glugluglu
|
Jaz sem tudi danes utrujena, ves dan nekaj, za ta večja dva smo bili končno v nabavi za knjige, rihtali smo omare, pospravljali, pa še nismo do konca prišli. Tian je bil pa po vrtcu nenaspan, majčkeno tečen, potem zvečer pa ista pesem julijčkov, da seveda ni hotel zaspati, vmes je šel še kakat - 1x driska in seveda; jaz seštejem (tečen +driska) in se ustrašim, da je še kaj zbolel, mu grem vročino merit, seveda je vse ok. No, upam, da bo še naprej. V glavnem po 5 minutah ko sem ga dala v njegovo posteljo (predtem je kolovratil po moji) in mu bolj ostro povedala, da je dovolj (poleg tega je bil založen še z dvema knjigama, dudo in deko) je zaspal sicer z enominutnim tečkanjem, ampak ga je končno zmanjkalo . Prejšnjo noč pa tudi ni spal ponoči, jaz ne vem ali kaj čudnega sanja, ali kaj mu še je, da se zbuja. Jaz pa sem na dopustu, ampak stalno v akciji in neprespana. umpalumpa, ja nič ne preostane drugega kot v voziček ali v avto ih gas-a, kaj češ. Ne oziraj se pa na prihajajoči vrtec, ker bodo tam že zrihtali tako kot treba, če jim bo uspelo, doma bo pa kljub temu lahko še vedno enako, ali pa ne. rebeca, ja poletni čas je ponavadi kar obupen, samo tole pripravnico je pa vseeno res treba privzgojit. Obup! Pri nas so pa letos kar fajn, sem pozitivno presenečana, prejšnji teden ni iblo niti njegove vzgojiteljice niti pomočnice,( tsa se ravno ta prvi Tianov teden križali) in sem se bala, da bo totalna kriza in polomija, ampak je bilo vse ok, kjkljub temu, da je zjutraj jokal. Lepo je bil brez dude, čeprav sem jo prejšnji teden prvi dan pustila v njegovi omarici, epo ga dajejo na kahlico, najprej sem ga pripeljala v plenički in povedala, da je doma brez in sedaj ga lepo dobim brez pleničke, ker je pa ta teden prišla nazaj tudi njegova vzgojiteljica ga pa še zjutraj oddam brez. Res pa je, da je bila baje lansko leto malo kriza in so se starši na svetu staršev malo pritožili, sedaj je pa bolje. u rebeca, prej ko smo bili zunaj na ulici, je pa naš sosed iz vsakodnevnega normalnega sprehoda s psom (šel in prišel je ko smo bili zunaj) prinesel 3 ogromne gobe (ne vem katere, ker se jaz ne spoznam), ornk večerjo za njih 4 je prinesel
|