Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:21:08
|
|
|
|
tims
|
Populis, kako je pa zdaj v privat varstvu, kok ji daješ pa zdaj kaj za preoblečt? Al ima varuška rezervne cunce ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:21:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:23:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:23:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:25:28
|
|
|
|
nanka
|
popravljam
< Sporočilo je popravil nanka -- 11.8.2010 9:29:45 >
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:27:25
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis nanka: a veš da je mene tud začel skrbet vstop v vrtec. Ker ima zej foro zjutraj da joče ko jo oddam v varstvu, pa to mi je ZF da morajo imet 3 komplete oblačil za preoblečt. hm, nam so rekli da morajo imeti 2x za preoblečt ... ena stvar mi še vedno ni jasna z vrtcem - saj oni dajejo plenice, ne? no malo sem prišla k sebi ... sem rabila kofetkanje z mojimi nosečkami Majuška meni so rekli, da ji pripadata dve vrtčevski plenici, vzgojiteljica pa je naročila, da prinesemo kar cel paket in da naj bo tam spravljen , čeprav sem ji povedala da naša nima plenic že dva meseca, to moram še razčistit, da je slučajno nebi spet v plenice zavijale.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:27:34
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Populis, kako je pa zdaj v privat varstvu, kok ji daješ pa zdaj kaj za preoblečt? Al ima varuška rezervne cunce ? ene štumfke, ene kratke hlače, ene kratek rokave, 1 dolge rokave in 1 dolge hlače Ko jo boš začela uvajat, boš vidla, kakšna bo hodila domov, potem pa prilagajaš. Pri nas je recimo glih včeraj ponucala dvoje kr. hlače in eno majčko, s tem da zjutraj je šla pa v trenerkici. . Včasih se mi zgodi, da sploh nimam več kaj dat v ruzak, ker je vse umazano.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:29:04
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: tims Almera, dobro opravi. Pa da bo vse ok Populis, kako to misliš ZF glede kompletov? A se ti zdi preveč? Absolutno preveč, ne vem no. Populis saj v bistvu je tvoja odločitev za kolikokrat daš za preoblečt, samo kaj pa v primeru da se polula 2x ali pa polije? Jaz bom dala 4x zaradi sebe in Natke, zato da bom mirna in da vem da ne bo mokra ali pa polita, res. V bistvu je to moja osebna odločitev koliko stavri ji bom pripravila, samo moje izkušnje so pač take, da če ni imela dovolj je hodila domov tudi v vrtčevskih gatkah.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:30:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:31:05
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis A rezervne čevlje je tud treba dat? ne čevlje dam samo ene, če pa dežuje bo pa itak škornje obula.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:33:33
|
|
|
|
glugluglu
|
dobro jutro danes imamo pa mi namen iti v ZOO popoldan, ampak je še vse odvisno od okoliščin,... glede vrtca je pa tako: mi smo dali Tiana ven za en mesec -julij, ta teden imam pa počitnice s ta večjima dvema in delamo stvari, ki jih skupaj s Tianom ni vedno mogoče. Drugače pa se strinjam, vrtec plačaš in ga pač imaš v vrtcu, ko sta bila Mark in Nina majhna pa še rezervacij ni dajala naša občina in zakaj bi jaz potem imela otroka doma in hkrati plačevala polno ceno vrtca? no sicer mark in Nina sta bila itak doma tudi, če nismo nikamor šli že zato, ker sta bila v Lj. v vrtcu in itak ni bilo praktično, samo paše pa, da si malo tudi sam kaj privoščiš. flower, tako je pri nas sistem narejen, da se očitno brezposelnim mamam že finančno bolj splača otroka v vrtec peljati kot, da ga ima doma.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:34:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:35:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:37:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:38:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ena stvar mi še vedno ni jasna z vrtcem - saj oni dajejo plenice, ne? Odvisno od vrtca. Pri nas ne. Robčke, pleničke, kreme, je treba prinesti svoje. Pri nas so plenice vtrčevske, prinesti moramo pa vlažilne in navadne robčke. Kremo pa po želji.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:38:43
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: populis nanka: a veš da je mene tud začel skrbet vstop v vrtec. Ker ima zej foro zjutraj da joče ko jo oddam v varstvu, pa to mi je ZF da morajo imet 3 komplete oblačil za preoblečt. hm, nam so rekli da morajo imeti 2x za preoblečt ... ena stvar mi še vedno ni jasna z vrtcem - saj oni dajejo plenice, ne? no malo sem prišla k sebi ... sem rabila kofetkanje z mojimi nosečkami Plenice mislim da v LJ so vračunane v ceno, pri rebeci pa zgleda da ne. Tudi v Lj. je odvisno od vrtca, nekje je potrebno prinesti plenice, drugje pa ne, vam bodo povedali na sestanku, 2x za preoblečt jaz dam samo sedaj - spodnje hlačke in hlače, ker je še začetek brez plenic. Drugače jih pa kar lepo pazijo in lepo čist prihaja domov, čevlje ima pa samo tiste v katerih pride.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:39:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:40:04
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska ena stvar mi še vedno ni jasna z vrtcem - saj oni dajejo plenice, ne? Odvisno od vrtca. Pri nas ne. Robčke, pleničke, kreme, je treba prinesti svoje. Pri nas so plenice vtrčevske, prinesti moramo pa vlažilne in navadne robčke. Kremo pa po želji. pri nas pa prinesemo plenice, vse robčke imajo pa oni, še v garderobi so nastavljeni mokri robčki
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:41:50
|
|
|
|
nanka
|
Flower jaz bi ga na tvojem mestu dala brez pleničke in to tudi povedala, da pa ga je potrebno večkrat dati lulat. Saj počasi bodo vsi začeli hodit brez plenič in bo pri vseh enako, samo za preoblečt mu daj malo več, če se slučajno zgodi nezgodica.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:42:03
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Kaj naj pa jaz zdaj naredim, ko bo šel Lan v vrtec? Je cel dan brez pleničke, sam ga je treba dajat lulat vsako uro, vsakih 45 minut. Sam ne pove. A naj rečem kaj, a mislite, da ga bojo dajale ali jim bo pretežko. Ker mi je res škoda, da bi imel pleničko, če je lahko brez. Ali naj počakam, da bo tak daleč, da bo sam povedal? Ti povej vzgojiteljici, pa se z njo dogovorita. Naj ona pove. Mislim da ji ne bo težko to narest. Pri Timu so otročke na začetku, dokler niso povedali, da jih tišči, kar pogosto dajale na kahlico.
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:42:44
|
|
|
|
nanka
|
Tims sva pa usklajeni
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:43:09
|
|
|
|
nanka
|
Ena me naj brcne v rit da začnem delat....
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:44:03
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Ena me naj brcne v rit da začnem delat.... Enako
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 9:46:04
|
|
|
|
tims
|
Eh, zdej je pa že počas cajt za malco
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 9:48:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......