Nina33
|
Tršica sem glih zadnjič na MON pri Pušenjaku nekaj o tem brala in če se prav spomnim, je ta streptokok pri ene 25% ( spet ta statistika ) prisoten in da sama prisotnost še nič ne pomeni Bom probala poiskat točen odgovor in link prilimat. Jaz v prvo nisem šla in nimam namena niti zdaj it, se mi skoz bolj zdi, da bolj ko rofkaš v takle - slabi je. Tako kot pri bogi PilotGirl7 : joj punca, jaz že od včeraj skoz nate mislim, se mi smiliš, da ni za povedat/napisat . Kako bi bilo fino, če bi se dalo na ta DHT kar pozabit in gledat samo rezultat z NS. Naj ti hitro mine do obiska pri svoji G, pa naj ti on/a res dobro svetuje in te pomiri. Pa vse nas zraven, sploh tiste, ki smo po NS imele slabše razmerje. K pa ta statistika, pravim jaz, samo kaj , ko je odmislit pa ne znam. Little*miss: na to, da nič ne vidi stoječe dete pa sploh nisem pomislila - naš pa je takooooo firbčen, po mami . Na srečo je že dolgo, kar hodi in res ni nikoli preutrujen za hodit (no, če njega vprašaš ) in mogoče ne bomo ničesar rabili. Vseeno hvala za "uradni " naziv zadeve. O, Jekica, poj se meni ne dozdeva, da nekaj čutim? Jaz sem si pa mislila : "Nina, ti pa 'maš domišljija!" Sicer ni ne vem kakšen grozen občutek, mogoče so res najbolj pravi izraz. V prvo vem, da česa takega nisem čutila. Se mi je par dni čudno zdelo nekaj, poj se je pa že kar videlo, ko se je premaknilo vse skupi , pa sem bila v enem 18., 19. tednu. No, če nisem edina, čeprav imaš ti PDP kar nekaj pred nami, se mi mogoče res ne dozdeva. Kaj pa ta informacija, ne vem več, kje sem jo snela, ne morem spat pa traparije delam : baje se drugi otrok rodi (statistično verjetno ) prej kot predhodni. Se pravi, če se je prvi na rok, naj bi se drugi par dni prej, tretji še mal prej pa tko... A je kateri to kaj znano? Ker potem bomo mi komaj februar ujeli , če ni to samo taka EBP informacija. Cukica kot sem jaz brala, sta v nosečnosti 2 "obvezna" UZ-ja, ki ti po zakonu pripadata (brezplačno, predvidevam?!): 1. za potrditev nosečnosti in 2. morfologija Ne razumem, zakaj bi morala iti samoplačniško Glede cunj imam pa jaz srečo . Sem dve leti nazaj na razprodajah kupila kar nekaj hlač, čisto nenosečniških, samo eno cirfo večje, da so šle čez ta zadnjo in pa obvezno z nizkim pasom. Te ne morejo te čez trebušček vezat. Sem jih še lani nosila, so mi bile malo komot, zdaj pa spet glih prav pridejo. Al sem Gorenjka al nisem . Lepo se imejte drage so , pa vas ponoči, če ne prej, spet malo berem. Zdaj pa letim kosilo finiširat. LP, Nina