|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
12.8.2010 21:08:59   
K_a_t_i
Drim, ko pa tole berem pa ne vem al naj se smejem ali jokam... En sam komentar - jaz sem v RA rekla, da imam zaenkrat srečo, ker je mali ful rad na tleh - odgovor je bil, da SUPER, ker to je najboljše! Prvič slišim, da bi kdo priporočal čimveč nošenja - še več, da bi kdo priporočal izključno nošenje. Sej pol pa verjeten najboljš, da še ponoči spi v tvojem naročju. GROZA!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
12.8.2010 21:10:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: drim

Medtem ko to pišem, naš otrok uživa pod vrtiljakom, nogice krči proti trebuščku, rokice nosi v sredino in predvsem v usta, z glavico pa ne tišči nazaj v podlago. Obnaša se, kot se spodobi torej!

user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
12.8.2010 21:31:11   
m_o_i
eh, drim, sej si verjetno zasledila moj prejsnji post (o tem, kak fajn baba semuser posted image ).
ker sem jaz ze tudi bolana od vsega tega (pa se v RA niti sla nisem!!).

OK, refluks pocasi izzveneva, zato ga jaz pogumno dajem kr na ravno podlago pod igrala(prej striktno dajala tist pojster z naklonom, na koncu sem pa mulca dobila celega zvitega pod pojstrom-ITAK, da je zlezu dol!se prej so se mu pa igracke v glavo zaletavale, ce je prevec mahal okol sebe. ce pa mu jih dam tak proc, da se jih ne more dotaknit, pa igracke sploh nimajo smisla,aneeeee. tiste klinceve trikotnike, s kterimi bi ga naj zalagala -in jih cenijo na 30 ojrekou, sem pa tudi v kot kinderpeta fliknila, da se prah nabira na njih)

skratka: s tem brez-tega-dojencek-ne-prezivi-hendlingom sem jaz fasala vnetje tetive na desnem zapestju in ze dva dni hodim z elasticnim povojem naokoli-ko najhujsi sportnik user posted image . in mi je vtrgalo film user posted image
zdaj ga oblacim na hrbtu(pri hendlingu je na desnem boku zategnu glavico nazaj, da sem mislila, da mu bo koza na podbradkih-ja, v mnozini jih ima- pocla), glavico v pokoncnem polozaju(jaaaa, pokonci ga nosimo) ze tak skor sam drzi pokonci in samo preventivno dajem dlan za glavico...
enostavno sem sama sebi prepovedala striktno sledit pisanjem/govorjenjem/brosuram; v RA bom sla firbcat-itak. porocam o povedanem hihi

kaj in kako bom pa v praksi uporabljala, bom pa poslusala samo sebeuser posted image  konec, basta fin, endeuser posted image

ane, da se slisi, da sem hudauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
12.8.2010 22:10:10   
Aninchy
moi - user posted image user posted image user posted image

Sam tole lohk rečem: jst zdej prvič slišim za te handlinge... mislim, sem že slišala, ampak pojma nism mela kok to naj bi šlouser posted image user posted image in se niti nisem obremenjevala....
Kolkar pa zdej vidim, je to en navadn bulšit user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
12.8.2010 22:21:36   
m_o_i
ma res vam povem-manj slisis, boljse je!!!!

pies: vneta tetiva pece ko satanuser posted image  najprej sem mislila, da mi kost gori user posted image
sem lihkar brskala malo-kr dosti novopecenih mamic ima te problemeuser posted image  pac tisti specificni gibi za dvogovanje, pestovanje, hranjenje otroka...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
13.8.2010 8:47:18   
K_a_t_i
moi, najslabi je, ker nikakor ne morš počivat z roko. Dviguješ in dviguješ in dviguješ ter upaš, da bo čudežno nehalo....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
13.8.2010 8:51:42   
charlyka
Zdravo majčice!

Nusi - hvala za napotek naj si preberem vašo zadnjo temo ...user posted image

Mi smo drugače kar dobro, samo tudi mene muči tale hendling user posted image user posted image user posted image groza ej ... zadnjič smo bili pri pediatrinji, ker ima mala neke pikice po rokah in nogah (neka blaga alergija na hrano...), pa smo bili kregani, da je ne nosimo lepo - ni bila ravno v lupinica položaju, ampak bolj ravno in se boči nazaj in glavo vedno na stran, ker mora vse videt user posted image najraje pa se itak bolj pokonci nosi - kot za podiranje kupčka, samo da je ne prepričaš, da bi se na ramo naslonla ampak čim bolj pokonc, ker je tak mali firbec user posted image

No, in sem potem začela malo o tem hendlingu brat in več kot berem in gledam slike, manj mi je jasno ... oblačla sem jo skos, ko je bila na hrbtu, ne na boku. zdaj malo poskušam dat na bok, ampak potem pa glavo nazaj tišči ... je verjetno že bolš potem, da jo kar na hrbtu, ima vsaj glavo v ravnem položaju

no, ena medicinka mi je rekla, da hendling je itak samo za otročičke s težavami in naj jo nosim, kot mi paše....

zdaj pa vedi kaj je prav in kot prvič mamice smo že čist zmešane - namesto, da bi uživala v materinstvu, pa se ubadam s tem kako jo prav prijet in sem že čist nervozna user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
13.8.2010 8:56:08   
deveta
Dobro jutro!

Eno user posted image častim. Tebi m_o_i pa kar dve pa še smetano povrhu. Si mi tako polspšala jutro, ko sem tvoje zadnje poste prebrala. Se strinjam s tabo, malo že slediš priporočilom, vendar mislim tako kot ti da je trenuten filing najprimernejši. Pa naj se ti zapestje lepo poštima.

pri nas pa dež, sem že hotla skočit smeti nest pa se je vlilo. Pa kasneje.

Zdaj pa grem počasi stvari za tiramisu pripravit. Si ga je moj dragi včeraj (ko smo bili vsi trije končno skupaj) zaželel in ker je bil pridem mu ga bom danes naredilauser posted image user posted image

Lep dan želim vsem

Aja, naša Veronika pa se je začela smejat naglas, sicer še bolj s sramežljivim glaskom, vendar se jo že slišiuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
13.8.2010 9:07:34   
*ANA*
Dobro jutro,pa čeprav deževno user posted image

Je pasalo malo temperature spremenit user posted image

Deveta hvala za kavico.
M_o-i- upam da se ti zapestje čimprej pozdravi

Nošenje- jaz našega nosim kot sem že prejšnja dva- nič noben hendling in to, pa upam da tudi ta preživi če sta unadva user posted image -malo za šalo.Itak če delaš po občutku nima kaj bit.Naš se tudi najraje nosi čez ramo in se gor drži da gleda, ja pa naj; pojma nimam komu je všeč ležat in bit v lupinici položaju ko pa nič ne vidiš user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
13.8.2010 9:08:26   
deveta
drim: mislimuser posted image user posted image user posted image , pa kaj je s temi v RAuser posted image user posted image . to kar si napisala je absolutno neživljensko. Želim, da se stanje čim prej izboljša, da ti nehajo morit s takimi. In čim več zdrave pameti in malo njihovih nasvetov, pa bo z otročkomvse v reduuser posted image user posted image . Naša je prvi mesec tudi ful nazaj tiščala glavo, pa je nisem niti enkrat po hendelingu dvignila. v glavnem vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
13.8.2010 9:37:55   
Mubi
Živjo!
Jest mam pa eno vprašanje glede kengurujčka.... ga ima katera in ali ga že uporabljate?
Moj Nejc je star dva meseca in pol, pa se ga kar ne upam še dat notri....zarad vratu.... ne vem a že lahko drži dlje časa glavo po konci ali ne.... čeprav itak ko ga imam na rami neprestano drži glavo gor.... kaj pravite? kdaj začnemo s kengurujčki in podobnimi zadevami? rada bi ga danes uporabila, da pelejm psa na sprehod, pa dž pada, pa bi blo lažje v kengurujčku imeti malega kot pa v vožičku....

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
13.8.2010 11:08:24   
bubolin
Ojla. En deževen pozdrav še od mene.

Moi - user posted image user posted image user posted image za tvoje razmišljamnje - res ni fajn baba user posted image

Toliko sem slišala o položaju lupinica pa nimam pojma kako to zgleda????
A je mogoče kakšen video o tem (link) al pa naj ena malo opiše kako to zgleda??? Nevednica jaz, a nee?? user posted image

Drugače mi smo tudi super. Se nič kaj ne obremenjujemo s tem handlingom pa mislim da malemu nič ne manjka.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
13.8.2010 11:41:53   
deveta
Mubi: jaz imam kengorujčka, sem že pisala o tem kakšno stran nazaj. V glavnem, jaz jo že kakšnih 10 dni dajem not, sicer ne vsak dan pa tudi ne za dalj časa. Ta teden pa sem opazla, da ima že kar stabilno glavico, tako da bom mogoče tudi jaz izkoristla kak deževen dan za it ven (hvala, da si to napisala, super idajauser posted image user posted image , mi sploh na pamet ni prišlo, da ga lahko tudi tako uporabim). Z njim si drugače pomagam, ko grem npr. nest smeti ali če grem v klet po krompir pa take stvari. Tako da je v njem mogoče 10-15 min.

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
13.8.2010 12:52:53   
Meemee

- tako, da grem z roko med njegove nogice, glava in rama na moji dlani in leži na boku (kot položaj pri dvigovanju ali polaganju) - no, tukaj mu je rokica, na kateri je ležal, v par minutah pomodrela in sem vprašala, če je to ok, pa je fizioterapevtka rekla, da je to zato, ker ni navajen tako ležat in se bo navadil...hm...user posted image

Kakor jaz vem, pomodri zato, ker pritisneš na žilo in ne dobi dovollj krvi. Tako da to zihr ni ok.

No, tak handling bi morala izvajati striktno in potem vprašam, ker so mi bila navodila malo čudna, če lahko dam otroka na ravno podlago, npr. pod vrtiljak, pa je rekla, da NE!, da mora biti ves čas pokrčen. user posted image

Ja, kako naj pa potem spi? A so ti to razložili? Menda ne mislijo, da boš otroka imela 24 ur v naročju user posted image

Kopanje - odgovor je bil: "Hm, to pa je težava! Probajte tako, da je otrokova ritka naslonjena na rob banice in noge v zrak." Ja, naš otrok je porcelanasta lutka, ki bo tako ostal, dokler ga ne skopam. Nismo niti probali...

user posted image user posted image user posted image

Ker mi moja zdrava pamet ni dala miru (pa tudi zdrava pamet vseh tistih, ki sem jih tri dni morila s tem), je moj dragi poklical teto, ki je medicinska sestra v LJ na pediatriji, njen mož pa upokojeni pediater (sicer pulmolog, pa vseeno). Se dogovarjamo za drugo mnenje, ko se končajo dopusti. Aja, še to - teta se je pozanimala pri eni od njihovih fizioterapevtk in je le-ta rekla, da je tak handling za otroke s cerebralno paralizo! Tako da se mi sedaj gremo "handlinga po zdravi pameti".user posted image

user posted image

Medtem ko to pišem, naš otrok uživa pod vrtiljakom, nogice krči proti trebuščku, rokice nosi v sredino in predvsem v usta, z glavico pa ne tišči nazaj v podlago. Obnaša se, kot se spodobi torej!

user posted image user posted image user posted image Sicer pa, se spomnim, da so pred ene 5. leti govorili, da naj bi bil otrok veliko v lupinici, pa tudi ko ga nosiš, naj bi bil tako, pa so potem 2 leti kasneje rekli, da to ni dobro za razvoj, da je najbolje, da se položaje menja - torej, položaj lupinice, pa na ravni podlagi, ... Čisto po občutku (kot je že moi napisala)

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
13.8.2010 13:02:59   
K_a_t_i
Mene tud mika, da bi kenguruja zalavfala... Edin me je strah, da potem ne bo več hotel v voziček. Mogoče bom še malo počakala user posted image . Zaenkrat v dežju uporabljam dežno prevleko. Al čem vseen it odpret škatlo s kengurujem?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
13.8.2010 14:03:45   
drim
Uf, ste se razpisale. Upam, da bo otrok nekaj časa spal, da lahko v miru napišem user posted image

Da ne bo pomote - z našim otrokom ni nič narobe, razen da kadar joka steguje glavo nazaj, pa še to ne ekstremno. In gre naboljše vse skupaj. Edino pri čemer sem bila koliko toliko striktna je bilo nošenje, ko je bil pač narokah. Večinoma smo ga "pravilno" nosili. Samo večinoma. Drugače se čisto normalno obnaša. Tudi poskuša že glavico dvignit, kadar leži n hrbtu - v pravo smer user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Kakor jaz vem, pomodri zato, ker pritisneš na žilo in ne dobi dovollj krvi. Tako da to zihr ni ok.

Mislim, da je to vsakemu jasno, dase otrok tega ne more "navadit", ker gre za čisto fiziološki pojav. Nisem še nikogar slišala reči, da se bodo prsti navadili, če ti roko preveč na trdno zavijejo naprimer. Jo zmeraj odvijejo in zrahljajo obvezo.

Kengurujčki ipd. - mi imamo minimonkey-a, vendar ga še nisem uspela stlačit noter. Sem parkrat poskušala, pa mi ni uspelo. Sem na netu gledala in kolegica mi je pokazala, meni pa potem ne rata user posted image  

bubolin - lupinica je prikazana na strani 21 na tem linku http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_1_baby_handling_round_finale.pdf

Nič, se še kaj javim. Moram it počasi zimske cunje skup spravljat. Naslednji teden se selimo user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
13.8.2010 17:17:04   
K_a_t_i
Nič, se še kaj javim. Moram it počasi zimske cunje skup spravljat. Naslednji teden se selimo user posted image

Kam pa user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
13.8.2010 17:58:21   
drim
Zimske cunje izpod postelje, kavča, dna omare... na kup, da jih preselimo. Poletne so na dohvat ruke in jih ni treba po celi bajti skup nabirat user posted image
Selimo pa se na svoje, zdaj smo še namreč pri naših.

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
13.8.2010 17:59:34   
K_a_t_i
Ok, ok - to mi je blo jasno, da na svoje - sam zdej sem že misla, da na severni tečaj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
13.8.2010 19:17:20   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ok, ok - to mi je blo jasno, da na svoje - sam zdej sem že misla, da na severni tečaj user posted image

user posted image user posted image

Pa super, drim, da greste na svoje! Js bi tuudi! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
13.8.2010 20:34:42   
drim
Pri tem vremenu nam ne bo treba na severni tečaj, bomo lahko kar doma zimske cunje nucali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.8.2010 21:03:50   
farina
moi, tebi se tud dogaja težava z desno pestjo? jaz mislim da sm fasala škripec, komi kaj premikam, jaz tud uporabljam oni trak za športnike,sam če ne bo bolje bom mogla k doktoru,še rabim roke,tud za pol...

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.8.2010 21:20:09   
m_o_i
farina mene pece desno zapestje, ki se siri v palecuser posted image  zdej je odvisno, a ti roke mrtvijo al je kaj drugega...moja desna roka je itak ze fuc (ker smo pred leti mal dolgo cakali, preden so ugotovili, da je sindrom karpalnega kanala in mi je se misica odmrla), zdaj pa se tole...

jaz sem mislila it k zdravnici, samo se je potem pac zgodilo, da je prisla sestricna na obisk, njen moz je zdravnik in sem kr njega vprasala okol tega. no, povedal je, da je to vneta tetiva, naj si nabavim ta elasticen trak in kako hladilno kremo...
evo, trak nosim od ponedeljka in je malo boljse-ga pa nosim cel dan, samo pred spanjem ga dam dol(pa zluftam si zapestje obcasnouser posted image )
ce pa slucajno pozabim trak navit na roko in grem mulca dvigovat, je pa se vedno za znoret bolece...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.8.2010 21:28:10   
klupko
Pozdravljene...

Naj še jaz kako napišem glede tega hudičevega nošenja..vsi so nekaj pametni, ampak jaz sem parkrat poskusila malega dvigniti z boka tako kot je po hendlingu pa je glavo nazaj rinil, ko sem mu jo hotela podpret..potem ga nekako dvignem, pa ga ne znam preprijet pravilno, potem sem pa rekla klinc ga gleda, tole je brezveze. Dvigam ga lepo pod ritko, z drugo roko pa nekako dlan imam pod vratom, s prsti pa glavico primem pa še malo hrbta..user posted image razumljivo napisanouser posted image
Zdaj, ko je že večji in bolj "trd" ga velikokrat dvignem tudi pod ramami, ampak tako da ga nekako držim za prsni koš, ne pa da revež visi na teh svojih rokicah. Pač dvignem ga tako kot se mi zdi. Najbolj mi je pa smotano, ko ga moram vzeti ven iz lupinice...sploh, če ga dajem iz avta ven in ga moram z boka prijeti..jaouser posted image
Drugače mi je zoprna ta lupinica in tudi mali se večkrat buni, ker se cel čas preteguje in v lupinici se ne more, potem se pa kremži in tudi če je samo 10min v lupinici, ko ga vzamem ven se tako lepo pa zadovoljno pretegne, da se mu moraš nasmejat.user posted image Pa še spoti se notri..ma ne vem..mi je ne maramo..ena kolegica pa ima cel čas tamalo v lupinici in se mi tisti otrok prav smili..nazadnje ko so bili na obisku pri nas (pol ure vožnje je od njih do nas) sta jo imela cel čas notri v lupinici. Ko je pojamrala da je lačna jo je vzela ven in tamala je bila vsa prešvicana pa zakrnela. Joj meni se je tako zasmililauser posted image Ampak kaj češ..ne morem zdaj nekaj pametovat..itak vsak dela po svoje..

Pasenje kravic..kakor se mu sprdneuser posted image Včasih kar gleda okrog, največkrat mu pa ni jasno zakaj ga dajem na trebuh če ni zaspan.user posted image user posted image
Drugače je pa pravi cukr..obožujem vsak moment v njegovi bližiniuser posted image

Zdaj odkar so ga zobki začeli matrat, se mu je totalno porušila prebava..kaka na 4 dni..matra se, joka, prdi (o intenzivnih vonjavah ne bi..user posted image ) in se grozno napenja pa poriva. Danes sem ga pa lepo razvila na previjalni...palčko na hitro v rito..pa malo sva masirala trebušček, potem ko je pa začel potiskat sem mu pa nogice k trebuščku stisnila in se je zelo lepo pokakal..gosto kot sveže skuhan pudinguser posted image user posted image user posted image user posted image
No, samo da sva se malo olajšala...user posted image

Drugače sva mu nabavila igralni lok od tiny love - kick & discover in mu je kar všeč..včasih tudi po pol ure skupaj brca slončka in tisto pol binglja user posted image Žirafico mu dam v roko in jo pol grize..lupčka jo cel časuser posted image Še njene sexy noge so postale aktualneuser posted image

Zdaj bi se mogla midva že kopat, ampak je frajer zaspančkal in mi je kar žal zbujat..naj spi otrok..ga bova že potem skopala ko pride oči domov. Itak mene tako križ boli, da težko nosim tisto banjo z vodo..

Aha, dobro da sem se spomnila..imam en grozen problem. Zadnje dva tedna mi lasje izpadajo kar v šopihuser posted image
Ali se to še kateri dogaja? Nekak upam, da so za to krivi hormoni, ker če bo šlo tako naprej, bom v dveh mesecih al pa še prej plešasta.user posted image Drugače imam zelo goste in močne lase, ki mi jeseni pa spomladi izpadajo malo več kot običajno, ampak zdaj mi res pretirano..povsod je mojih las, čeprav jih imam cel čas v čopu, da me mali ne cuka..sploh ne vem kaj naj? Počakam da mine ali bi bilo dobro na posvet k zdravnici?

No, grem zdaj pripravit za kopanje..če se slučajno zbudi..
Želim vam lepo in prespano noč.
Za vrat jo pa najraje držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
13.8.2010 21:48:46   
bubolin
Drim: tisti link o položaju lupinica ki si ga pripopala v prejšnjem postu meni noče nikakor odpret (očitno nimam pravega programa na računalniku). Bi te prosila če mi samo na kratko opišeš kako to zgleda user posted image user posted image

Klupko: brez skrbi zaradi izpadanja las. Baje je to čisto normalno. Mani tudi fuul izpadajo. Sem o tem govorila že z mojo frizerko in mi je povedala da puncam po porodu zelo izpadajo lasje in da naj si nabavim sredstvo za preprečevanje izpadanja, ker baje res lahko postaneš kar malo plešast če ne poskrbiš zase. Sem šla v lekarno in sem si kupila Fitoval od krke. Kakšen bo učinek bom še vidla, ker do sedaj sem si šele 2x vmasirala v lasišče. Upam, da bo vsaj malo pomagalo.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Spanje pri babici in dedku
Zoja Lara

Pri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?

pri 1 letu (51%)

pri 2 letih (19%)

pri 3 letih (18%)

ko je star 6 let ali več (11%)

Število vseh glasov: 636

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!