fiška33
|
Da me čisto ne pozabite ... :) Konec julija smo bili en teden na morju, od takrat dalje pa se še prebijam skozi vaše čvekanje :) Pridne! Kot sem že napisala, je naša precej razvajena. Težko se sama zamoti, posledično me hoče ves čas ob sebi, jaz pa zato čez dan skoraj ne pogledam na računalnik, razen da vklopim njeno cin cin muziko :) Pa še prej sem začela hodit spat. Zadnje dni je začela prijemati igračke, tako da upam, da se bo kmalu sama igrala :P Na morju smo porušili še spalni ritem, tako da je bilo tudi ta teden nekaj divjih noči. Zdaj se počasi stanje spet normalizira - zaspi ob 19-20h, jemo ob 3-4, spimo do 7, na kratko vstanemo, se previjemo in hranimo, nato ponovno zaspimo do 10-11. V zadnjem času, ker je tudi dragi na počitnicah, smo non stop zunaj. Tako se veliko lažje prebijemo skozi dan, ker je voziček lažje tišat, kot pa bebo ves čas nosit :) Pa še v vozičku - začeli smo s športnim delom (prej smo jo vsakič imeli v jajčki) je začela protestirat. S težkim srcem sva jo včeraj pustila skoraj eno uro jokat, preden je zaspala:( Tudi naša se je začela kregat z joško, vlači me za majco, modrc, in včasih je prav težko dojit, zato sva tudi midve začele prakticirat leže, v ta veliki postelji. Najlepše je, ko se po dojenju mala samo obrne in zaspi za kako urico :) Včeraj sem ji povedala še Rdečo kapico in je zaspala :)) Kako točno pa že grejo Trnjulčica al pa Snegulčica, pa bo treba obnoviti. Še kako se konča Volk in sedem kozličkov, se ne spomnim več :) Za KT sva se takrat z G zmenila za Cerazette, za katere je rečeno, da krvavitve niso kontrolirane. Ko sem jih začela jemati, sem po enem tednu dobila m za kak teden. Potem je bil kak teden mir. Zdaj, naslednja krvavitev, mi pa traja skoraj že mesec dni. Vmes je bilo že tako, da sem mislila, da bo konec, zdaj pa me je začelo že resno skrbeti, tako da sem jih 2 dni nazaj ukinila, pa da vidim, al so to tablete al je kaj drugega :( Zdaj grem pa spat. Mejte se!