|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
12.8.2010 11:25:29   
TaMaSa
nina, kaj pa. Sem morda kej drucga napisalauser posted image
ja fino, da gresta mal po svoje. Spet fovsuser posted image

Mateja, kje pa sta tvoj in tamala?

Staram ja. Nina, ne me zaj...Res da sem skor 10 let starejsa od tebe, ampak sem se preklet mladauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
12.8.2010 11:37:52   
Anonimen
pa sej se hecam, itak no. Ja ja Tina si napisauser posted image

Nč bit fovš, ker itak me bo v soboto zjutri glava bolelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
12.8.2010 11:43:47   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

AJa še to, tamal je včeri prvič sam ustaluser posted image user posted image , sm čist vesela, komi čakam da shod. No to še neki časa ne bo sam vseenuser posted image

o bravo. zdej bo pestro, ko bo treba spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
12.8.2010 11:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

AJa še to, tamal je včeri prvič sam ustaluser posted image user posted image , sm čist vesela, komi čakam da shod. No to še neki časa ne bo sam vseenuser posted image

o bravo. zdej bo pestro, ko bo treba spatuser posted image

upam, da ne. Zadnje dva dni me full preseneča, zaspi v sekundi ko ga dam v pojstlo, pa spi dve uri. dons je šel ob desetih spat pa še kr spiuser posted image . prej je pa skoz neki jamru pa ene parkrat sm mu mogla dudo dat, spal je pa pol sam kakšno urco al pa še to ne.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
12.8.2010 11:53:55   
babysolza

Rdecka, kaj te nocmo, seveda te hocmo, samo je re kr rizicno. saj sploh ne vem od kot si. pa pol, koj ko rodis, ce bom se doluser posted image . Al ap pridem v porodnisnoco, z mojimi tremiuser posted image .

Pa sej mam napisano. Da nisi tudi ti user posted image ? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
12.8.2010 11:57:23   
babysolza

BS a pol bo jutr akcija a?

Hmmm, ne vem. Sam po pravici povedano, bi rajši danes al pa v soboto, če že lohk zbiram. Že zadnjo menstro sem imela na petek, 13., ne more se še rodit tako no. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
12.8.2010 11:57:56   
babysolza

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ajoj, kje smo še mi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
12.8.2010 11:58:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Rdecka, kaj te nocmo, seveda te hocmo, samo je re kr rizicno. saj sploh ne vem od kot si. pa pol, koj ko rodis, ce bom se doluser posted image . Al ap pridem v porodnisnoco, z mojimi tremiuser posted image .

Pa sej mam napisano. Da nisi tudi ti user posted image ? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
12.8.2010 11:59:29   
Anonimen

Hmmm, ne vem. Sam po pravici povedano, bi rajši danes al pa v soboto, če že lohk zbiram. Že zadnjo menstro sem imela na petek, 13., ne more se še rodit tako no. user posted image user posted image

to si pol vsi zapomnejo kdaj si rodilauser posted image

tamal se je zbudu, mu morm dat jest pa pol greva mal okol, čaooooooooo

Neposredna povezava do sporočila: 4434
12.8.2010 13:21:04   
Anonimen

A veš kok so fajn otroci rojeni na petek 13?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober dan.

Nina, sej naša tud ni skor nč bolna, sam tale kašelj je pa mal zahrbten, prav slišim, kako gre že nižje na pljučka. Pa sem jo doma zadržala, popoldne gremo do P. drugače je čist ok, navihana- itak, sam raje tko kot kakšna pljučnica.

Neposredna povezava do sporočila: 4435
12.8.2010 14:04:51   
mate0ja
Pa ne me še ve spominjat, da sm še kar sama user posted image user posted image . Mam take krize da je groza. Cele dneve razmišljam kaj bi midve (ali mi trije) počeli če bi bili skupaj. Pa še končno se je uresničilo brezpleničarstvo.  user posted image  user posted image  Jest sm se več kot en mesec matrala, zdej bodo pa drugi zasluge jemal user posted image . Je naprej pogruntala kako se travico zalije, danes pa že dvakrat na kahlco lulala. Ampak so baje v ponedeljek ob pol deset_ih zvečer ko nori letel po stopnicah na vrt zato da so šli travico zalit user posted image user posted image  Že dva dni so preživeli brez nesreč. Ati je bil tok navdušen, da so se na Jesenice peljal da ji je kupu nove kocke. user posted image  Zdej nas pa čaka samo še to, da začne lulat na ukaz, da gre pred spanjem pa preden kam gremo ...
Sej sm vesela, da tamala uživa, sam mi je dollllllggggggggčččččččaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssss pa pogreeeeeeeeešššššššššššaaaaaaammmmmmmmmmmm. Pa ena koza mi je včer zagorzila, da mi bo tamala vse vrnila bo starejša, ker jo tkole pošiljam stran od sebe. Sej se čist nč ne strinjam z njo in sem celo čist nasportnega mnenja ampak te pa spomni, da tisti trenutek ne moreš objet svojega otročoča ker je veliko kilometrov. Vrača se tamala v LJ šele konec meseca. S tem, da naslednji teden jaz dvakat grem po službi gor zadnji teden mam pa še dva dni dopusta. Jo je pa luštno poslušat ko razlaga kaj se dogaja. Prva dva dni sploh ni mela časa, včer zvečer pa se je že razgovorila.

S user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , seveda AS tudi

BS čez en mesec boš sigurno že imela štruco v rokah, kaj pa je en mesec, lej kako se hitro obrne. Bodi strpna in pridno božaj trebušček, ker ga boš pol itak nekaj časa pogrešala.

TMS ti si bl vraževerje sorte in ti ne priporočam da se na petek trinajsti seliš. Bo pol datum selitve kriv za vse težave, ki bi jih lahko imeli tam. Kar lepo v soboto še iz stare lokacije krenite na pot.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 12.8.2010 14:06:31 >

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
12.8.2010 14:18:16   
TaMaSa
kajjj??? Petek 13, da je nov let  letos??????? jupi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ejjj Mateja men je ta datum najboljsi, tako da NUJNO  jutri tam prespat. Sploh nisem vedla. Vrazeveren je bolj moj, potem se mene za sabo vlece.

Tooolk casa brez tamale?
Ko gre M. z ocitom, pa ju ni 2h ali vec, sem ze na telefonu, da se s tamalo mal meniva. Ko pride domov, jo tolk objemam, kot da je ne bi blo ne vem kolk casa.user posted image S. pa sploh ne dam.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
12.8.2010 14:20:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Zdej nas pa čaka samo še to, da začne lulat na ukaz, da gre pred spanjem pa preden kam gremo ...

Moj nasvet, ne naredi tega , nikar. Naši se je zarad tega zamerla kahlica in školka v vrtcu in doma. Bi bla naša že zdavnaj brez plenice, takoj po novem letu, pa je zarad tega prekinla dobro voljo do suhega. Lahko prakticiraš samo na fore, da greš ti, pa naj gre še ona, če lahko...tko, na tak način, otročji. Nikar ne ukazuj, ker glede na to, da ti tolk velik govori, jih boš dobila nazaj.user posted image  

Ko bo dojela po parih dneh, da lahko sama prosi, bo vse steklo kot po maslu. Verjemi. Tud pred spanjem te bo sama prosila. Jaz naši še zdej pred spanjem da plenico, vendar mi mora odgovorit na vprašanje, zakaj mami da plenico za spat gor. Da ne bo postelja mokra, če S slučajno uide. In zjutraj je v veliki večini popolnoma suha. V enem tednu samo 1x malo polulana. 
In tudi to, da preden kam greste, da gre na ukaz lulat. Ko otrok dojame zakaj gre lulat in zakaj nima več plenice, te bo sama prosila. Meni velikokrat reče v avtu, mami lulat prosim in ker ni pravega prostora za ustavit, se lepo dogovoriva, da mora malo počakat. In počaka. Do primerne postaje ali pa kar do doma.

Ti ne pametujem Mateja, sam boš vidla sama kako bo šlo.user posted image

P.S. : pa ne pozabte ji čestitat za vsako lužico.user posted image So kar ponosni ti naši otroci, ko vidijo iskrice v naših očeh, da jih hvalimo za njihov napredek.user posted image

Tamasa, vidiš, kar jutr se selte, je še najboljši datum.user posted image

Ti mateja se pa ne sekiraj , če je tvoja mala na dopustu. Sej oče ma tud pravico do otroka, ne?user posted image Tisti kolegici kar reči, da tvoj otrok ima mamico in očita.Sta enakovredna.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4438
12.8.2010 14:22:50   
Anonimen

kajjj??? Petek 13, da je nov let  letos??????? jupi!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stara dobra fora.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
12.8.2010 14:58:28   
babysolza

BS čez en mesec boš sigurno že imela štruco v rokah, kaj pa je en mesec, lej kako se hitro obrne. Bodi strpna in pridno božaj trebušček, ker ga boš pol itak nekaj časa pogrešala.

Ej veš kaj, ga ne bom nič pogrešala - če bo tako kot v prvo, ga bom itak v skoraj polni velikosti še ena dva meseca okrog nosila, potem bo pa počasi začel plahneti. user posted image user posted image

Jao, kolk je ura. Moram kej skuhat. Moj pa čez pol ure doma. user posted image user posted image  Bežiiiiiiimmmmmmmmm.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
12.8.2010 15:35:11   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Zdej nas pa čaka samo še to, da začne lulat na ukaz, da gre pred spanjem pa preden kam gremo ...

Moj nasvet, ne naredi tega , nikar. Naši se je zarad tega zamerla kahlica in školka v vrtcu in doma. Bi bla naša že zdavnaj brez plenice, takoj po novem letu, pa je zarad tega prekinla dobro voljo do suhega. Lahko prakticiraš samo na fore, da greš ti, pa naj gre še ona, če lahko...tko, na tak način, otročji. Nikar ne ukazuj, ker glede na to, da ti tolk velik govori, jih boš dobila nazaj.user posted image  

Ko bo dojela po parih dneh, da lahko sama prosi, bo vse steklo kot po maslu. Verjemi. Tud pred spanjem te bo sama prosila. Jaz naši še zdej pred spanjem da plenico, vendar mi mora odgovorit na vprašanje, zakaj mami da plenico za spat gor. Da ne bo postelja mokra, če S slučajno uide. In zjutraj je v veliki večini popolnoma suha. V enem tednu samo 1x malo polulana. 
In tudi to, da preden kam greste, da gre na ukaz lulat. Ko otrok dojame zakaj gre lulat in zakaj nima več plenice, te bo sama prosila. Meni velikokrat reče v avtu, mami lulat prosim in ker ni pravega prostora za ustavit, se lepo dogovoriva, da mora malo počakat. In počaka. Do primerne postaje ali pa kar do doma.

Ti ne pametujem Mateja, sam boš vidla sama kako bo šlo.user posted image

P.S. : pa ne pozabte ji čestitat za vsako lužico.user posted image So kar ponosni ti naši otroci, ko vidijo iskrice v naših očeh, da jih hvalimo za njihov napredek.user posted image

Tamasa, vidiš, kar jutr se selte, je še najboljši datum.user posted image

Ti mateja se pa ne sekiraj , če je tvoja mala na dopustu. Sej oče ma tud pravico do otroka, ne?user posted image Tisti kolegici kar reči, da tvoj otrok ima mamico in očita.Sta enakovredna.

točno na to sem mislila, ko sem pisala sam sm že tko dooge romane pesnim, da nism točno opisovala kaj mislim. Je blo bolj mišljeno opominjanje, da gremo še vsi prej lulat itd itn. Zdej je v celoti zakapirala zakaj sploh gre zdej mora pa še zakapirat kdaj je treba te stvari opravljat, da ni presenečenj. Pri nas itak ne gre nič na silo in brez plavljic, zgodbic, obširnih razlag in primerov v praksi ter seveda veliko časa in potrpljenja nismo speljali niti ene same stvari. Tko da sm na "učenje skozi igro že več kot navajena.

Sej se ne sekiram, samo POOGGRRRRRREEEEEEEEŠŠŠŠŠŠAAAAMMMM.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
12.8.2010 15:36:02   
mate0ja

Ej veš kaj, ga ne bom nič pogrešala - če bo tako kot v prvo, ga bom itak v skoraj polni velikosti še ena dva meseca okrog nosila, potem bo pa počasi začel plahneti. user posted image user posted image

Jao, kolk je ura. Moram kej skuhat. Moj pa čez pol ure doma. user posted image user posted image  Bežiiiiiiimmmmmmmmm.

to že, da ostane neprijeten spomin po rojstvu ampak nihče ne te pobrca. Jest sm to ful pogrešala.

Neposredna povezava do sporočila: 4442
12.8.2010 21:11:32   
RMRM
Ojla!

ooo, AS je prišla z morja. Ste uživali? Kaj sploh sprašujem, a neuser posted image . Pa vidim da je mami boga. Upam da ti tele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pomagajo, da gre bolezen stran. Boš pa najbrž res morala mal izprežt.
Pa kakšen cukr je Lovlo. Je ko ena punčkauser posted image . Luštkan.

Nina, super za vstajanje. Pa upam da dobiš službo, sploh če si jo želiš. Držim pesti.user posted image Pa uživajte na dopustu.

Mate0ja, za kolk časa si pa ti odpremila tvojo škratinjo od doma? Verjamem da ti je fuuuulllll dolgčas. Jaz komaj čakam da moja tavelka pride domov jutri, je od pondelka ni blo doma, pa je kr dolgcajt. Se točno vidi da nekaj v bajti manjkauser posted image .

TaMaSa, a jutri boste že spali v novi hiški? Super. Pa le glej da se ti bo kaj lepega sanjalo.user posted image
A pol prideš v SLO? Za kolk časa? Super. Pa berem da živiš v rovtih. Sam kje user posted image pa? Nikjer nism zasledila.

BS - kolk še? Ime ste zbrali? No. če si kje na poti v P, srečno, pa čim lažji porod ti želim.user posted image

Ugotavljam, da že dolg ni nobene nove user posted image . Kera bo prvauser posted image user posted image ? Njamka, hit nehaj kadit, čeprav baje je boljš samo zminimizirat, ne čist prekint, ker je prevelik šok. No, sej nimam pojma, nism nikol kadila, sam v koloniji nam je en dr. predaval o tem. So mi šle lasje pokonc, kakšno predavanje. To bi blo idealno za mojo 16 letnico, ne pa za starše, ki imajo v večini že več kot enega otroka.

Lunca, a ti bi šla pa kr na tak maraton? Dobra si, res.

Pr nas pa grmi, naši kužiki se pa meša. Jo je ful strah grmenjauser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
13.8.2010 6:55:47   
babysolza
Jutro!

Od kje pa zdaj ta dež, mraz in veter? Mi ponoči mal luftamo in dec ko je šel na šiht mu na kraj pameti očitno ni prišlo, da bi kej zaprl - evo, pa sem mogla vstat. user posted image

Drgač sem pa še kr doma - sej mi ni hudga, sam noge mam pa res orng zalite, sploh desno, me kr mal bolijo. Sam počivat se mi pa preveč ne da - dokler sem sama ja, popoldne je pa akcija, ko prideta mojadva domov. Mi je škoda, da ne bi bila z njima zunaj, sploh ker me zdaj itak par dni ne bo.

Kahla - mi smo ratali tako pridni, da se še ponoči zbudi pa pove. user posted image user posted image  Kadar jo prinese k nama in če ne zaspi takoj nazaj, potem je treba lulat. Zdaj te dni je mal bl pila, ko je blo vroče, ker drugače je ponoči suha. Je moj tolk zavijal z očmi, ko je sredi noči polulano kahlo okrog nosil, mala pa zraven vreščala ''mami lej, Bibi pouno lulala!'' user posted image user posted image

TMS - a potem bo danes dan D za selitev?

Moj mi je včeraj rekel, da bi pa kao včeraj ponoči lahko šli v P. Pa sem rekla da ne, ker je petek, 13. (madonca, sem prav obsedena s tem dnevom user posted image user posted image ). V soboto tudi ne, ker nam pridejo zamenjat okna in moj nima časa me peljat in z mano tam viset_ par ur. user posted image  V nedeljo je praznik, tudi raje ne. V ponedeljek imava midva obletnico (ugante, katero user posted image user posted image ), tako da do torka imam zaprto. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil babysolza -- 13.8.2010 6:56:41 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
13.8.2010 9:48:13   
TaMaSa
morgen

Nic ne bomo prespali, ker je petek 13i. Moj je popolnoma protiuser posted image . Moram pa it tja spakirat za jutri, ceprav kje bom kaj nasla...polnilec, baby fon???? Saj za cunje ne bo tak problem.

Vceraj smo kupli, hladilnik, stedilnik in pomivalec.

Dons se perem, pa puzzle prat, zua sabo....mi pa ze 2 dni nek pritisk v usesih nabija. Podobno, kot ko se ti bobencki zamasijo, pri visinsli razliki, samo da gre kar na intervale. Kaj bi blo to?

oj RMRM. Bogi kuzi. Saj so vsi istiuser posted image
jutr tali prideuser posted image

ASica kako je bilo na pregledu?
Pa pri vama njamka?
rdecka, ne me smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4445
13.8.2010 10:20:56   
TaMaSa
spet jaz.
Moram povedat, da meni organizacija ne gre kaj prevec. Sem imela predolgo samo enega otroka, in na zacetku so mi nasi zelo pomagali. V bistvu mi nikol ni bilo potrebno ne vem kako delat, tako, da sem zdaj kr zbegana, ce imam takle na grbi-selitev, pakiranje, pa vse v vrecah, it z otroci v trgovine, kuhat....sploh mi ne zalaufa , kot bi mi moralo. Zdej, a mi ne bo nikol, se bom navadla..upam, da nisem brezupen primer.

Dons sem spet vsa na glavo, ker studiram, da bi sle same z busom v hiso, pa kako bosta tamali, kje, ker je vse zabarikadirano, kako bom kaj nasla...pa jutri t.pride in bo ziher hotla kaj vzet, kdaj bomo sle v hiso iskat, pa se v trgovono mormo, moj pa nenormalno veliko dela...
je sam priznal, da ima tolk nabasano trenutno vse, da ne ve kam naj gre prej...pol pa se jaz tezim.

Evo, sem se spet mal zjokala, namest, da bi kaj nardila. Matr sm za lunouser posted image .
pa se petek 13i, bi mi moglo it kot namazano, saj dec pravi, da je to moj danuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 13.8.2010 10:27:17 >

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
13.8.2010 14:25:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej sem vedla, da ne boste danes tam spali.user posted image user posted image user posted image user posted image

BS, še malo pa si na cilju. Danes, ne?user posted image   Pa pridna Binči, da tako lula. Pri nas je HB noč mirna glede tega. Je pa zjutraj tako dolgo na školki pol, da se že skor dolgočasim, ko jo čakam.

Je pa smotano vreme user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
13.8.2010 14:28:27   
TaMaSa
in kaj se s tamalo?
moji2 spita, pol pa v bajto. me je kr strah kaksno bo. sam upam, da ne bo prej kak dez.
jest bom tut probla v slo. tamalo mal na skoljko navadit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
13.8.2010 14:54:29   
Anonimen
Naša ima začetek bronhitisa.  Se bo zmazala. Kamilice na prsa, čajčki, mal več oblečt in bo.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
13.8.2010 15:05:56   
aleksandra silvija
Ojla!
BS, potem praviš, da imate do torka zaklenjeno?
Pa si to povedala bebi?user posted image

TMS--lepo spi jutri v novi hiši. Ti prav nič ne zavidam situacije--glede selitve. Dobra si, res!
Kako to misliš, da ti organizacija ne gre kaj preveč?
A veš koliko je mamic, ki rabijo pri 1 otroku pomoč mame, tašče ali koga drugega? Pa zato ni nič narobe. ti naj bi se pa selila z dvema malčkoma?
Hmmmmmmm

Njamka---svojo malo boš ti hitro in lepo pozdravila. Naj se to zgodi čimprej.user posted image user posted image user posted image

RMRM--a tako dobra predavanja ste imeli v koloniji?
Mogoče bi morali predavatelje poslati v kakšno srednjo šolo.

Drugače imam tudi jaz menda bronhitis, vnetje ušes in oči. Danes mi je zdravnica zamenjala antibiotik. Že 6. antibiotik letos.user posted image
Tiste sence na sliki pa so bile od pljučnic in bronhitisov v zgodnjem otroštvu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?