|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
10.8.2010 22:42:42   
TaMaSa
A res? Kako pa to naredis? Mene prav zanima kak je moj profil. Ce nis moj prjatu, kaj mojga lahko vidis. Se nisem tolk poglabljala, samo kako naj zdaj ugotovim? Daj pejt pod tvojgauser posted image - ne dobesednouser posted image  in si poglej, pa mi povej. Vaaav, se rimauser posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 10.8.2010 22:43:53 >

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
10.8.2010 22:43:34   
mate0ja
Oblubm da si naslednji teden vzamem čas za to. Al pa čez 14 dni, al pa ... Si mi ušla na novo stran jest pa te na prejšnji čakam.

Vidm, da bo treba spet en večer maraton narest, da dopremo nov del.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
10.8.2010 22:45:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

A res? Kako pa to naredis? Mene prav zanima kak je moj profil. Ce nis moj prjatu, kaj mojga lahko vidis. Se nisem tolk poglabljala, samo kako naj zdaj ugotovim? Daj pejt pod tvojgauser posted image - ne dobesednouser posted image  in si poglej, pa mi povej. Vaaav, se rimauser posted image

Ma ni tako težko no. Mal časa si vzem. Je vse tako izi. Sploh zid mam zaprt, slike itak.... pol so pa določeni, ki pač ne vidijo nič, samo mene in mojo malo v naročju. user posted image kot da kao ne sodelujem na FB.

Mateja, prid kaj več na čvek, čvekaj, pol pa šibni odpret novi del.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
10.8.2010 22:49:13   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Ma ni tako težko no. Mal časa si vzem. Je vse tako izi. Sploh zid mam zaprt, slike itak.... pol so pa določeni, ki pač ne vidijo nič, samo mene in mojo malo v naročju. user posted image kot da kao ne sodelujem na FB.

Mateja, prid kaj več na čvek, čvekaj, pol pa šibni odpret novi del.user posted image

a to med tvojimi prjatli? Samo slike pa itak vidjo prjatli od prjatlev, ce kej napisejo. Saj mi je vseeno za to, sicer ne bi sploh nobene dala gor.
Jaz pa zdaj kravco razkazujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
10.8.2010 22:53:19   
Anonimen

a to med tvojimi prjatli? Samo slike pa itak vidjo prjatli od prjatlev, ce kej napisejo. Saj mi je vseeno za to, sicer ne bi sploh nobene dala gor.
Jaz pa zdaj kravco razkazujemuser posted image user posted image user posted image

Ne, če narediš tako, da vidijo tvoje slike samo tvoji prijatelji, potem prijatelji od tvojih prijateljev tvojih slik ne vidijo, čeprav na njegovem profilu piše, da je komentiral to sliko od te pa te osebe. lahko nekdo drug klikne, vendar se mu pokaže, da nima dostopa do teh slik.user posted image Naredi mejo na minimum. Priporočam. Če ne bo šlo, ti lahko pomagam jutr, ko bom mela več časa. Zdej me moj nekej gnavi...sej veš, projekt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
10.8.2010 22:53:34   
mate0ja

A ti me k monologom nagovarjaš? Kadar pridem pošteno klobaso spesnim, zvečer imam druge poslove, vmes pa je čas za mojo malo mis ki ga ne deli z računalnikom.

Tebi pa ne vem če bomo zaupale otvoritev novega dela. Si nas nazadnje na cedilu pustila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
10.8.2010 22:53:52   
TaMaSa
dons je od mojga najstarejsi brat prvic videl S., ker je bil 9m dol. Je bil tolk navdusen,. moj pa surlo do Pakistana, ker M. ni tolk porajtaluser posted image
Saj pol je sla z njima v bajto, pa je nadoknadil.
Samo, tolk je blo smesno, ko je videl, da ima moj surlo, pa se jaz sem povedala, je koj bolj zacel okol M. skakat, ampak okol S. se vseeno vecuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
10.8.2010 22:54:49   
Anonimen
Tisto kravco sem pa vidla ja. Morem tud jest zamenjat nekej v tem stilu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.8.2010 22:56:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Tebi pa ne vem če bomo zaupale otvoritev novega dela. Si nas nazadnje na cedilu pustila.

Si ga niti ne želim odpret, čist iskreno. Moja identiteta bo kmalu spet nova.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.8.2010 22:56:28   
TaMaSa

Ne, če narediš tako, da vidijo tvoje slike samo tvoji prijatelji, potem prijatelji od tvojih prijateljev tvojih slik ne vidijo, čeprav na njegovem profilu piše, da je komentiral to sliko od te pa te osebe. lahko nekdo drug klikne, vendar se mu pokaže, da nima dostopa do teh slik.user posted image Naredi mejo na minimum. Priporočam. Če ne bo šlo, ti lahko pomagam jutr, ko bom mela več časa. Zdej me moj nekej gnavi...sej veš, projekt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa kr navaliuser posted image user posted image . jest grem eno knjigo brat.
Sem sla gledat imam vse kot pravis na minimum.
Pa lahko noc.
Tut teb Mateja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.8.2010 22:57:05   
Anonimen

dons je od mojga najstarejsi brat prvic videl S., ker je bil 9m dol. Je bil tolk navdusen,. moj pa surlo do Pakistana, ker M. ni tolk porajtaluser posted image
Saj pol je sla z njima v bajto, pa je nadoknadil.
Samo, tolk je blo smesno, ko je videl, da ima moj surlo, pa se jaz sem povedala, je koj bolj zacel okol M. skakat, ampak okol S. se vseeno vecuser posted image

Ma ta ne ve več kterga otroka bi bl obrajtal, a?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.8.2010 22:57:51   
TaMaSa

Si ga niti ne želim odpret, čist iskreno. Moja identiteta bo kmalu spet nova.user posted image user posted image user posted image user posted image

oooo hudoooouser posted image user posted image user posted image
Pa sej te itak koj dobijo. karnisa-detektivuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.8.2010 22:57:52   
mate0ja
očitno bomo še za fb rabl priročnik. Ampak jaz si mislim eno. Vse je nekje shranjeno. Tudi tisto kar se briše.

In zakaj surlast? A je on bolj ponosen na M?

Pa še ena neumesna. Ravnokar sm tle v albumih zagledala otročiča od mojega direktorja. Sm razkrinkala njegovo. In glej no glej neki ga hvali po postih. Morm se bl poglobit ker pravi, da še ni previjal in tudi ne bo ...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
10.8.2010 22:57:53   
Anonimen
No, lahko noč. Eni bodo pač še mal bedeli.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.8.2010 22:58:54   
Anonimen

oooo hudoooouser posted image user posted image user posted image
Pa sej te itak koj dobijo. karnisa-detektivuser posted image

Eh, verjemi, da ne bo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
10.8.2010 22:59:55   
Anonimen

Pa še ena neumesna. Ravnokar sm tle v albumih zagledala otročiča od mojega direktorja. Sm razkrinkala njegovo. In glej no glej neki ga hvali po postih. Morm se bl poglobit ker pravi, da še ni previjal in tudi ne bo ...

O hudoooooo. Najnovejši album z dvojčki, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
10.8.2010 23:00:04   
TaMaSa

očitno bomo še za fb rabl priročnik. Ampak jaz si mislim eno. Vse je nekje shranjeno. Tudi tisto kar se briše.

In zakaj surlast? A je on bolj ponosen na M?

ne glih bolj ponosen, ampak M. je njegova lubica. Saj nic ne more za to, samo, da pred otroci ne bo delal razlike. Takrat, ko se bosta obe zavedali kako je s tem. Tali je pa itak velka, pa je zdej ne more kusvat- bog ne daj, ker jo kap, pa crklat...njej da dnar, pa jeuser posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
10.8.2010 23:02:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kuća posao, tavelki € in to je to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4368
10.8.2010 23:02:22   
mate0ja

O hudoooooo. Najnovejši album z dvojčki, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.8.2010 23:03:29   
TaMaSa

same detektivkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.8.2010 23:08:28   
Anonimen
Sam ona ma še neki albumov, k je bla noseča se mi zdi.user posted image Morem pogledat.

Mateja, pol maš pa ti mladega direktora al pa on eno mlado ženo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
10.8.2010 23:13:56   
mate0ja
on je eno leto starejši od mene od na dve leti mlajša. user posted image Ti maš pa zdej drugo delo, ne da raziskuješ. Šc, ŠC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
10.8.2010 23:17:16   
Anonimen

on je eno leto starejši od mene od na dve leti mlajša. user posted image Ti maš pa zdej drugo delo, ne da raziskuješ. Šc, ŠC

user posted image user posted image user posted image user posted image ok ok, grem

Papa

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.8.2010 0:33:41   
TaMaSa
Trenutno na rr 40 clanov in 1022 gostov-dizs.

Lahko noc

P.S. njamka, sta ze?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.8.2010 7:21:11   
babysolza
Jutrčka!

Mi smo pa danes pokonci že od 3-eh. user posted image  Je tamala prišla k nama, do 5-ih me je božala in plezala po meni ter na pol spala, pol se je pa spomnila, da mora lulat. user posted image  In je težila, dokler nismo prinesli kahlice. Pol je bla pa tolk ponosna, da je začela razsajat in evola - smo pokonci. Jaz pa ko mesečnik, včeraj smo bili spet cel dan zunaj in sem bila zvečer čist fuč, pa še popadke imela, sem že mislila, da gremo v P.

Ockej, dost jamranja, grem brat, vidim, da je ena počitniška čveka nazaj. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?