BIS30
|
Dober večer! Danes smo bili v LJ v BC, da smo naročili športni del vozička, ker pri nas v CE jaz več vem kot trgovke ! Pa smo zavili še v mother care...vsaka čast...v previjalnici imejo vse, robčke, kremice, odpadne vrečke, ful udoben stol za dojenje...kapo dol! Pa še vsak lahko pride do WC-ja - V BC me je pozimi bolj debelo gledala, če sem res noseča, da mi je dala ključ!!! No, itak da pa ne govorimo kakšne stvari imajo... Mali je skoraj celoten pohod po trgovinah in nakoncu še kosilo v argentinski restavraciji prespal. Jedla sva v Mother care, pol še pa čez 3 ure pred odhodom domov kar v atvu... Jaz jem veliko morskih stvari, tako konzerve, kot pečene (som, orada, lignji, kozice) pa tudi gobovo juho. Sam sem pa res opazla, da ocvrte stvari pa ne grejo (lignji, ponfri, dunajski). Tako da letošnji pikniki temeljijo bolj na žaru... Sabri, jaz imam te probleme pri hranjenju že kake 14 dni - pa ne vsak dan. Danes npr, nobenega problema, včeraj pa ful... v glavnem moje ugotovitve so: ali ga v trebuščku tišči (probam podreti kupček), potem večkrat ni mogel jesti, ker ga je napenjal...če vem, da je malo kakal, dam v malo vode nekaj koroških kapljic pa to pol po žličkah, pa ziher kaka...kupila sem aptamil, pa sem včeraj sprobala še nekaj preden sem mu ga dala... v tisti paniki ga je moj miril, jaz pa sem si malo načrpala 10 ml in mu ponudla flaško, pa je tudi ni hotel, tako da tudi AM ne bi...pol pa malo vode ali čaja,d a se je skakal, pa je jedel ob 23, pol pa spal do 5 - kap!!! problem je,da mi v tistem drenju samozavest čisto pade in res mislim, da imam premalo mleka...včeraj sem imela joške ful mehke, ko imam danes tudi čez dan trde, pa sem si šla včeraj črpat levo (se mi zdi, da imam v tej manj) in sem komaj načrpala 100ml. zdej pa res ne vem, ali je to dovolj??? Sabri, drugače jaz sem tudi iz Žalca, če želiš javi kdaj, pa se lahko spoznamo!!! Zobki: v lekarno ko sem šla vprašat glede jokanja na joški...je potem rekla,da zobki tudi niso, ker če so zobki, se otrok skoz joka, ne sam na obroke!!! drugače si pa tako menda vsi pri tej starosti začnejo devati rokice v usta, ali ne??? LP
|