NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka NiNiBo....kako je pa tvoj dragi zadovoljen s šolo slovenščine? Mene jutri ne bo v MŠ. Najbrž pridem samo še v petek na "dojenje in prehrana". Tecaj mu je zelo, zelo vsec!!! In ko prideva z dopusta se bo pridruzil skupinskemu tecaju, tako da bo res takoj nadaljeval. Je pa res, da je jezik tezak in se kar matra. Pa se tolk za jezike ni talent, je bolj za statistiko, programiranje, etc. Super, da je z scitnico vse OK. IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 Šla sem v Dravlje sicer je blo malo dražje ampak sem zadovoljna ker sem imela Uršulo Reš in je bla res fulll prijazna me je še celo pregledala in hotela narediti ctg samo sem ga imela včeraj pa potem nism šla še na ctg. Moja G in se pridruzujem res je uredu . Moj sicer pravi, da je vedno ful resna, ampak no ja taka pac je. Meni je vsec, ker mi da obcutek, da delo opravi strokovno! Sicer pa sarchy super, da se je umirilo! teodora75 to je pa ful tecno dozivetje v Ikei, joj.... lenca78 HB, da je vse uredu in si super prav naredila, da si se sla pokazat! lillchy123 upam, da pupika se zraste. Moram se pa ti opravicit, men sploh ne znese za kavo. Imava spet ene kolege iz nizozemske na obisku in ni sans, da se kaj olgasim. testiranje na streptokok testiranje imam na naslednjem pregledu. archie in amellie jaz vama bom definitivno delala druzbo, meni se nikomor ne mudi in imam obcutek, da bom oktobrka No meni je MS super, in grem prav rada vsak dan. Sem pac prvorodka in vedno rada kaj novega izvem. Mislim, da tudi sestra ki predava, predava zanimivo. Ker sem mojemu prevajala vceraj, sem bila tudi na hitremu tecaju za ocke in je bilo prav zanimivo..slisati vprasanja bodocih ockov-lepo, lepo.. Danes sem imela pregled in smo videli naso strucko, vse OK. Naslednji pregled+CTG+bris za streptokok imam 1.9. tejci28 ce bos dala v seznam, sicer pa super hvala, da si tako zelo vestna kar se urejanja seznama tice. Jutri po MS, pa najprej po potrdilo za mojega, potem pa na CSD urejat papirje. Sedaj pa malo za racunalnik in upam, da mi uspe kaj narediti.
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 10.8.2010 16:48:50 >
|