Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 10:39:57
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jaz sem pa danes bolj tko ... Sej zdej, ko sem prišla na RR mi je že malo bolje. Zaskrbljena, pa me noben ne razume... pa če bom še tu težila, boste še ve rekle, da sem zmešana. lepo te prosim, menda smo ja zato tu, da si tut mal pojamramo?
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 10:41:53
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a ma katera idejo ali izkušnje, kateri pralni in sušilni stroji so RES ok????? s tem, da je pogoj, da pralni stroj un ta ozek, ker ne spravim drugače enega poleg drugega.. enega NA drugega ne morem dat, ker je radiator gor Mojcek moj stroj je Hoover ozek in sem ful zadovoljna 6 kg. Sušilca imam Zanussi, pa ga bom zamenjala ko bo crknil za Bosh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:42:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:45:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:45:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 10:46:35
|
|
|
|
nanka
|
Umpa jaz sem ji dala pleničko dol, gatke gor. Na začetku sem jo sama dajala lulat, zdaj reče sama. Za nikamor nima več pleničke, okoli tri tedne na začtku smo se gibale bolj okoli hiše, nikamor hodili pa je bilo. Zdaj greva vsepovsod, s tem da imam vedno rezrvne hlačke s seboj. Sva bili pa ogrmo na vrtu pred hišo in je teklo ja, nekontrolirano vsaj prve dni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:48:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:52:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:56:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:58:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:59:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 10:59:21
|
|
|
|
3jeMi
|
zimska... se bojim, da te neješčosti nisi navajena in te logično skrbi ... je pa prav, da ste dali kri in upam, da bodo rezultati super truper, in se boš ti boljše počutila... mogoče je Vid samo drugačen jedec kot je bil Lan... saj veš otroci so različni, en tako, drugi drugače... fantu pač ponudi GH, za pit mogoče ne po steklenički, daj po kozarčku... mogoče je Vid res drugačne sorte od Lana... ... za razvoj... lej, naš ni bil jedec nikoli, Lara hrana še zmeraj skoraj nič, Natka tudi ne... pa kateremu kaj manjka?... nič... samo mame smo se pa nasekirale ko sto mater... a lej jih paglavce kakšni so
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 10:59:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:00:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:01:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 11:02:40
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi zimska... se bojim, da te neješčosti nisi navajena in te logično skrbi ... je pa prav, da ste dali kri in upam, da bodo rezultati super truper, in se boš ti boljše počutila... mogoče je Vid samo drugačen jedec kot je bil Lan... saj veš otroci so različni, en tako, drugi drugače... fantu pač ponudi GH, za pit mogoče ne po steklenički, daj po kozarčku... mogoče je Vid res drugačne sorte od Lana... ... za razvoj... lej, naš ni bil jedec nikoli, Lara hrana še zmeraj skoraj nič, Natka tudi ne... pa kateremu kaj manjka?... nič... samo mame smo se pa nasekirale ko sto mater... a lej jih paglavce kakšni so lepo napisano, 3jeVi kje pa ti hodiš te dni?
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:04:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 11:04:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Ste me kaj pogrešale? Ja, itak da nič. No, malce sem se potepala, zdaj pa pijem instant kavo iz novih Ikeinih skodelčk. Kak se prileže. IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Zdele grem na malco - v mercator šiška kupit torbe za ta veliki dve :). Je katera za kavo? Jaz pa ravnokar iz tam. Glu: a ne bi šla ti jutri v ZOO? Danes ne morem, imamo naročen obisk, pa še na taekmo gredo zvečer. In tisto kar te teži - tu sem, če želiš. Kadarkoli. Pridem tudi na dom, . IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 a ma katera idejo ali izkušnje, kateri pralni in sušilni stroji so RES ok????? s tem, da je pogoj, da pralni stroj un ta ozek, ker ne spravim drugače enega poleg drugega.. enega NA drugega ne morem dat, ker je radiator gor Moj sušilec bo tudi letel v kanto, ker mi pije kri. Suši dve uri, pa še vedno dve kapljici, nato obupam in obesim na balkon in so brisače v pol ure suhe. Da ne govorim o majčkah - nikoli ne posuši. Ja ja ja, tudi serviser je dvignil roke nad njim. Pralni stroj sem pa jaz po Nankinem nasvetu vzela kar od Hoover-ja, je ozek in za zdaj - trkam - ok. Zimska: kaj je narobe? Tudi tebe imam v planu in mogoče celo ta teden. Kje pa je 3jeMi? pridem kuj....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:05:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:07:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 11:10:42
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Hvala za tolažbo, ne bom več morila... Bom počakala kak teden in ga filala z GH, pa da vidimo kaj bo. Če bo še skoz isto, bom pa poklicala v Šiško. A po cepljenju greva lahko ven? Malo sem že pozabila, oz. ko smo me naše julijčke ceple je bilo itak skoz slabo vreme, zima in nismo nikamor ven hodili... seveda gresta lahko ven.
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:11:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 11:11:53
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kje pa je 3jeMi? fura safr in komaj čaka, da v petek izklopi vse računalnike itd. ... vsak dan en prjodla k men: A drug tedn te ni? Joj, a lohk še tole...?... ma duck off, kje si bil pa prej dva meseca... enostavno me ni, pa še potem jih ene 3 dni nočem vidt... pa ja... mal' imam depro... takoj, ko pridem z dopusta štartam z 8 urami...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2010 11:13:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del 11.8.2010 11:14:04
|
|
|
|
3jeMi
|
sm šla mal brat za nazaj... a lahko potegnem črto pod nespanjem, pa tečnobo pa to... včeraj je bila prazna luna ... našega je tako strelala, čisti black outi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......