|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
11.8.2010 7:29:11   
Mišyka
PilotGirl7 ko omenjaš o Dravlje - misliš ta Zdravstveni zavod Dravlje ali zdravstveni dom? Da bom vedla kam it če bo slučajno treba. Sem pa ugotovila, da v Zdr.zavodu Dravlje občasno dela tudi moja bivša G, Sava Rant Hafner in mi je prav žal, da se nisem naročila tja, ker ona je pa res vedno ful vredu.

little*miss res lepe slikice. Tud jst mam iz 3D iz prve nosečnosti ful lepe slikice, ki so mi jih delali v Dravljah, prej sem šla pa v Kaliste in sem bla res razočarana in jezna... Če G zna delat s tem UZ in če je otrok vsaj približno prav obrnjen so slikice res lahko čudovite. Jih bom enkrat dodala v album.

Jst sem tudi v prvi nosečnosti ful mela željo kupovat, pa stanovanje bi moj najrajš preuredil že takoj, pa sem jst mal zavlačevala. Zdej me pa nič od tega še ni zagrabilo. Itak večino stvari mamo, tko da to ne bo potrebno, pa še časa vedno drastično primanjkuje, če maš doma že kšnga čmrlja, tko da je super, če ni treba v šoping.

PilotGirl7 mi si zaradi pomanjkanja prostora v prejšnjem stanovanju komode nismo mogli privoščit, tko da sem mela tako orng podlogo, ki paše na pralni stroj in je blo čist super. Zdej sem pa razmišljala o tem, da bi jo mogoče kupila, ampak spet ne vem, če se splača, če bomo meli samo še tega otročka (seveda to ni določeno, ampak potem nas bi pa spet začel prostor omejevat - če bi si pa res želela bi se pa tud to dal nekak zrihtat). Skratka, če bi bil to moj prvi otrok in da bi mela prostor, bi previjalno komodo sigurno kupila. Sploh če se da pol to predelat v normalno komodo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
11.8.2010 9:03:03   
antoninap
Dobro jutro vsem! user posted image Jaz sem ravno iz porodnišnice, kjer sem morala oddati kri, da še enkrat preverijo, kako je s toksoplazmozo.

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Kje pa je Mothercare v Sloveniji?

Mothercare je v Ljubljani v BTC, v dvorani zraven CityParka http://www.btc-city.com/trgovina/lj/831/mothercare Imajo res hudo lepe zadeve, ampak tudi uiber drage. Edino vozički so še kar zmerne cene user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

A je katera kupila od vas, ki ste že mamice, to povijalno komodo (lip poljčane, model Lana: http://www.recinko.si/previjalna-mizica-lana-p-2311.php

Jaz sicer nimam izkušenj z njo, sem jo pa videla v živo in mi zelo dopade. Je široka, tako da lahko gor daš manjšo povijalno blazino in ti pri robovih ostane prostor za razne potrebščine (plenice, robčke itd.), ki jih rabiš za umazane ritke user posted image Pa predali so kar globoki, ker pri nekaterih povijalnih komodah so samo za vzorec.

Lip Poljčane mi ima na splošno full lepe stvari. Midva se navdušujeva nad celotno sobo Lana http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-sobe/elementi-otroske-sobe-lana/ Ampak bi za začetek vzela samo previjalno komodo (pa še to preko Recinka, kjer je cenejša), posteljo (sicer je malo večja, ampak se da kasneje razstaviti, tako da jo ima lahko tam nekje do začetka šole) in omaro.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
11.8.2010 9:09:00   
sara1986
Dobro jutro !

Včeraj smo kupili pojstlico , ful lepa, je bila v baby centru znižana 70%. Res super! Pa en tak viseči vrtiljak+gugalnik od fischer price. Je bil znižan 50% , na 100€ :) Kok imajo lepe stvari za otročke. Ni lepšega občutka kot nakupovati za svojo malo štručko.. user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
11.8.2010 9:30:01   
Jane77
Pozdravljene souser posted image

jaz se po dopustu vračam za računalnik v službi user posted image in vas lepo pozdravljam, Vidim , da ste kar veliko načvekale in da se je naš seznam povečal user posted image
NO, mi smo opravili pregled NS, ki je bil uspešen in zelo lep, saj je tako lepo videt to živahno bitje, ki se prekopicava v trebuščku user posted image   vse je OK, na DHT pa ne bom šla. Dobila sva nekaj lepih slikic. No, tako, in zdaj gremo naprej, trebušček mi ni še nič kaj zrasel, sem pa občasno kar napihnjena, slabosti ni, tako kot jih tudi od začetka ni bilo user posted image

Lepo se imejte!

Naslednji pregled pri G imam 7.9. 2010, če bo katera dodala v seznam.

Lp user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
11.8.2010 9:39:33   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: jekica
Tako sva se na koncu odločila za Pegperega in sem bila ful zadovoljna. Res je superca.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265

Mi imamo tak  - oranžen voziček, meni je bil fajn.

Cukica - za avtosedež imaš priv 8 mesecev še dovolj časa za nakup.

IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
...Joj, s telimi vozički za dvojčke je res križ - izbire ful ni ne glede modelov, ne glede barv, da ga v živo kje vidiš, je še težje ... potem, ko pa najdeš neki super fajnga, je pa taka cena da dol padeš Kaj čmo ...
Pr men so takele zahteve:
- vzporedni sedeži (ne en za drugim, se mi zdi kot v avtobusu )...

Kaj pravite?

Meni tistki ko imajo sedež en za drugim v osnovi tudi niso všeč, ampak ker bomo imeli razliko 16 mesecev in se bo prva še vozila sva razmišljala o nakupu vozička za dvojčke ampak ravno o tem avtobusnem modelu ker mislim da s tem širokim ne prideš v nobeno trgovino oz mimo blagajne!

A je katera kupila od vas, ki ste že mamice, to povijalno komodo (lip poljčane, model Lana: http://www.recinko.si/previjalna-mizica-lana-p-2311.php

mi nimamo točno te, ampak en drug model (vse to je isto samo malce drugače oblikovano), meni je super, ima precej velike predale (proti pričakovanju) in vrhnja plošča se da odstranit, tako da lahko imaš čisto navadno komodo, ko otroka nehaš previjat. user posted image

Jaz sem lani šla na 3D, gospodična je v 31 tednu bila že obrnjena navzdol in nam je kazala samo hrbet in tazadnjo. Šele enkrat kasneje smo jo ujeli v obrazek in moram rečt da nisem mogla pozabit kakšna lepa usteca je imela. Ko je prišla na svet je bila seveda čisto ista kot na slikici, je pa res, da je bila moja slikica malce slabša ker je imela pupa že malo prostora in je bila kar stisnjena, pa odvisno je tud še kar nekaj (ne vem več kaj). Tako da tiste slikice ki jih vidite kot reklamne so pomoje najboljšo zbrali ko jim jo je enkrat uspelo naredit in to je to.

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
11.8.2010 9:47:43   
maurica
Ojla!

Pilotegirl; meni je tudi Strahova sprintala samo eno slikico. Na CDju pa sem dobila še kar nekaj slikic in filmčkov (v bistvu potek celega pregleda). Mi je res žal, da si imela tako negativno izkušnjo user posted image . Ne vem, kaj ji je bilo?! Če se ima nekdo za profesionalca, slab dan že ne more biti izgovor.
Še nekaj mi povej: tudi meni je ful ful všeč ta voziček, ki ga imaš ti (freestyle 3XL comfort). Kako se obnese? Ima kakšne slabosti. Meni je to še edini voziček, ki mi je res všeč v vseh pogledih. Pri ostalih mi je vedno kakšen element moteč. Čeprav baje, da ga ne delajo več, zdej so prišli ven buzzy-ji. Samo meni niso tako všeč kot freestyle.

Kaj pa razmerje 3 kolesa vs. 4 kolesa? Meni so bolj všeč na 3 kolesa, so pa baje pripombe, da naj bi bil malo manj stabilen? Pa sprednje kolo naj bi se občasno v "prazno" vrtelo. Kakšne izkušnje imate?

Lep dan!

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
11.8.2010 9:54:17   
Mišyka
Jst sem bla tud takrat bolj za 3-kolesnike, pa takrat tega najinga modela s tremi kolesi ni bilo več, je bil samo 4-kolesnik. In moram rečt da je odličen, sprednja dva kolesa se obračata kot bi bil 3-kolesnik, pa res je ful stabilen, ker nekateri 3-kolesniki so precej nestabilni - to je res dobr prej preverit.
Pa midva sva bla takrat še dimenzijsko omejena - je moral it voziček v dvigalo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
11.8.2010 9:57:07   
cukica
Ja sej vem,da mam čas za avtosedežek sam,ko bova kupovala že vse skupaj sva rekla,da bova vzela še to,...Drgač pa se misliva v oktobru zapeljat do ikea ,da vidiva kaj lahko tam dobiva,...
A boste ve hodile v materinsko šolo? Men se prične v sredini septembra,tko,da bo kar pestro,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
11.8.2010 10:18:15   
šebela
Hojla čvekulja!!!
Pilot girl tole posteljico in previjalno, ki jo gledaš, lahko dobiš v otroškem paketu ob rojstvu, če vzameš paket e, ki ga sam sestaviš, ti pomoje lahko rata dobit oboje. Preveri preden boš kupovala, ker se ful splača. Jaz bom ziher vzela v paketu to previjalno, jo je tudi moja prijateljica in je super, pa še desko lahko snameš in jo maš kasneje kot normalno komoda.
Kaj pa menite o vozičkih www. baby-spa.si, meni so ful všeč, pa niso pretirano dragi in izbira barv in vzorcev je res izjemna.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
11.8.2010 10:29:17   
suzy29
Živjo so user posted image .

Kak ste se pa v teh dneh razgovorile . Če češ bit na tekočem, je full velik za bratuser posted image . SUPPERR!!user posted image

Midva pa nisva še nič kupovala- razen zame oblačila, ker mi nobene stare hlače niso več prav. Ja, ja,...moj trebušček se že kar pozna, morem rečt, da se mi je kar hitro vidla izboklinica pri popkuuser posted image . Za enkrat pa sem se zredila za 1,5kg. Glede na to, da druge pravite da se še niste nič, ne vem kakšna bom na koncuuser posted image .

Glede slabosti, pa morem zdej potrkati- je mir. No razen, problematična mi je zobna pasta. Sem kupla že tri, pa se mi pri vseh kr neki dviguje. Pa bo že, sam da bruham ne. Zadne dni pa opažam, da ko kaj pojem imam probleme z zgago. Me full peče. A ima še katera? In pa da o mazolih na obrazu ne govorim!! Nikol nisem mela zarad njih problemov, zdej jih mam pa polnouser posted image .

Zgleda, da bo danes spet prečudovit dan - izkoristitega gauser posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
11.8.2010 10:30:19   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: jekica
Tako sva se na koncu odločila za Pegperega in sem bila ful zadovoljna. Res je superca.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265

Mi imamo tega, oranžnega, je bil sicer malo dražji, ampak super za pozimi košara mi je zakon, ne piha nikjer not, jajčka je zraven, pa torba, meni je zelo všeč, sicer, mislim, da ga lahk vidite v mojem albumu.
Sicer pa ne bomo kupovali novega, oz. drugega, za dvojčke, ker se mali počasi postavlja na noge in bom počasi shodiluser posted image

Prav to povijalno komodo imamo mi, in sem super zadovoljna z njo, imam vse na enem mestu, veliki predali, veliko prostora, ko je pa ne bomo več uporabljali, se pa da spremenit v navadno komodo.

Od opremo ne bomo mi skoraj nič kupili, imamo vse še od malega, no, kakšno malenkost, za mamino dušouser posted image
Preuredili bomo novo otroško sobo, ker smo malo v prostorski stiski, bomo imeli kr nadstropno posteljo in bosta Tjaša in Lukas skupaj, malček pa v svoji.
Hrana, ne vem, skoraj nič mi ne dišiuser posted image  pa se kljub temu redim, pač nič se mi izrazito ne lušta.
Jaz bom začela oz. kupila kako stvar za novega člana, ko izvem, za spol, oktobra nekje, nič prej, je še čaaaaaaasss.
Lep dan vsem user posted image  in pazite nase.
Vidim, da je kaj nekaj, mamic, ki imajo otročke toliko stare ali pa malo manj kot miuser posted image  pridne smo, ni kaj.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
11.8.2010 10:38:55   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz prvič nisem imela tako dobre izkušnje z dr. Strah kot zdaj v drugo. Bila je zelo prijazna, sproščena, kar tikala me je, kot da bi bile najboljše prijateljice, hecno. Prvič mi je pa težila, da imam preveč špehast trebušček in da se ne bo dobro videlo. user posted image
Je pa prav žalostno, kako nas ginekologi no pa tudi otroške trgovine itd. obirajo, noro res. user posted image

Morem priznati, da je pri naši NS DR. Strah-ova opravila pregled skozi trebuh, skozi celi pregled je zdraven tudi razlagala kaj kej je,..vmes naju je vprašala, če bi želela vedeti kaj bova imela ( v kolikor pa vaju ne, pa pravijo, da zdravniki niso prepričani oz. se ne vidi, zato tudi vse tega niste slišale)......... Tudi mene je kar klicala po imenu in me tikala (men se je zdel, kot da bi se poznale že zelo dolgo in ta občutek mi je bil fajn,.....)......dobila pa sva slikico in pa cd . Na njem je posnet celi pregled, nekaj filemčkov in tudi nekaj slikic,...... Blo je tako sproščeno vzdušje.......... 

Vglavnem bla sva zadovolnauser posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 11.8.2010 10:42:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
11.8.2010 11:08:08   
hayabusa
Za tiste na Facebooku Suzi Flo rabljena otroška oprema.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Maribor-Slovenia/Suzi-Flo-Rabljena-otroska-oprema/156062638634?__a=5&ajaxpipe=1

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
11.8.2010 11:52:07   
Ribi Bibi
Hej punce!

Vidm, da ste že čist v nakupih user posted image

Delfinka, meni je ful lvšeč drugi voziček. Pa fino je, da se da vsak sedež posebej spustit in nasploh se mi zdi, da je lep.user posted image

Pri Recinku se pa splača kupovat. Midva sva kupila lupinico in isofix maxi cosi pa je prišlo vse skupaj okrog 50€ ceneje kot v babycentru. Pa ful so bli prijazni in so nama naročili posebej tisto barvo, ki sva jo hotla imet.

Jaz sem pa včeraj naivno SPET šla v šoping zase, tokrat v Kepico in Mothercare in sem bla spet razočarana. Je ravno tak čas, da so še razprodaje in imajo nekaj poletnih kosov kar jim je ostalo, jesenskih stvari pa še nič. Tako da bom zgleda hodila do konca meseca v enih kavbojkah in eni kikli v službouser posted image  Pa saj ni problem, da ne bi mogla nosit običajnih cunj, samo bolj mi je prijetno v nosečniških (čeprav so mi še prevelke). Kaj pa vem, mal sem nesrečno ujeta nekje vmes in me spravlja v obup, da hodim po svetu ko kak cigan.

Tko, zdaj sem pojamrala, pa je res mal lažjeuser posted image .

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
11.8.2010 13:03:00   
Mišyka
Ko smo zadnjič govorili o tveganju pri NS...
Vemo, da večja razdalja pomeni večje tveganje za kromosomsko okvaro ploda. Vedno moramo upoštevati tudi materino starost in tako določimo tveganje, da je plodek morebiti res nosilec kromosomske nepravilnosti. V večini evropskih držav in tudi pri nas smo določili mejo visokega tveganja 1 : 300. Tako matere, ki imajo tveganje enako ali večje od omenjene številke, obravnavamo kot visokorizične, ostale, ki imajo tveganje manjše, pa kot nizkorizične. Prvi skupini ponudimo možnost stoodstotne, torej popolnoma zanesljive invazivne preiskave za dokaz kromosomske drugačnosti  brezplačno, kajti vzrok za izvršitev   omenjene preiskave je bolezenski. Tudi vsem nosečnicam, ki so stare 37. let in več pripada invazivna preiskava brezplačno iz  okvira pravic zdravstvenega zavarovanja.

Ribi Bibi, je Kepica še v Hali A? Torej počakamo na tiste, ki ste bolj na tekočem s ponudbo v trgovinah z nosečniškimi oblačili in upamo da nas tudi ostale obvestite, ko pride jesensko-zimska kolekcija.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
11.8.2010 14:08:58   
Ribi Bibi
Mišyka, ja, tam kot vedno user posted image . Je rekla prodajalka, da bo konec meseca več jesenske robe, samo takrat gremo na dopust, kopalke so pa fino raztegljiveuser posted image

Bom že dočakala...

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
11.8.2010 14:43:49   
d3lfink4
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4
...Joj, s telimi vozički za dvojčke je res križ - izbire ful ni ne glede modelov, ne glede barv, da ga v živo kje vidiš, je še težje ... potem, ko pa najdeš neki super fajnga, je pa taka cena da dol padeš Kaj čmo ...
Pr men so takele zahteve:
- vzporedni sedeži (ne en za drugim, se mi zdi kot v avtobusu )...

Kaj pravite?

Meni tistki ko imajo sedež en za drugim v osnovi tudi niso všeč, ampak ker bomo imeli razliko 16 mesecev in se bo prva še vozila sva razmišljala o nakupu vozička za dvojčke ampak ravno o tem avtobusnem modelu ker mislim da s tem širokim ne prideš v nobeno trgovino oz mimo blagajne!

A-a ... sej zdej je večina takih, ki so široki al 77 al pa 79cm, kar pomeni, da gredo skozi vsa vrata. Je pa res, da zato, ker so tko ozki, ne gre gor jajčka, ki je pač širša. Tkjo da tu ne bi smelo bit problema ...
Čist moje osebno mnenje je, da pri unem "avtobusnem" modelu, ta drugi oz.zadnji otroček nč ven ne vidi ... no sej ne vem, sam ni mi simpatičen. user posted image Je pa vseen mal razlika al sta dva enako stara otročka al pa različno ...

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
11.8.2010 15:39:25   
Anonimen
8:30 me je poklicala dr. Strah. Naj povem, da sem izvedela zelo slabo novico. Kljub temu, da imam visoko povprečje in da vem, da je to samo predvidevanje po neki statistiki, se mi je zaradi DHT zelo zvišala verjetnost za DS. Meni se je svet obrnu, da cel dan jokam, kljub temu, da sem rekla, da se nam sekirala, če bo slab DHT. user posted image Strahova me je napotila na amniocentezo in čakanja 3-4 tedne, če je vse ok. Tudi o posegu sem si veliko prebrala, čeprav se tako pravijo, da ni nevaren mene pa skrbi tole pikanje, da se nebi kaj zgodilo pikic. A je katera imela v prejšni nosečnosti beta-hCG in PAPP-A zelo nizek? Je normalno donosila otroka, je predčasno rodila kljub negativni amniocentezi? Je šla katera na amniocentezo, kako poteka, je res da ni tako boleče kljub temu, da nič ne umrtvičijo, ko pišijo čez trebuh?

Solze se mi takoj vlijejo, ko pomislim o splavu. Joj, čist sem konce user posted image

Ena me je vprašala za Dravlje, mišljeno: ZDRAVSTVENI CENTER DRAVLJE d.o.o.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 11.8.2010 15:54:05 >

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
11.8.2010 15:46:04   
meta21
Delfinka, meni je tudi 1. najbolj všeč. Nisem se pa ravno poglabljala.

PilotGirl, moja svakinja ima to previjalno in je ful zadovoljna. Ena stranica v predalu je bila zlomljena, ko jo je dobila pa so ji takoj poslali novo stranico, pravzaprav kar dve, za vsak slučaj. user posted image

Mišyika, ta previjalna komoda od lip poljčane je glih zato fajn, ker potem vzameš previjalno dol in imaš navadno komodo s predali-to pa zmeraj rabiš za kakšna manjše kose oblačil.

Maurica, jaz imam 3-kolesnika jane in nimam pripomb nad stabilnostjo, v prazno se pa tudi ni nikoli vrtel. Nikoli ne bi hotela 4 kolesnika, kolikor sem probavala pri kolegicah. Navadiš pa se tak vsakega vozička. Jaz sem pri nakupu vozička pred 2 leti skoraj doktorirala pa mi je zdaj skoraj žal časa, ki sem ga zapravila in denarja. Zdaj zagotovo ne bi toliko komplicirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
11.8.2010 15:49:35   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: šebela

Hojla čvekulja!!!
Pilot girl tole posteljico in previjalno, ki jo gledaš, lahko dobiš v otroškem paketu ob rojstvu, če vzameš paket e, ki ga sam sestaviš, ti pomoje lahko rata dobit oboje. Preveri preden boš kupovala, ker se ful splača. Jaz bom ziher vzela v paketu to previjalno, jo je tudi moja prijateljica in je super, pa še desko lahko snameš in jo maš kasneje kot normalno komoda.
Kaj pa menite o vozičkih www. baby-spa.si, meni so ful všeč, pa niso pretirano dragi in izbira barv in vzorcev je res izjemna.

Malo se že ponavljam, vem, ampak se mi zdi koristna informacija. NE jemljite e-paketa ampak denar in potem iste izdelke kupite pri istem ponudniku po istih cenah. Razlika je v tem, da ste pri prvem omejene z zneskom, saj ga morate porabit do centa natančno in zaradi tega morda izbrat izdelek, ki ga ne potrebujete. Če vzamete denar, lahko izberete kar želite in kolikor želite brez omejitev (no razen z lastnim proračunomuser posted image ). Poleg tega lahko izdelke naročite že zdaj in marsikomu je lažje, da vsak mesec kaj naroči kot vse naenkrat.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
11.8.2010 15:51:32   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

http://www.mothercare.com/mothercare-Phil-Teds-Sport/dp/B003MRB8SQ/sr=1-1/qid=1281534558/ref=sr_1_1/278-1219631-6249356?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core

Jaz sem tega videla v živo in se mi za tandem zdi full v redu, ker ni tako dolg, kot "avtobusi". Gre tudi lupinica gor z nastavki.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
11.8.2010 15:53:13   
hayabusa
Prispel je nov  katalog Pikapolonice :) http://nakup.pikapolonica.com/trgovina/aktualno/aktualni-letak

Se mi zdi nekaj stvari kar ugosnih, ampak to je seveda kakor za koga, zato ocenite same.

PilotGirl
- žal nimam nobenih izkušenj z amniocintezo. Se pa pozanimaj (ker se spomnim da smo se lani nekje o tem nekaj pogovarjali) ker mislim da če si NS plačaš, da ti amniocinteza celo pripada, da te ne bodo še okol prenašali, kot da ni že to dovolj... Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
11.8.2010 15:54:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Za enkrat pa sem se zredila za 1,5kg. Glede na to, da druge pravite da se še niste nič, ne vem kakšna bom na koncuuser posted image .

Zadne dni pa opažam, da ko kaj pojem imam probleme z zgago. Me full peče. A ima še katera? In pa da o mazolih na obrazu ne govorim!! Nikol nisem mela zarad njih problemov, zdej jih mam pa polnouser posted image .

Jaz sem se zredila že 5 kg. Sicer se zgovarjam na 2 poroki, 2 obletnici, dekliščino, 3-mesečno slabost, ko sem samo grickala pa še kakšen izgovor bi se našel ampak dejstvo je da je to preveč.

Zgaga tudi mene peče. Meni pomaga donat ali mleko pa malo višji zglavnik, da zadeva ostane nižje v želodcu. O mozoljih bom pa jaz tudi kar tiho. Sem prej 10 let jemala kontracepcijske tablete diane 35, ki so tudi za problematično kožo in sem imela kožo kot iz revije zdaj pa dobesedno cvetim.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
11.8.2010 15:59:52   
meta21

8:30 me je poklicala dr. Strah. Naj povem, da sem izvedela zelo slabo novico.

Ojojoj! O teh zadevah zelo malo vem zato ne bom pametovala, vsekakor pa ti želim srečen razpletuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
11.8.2010 16:06:15   
meta21
Tako, malo sem se poboljšala. Sem že par dni na tekočem.

Zdaj ko sem se prebila do konca pa lahko še na kratko poročam o današnjem pregledu. Vse skupaj je bilo malo smešno, ker sem prišla tja in ugotovila, da je G na dopustu, sestro pa nadomešča sestra, ki je nekoč delala tukaj. No, na koncu sva s to "staro" sestro (ne po letih) zrihtali vse - končno sem dobila materinsko knjižico, pregledala mi je kri in vodo, poslušala je srčka od pikca, malo sva se narežali na račun nosečniškega apetita in ostalih tegob, poslala me je na zavod za transfuzijo in to je to. Kri in voda je ok, malo mi je požugala zaradi kilogramov, srček bije ok. Naslednji pregled oz. morfologijo imam 21.9.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?