|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 20:14:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 20:18:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 20:22:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2553
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
10.8.2010 21:22:49   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jah škoda no, da se niste že prej zjasnile za danes, da bi se lahko pripravila na to.  Ker si moram že dopoldan začet pumpat mleko, da ga je do večera za 1 flaško in tudi spanje moram že dopoldan in čez dan tako natempirat, da Vid zvečer zaspi do pol 8ih. Pa še zjutraj imamo cepljenje in ga moram zvečer temeljito okopat in oštimat... Sem se pa res veselila srečanja in druženja in še v stari Ljubljani nisem bila že kake 2 leti... Mah, pa drugič...

saj še ni konec poletja, mogoče nam pa še uspe, jaz imam pa druge probleme... pa še ne morem tu preveč govorit, da bi se spucala,...

Neposredna povezava do sporočila: 2554
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 21:24:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 21:34:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.8.2010 21:40:05   
glugluglu
Jaz sem tudi danes utrujena, ves dan nekaj, za ta večja dva smo bili končno v nabavi za knjige, rihtali smo omare, pospravljali, pa še nismo do konca prišli.

Tian je bil pa po vrtcu nenaspan, majčkeno tečen, potem zvečer pa ista pesem julijčkov, da seveda ni hotel zaspati, vmes je šel še kakat - 1x driska in seveda; jaz seštejem (tečen +driska) in se ustrašim, da je še kaj zbolel, mu grem vročino merit, seveda je vse ok.user posted image No, upam, da bo še naprej.
V glavnem po 5 minutah ko sem ga dala v njegovo posteljo (predtem je kolovratil po moji) in mu bolj ostro povedala, da je dovolj (poleg tega je bil založen še z dvema knjigama, dudo in deko) je zaspal sicer z enominutnim tečkanjem, ampak ga je končno zmanjkalouser posted image .

Prejšnjo noč pa tudi ni spal ponoči, jaz ne vem ali kaj čudnega sanja, ali kaj mu še je, da se zbuja. Jaz pa sem na dopustu, ampak stalno v akciji in neprespana.user posted image

umpalumpa
, ja nič ne preostane drugega kot v voziček ali v avto ih gas-a, kaj češ. Ne oziraj se pa na prihajajoči vrtec, ker bodo tam že zrihtali tako kot treba, če jim bo uspelo, doma bo pa kljub temu lahko še vedno enako, ali pa ne.

rebeca
, ja poletni čas je ponavadi kar obupen, samo tole pripravnico je pa vseeno res treba privzgojit. Obup!

Pri nas so pa letos kar fajn, sem pozitivno presenečana, prejšnji teden ni iblo niti njegove vzgojiteljice niti pomočnice,( tsa se ravno ta prvi Tianov teden križali) in sem se bala, da bo totalna kriza in polomija, ampak je bilo vse ok, kjkljub temu, da je zjutraj jokal. Lepo je bil brez dude, čeprav sem jo prejšnji teden prvi dan pustila v njegovi omarici, epo ga dajejo na kahlico, najprej sem ga pripeljala v plenički in povedala, da je doma brez in sedaj ga lepo dobim brez pleničke, ker je pa ta teden prišla nazaj tudi njegova vzgojiteljica ga pa še zjutraj oddam brez. Res pa je, da je bila baje lansko leto malo kriza in so se starši na svetu staršev malo pritožili, sedaj je pa bolje.
u rebeca, prej ko smo bili zunaj na ulici, je pa naš sosed iz vsakodnevnega normalnega sprehoda s psom (šel in prišel je ko smo bili zunaj) prinesel 3 ogromne gobe (ne vem katere, ker se jaz ne spoznam), ornk večerjo za njih 4 je prineseluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 22:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
10.8.2010 22:47:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.8.2010 23:53:24   
neboglasnica
Ojla!

Že doma, odlično je bilo....

Nočka,

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2560
11.8.2010 0:15:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ojla!

Že doma, odlično je bilo....

Nočka,

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

slikce se pretakajo (GR, a te kej lulat? user posted image   ), jest šibam pod tuš ... ajej, spet bo premalo spanja user posted image

nočko

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.8.2010 7:12:08   
tims
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

Kok je bila noč kratkauser posted image . Je bil pa večer superuser posted image user posted image user posted image . Hvala babuške za družbo. Super je bilouser posted image .

Rebeca, ojoj, da ni dala plenice, pa pokakanuser posted image user posted image user posted image  Ma men bi se tud odpelal. Kar se pa dude tiče... Naša je nikol ni imela. Je pa v vrtcu vidla ostale otročke in seveda bi tu ona potem rada neki cuclala. Pa mi vzgojiteljica oz. pmočnica reče, da bi bilo fino da bi ji kupil eno dudko, ker ful drugim otrokom jemlje. Halooooo, a zdej pri 13-14 mescih nej dam otroku dudo???? Ni šans. In to sem tud povedala. Sem ji pol tud rekla, da teli otročki, ki imajo zdej že dude, se bojo kmal začel odvajat, a jest pa nej Nino navajam nanjo? To da pa jemlje otrokom dudo se mi zdi pa čist neki normalnega.  V glavnem, smo tud mel par takih cvetk.

Grem na kafe.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.8.2010 7:40:47   
Majuska
Jutro ...

... tipam za tipkovnico - nič ne vidim, se mi zdi. Sem še vsa zalepljena. Namesto da bi si vzela frej in spala, je to naredil moj dragi ...

Mah grem na kofe ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 7:50:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 8:24:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.8.2010 8:44:34   
nanka
Jutro,

večer je bil krasen, družba super, samo spanja je bilo res premalo. Še dobro da je danes sreda in da gremo jutri pokukat na morje ( upam, da ne pride kaj vmes)

Tole z vrtcem je spuki, me zanima kako bo pri nas čez slab mesec ( do zdaj sem jih dajala v vrtec pri 3 letih, pa še to k svakinji), Natka je najmlajša, v vrtec gre pa pri nas in ga čisto nič ne poznam, me je že kar groza kako bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 8:54:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2567
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 8:59:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:04:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.8.2010 9:08:43   
tims
Almera, dobro opravi. Pa da bo vse okuser posted image

Populis, kako to misliš ZF glede kompletov? A se ti zdi preveč?

Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.8.2010 9:11:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

nanka: a veš da je mene tud začel skrbet vstop v vrtec. Ker ima zej foro zjutraj da joče ko jo oddam v varstvu, pa to mi je ZF da morajo imet 3 komplete oblačil za preoblečt.

hm, nam so rekli da morajo imeti 2x za preoblečt ... user posted image

ena stvar mi še vedno ni jasna z vrtcem - saj oni dajejo plenice, ne?

no malo sem prišla k sebi ... sem rabila kofetkanje z mojimi nosečkami user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:16:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
11.8.2010 9:16:40   
tims

Ravno zarad tega mi je malo mimo, ko recimo GR zarad Ane vzgojiteljica masira, kao kaj dela tam ,če ni doma ??? Kaj pol če je GR doma, saj plača varstvo, če pa ni vrtca čez poletje za vse otroke, naj ga pa ukinejo, jao tole mi pa pritisk dvigne.

No, tole je tud men malo mimouser posted image  Pa kaj koga briga če sem jest doma, otrok pa v vrtcu.  Če se jest tko odločim in se mi zdi da je to za otroka ok, kaj majo potem drugi probleme okol tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2573
   [Brisano sporočilo]
11.8.2010 9:17:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
11.8.2010 9:18:53   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Almera, dobro opravi. Pa da bo vse okuser posted image

Populis, kako to misliš ZF glede kompletov? A se ti zdi preveč?

Absolutno preveč, ne vem no.

Ne vem kakšna je Lara, ti pa povem da naša včasih tud po tri kom. na dan umaže, polije, je peskovnik mal vlažen, pa jo preoblečejo, pa se je tok pokakala, da je vse na hlače prišlo... Se pa včasih zgodi, da ima pa iste stvari pa 14 dni v ruzaku.

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......