mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Zdej nas pa čaka samo še to, da začne lulat na ukaz, da gre pred spanjem pa preden kam gremo ... Moj nasvet, ne naredi tega , nikar. Naši se je zarad tega zamerla kahlica in školka v vrtcu in doma. Bi bla naša že zdavnaj brez plenice, takoj po novem letu, pa je zarad tega prekinla dobro voljo do suhega. Lahko prakticiraš samo na fore, da greš ti, pa naj gre še ona, če lahko...tko, na tak način, otročji. Nikar ne ukazuj, ker glede na to, da ti tolk velik govori, jih boš dobila nazaj. Ko bo dojela po parih dneh, da lahko sama prosi, bo vse steklo kot po maslu. Verjemi. Tud pred spanjem te bo sama prosila. Jaz naši še zdej pred spanjem da plenico, vendar mi mora odgovorit na vprašanje, zakaj mami da plenico za spat gor. Da ne bo postelja mokra, če S slučajno uide. In zjutraj je v veliki večini popolnoma suha. V enem tednu samo 1x malo polulana. In tudi to, da preden kam greste, da gre na ukaz lulat. Ko otrok dojame zakaj gre lulat in zakaj nima več plenice, te bo sama prosila. Meni velikokrat reče v avtu, mami lulat prosim in ker ni pravega prostora za ustavit, se lepo dogovoriva, da mora malo počakat. In počaka. Do primerne postaje ali pa kar do doma. Ti ne pametujem Mateja, sam boš vidla sama kako bo šlo. P.S. : pa ne pozabte ji čestitat za vsako lužico. So kar ponosni ti naši otroci, ko vidijo iskrice v naših očeh, da jih hvalimo za njihov napredek. Tamasa, vidiš, kar jutr se selte, je še najboljši datum. Ti mateja se pa ne sekiraj , če je tvoja mala na dopustu. Sej oče ma tud pravico do otroka, ne? Tisti kolegici kar reči, da tvoj otrok ima mamico in očita.Sta enakovredna. točno na to sem mislila, ko sem pisala sam sm že tko dooge romane pesnim, da nism točno opisovala kaj mislim. Je blo bolj mišljeno opominjanje, da gremo še vsi prej lulat itd itn. Zdej je v celoti zakapirala zakaj sploh gre zdej mora pa še zakapirat kdaj je treba te stvari opravljat, da ni presenečenj. Pri nas itak ne gre nič na silo in brez plavljic, zgodbic, obširnih razlag in primerov v praksi ter seveda veliko časa in potrpljenja nismo speljali niti ene same stvari. Tko da sm na "učenje skozi igro že več kot navajena. Sej se ne sekiram, samo POOGGRRRRRREEEEEEEEŠŠŠŠŠŠAAAAMMMM.