Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska En pozdrav, slan še od včeraj! Sonček88, deveta in Meemee - jaz sem tudi z vami na nek način pobratena , imam polovico primorskih korenin, je fotr Ribar , tko da imam vso žlahto po njem v Izoli. Ravno včeraj smo se jim šli prvič pokazat, morju pa rit. Ma, je blo fino! Kaj več pa konec meseca, ko se pridemo kazat za cel teden. Jupi! Mi gremo tudi septembra na morje j. b. - črto še imam, a se med strijami kar skrije. Sploh ne morem verjeti, da imaš lahko toliko strij na tako majhnem prostoru. No, pa sem nekaj novega zvedela in izkusila s to nosečnostjo. Raje bi sicer videla, da jih ne bi bilo, ampak se kar veselo sprahajam v kopalkah, ko gremo kam k vodi. Itak pa se jaz ne gledam v trebuh, ampak me drugi, tako da druge bolj moti kot mene. Res si zaradi teh častnih čačk po trebuhu ne mislim odrekat veselja, ki mi ga nudijo morje in druge kopalne vode. Črto imam še, a se je ne vidi več toliko. Strij HB nimam, pa tudi trebuh je že zelo flat . Kopalke imam nove (zaradi zgornjega dela in sem ful všeč v njih. Sicer sem pa že na -0,5kg od pred teže . Moram kar pazit, da ne bo šlo več dol. Bom začela telovadit, da malo mišic dobim spet. Vse : A katero kaj še šivi šponajo? Kaj pa med ? A ima katera, ki še polno doji (in ne dodaja ne mleka ne vode ne čaja), že menstro? Ja, jaz imam zdaj že en mesec KT in vsake toliko malo zakrvavim. Šivi me ne bolijo, me pa med malo špikajo. Pa potem me ful boli, tako kot takrat, ko je mala rinila v porodni kanal. Pa ne vem a je to ok. A katera podobno čuti? Mi se pa sicer imamo prav fino; je pa res luštno sedaj, ko se mi z joške smeji gor, ko se mu kaj pačim. Spimo pa (razen zelo redkih noči) od 5 do 8 ur. Sem zelo zadovoljna in čila mamica! Vse pohvale našemu ! Pa ne pozabit uživat danes!
|