. Se mi je par dni čudno zdelo nekaj, poj se je pa že kar videlo, ko se je premaknilo vse skupi user posted image , pa sem bila v enem 18., 19. tednu. No, če nisem edina, čeprav imaš ti PDP kar nekaj pred nami, se mi mogoče res ne dozdeva.

Kaj pa ta informacija, ne vem več, kje sem jo snela, ne morem spat pa traparije delam user posted image : baje se drugi otrok rodi (statistično verjetno user posted image user posted image ) prej kot predhodni. Se pravi, če se je prvi na rok, naj bi se drugi par dni prej, tretji še mal prej pa tko... A je kateri to kaj znano? Ker potem bomo mi komaj februar ujeli user posted image , če ni to samo taka EBP informacija.

Cukica kot sem jaz brala, sta v nosečnosti 2 "obvezna" UZ-ja, ki ti po zakonu pripadata (brezplačno, predvidevam?!): 1. za potrditev nosečnosti in 2. morfologija user posted image Ne razumem, zakaj bi morala iti samoplačniško user posted image

Glede cunj imam pa jaz srečo user posted image . Sem dve leti nazaj na razprodajah kupila kar nekaj hlač, čisto nenosečniških, samo eno cirfo večje, da so šle čez ta zadnjo in pa obvezno z nizkim pasom. Te ne morejo te čez trebušček vezat. Sem jih še lani nosila, so mi bile malo komot, zdaj pa spet glih prav pridejo. Al sem Gorenjka al nisem user posted image .

Lepo se imejte drage souser posted image , pa vas ponoči, če ne prej, spet malo berem. Zdaj pa letim kosilo finiširat.

LP, Nina

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
12.8.2010 13:45:49   
Anonimen
Hvala za spodbudo. Res vsem, mi veliko pomeni! Hvala tudi za user posted image user posted image user posted image user posted image

šebela od tega, ki sem linke dala ima najcenejše vse, ker tudi on sestavlja paketke. Lahko povem, da je edini ki ima poceni posteljico, jogi, povijalno komodo in avtosedež. Ceneje nisem te reči našla nikjer po trgovinah in netu.

sasy22 Si rekla, da je sestrica bila. A mogoče veš zakaj pride do znižanje hormonov? So jo kljub negativnem testu AC, vodili kot rizično? ALi je potem bilo mir in je bilo vse bp in ni več okol tega skakljala okoli zdravnikov?

Mišyka Ja mene sicer vsi preprečujejo, da je moja melonca bp, da tudi po tako slabem DHT, ni strahu. Baje tudi na mojo zelo dobro NS, čisto brezpredmeten DHT. Vendar, te vseeno stisne. Sem teh dveh dneh veliko prerebrala in sem ugotovila, da je samo pri nas pri nekaterih G moda, da se kljub NS, ki je BP, pošilja čisto po nepotrebnem na DHT. Dr. Pušenjak mi je zatrdil, da je moj strah odveč, zdaleč odveč. Vendar te vseeno skrbi kot ti po DHTju pade pod 1:300, ki je minimum. On trdi, da imam 98% možnosti, da je moja melonca zdrava. Lahko povem, da mi je veliko odleglo, vendar še zmeraj me je strah, takega padca razmerja user posted image Sem pa trenutno v fazi, ki se za AC ne bom odločila, ker je to po mojem prepričanju nevarna preiskava (invazivni poseg). Prav tako vsakem primeru, rezultatov do 20 tedna nebi dobila, takrat je pa tudi morf., če je kaj narobe z mojo melonco, se pa tudi že tam vidi. Tako, da trenutno, sem se po razmisleku odločila, da ne grem, sem pa vsekakor pustila vrata odprta, če psihično nebom zdržala.

Drugače pa kako ste kaj moje user posted image jaz sem pokonci že od pol 4h user posted image

Dekleta morfo. se dela pri svojem G, če bi pač kaj neštimalo ali pa bi bilo sumljivo, da se nebi znala G zjastnit, pa se pol gre drugam. Saj tako je bilo meni rečeno. Morfo imaš plačano preko ZZZSja.

Streptokoko b to tudi mene zanima, kje se pa to lahko opravi in kdaj se ga lahko dela?

Sem zasledila, da je ena tudi delala DHT pa še ni dobila izvida, kje se je pa delal pa zanima me, kok časa je že od tega,da ga še ni prijela? Se opravičujem, se sem narobe zastopila user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
12.8.2010 13:49:52   
Nina33
Eko, nekaj sem našla o streptokoku, upam, de bo link prijel:
http://med.over.net/forum5/read.php?19,1026466

Drugače je pa pod vprašanjem Okužba otroka ob porodu! z dne 11.8.2010 ob 16:36, če gre kera direkt na MON.
Zdaj pa res letim.
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
12.8.2010 13:51:49   
lil_
se morm se jst javt iz nuhalne. strahova je bila zelo prijazna in je tut najinedva miska zelo hvalila. vprasala naju je, ce zeliva izvedt spol, pa sva rekla da ne. nama je blo res pomembno samo da sta zdrava...ja sej vem da je to ze zlajnano...ampak sva si zarad moje scitnice res zelela samo to. prestel smo prstke, en je mahov z rokami, drugi pa je imel prekrizane nogice. rezultat nuhalne imata oba enak 1:19000.

fant je biv prvic z mano na UZ in je biv navdusen nad user posted image user posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
12.8.2010 14:30:39   
cukica
lil_ super za opravljeno Ns in dober rezultat,...
Ja očiten čjo pr men mal zaaslužit glede morfologije,ja se moram pozanimat kaj je zdaj to,...
Pilotgirl7 drži se vem,da trenutno ni besed amapk jaz mislim,da bo vse v redu z tvojo pikico,...drži se in mislim nate,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
12.8.2010 14:41:04   
Anonimen
cukica Hvala!

Lil_ kaj ti ni svetovala, da bi šla na DHT?

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
12.8.2010 15:50:16   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss
Hayabusa, že veš kateri voziček boš vzela? Jaz nebi rada imela za dvojčke, ampak tandemske. Ko tavečji spredaj sedi, da se tudi v polležeči položaj, zadaj pa gre čist v ležečega. Joj, morem še pregledat vse, se odločit za pravega oz se sploh odločit če ga bom potrebovala. Tia bo do takrat že hodla, ampak nevem če bo lahko sprehode, dolge 1 uro ali več prehodla.

Saj v bistvu prodajajo voziček za dvojčke oz. otroke z malo starostno razliko, sva razmišljala o tem http://www.otroska-trgovina.com/products/Vozi%C4%8Dek-za-dva-otroka-pe%C5%A1%C4%8Dene-barve.html

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Za dva različno stara vozit sem pa videla en tak podstavek na koleščkih ( pojma nimam kako se temu "uradno" reče), ki se pritrdi na voz zadaj pri ročaju in se starejši otrok v stoje zraven vozi. Saj se mi zdi, da je ena nekaj tacga že omenjala. Naš je na srečo veliki hodec, ne bo priznal, da je zmatran pa konec , tako, da bomo verjetno kar brez, če bo pa sila, bomo šli pa v lov za tem "podstavkom".

Res je, obstajata 2 varianti stoječa http://soncek.si/si/lascal-buggy-board-3g-red-i8520.shtml in sedeča http://www.bolha.com/vozicki-za-vec-otrok/rolka-z-sedezem-za-drugega-otroka-oglas1272046061

IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
... Za nas, ki nas je pa malo več čez "rit", pa res težko najdeš kaj . To mi je pa res čudno.  Tako, da sem si potem kupila ene hlače, kot trenirka, malo bolj elegantne, tako da jih lahko nosim tudi v službo in v njih se počutim res super. Kupila sem jih pa v trgovini KEPCA v hali A, v btc-ju. Pozdravček

Ma če bi me blo samo čez rit, bi bla še vesela ;) jaz sem vse te velike nosečniške štev. lani dobila v H&M, je pa res, da bodo šele zdaj prišla ta oblačila v prodajalne po novi ceni seveda. Obstajajo pa tudi v trgovini Popek http://www.popek.si/ če se ne motim so v TC Diamant .

IZVIRNO SPOROČILO: cukica
...A boste ve hodile v materinsko šolo? Men se prične v sredini septembra,tko,da bo kar pestro,...

sem lani hodila in res je, da kup stvari že veš, veliko sem tudi novega izvedla, je pa res da sem ko je šlo zares, vse pozabila ;) priporočam, sicer pa v večini porodnišnic zahtevajo potrdilo iz materinske šole, če ćeliš da je partner pri porodu tako da morata oba hodit. Punce pozanimajte se. Jaz vem kaj me čaka, zato tokrat ne bom šla.

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
12.8.2010 16:22:20   
vrtnica21
Pozdravljene user posted image tudi moje strani.
Sem se prišla pofočkat. Tukaj še ena februarka, ki ima PDP 6.2. Zdaj nas je pa že res ogromno.
To je moja druga nosečnost. Doma imamo že 21 mesecev staro punčko, ki je res pravi zaklad. Sem pa iz Ljubljane, stara 33 let. (za seznam)
Zaenkrat brez nosečniških "problemov". Vse poteka BP. Nuhalna in DHT ok. Sem delal v Dravljah in sem zelo zadovoljna. Na svojo željo (ker sem že stara user posted image ) sem šla delat tudi DHT. Rezultate sem dobila v dobrem tednu dni. Vse skupaj pa me je stalo 100 EUR. Rezultat se mi je pri DHT izboljšal, se pravi se mi je razmerje povečalo.

V materinsko šolo tudi jaz ne bom šla. Sem bila tam dve leti nazaj, pa moj user posted image je bil tudi zraven, ker si je želel biti prisoten pri porodu. V LJ porodnišnici zahtevajo šolo in tudi potrdilo za očeta.

Morfologija je res zastonj in ti jo mora G narest okrog 20 tedna.
Sicer sem vas brala že kar nekaj časa. Čestitam za vse user posted image user posted image . To boste imeli zabavo, ko pridejo ven user posted image user posted image

Uživajte, počivajte.

Toliko zaenkrat.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 12.8.2010 16:23:20 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
12.8.2010 16:48:18   
lil_

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Lil_ kaj ti ni svetovala, da bi šla na DHT?

ne, tut 3D al 4D ni nic omenila. tko da se mi sploh ni zdela tok podjetna kokr ste rekle ostale. mogoce pa je vidla kej druzga k jo je zmotil in te je poslala se na DHT. bla je res prjazna. tut nad dvojckoma je bla cist navdusena, pa sm najprej misnla da mi bo kej rekla, k nism povedala da sta dva. sem se bala da bo kej komplicirala s casom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
12.8.2010 17:31:18   
cukica
vrtnica21 dobrodošla te bom jutri dala na seznam,pa če maš kakšen datum za pregled še sporoči,..lepo nosečnost,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
12.8.2010 19:53:44   
d´ori

Vidim, da bom morala bolj pridno spremljati forum, ker sem imela kar nekaj dela, da sem vse prebrala user posted image

Jaz se za enkrat še ne upam nabavljati za našega pikca, ker me malo vraževerje daje in bom raje še malo počakala. V začetku septembra sicer načrtujemo začeti dela v našem stanovanju saj bo treba na dva hodnika položiti marmor, vse pobeliti, omare iz hodnika preseliti v garažo, omare iz spalnice pa na hodnik, da bo v spalnici prostor za posteljico. Previjalno pa bomo kar v kopalnici na pralnem stroju naštimali.

Neverjetno ste pridne, saj se skoraj nič niste poredili. Jaz pa sem kar naprej lačna user posted image in sem do 15 tedna pridelala že celih 6 kg user posted image Sicer vem, da bom pri zdravniku v sredo kregana a sem se čisto predala užikom hrane - no in rezultati so tu. Če bom še naprej tako "pridna" mi po moje sledi kakih 20 kg ali več user posted image

PilotGirl7 jaz bi se na tvojem mestu ravno tako odločila kot ti. Sicer bi me do konca nosečnosti najedalo in skrbelo a za AC se nikoli nebi odločila. Moja soseda je žal padla med tisti 1% in je izgubila otročka. Res žalostna zgodba, saj je bila ob tej (prvi) nosečnosti stara 42 let in od takrat ji ne uspe več zanositi user posted image Jaz sem že pred leti sklenila, da v vsakem primeru otroka obdržim, pa četudi bi imel DS. Navsezadnje so taki otročki pravi srčki in če se ukvarjaš z njimi zelo napredujejo. Ponavadi so dobrovoljčki in tvoji tako kot nobeden zdrav otrok ne more biti. Zato ne se preveč sekirat, saj je še vedno zelo majhna verjetnost, da bo otroček res bolan. Probaj misliti pozitivno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
12.8.2010 22:05:46   
babynitka
Dober večer user posted image
Jaz sem bila danes na pregledu...z user posted image je vse ok, srček fino bije, raste tud pridno. Matra me edino vnetje...user posted image Pa spim zelo slabo...že tri noči se premetavam in gledam v strop.
NS imamo 26.8. pred tem pa malo na morje se spočit. user posted image Naslednji pregled pa 16.9.
Lepo se imejte...se beremouser posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
12.8.2010 22:19:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

se morm se jst javt iz nuhalne. strahova je bila zelo prijazna in je tut najinedva miska zelo hvalila. vprasala naju je, ce zeliva izvedt spol, pa sva rekla da ne. nama je blo res pomembno samo da sta zdrava...ja sej vem da je to ze zlajnano...ampak sva si zarad moje scitnice res zelela samo to. prestel smo prstke, en je mahov z rokami, drugi pa je imel prekrizane nogice. rezultat nuhalne imata oba enak 1:19000.

fant je biv prvic z mano na UZ in je biv navdusen nad user posted image user posted image .

Uuuu, krasen rezultat! Kaj pa je s tvojo ščitnico, če ni skrivnost. Saj mogoče si že kdaj napisala pa nisem vidla. Jaz imam tudi težave. Mi je po prvem porodu popolnoma odpovedala ampak je zdaj ob zdravilih OK

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
12.8.2010 22:48:05   
Nina33
Hayabusa hvala za linka. Je pa tale rolka varianta res "poceni", glih zame user posted image . Jo bom samo od daleč gledala, da se moj tošl ne ustraši preveč. Pa un Buggy board tut ni glih po taki ceni kot sem jaz (očitno naivno) mislila. Bomo kar brez obojega se mi zdi, bo že hodil zraven. Upam.

Vrtnica21 dobrodošla!

Babynitka lepo, da je user posted image OK, pa upam da vnetje hitro mine. In težave s spanjem tudi. Jaz večinoma ne zaspim tja do ene enih user posted image , pa sem utrujena ko user posted image , miško mi ne pusti spati dalj ko do sedmih, pa še to le izjemoma, se raje prej zbudi, čez dan mi pa itak ne rata kaj miru najt. Mi ne pomaga ne TV ne knjige še najmanj ležanje v postelji, ker zmeri najdem kaj za glodat v mislih in poj sploh ne zaspim. Imam pa nocoj občutek, da mi bo prej uspelo user posted image , imam nekam težke veke že.

Pa hvala vsem za komentarje slikice, tudi vaše slikice so super vse po vrsti, se itak kar tajam ob vsaki. Tile hormončki so zakon user posted image .

LP, Nina

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.8.2010 8:02:37   
Mišyka
Dons smo ble vse neki pokonc ponoč. Jst sicer nisem bla prostovoljno, ampak je bil pa zato naš sinko. Potem je pa nakonc kr pr nama spal. Drugač se ponoč jst ne zbujam, tud za na wc ne, razen če pijem tik preden grem spat. Podnevi pa ves čas hodim na wc, ampak se res nalivam z vodo, pa se mi zdi da je trenutno z ledvicami mal boljš.

Drugač sva bla pa včerej na NS pri Strahovi. Rezultat 1:9000 (še boljši rezultat kot v prvo, glede na to da sem zdej pač starejša), skratka vse ok, in pravi, da tokrat ne bo fantek. Da mamo eno čudovito user posted image . V glavnem ni mogla prehvalit našga otročka, pa seveda tudi nase ni pozabila user posted image  Bla je ful prijazna, mogoče clo preveč, ampak takšna pač je. Skratka kar se tiče spola, jst kr nisem zihr, ampak če je ona tko s sigurnostjo to rekla, mislim, da bo res punčka. Ker v prvo in hotla nč rečt, je rekla, da ni sigurna. Tako da jst sem presrečna, itak sem potihem slutila da bo punčka, ker je bil začetek nosečnosti popolnoma drugačen. Rok mi je določila 23.2. če bo katera kej urejala seznam. Velika je pa 5,8 cm pri 12t 3d.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?