|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
11.8.2010 9:42:25   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Če ne bo šlo, ti lahko pomagam jutr, ko bom mela več časa. Zdej me moj nekej gnavi...sej veš, projekt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A delaš na novi/em junijčici/ku? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.8.2010 10:06:20   
TaMaSa
rdecka, 2 uri brala in vse zajela v en stavekuser posted image user posted image user posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.8.2010 10:21:30   
aleksandra silvija
Helou!
Mi smo nazaj.
Berem, da je bila RMRM z L. v bolnici, zaradi vročinskega krča. Ojoj, ob 2-eh velikih otrocih potem že kar pozabiš, da to še obstaja, če nimaš izkušenj.Koliko pa je imel vročine, ko je dobil krč?
TMS se pridno seli...dobra si, si ne predstavljam selitve z 2-ema tako majhnima otrokoma in še na hitro. Ampak res si dobi nekoga, da ti stanovanje malo spuca. Kako pa češ to ti sama?
Lunca še vedno teče,
BS--- ti pa že res sitno, sitno brojiš, držim pesti zate.
Mateja--tudi ti si se vrnila iz počitnic.
Njamka a fino za projektuser posted image
Slovenka, kje si?

Mi smo ok, uživali, sploh otroci in še najbolj čisto ta mali, ker smo bili od jutra do teme praktično zunaj.
No, na trampolinih in vseh tistih dejavnostih smo mi imeli omejitve.user posted image   Vsak vsak večer 1 ali največ 3 dejavnosti. 1 jim je kao pripadala, dodatne so si prislužili, če so bili čez dan pridni. Je delovalo.user posted image  Vsaj večinoma.user posted image

Sicer pa L. pove kakšno besedo več, brez pleničke še ni. Pravzaprav je, ampak ko mora kakat, jo prineseuser posted image . Na WC noče, na kahlico pa niti pod razno. Tako da imamo tudi pri nas še vedno pleničkarja.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.8.2010 10:30:17   
Anonimen
Dan.
Včeri nisem utegnila pisat, da mam razgovor pa zdej niste držale pestiuser posted image .
No sej ni blo nč hudga, je bil tak hitr razgovor , enih 15 minut, pa tud nč tazga me niso spraševal, da ne bi znala odgovortuser posted image .
Zvem drug teden in če me vzamejo začnem delat že s 1.9. Pol gre pa moj na porodniškouser posted image . Pa da ga vidmo kolk bo zmatran.
Grem kavo spit, ker mi je tamal ravn zaspal

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.8.2010 10:36:25   
aleksandra silvija
Nina7 pozdravljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.8.2010 10:41:26   
TaMaSa
haha AS, tvoji otroci pa so face. LovLo prinese plenicko, ko hoce kakatuser posted image user posted image user posted image user posted image
In bravo za kako novo besedo. pri nas se kar nic. Sem ravn vceraj mojmu rekla, da kaj pa, ce nasa govori npr. finsko, pa je midva idiota ne razumevauser posted image

Nina, super za sluzbo in da si znala odgovarjat. Se celo brez nasih pestiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.8.2010 10:44:26   
Anonimen
AS hvala.
Tud naša še ni brez plenice, je občasno ko je noče met, večina jo pa hoče metuser posted image .
Enkrat bojo že brez, se nikamor ne mudi.
BS še dva dni al kako? Na petek trinajsti boš rodila, tko kot jestuser posted image

TMS kako gre selitev? Pa dej si res eno najdi, da ti vsaj spuca vse, ker drugač boš pregorela.
A tamala se že puza? T. neki gre po kolenih, sam nazaj. Mi je zadnjič v posvetovalnici rekla, da bo verjetno prej shodil kot kobacal, ker ga teža ovira. No bomo vidl. Se pa zdej že sam vsede,od sobote.

Ta teden sem full živčna. Razgovor, pa zdej čakam odgovor, pa za vrtec zvemo ta teden. Sem vsa na trnih. V petek grem pa na morjeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.8.2010 10:55:19   
TaMaSa
poglejte to debato. Sicer se vse ful strinjajo s to nesrecko, men se pa zdi totalka...user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_5291471/mpage_1/tm.htm#5294972

Nina, S. skoraj puza. Ful je na kolenih, pa kar na stopalih, pride povsod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.8.2010 11:04:10   
aleksandra silvija

Naš mali na morju:
user posted image
user posted image

TMS, tvoja S se že tako premika? Saj se je komaj rodila...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.8.2010 11:09:47   
TaMaSa
Kolk je pa LovLo lusten fantekuser posted image . Cupica pa tut pravauser posted image user posted image

jaja, komaj rodilauser posted image . Gre res hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.8.2010 11:12:29   
Anonimen
No vidš k si zadnjič neki jamrala.
Sm brala neki, jest mislim da rabi ženska strokovno pomoč.
AS kolk je mali luštkan.
T. ma tud blond laske pa plave učke in zadnjič ko sva bla v trgovini se ena gospa kr ni mogla odlepit stran od njega, skoz kolk je lep, joj čestitam mate tko lepga fantka...Ene petnajst minut je kr zravn hodilauser posted image
TaMaSa kdaj točno se boste zdej selil, kdaj boste prvič spali v novi hiši? A un model gre vn, kam ga boste pa nagnaluser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.8.2010 11:17:25   
TaMaSa
Imas prav, zenska rabi pomoc in to takoj.

Haha, kr 15 min je ahala in ohalauser posted image

Ne vem tocno kdaj bomo cist preseljeni. V glavnem v soboto grem v Slo. To stanovanje bo njegov brat zrihtal. Popravila, beljenje...pucala jaz, ker nic ne bo s pomocjo. In dons je moj se clo rekel, da ce kuhinje ne uspemo preselit, jo bo on. Nevrejetno. Samo kako? Edino mi je mal lazje, ker iamam zdaj brata tu, on pa po moje mal bolj obvlada.

Gremo danes na banko, pa mogoce mal v kako trgovino, ce bo kaj zame. pakiram ne, ker nimam kaj. Kuhinjo bi, pa ni skatelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.8.2010 11:20:59   
Anonimen
Ja no, sm ji že hotla rečt, da naj ene plenice kup, če ji je tolk všečuser posted image user posted image user posted image user posted image

No vsaj neki, pa sej T. tud kmal pride ane? Kako se ma? Zakaj pa pomoči ne bo, a ni nobene tm, da ji daš par € ?

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.8.2010 12:49:43   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

rdecka, 2 uri brala in vse zajela v en stavekuser posted image user posted image user posted image

Sam to sem si zapomnila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.8.2010 13:06:06   
babysolza
TMS na kateri konec ti prideš? Ker jaz sem sorazmerno blizu njamke, pa bi te tudi rada spoznala, če si za. Pa če ravno ne bom v P. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.8.2010 13:41:40   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Gremo danes na banko, pa mogoce mal v kako trgovino, ce bo kaj zame. pakiram ne, ker nimam kaj. Kuhinjo bi, pa ni skatelj.

A ti je njamka kej prišepnila. Nekam pogosto se tle gor omenja banka.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.8.2010 13:43:27   
mate0ja
Ker jaz sem sorazmerno blizu njamke, pa bi te tudi rada spoznala, če si za. Pa če ravno ne bom v P.
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

TMS na kateri konec ti prideš? Ker jaz sem sorazmerno blizu njamke, pa bi te tudi rada spoznala, če si za. Pa če ravno ne bom v P. user posted image

Hm, pol sta obe blizu Ljubljane in se jaz javim za kofetkanje od septembra naprej. Do takrat smo namreč cigani razpeti med LJ in našimi in ne bo časa.

Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.8.2010 13:44:47   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Naš mali na morju:
user posted image
user posted image

Iii cmok mali. A je skos akcija

Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.8.2010 13:54:56   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Naš mali na morju:
user posted image
user posted image

Iii cmok mali. A je skos akcija

Se podpišem pod tole,res je cuker,pa kaki laski,za pohrustatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.8.2010 13:59:28   
lunca14
Še sem z vami,čeprav se vam ne zdi tako,me je fb res mal zasvojiluser posted image ,vas pa pridno spremljam tko,da sem na tekočem,in fajn da bo bs.kmalu postala novopečena mami,tms,se seli,njamka uživa,ker bo kmaluuser posted image ,mateja z dopusta,as.z dopusta,slovenka še na dopustu,nina,vsa na trnih zaradi službe,vrtca.....
Pri nas,meli spet virus,pa vročino pa bruhanje......maj prihaja čez eno uro domov,mami še vedno teče,in se pripravljam za ljubljanski polmaraton,na tavečga me moj letos ne pusti,pravi da je 43km zame preveč,tko,da drugo leto.Tko je to pri nas......aja pa una ženska res rabi pomoč......mejte se lepo.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.8.2010 14:08:30   
mate0ja
lunca mi pridemo navijat na maraton. Resno.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.8.2010 14:23:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

O, sam da mi ne rodiš v avtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.8.2010 14:25:18   
Anonimen

Naš mali na morju:
user posted image
user posted image

Lepotec dolgolasi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.8.2010 15:51:53   
TaMaSa
Evo, sem si kupila 4nove bluze-zdej lahko te tri stare prec vrzem-, pa dvoje pajkice. Rabim le se en mali predalcek, in moja garderoba je spakiranauser posted image .

BS, ja cist bliz njamke semuser posted image . Saj ne, jaz sem v hribih, ona pa pri jezeru. Pa zmenta se a ne. Ce bos pa hotla pri men rodit- NI SANS!!!!! Me bo kapuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.8.2010 17:56:25   
aleksandra silvija
TMS--kakšen nov kos garderobe vedno prav pride.

Našega Lovlota imajo vsi za user posted image .   Kriva sem pa jaz.user posted image

Lunca-maraton--ČESTITKE!
Virusi- zauser posted image user posted image user posted image .

Danes sem bila spet pri zdravniku, ker noro kašljam, nekaj me tišči v prisih, neprestano sem utrujena, potim se brezveze, takoj se zadiham, težko diham in težave se stopnjujjo že od marca.
junija sem imela pljučnico, ko smo prišli na morje, me je takoj 2. dan zvilo, sem morala k zdravniku, dobila antibiotik in  je bilo malo bolje--tako pač, kot zadnje čase.
Sedaj je pa spet veliko slabše. Sem bila na slikanju in jutri moram pod nujno do pulmologa. Neka čudna senca je na pljučih.  Me kar malo skrbi.
Na živce mi gre, da sem neprestano utrujena, da težko diham in to.
Pretečt ne morem 100 m, zaradi dihanja.
Pa ni astnm,a ni alergija, mah, ne vem kaj je to. Samo upam, da se to hitro uredi.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?