|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
10.8.2010 15:36:32   
Lenca78
Tejci28 če boš kej seznam popravljala je pri meni sprememba zaradi neljubega dogodka imam pregled prej in to 20.8. In bom imela UZ+CTG+ pregled v porodnišnici.
Maca29 jest sm tud nabavla od Mullerja planice jih znsnke hvalijo ene Št 1 od 2-5kg in en paket 2 od 3-6 kg ostalo bojo pa že nabavli, ko zmanjka. Pamperske so ful predrage. Termometer sem pa kupila od Broun za uho ene 2 leti nazaj pa je ful fajni une zasčite gor pa tud v Mullerju kupujem. Če češ lohka naslednjič pogldam kok košta.

Lp vsem user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 151
10.8.2010 15:37:36   
sanje2
zdravo!

pragled uspel vse je v najlepšem redu razen mojih kg - sem se 2,3 kg zredila v 4 tednih - baje malce preveč user posted image user posted image user posted image

mali je težek 2 - 2,20 kg, bradico ima baje po meni, plodovnice je dovolj in je lepa bistra -  tak da še po mojema ne bo hitro, no saj kaki mesec še naj počaka

nasledni preglded 30. 8 + UZ

ni mi pa povedala kolk je obseg glavice in v mat. knjižici tud ne piše.

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 152
10.8.2010 15:41:53   
tejči28
sanje2 pa res komplicirajo eni glede teh kg. Kao je dovoljena meja 2kg v enem mesecu oz.4 tednih,ti pa si malo preko kar bi lahko tudi bilo,da si danes popila preveč tekočine ali da zatekaš ali si napeta....Res komplicirajo za brezveze.Ne se sekirat,glavno da je z user posted image vse vredu. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 153
10.8.2010 15:42:00   
tejči28
user posted image   Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

11.8. almera ,malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali,corfu,laliela
16.8. amelie010
17.8. božička09 ,benika APN
18.8. inčy,mala,tpmc,bambinca,nenka7
19.8. natalija28
20.8. eva2010,izabelina,klemcy,lenca78
23.8. katrinka
25.8. teodora75,lillchy123,mala2001
         tannya,janjja
30.8. sanje2
31.8. natalija28,T.Z.
07.9. nadka30
08.9. natalija28

user posted image    UZ pregledi    user posted image

12.8. archie
16.8. katrinka
17.8. benika
18.8. tpmc
20.8. lenca78
30.8. sanje2
31.8. T.Z.

user posted image    CTG      user posted image

11.8. malecka_mateja,tinkatonka
12.8. archie,hanizali
16.8. katrinka
17.8. tejči28,benika
18.8. tpmc,bambinca
20.8. malecka_mateja,tinkatonka,lenca78
23.8. katrinka
25.8. lillchy123,mala2001
26.8. sanje2
31.8. T.Z.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 154
10.8.2010 15:42:51   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

:):) PLENIČKE meni jih bo bodoča botrca prinesla iz mullerja da jih sprobamo ker tu na koroškem nimamo tega centra.Pri prvem pa smo meli pamperske in zdej cenovno so res malo drage za naše žepke user posted image Me pa zanima a majo v mullerju tud un termometer za uhico in če ve katera kakšna je cena ??v lekarni pride okol 50 eurov kar je pa kr dost se mi zdi.

Mi smo termometer kupili v tušu za nekaj manj kot 15€.  In je točen, ker sem ga preverjala, meri temperaturo na čelu in v ušesu in kaže temperaturo prostora in uro.

Smo imeli včasih tekega in ga zelo priporočam, sploh za dojenčke:

http://www.lovecnacene.si/otroki-scan-termometer-4v1/m/706670/

In ta iz tuša je zelo podoben, le da je roza!

KILOGRAMI: Jst se zdej zadnji mesec sploh ne mislim več sekirat za kg, ker user posted image ogromno gor dobiva... jst sem itak non stop lačna in jem ko termit!

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 10.8.2010 15:50:06 >

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 155
10.8.2010 16:08:35   
lillchy123
dan user posted image

špikanje- mene je špikalo takrat, ko se je zgleda MV krčil, ker me od kar sem na terapiji skoraj ne špika več...

pleničke- jaz za Luka uporabljam muellerjeve, ampak za prve dni mam pa že doma pamperske. majo muellerjeve namreč predebel ali pretrd rob in se jih težko pripogne. od papmersa so pa čisto mehke in se lepo pripognejo da ne dražijo popka. edino meni fuuul smrdijo, tko da jih obvezno kupujem v muellerju, ker majo tam drugo kvaliteto. pa meni so bile tudi fixies zelo zelo u redu, ampak ne takoj na začetku, ker so isto pretdre. za pol, ko odpade popek pa ja. pa še smrdijo ne, tko da bom jaz tudi potem še nekaj časa imela verjetno fixies za ponoči. kasneje pa muellerjeve user posted image sem zbluzila zdej, ne? user posted image

kilogrami- moji so pa kar obstali in me zdej vsi hočjo neki sekirat, da moram več jest user posted image men pa sploh ne pašeeeeee.... razen nektaren in lubenice, tega bi pa pojedla kokr vidm user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
10.8.2010 16:09:12   
nadka30
punce sem poslušala nasvet pojedla sladoled šla na sprehod in potem se malo ulegla in ja našuser posted image je začel migat je vse nadoknadil/a, tako da sedaj sem malo pomirjenauser posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 157
10.8.2010 16:19:39   
mala2001
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce sem poslušala nasvet pojedla sladoled šla na sprehod in potem se malo ulegla in ja našuser posted image je začel migat je vse nadoknadil/a, tako da sedaj sem malo pomirjenauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še js na en sladoled, da se nagradim, k sem ti tak dobr nasvet dala...user posted image

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 10.8.2010 16:20:39 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 158
10.8.2010 16:24:37   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še js na en sladoled, da se nagradim, k sem ti tak dobr nasvet dala...user posted image

imaš prav, tudi jaz si bom še enega privoščila.Pol pa pravijo in se sprašujejo zakaj so ljudje sladkosnedi, če že malčki v trebuščku vejo kdaj sladko pride do njih, to nam je enostavno v genihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 159
10.8.2010 16:27:29   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

hi hi, mala2001, dobro si to povedala! nadka user posted image za premike!!
archie, nimam pojma kolk so ble pleničke, mi jih je sestra prinesla. v mullerju jih je kupila. zakaj? ker so eko, zato sem hotla te. če že packam po tem planetu, da je čisto malo manj kot s tistimi, ki niso tolk razgradljive user posted image pa še mamice so jih pohvalile, 2 moji kolegici. tako da za prve tedne bomo imeli te, kasneje pa racmanke...

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 160
10.8.2010 16:30:25   
nenka7
aja, pa zarad kg se jaz tudi ne mislim več sekirat, ker sem se zadosti do sedaj. mi pa malo manj paše jesti, to pa res...

sicer pa sem našla v dipo tetra pleničke 70x70 cm, 3 komade za 3 eure. aja, ne, v reklami sem jih vidla, če katero zanima. porisane so, ne navadne. jaz bom imela kar navadne, se ne bom ukvarjala s temi pobarvanimi in potiskanimi...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 161
10.8.2010 16:46:48   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

NiNiBo....kako je pa tvoj dragi zadovoljen s šolo slovenščine? Mene jutri ne bo v MŠ. Najbrž pridem samo še v petek na "dojenje in prehrana".

Tecaj mu je zelo, zelo vsec!!! In ko prideva z dopusta se bo pridruzil skupinskemu tecaju, tako da bo res takoj nadaljeval. Je pa res, da je jezik tezak in se kar matra. Pa se tolk za jezike ni talent, je bolj za statistiko, programiranje, etc. Super, da je z scitnico vse OK. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Šla sem v Dravlje sicer je blo malo dražje ampak sem zadovoljna ker sem imela Uršulo Reš in je bla res fulll prijazna me je še celo pregledala in hotela narediti ctg samo sem ga imela včeraj pa potem nism šla še na ctg.

Moja G in se pridruzujem res je ureduuser posted image user posted image user posted image . Moj sicer pravi, da je vedno ful resna, ampak no ja taka pac je. Meni je vsec, ker mi da obcutek, da delo opravi strokovno! Sicer pa sarchy super, da se je umirilo!

teodora75 to je pa ful tecno dozivetje v Ikei, joj....

lenca78 HB, da je vse uredu in si super prav naredila, da si se sla pokazat!

lillchy123 upam, da pupika se zraste. Moram se pa ti opravicit, men sploh ne znese za kavo. Imava spet ene kolege iz nizozemske na obisku in ni sans, da se kaj olgasim.

testiranje na streptokok testiranje imam na naslednjem pregledu.

archie in amellie jaz vama bom definitivno delala druzbo, meni se nikomor ne mudi in imam obcutek, da bom oktobrkauser posted image user posted image

No meni je MS super, in grem prav rada vsak dan. Sem pac prvorodka in vedno rada kaj novega izvem. Mislim, da tudi sestra ki predava, predava zanimivo. Ker sem mojemu prevajala vceraj, sem bila tudi na hitremu tecaju za ocke in je bilo prav zanimivo..slisati vprasanja bodocih ockov-lepo, lepo..

Danes sem imela pregled in smo videli naso strucko, vse OK. Naslednji pregled+CTG+bris za streptokok imam 1.9. tejci28 ce bos dala v seznam, sicer pa super hvala, da si tako zelo vestna kar se urejanja seznama tice.

Jutri po MS, pa najprej po potrdilo za mojega, potem pa na CSD urejat papirje. Sedaj pa malo za racunalnik in upam, da mi uspe kaj narediti.  

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 10.8.2010 16:48:50 >

Neposredna povezava do sporočila: 162
10.8.2010 17:52:18   
tannya
Ojla punce,

me smo danes pogledale slinnge v živo in nam je bilo všečuser posted image user posted image . Tinka in Jinx, hvala za prijetno druženje.

Tinka: kako je s tabo? Glej, da se čimprej javiš.

Benika: Na kolk inzulina si ti? Me je tvoj post kar prestrašil...14 dni prej v P ? Jaz imam jutri pregled.

Teodora: tale tvoja izkušnja iz Ikee je pa res huda, jaz bi verjetno kar zmrznila...

Plenice: mi bomo poskusili z enimi eko, pa videli kako se bodo obnesle. Sicer pa kombinacija pampersk iz Mullerja in Lidlovih.

Lepo bodite, Tanja

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 163
10.8.2010 18:20:17   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

:):) PLENIČKE meni jih bo bodoča botrca prinesla iz mullerja da jih sprobamo ker tu na koroškem nimamo tega centra.Pri prvem pa smo meli pamperske in zdej cenovno so res malo drage za naše žepke user posted image Me pa zanima a majo v mullerju tud un termometer za uhico in če ve katera kakšna je cena ??v lekarni pride okol 50 eurov kar je pa kr dost se mi zdi.

Imajo termometer v mullerju samo ne vem koliko je cena bom pogledala k gremo po pleničke naslednjič

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 164
10.8.2010 18:21:11   
Natalija28
No, da še jaz štemplam 3. del. user posted image

Kako ste kaj?

Jaz sem bila pridna sem včeraj vse cotike oprala, danes pa speglala. Pa seznam sem si naredila kaj še moram kupit. Sem ugotovila, da hlačk s stopalkami nimam nič.

plenice - pojma nimam kere bom nabavla. Ene bom kupla pol bom pa vidla, če jih bo user posted image  sprejel ali ne in bom pol eksperimentirala, če bo potrebno.

tejči28 - fajn je bilo na klepetu danes ja. In to sva se srečali čist po slučaju.user posted image  

ostra bolečina v nožnici in pod trebuhom mene muči že kar nekaj časa. Pa mi je G reko, da je to čist normalno...

Klemcy - kam točno moram na razgovor za EA?

Jaz pa mam kar močno vnetje vagine.user posted image  Sem si kupila Canesten svečke in kremo (po nasvetu tejči28 user posted image ) pa bom videla kako bo. Pa v lekarni mi je rekla, da moram še 1 teden (pravzaprav 3 dni) pred porodom ponovit kuro s svečkami.user posted image  Bom drugi teden vprašala G kak je s tem.

Moja tašča je zadnje časa res čist out, kot, da je nore gobe jedla. Je včeraj paniko zaganjala, ker sem male cotike zunaj sušila. Ji je namreč blo nerodno, kaj si bodo sosedje mislili, da že 1 mesec prej cotike peremo itd... Saj tisto malenkost kaj je ona danes oprala, ko me ni bilo doma, je tak na podstrešje obesla. Mislim... user posted image  Mi je fajn živce skravšlala včeraj. Mah, bo se treba nehat sekirat. Me prav zanima kako bova imele, ko bo prišlo user posted image .user posted image  No, saj ni moja tašča taki zmaj, ampak ma pa včasih take briljantne, da je groza in strah. Moj user posted image  se pa samo smeji kaj vse njegova mama včasih uspe sklamfat skup.user posted image  Če pa je potrebno ukrepat pa tudi ukrepa. HB, oz. to mu je tudi dolžnost.

test za streptokok B - sem čisto pozabla na to.user posted image  Moram to drugi teden na pregledu pri G vprašat kako je s tem.

Ja nič te, zaenkrat je bilo dovolj. Pa babike, s porodi počakajte vsaj do 24.8., ko bo polna luna.user posted image   (ker po moje bo tu naval) Saj smo te septemberke ne pa avgustovke kajne?

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.8.2010 18:21:20   
mala2001
VSE KI ŠE NISTE KUPILE JOGIJA ZA SVOJE user posted image , DANES VELIKA AKCIJA V BABY CENTRU!!!

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205576

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.8.2010 18:44:08   
katrinka
kok sm besnauser posted image user posted image user posted image
zakaj hodim na preglede k svoji g - zato da cas in bencin zapravljam a ne...itak samo prepise kar naredijo v p,pove nic pametnega...groza
da bi naredila kak uz - ma ni sans, je treba sparat,sem mela ctg pa smo samo spali - bolj je g in sestra po trebuhu skakale bolj smo spali...zato morm v cet se enkrat na ctg pridt

za seznam - ctg 12.8.

pa kri sm dala za toxo...tko da vse skup kr neki
edino kar je fajn, da je moja princeska uzivala pri babici v varstvu - itak je bilo na sporedu samo razvajanje,pol smo pa babi se domov pripeljali da nam je vrt porihtala...hehe,
zdej pa sibam ricet pojest do konca...papa

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.8.2010 18:51:12   
mala2001
Za vse, ki še niste kupile vseh stvari za user posted image , da vam malo pomagam in vam povem kje sem js našla ugodne ponudbe....

blazinice za dojenje - babylove - dm - 1,85€
duda - babylove , 2 kos, silikonska - 1,95€
škatlica za dudo babylove, lahko jo uporabite za sterilizacijo dude v mikrovalki - 1,94€
Moderček za dojenje dorina - v dm 9,99€, hipermarket Mercator 12,99€
Dekica - kik - 2,99€
Dvodelni kompletek iz pliša (hlačke do pasu+puloverček) - kik - 6,49€
Brisača s kapuco - kik - 5,49€
Bombažne žabice do pasu, ali na naramnice - baby center od 4,99€ naprej
Krema za ritko - Buebschen, 500 ml - Baby center - 4,49€
Krema za bradavice baby love mama je manj kot 2€ v dm (meni je odlična)
nastavki za dojenje mam - pikapolonica - 4,80€

Če se še kaj spomnim pa dopišem, lahko pa tudi ve kaj dodate in si tako olajšamo šoping....

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.8.2010 18:56:04   
tinkatonka
Tinka: kako je s tabo? Glej, da se čimprej javiš.

Jaz sem doma. Ker ni nič več bilo mokro, sem se odločila, da ne grem nikamor danes, jutri imam pa itak G in bom tam objasnila kaj se je danes zgodilo, pa upam,da me bo vaginalno pregledala, mogoče tudi kak UZ o primernosti plodovnice naredila. Me pa konstantno špika v nožnici, nič prijetno, popadkov HB ni.

slingi....Jinx in tannya a se bo katera zdaj odlocila za nakup?  Jaz bom sleepya vzela. samo se 1 dan pocakam, ce se mi gospa, ki prodaja rabljenega "sleepya" javi, če ne kupim novega. Zelen je takoooooo lep. user posted image   Pa hvala obema za prijetno družbo in tebi tannya za prijazno pogostitev - čakam na recept za mufine. user posted image

Moj moz je sel pobirat krompir ven, Anej in jaz sva pa kr notri. Smo ravno pojedli večerjo, zdaj bo pa počas že čas za večerni obred - tuširanje, crklanje, branje pravljic. Ob pol devetih pa spat in on in jaz user posted image .

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.8.2010 19:09:44 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.8.2010 19:00:04   
nadka30
Boste vse kupile dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz še kar razmišljam bi jo ali ne, pri nadji sem jo imela pa je nikoli ni hotela, že od vsega začetka se je zmrdovala in jo tišala ven, je pa pri letu in pol najdla prst in potem smo veselo vlekli ena dva meseca prst potem smo jo ap tudi od tega odvadili(HB za lak, ki sem ga kupila v DM v parih dneh smo nehali vlečt prst).

torej kaj nareditiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 170
10.8.2010 19:01:39   
tinkatonka

Boste vse kupile dudeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jp, duda je ena redkih stvari, ki jo imam že pripravljeno v torbi za P.Že pri Aneju sem imela prvo dudo Nuk-ovo iz kavčuka, tudi tokrat sem jo kupila (sta pa dve v kompletu).

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.8.2010 19:04:53 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.8.2010 19:03:19   
nadka30
pa pozabila sem vprašat katere boste kupile če jih bosteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 172
10.8.2010 19:07:00   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

slingi....Jinx in tannya a se bo katera zdaj odlocila za nakup?  Jaz bom sleepya vzela. samo se 1 dan pocakam, ce se mi gospa, ki prodaja rabljenega "sleepya" javi, če ne kupim novega. Zelen je takoooooo lep. user posted image

Lp Tina

Ja, jaz bom tudi vzela sleepyja, svetlo zelenega, ki je božansko lep user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 173
10.8.2010 19:12:01   
mala
Duda - ne grem brez nje v porodnišnicouser posted image ...drugače jih  pa imamo od Aventauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.8.2010 19:18:03   
Anonimen
hej punce...

sam na hitro se javim, ker je en hudo pestri dan za mano...
taščo smo vozili v bolnico na urgenco, pregledi so trajali pet ur... tak da če mi dans ker reče, da moram še jaz v bolnico, ne vem kaj bi blo...

sem pa bla spet rahlo presenečena danes... na wc papirju nisem opazla samo sluzi, ampak tudi rahlo krvi vmes... kot da bi bla ena zelo tanka žilica... to je blo okrog enih popoldan... pred pol ure pa sem šla na blato in je takoj iz mene se vsipala cela kepa sluzi, tokrat brez krvi...
drugače pa se počutim še ok no user posted image

glede gibanja: kot sem že rekla, moj ma batarije v riti... danes pa sploh, kot da bi tut on se sekiral za svojo babico...

nič šibam zdaj
pridne bit user posted image

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?