|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
8.8.2010 11:32:51   
Aninchy
hejla!!

Ne bom komentirala, ker se mi ne dauser posted image , povedla bom sam eno ful kul mega špon d'best novičko, da grema midva z mojim sončkom user posted image na izlet na BLED!!! user posted image user posted image user posted image Sem čiiiiist vesela, da bomo eno tako mal (ornk) daljšo turo vžgal, škoda sam, da ne gre ati zraven  user posted image , ampak dobr, tud babi bo kul,user posted image če že druga ni user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem skupi in čimveč sooončkaaa! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
8.8.2010 12:16:06   
drim
Hej!

Vidim, da imamo vse približno iste problemeuser posted image

Naš mali je tudi pred kakšnimi tremi tedni začel kričat med dojenjem in ven pljuvat joško, pa se kregat. Pa sva se začela spet leže dojit in je boljše. Tako se sede dojiva samo še takrat, ko je nujno potrebno.
zobki - mi je teta rekla, da je na morju govorila z eno francozinjo, ki ima dobra dva meseca staro punčko in ima že dva zobka zunaj user posted image . Se pa naš že kar lep čas slini, da je ves moker, in tudi roke si tlači v usta, pa ni videt, da bi kaj prihajalo na plano.

Moram pa se malo pohvalit - naš mišek je danes spal od 22.00 do 4.40, potem pa še do sedmih user posted image  Upam, da bo to sedaj redno prakticiral.

LP

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
8.8.2010 14:06:47   
m_o_i
nas mulc je tudi danes ponoci ornk porusu svoj prejsnji rekord: trdo spanje od 20.00 do 4.00 user posted image  je pa res, da je vceraj cez cel dan spal bolj malo, ker se je prevec dogajalo okol njegauser posted image  cel dan smo se namrc potepali (kosilo pri tasci, potem cvek z mojima dvema sestricnama) in smo prisli domov ob pol osmih.
smo se okopali, najedli in sli spatuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
8.8.2010 18:29:40   
barvar
Hej hoj!
Midva sva nazaj iz potepanja in kosila pri babici. Sva danes že peto nedeljo zapored sama, ker dragi dela user posted image . Pa še tako lepo vreme je in bi rada šla kam dlje na izlet in ne samo teh deset kilometrov... Naš mali danes tudi nima časa spat, saj je treba vse imet pod kontrolo, da ti kaj slučajno ne uide user posted image user posted image user posted image . Zdaj ga še malo pustim noret v ležalniku, pol pa kopanje, hranjenje in spat. Mi prav paše, da hodi tako hitro spat in imam potem še nekaj časa samo zase. Sem pa ponavadi že tako utrujena, da grem ob 22h spat še jaz. Prava žurerka sem postala user posted image .
Lep večer vsem skupaj.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.8.2010 8:17:07   
K_a_t_i
Hej, hej,
mi smo z dopusta. Bilo je super user posted image . Evo 2 slikci za okus. Zdej grem pa mal prebrat, da vidim o čem teče debata...
k.
user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.8.2010 9:43:22   
nusi
jutro user posted image

čakam, da se naš mali zbudi, pa da greva ven na kavo.
kati - vidim, da ste uživali na morju in da se tvoj malček že prav lepo pokonc drži na trebuščku
mi gremo na morje šele 22.8. pa vidim, da bi komot šli že prej, no ja, bomo za prihodnje leto vedeli

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.8.2010 10:07:24   
ozzi
helo mamice!

Moj mali spi drugo rundo pa imam eno vprašanje za vas. kako  jim čistite ušeska? se sme uporabljati palčke al ne

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.8.2010 10:14:51   
Anonimen
m_o_i: čestitke za tako dolgo spajeuser posted image user posted image Naš mulc se pa vedno zbudi med 2 in 3 zjutraj - sem čisto povoženauser posted image

barvar: user posted image jaz sem pa med tednom nonstop sama, tako, da vem kako se počutiš.

K_a_t_i: kak dobrovoljček je mali na sliki. Je pa kot mali Flintstoneuser posted image user posted image

nusi: prijetno vozičkanje in uživanje ob kavici ti želimuser posted image

ozzi: jaz uporabljam baby palčke. Čistim samo zunaj, v luknjici nič ne čistim.

Se je že zbudil. Pridem potem

(odgovor članu ozzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1333
9.8.2010 10:27:24   
ozzi
aprilčica 10- jaz tudi čistim samo zunaj ampak v luknjici opazim,. da ima rumenega ušesnega masla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
9.8.2010 11:01:20   
Mubi
Vprašanje za tiste ki imate preveč mleka: ko si ga stisnete ven in ga mali ne poje v 24urah ga verjetno date v skrinjo. ko ga naslednjič ko ga potrebujete odmrznete, pa mu ga ponudite, pa če ga ne popije vsega ali ga zamrznete ponovno ali ga raje zlijete stran? se sploh sme ponovno ga zamrzniti?user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
9.8.2010 12:13:14   
deveta
mubi: ponovno ni prav zamrzovati skoraj nobenih živil, tako da tudi mleko raje vrži stran. zastrupu se sicer nebi, vndar pa bi mleko izgubilo velik del vitaminov in drugih prehransko pomembnih snovi.

to bi blo za zdaj vse, ker jo držim v rokah. zdaj pa se greva igrat. malo kravice pastuser posted image

lep dan vsem

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
9.8.2010 12:46:44   
meymey
Vidim, da bom morala večkrat brat vašo temo, ker je Tomi le majček in dejstvo, da je rojen 3 tedne prekmalu nima ravno vpliva na njegov razvoj. Že 1 teden si razbijam glavo, zakaj se mali občasno joče na joški user posted image . Ko pa je dbil AM, pa je pojedel vse brez problema. Sem se vseeno odločila, da dokler pridobiva na teži ne bo dodajanja umetnega mleka.

A ste že ugotovile kaj bi lahko bil vzrok? Sej Tomija zdaj počasi mineva... morda je le faza v razvoju.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
9.8.2010 12:51:57   
j.b.
ozzi, jest pa vseeno grem s palčko mičkan u uho (kkšne 3 mm), da dobim tisto rumeno ki se že z avijona vidiuser posted image . Več pa itak notr ne rijem, niti ne vidim če je usrano.

Mubi, se strinjam z deveto.

Aninchy, kako je blo na Bledu?

Vprašanja:

-  hemeroidi, a jih je kera imela in kako se jih znebit? Razen večkrat umit še kkšen nasvet?
- tista črta ta navpična po trebuhu od nosečnosti, katera jo je imela - je že zginla? Jaz jo mam še kar, je pol manjša ampak vztraja na trebuhu?
- imate že lepe trebuščke? Na mojem je ogroooomno odvečne kože in je strijast kot zebra. Se ne upam pomislit kak to zgleda u kopalkah ...

Ponosno oznanjam da sem se danes zjutraj lotila delat dispozicijo za dipl.nalogo.user posted image No... pa oznanjam tudi da me je že minilo ...user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
9.8.2010 12:53:30   
Aninchy
Jok na zizi - sicer ne dojim več zarad pomanjkanja mleka, ampak tud men se je dogajal, da se je na polno jokal in ni hotel zize... Pa sem mu nekajkrat še tiščala pod nos pa se trudila, potem pa sem odmaknila zizo, ga pustila samega in mulo je zaspal! tak da jst sm pri mojem našla razlog, pač je hotu spat! pa četud je bil čas za hranjenje in bi po izračunih že mogu bit lačen... Ali pa mu je manjkalo tekočine in sem mu dala malo čaja, pa je tud potem zaspal user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
9.8.2010 13:04:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: j.b.

ozzi, jest pa vseeno grem s palčko mičkan u uho (kkšne 3 mm), da dobim tisto rumeno ki se že z avijona vidiuser posted image . Več pa itak notr ne rijem, niti ne vidim če je usrano.

jst grem tud mal not, itak mam odebeljene palčke za dojenčke in ne gre bolj notr, tud če bi hotla user posted image

Mubi, se strinjam z deveto.

Enako.

Aninchy, kako je blo na Bledu?

Uaaa! Ful lepo! Sploh lepo je blo videt sorodnike po kakih 15ih letih. Itak se nisem nobenga spomnila, ampak smo se pa "na novo" spoznali user posted image Za sprehod ob jezeru je bilo pa preslabo vreme, to je edino slabo, smo pa gledali jezero in otok in grad kr iz avta user posted image Neki je pa blo... user posted image

Vprašanja:

-  hemeroidi, a jih je kera imela in kako se jih znebit? Razen večkrat umit še kkšen nasvet?
Jst sm jih dobila zdej s porodom, u bistvu sem dobila zlato žilo, ampak pol so itak hemeroidi tud zravn ne? Pač jst umivam, ampak čedalje bolj razmišljam o tisti reklami na TV, pa sem pozabla kok se zdravilu rečeuser posted image user posted image
- tista črta ta navpična po trebuhu od nosečnosti, katera jo je imela - je že zginla? Jaz jo mam še kar, je pol manjša ampak vztraja na trebuhu?
A veš, da sm mogla prav pogledat, če je še tam?! Mam tolk strij, da se je skor ne vidiuser posted image user posted image Ampak je še tam, ravno tako pa cel kup strij, mislim da za ene 2 zebre skupi user posted image user posted image
- imate že lepe trebuščke? Na mojem je ogroooomno odvečne kože in je strijast kot zebra. Se ne upam pomislit kak to zgleda u kopalkah ...
Hmm... (glej zgorajuser posted image ) Strije? DA. Odvečna koža? DA! Nove kopalke? DA!! (ampak ni šans v javnost z njimi)user posted image No, velik izbire tak nimam, razen če si kupim enodelne kopalke user posted image
Ponosno oznanjam da sem se danes zjutraj lotila delat dispozicijo za dipl.nalogo.user posted image No... pa oznanjam tudi da me je že minilo ...user posted image

? user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa veliko sreče! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
9.8.2010 13:58:51   
deveta
Eko zdaj mala spi (upam da bo trajalo vsaj 2 uri), zdaj pa čakam možeka, da pride domov, da dam kosilo kuhat. Tačas pa imam malo časa za vasuser posted image user posted image user posted image

Jok na ziziki: Tudi jaz sem ugotovila, da bo najbrž kriva utrujenos. Največkrat joče prav kadar je zaspana. Sicer pa jo to že mal mineva in vedno manj joče. Je trajalo kaka dva tedna, zdaj pa se stvar umirja. Upam.

J.b.: Črta na trebuhu. Jaz je celo nosečnost nisem imela, pol pa se mi je pojavla v zadnjem mesecu nosečnosti. Je bila sicer zelo malo vidna. Ko pa sem rodila pa se je malo pojačalauser posted image user posted image , zdaj jo še imam, vendar je spet zelo malo vidna. Trebuščka imam jaz še zelo malo, ma se ne bom pritoževala, ker mislim da je že kar v redu. Nekaj časa mu že moram dat, da se skrči. Strij pa HB nimam skoraj nič in še tiste ki so, so zelo plitve in majhne. Mislim da jih imam več na zizah kot na trebuhu (pa tudi te niso hude). Moram pa rečt, da se nisem skoraj nič mazala; ne med nosečnostjo in ne po porodu. Če sem se že, je to bilo navadno mleko za telo (mogoče 2-3 krat na teden). Sem se zmeraj pozabla namazat, ko sem prišla izpod tuša, pol pa se mi ni dalo več, ko sem bila enkrat oblečena. Ne vem, najbrž se moram tukaj zahvalit svojim staršem za take geneuser posted image .

Zdaj pa grem počasi lonce pristavit na štedilnik, čav čav

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
9.8.2010 13:59:28   
deveta
Aja j.b. pa na ti diploma lepo steče.user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 14:28:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu deveta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1343
9.8.2010 15:45:56   
ozzi
evo še eno vprašanje!

razmišljam o nakupu slinga pa me zanima vaše izkušnje kaj je bolj primerno oz. bolje glede na to, da je stvar kar draga.
opazila pa sem da obstajajo različni modeli slingov. Ali je to kaj pomembno?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
9.8.2010 16:45:14   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

aprilčica 10- jaz tudi čistim samo zunaj ampak v luknjici opazim,. da ima rumenega ušesnega masla.

Jaz očistim samo okoli, tisto, kar ven pride (in tega je precej. Notri ne grem s palčko, ker tako z glavo miga, da bi lahko bilo preveč. Itak slej ko prej vse ven pride in se ne obremenjujem, če ima malo rumeno not. Sicer pa, bolj kot se notri čisti, več masla uho proizvaja, ker ga rabi za zaščito. user posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
9.8.2010 16:54:40   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

En pozdrav, slan še od včeraj! user posted image

Sonček88, deveta in Meemee - jaz sem tudi z vami na nek način pobratenauser posted image , imam polovico primorskih korenin, je fotr Ribaruser posted image , tko da imam vso žlahto po njem v Izoli. Ravno včeraj smo se jim šli prvič pokazat, morju pa rit. Ma, je blo fino! Kaj več pa konec meseca, ko se pridemo kazat za cel teden. Jupi!

user posted image user posted image user posted image Mi gremo tudi septembra na morje user posted image

j. b. - črto še imam, a se med strijami kar skrije. user posted image Sploh ne morem verjeti, da imaš lahko toliko strij na tako majhnem prostoru. No, pa sem nekaj novega zvedela in izkusila s to nosečnostjo. user posted image Raje bi sicer videla, da jih ne bi bilo, ampak se kar veselo sprahajam v kopalkah, ko gremo kam k vodi. Itak pa se jaz ne gledam v trebuh, ampak me drugi, tako da druge bolj moti kot mene. user posted image Res si zaradi teh častnih čačk po trebuhu ne mislim odrekat veselja, ki mi ga nudijo morje in druge kopalne vode.

Črto imam še, a se je ne vidi več toliko. Strij HB nimam, pa tudi trebuh je že zelo flat user posted image . Kopalke imam nove (zaradi zgornjega dela in user posted image sem ful všeč v njih. Sicer sem pa že na -0,5kg od preduser posted image teže user posted image . Moram kar pazit, da ne bo šlo več dol. Bom začela telovadit, da malo mišic dobim spet.

Vse : A katero kaj še šivi šponajo? Kaj pa med user posted image ? A ima katera, ki še polno doji (in ne dodaja ne mleka ne vode ne čaja), že menstro?

Ja, jaz imam zdaj že en mesec KT in vsake toliko malo zakrvavim. Šivi me ne bolijo, me pa med user posted image malo špikajo. Pa potem me ful boli, tako kot takrat, ko je mala rinila v porodni kanal. Pa ne vem a je to ok. A katera podobno čuti?

Mi se pa sicer imamo prav fino; je pa res luštno sedaj, ko se mi z joške smeji gor, ko se mu kaj pačim. Spimo pa (razen zelo redkih noči) od 5 do 8 ur. Sem zelo zadovoljna in čila mamica!user posted image Vse pohvale našemu user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Pa ne pozabit uživat danes!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
9.8.2010 20:49:01   
barvar
Čer, a že vse spite? user posted image
Moj dragi je v nočni, mali spi, jaz pa ne vem kaj bi s prostim časom user posted image .
Gromska si spraševala glede user posted image . Jaz polno dojim in še je nimam. Pa upam,da je še nekaj časa ne bo. Je čisto nič ne pogrešam user posted image .
Strij na trebuhu nimam (hvala bogu oz.genom), črta je pa še malo vidna, je bila pa v nosečnosti precej. Kilogrami so -2 pred user posted image . Tako, da je vse super, razen kakšna mišica več nebi škodila. To pa bo tudi enkrat.
Lep večer in predvsem mirno noč vam želim.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
9.8.2010 21:52:47   
bubolin
Ojlaaa mamice.

Končno sem si lahko utrgala par minut za RR user posted image in vas malo prebrala. Drugače smo fuuuul u redu, uživamo na polno. Noo pa naj vas še malo pokomentiram user posted image
Kati - bravooo bravooo user posted image za dopust. Mi letos ne gremo nikamor na morje user posted image Mogoče se bomo konc septembra za kakšen dan uštulili k babici v toplice user posted image

Ušeska - jaz rajši nič ne grem notri. Grem pa lepo vse okoli s palčko (za dojenčke), pa tud samo do začetka kanalčka - itak vse prej ko slej do tja priteče.

Mubi - ne zmrzuj ponovno, raje zavrži.

Trebušček oziroma rajši kar trebuh user posted image jao jao ne vem kaj bo iz tega, strij sicer nimam imam pa kar veliko odvečne kože user posted image Ko neham dojiti me čaka trdo delo - orng dieta in telovadba user posted image Imam še 7kg do kg pred user posted image pa še ene 10kg od user posted image grem komot dol - ne bo nič narobe user posted image

Jok na zizi - se mi še ni zgodilo.

j.b. - veliko sreče z dispozicijo. Imam kar slabo vest - jaz bi tudi počasi mogla oddat mojo diplomsko nalogo, ki je sicer že napisana samo kdo bo imel čas, da se pripravi in napiše zagovor ter se ga potem še nauči na pamet - jao jao user posted image Se mi zdi, da odkar sem rodila imam fuul slab spomin. A se še kateri to dogaja???  Noo ja, bo že.
Šivi - tudi mene med user posted image kar špikajo oziroma me notri prav v vagini nekaj špika.
Menstra - polno dojim in jo še nimam user posted image

Noo tako, sedaj pa počas v mižuleeee. Nočkoooo

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.8.2010 22:19:37   
Aninchy
user posted image - jst pa ne dojim več, pa je še tud nimam. Mleka nimam več kak dober teden, pa že prej ga je blo ful malo... Jem pa KT Cerazette al neki tajga, mate ve tud te, tiste ki jemljete? No, baje da se lahko zgodi, da zarad njih sploh nimaš menstruacije, tak da jst je niti ne pričakujem user posted image Dalj je ni, raje imam user posted image

šivi - pri men je pa še vse tak ozko in me že od zunaj kr boli med user posted image . Tak da na novo nedolžnost izgubljam... user posted image Ampak lepo počasi, vsak dan gre bolje user posted image Sem pa zdej glivično vnetje fasala, baje da zato, ker sem se v domačem bazenu kopala user posted image No, danes imam zadnjo svečko, tak da upam, da se je/bo kmalu pocelilo user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
9.8.2010 22:29:13   
nusi
ojla, grem po vrsti user posted image

hemeroidi - obkladki z ledom in mazilo modulex in robčki hemofarm
šivi - šele ta teden so me nehali "vezat" med user posted image , v bistvu so me tko neprijetno občasno pekl, pač bl naozko al kaj user posted image

črta -  na trebuhu izginja, ampak je še dobro vidna

trebuh  - je sicer ok, ampak pred user posted image je bil res kot se šika in bo treba kej mignat, da to nazaj dobim
mentra - polno dojim in je nimam, upam, da bo tko kr cel let user posted image

sm bla pa dons v atlantisu, mali je bolj pančkal, js sm se pa mal naplavala, res sm pogrešala čofotanje, upm sam, da kej ne staknem user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.