|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
7.8.2010 20:42:29   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: huda83

Hojla!

Žal, ampak v 11. tednu sva se poslovila od najine pikice ... user posted image tako da bom na kakšnem drugem seznamu user posted image ... upam, da tudi v 2011 user posted image ... optimizem ne mine ...

Vsem ostalim pa VELIKO SREČE, UŽITKA V NOSEČNOSTI IN VSE DOBRO!!!!

V 11. tednu? user posted image Sem pa vesela, da zreš optimistično naprej. user posted image

(odgovor članu huda83)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
7.8.2010 20:46:51   
trsica
Joj, ta imena. Pri prvem sva rekla, da bo za fantka izbral on, za punco pa jaz. Celo nosečnost je govoril, da bo Dejan, potem pa se je zadnji mesec premislil in rekel, da bo Blaž. Tako imava že Blaža. Tokratna izbira pa bo groza, ker sta dva in še sploh ne vemo, kaj sta. Jaz bom tu na RR odprla temo, da mi pomagajo s predlogi, ker imava cel kup zahtev. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
7.8.2010 20:52:13   
trsica
Za srečanje sem tudi jaz. Najbrž bo pa najboljše se dobiti v LJ, saj je le v središču iz vseh smeri. user posted image Meni se sicer ni problema zapeljat kamorkoli, a ne vem koliko časa še. 

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
8.8.2010 6:15:45   
cukica
Dobro jutro.Mi zopet ne mormo spat,... Pa še napihnjena sem in me dajajo vetrovi(po domače prdim).
Ja midva mava tud že zbrana imena jaz sem zbirala za fantka Nejc,on za punčko Žana,.... Zdaj pa sam počakat,da vidmo kaj se nam bo res rodilo,čeprav nama je na NS rekla,da bo Fantek,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
8.8.2010 9:20:14   
DIANE
Dan, o cuki srota da ne moreš spati. Jaz pa jutri vrjetno šibam na morje. Tako, da bom prekinila bolniško. Tut G je rekla da je vse vredu in mi priporoča da mal zamenjam plac hehe. Toksoplazmo sem imela tut tk da fajn. Jaw upam da se bodo sedaj slabosti izginjale. In mogoče po dopustu bom šla kar v službo če bo bolje, ker doma mi je že kr dolgčas.

Me je pa kr groza ko sem videla post, od hude da je izgubila pikico me je kr panika zagrabla. Jaz drug tedn štartam 12 tedn upam da brez problemov.

huda zelo mi je hudo zate, ker na žalost vem kako se počutiš. Le pozitivno naprej.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
8.8.2010 9:48:11   
suzy29
V albumček sem dala nekaj slikic naše bebice :-)),............ kar pa se tiče imena: verjetno bo (če bo punčka) Špela, za fanta pa še nimamo kaj veliko idej. se pravi ničuser posted image , pa sej je še čas.........

Uživajte v lepem dnevuuser posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
8.8.2010 10:16:25   
hel32
Jaz, koklja, sem pozabila rečt na NS za slikice, tako, da jih dobim, po pošti,..HB, za tako dobrega G.

Ime, hm, za punčko izbiram jaz, za fanta očka, nimam pa še nekih konkretnih predlogov, je še čas,..Po morfologijiuser posted image

Ena je spraševala, če lahko pije kislo mleko iz Mlekomata; LAHKO, BREZ SKRBI, JAZ GA JEM ŽE SKOZI, JE BILJ ZDRAVO, KOT PREDELANO MLEKO!!!!

SREČANJE- žal, jaz, z malim otrokom na tako dolgo pot sama ne upam, je tam okoli 200km, tako, da že zdaj rečem da me ne bouser posted image žal

Spanje, ko sem utrujena do onemoglosti, kar je skoraj vsak dan, spim kot klada, lulat grem sam okoli 5tih, in drnjoham daljeuser posted image

Danes sva sama dela očka nadureuser posted image , bomo lahk več € zapraviliuser posted image , in šibam, perilo obesit,..kuhat,..

Lepo nedeljo.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
8.8.2010 10:37:35   
šebela
Dobro jutro!
Mi smo bli pa včeraj na NS. In je vse ok, rezultati odlični. Pa verjetno imamo punčko!!!!
Sva sicer čakala eno uro in na cd mi je posnel samo slikice in nobenega filmčka, ampak sem ful vesel, ker je najina beba res simpatična....

Huda, le pogumno naprej.....user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
8.8.2010 13:24:21   
Anonimen
Tudi jaz vam sporočam, da smo dali čes NS. Imamo zelo lepega otročičeka po mnenju dr. Strahove, zrastli smo v tednu dni 1,1cm, tako da smo sedaj veliki 7.1cm, razmerje imamo 1:4482.
Moj partner je bil ganjen, ko je gledal malo bitjece, ki je mahalo in se božalo po obrazku. Sicer metodika dela z udarci v maternici, sem videla, da se mu ni dopadla, ker me je dvakrat tako zabolelo, da sem dobila mrzel pot po čelu.

Malo sva razočarana, nad strahovo, da nama ni ponudila možnosti posnetka, dala nama je samo eno slikco ter ni naju vprašala o spolu, saj je tako zagnjavila z DHT, da je potem samo še o tem govorila in sva pozabila vprašati za spol. Tako, da sem pod zahtevanjem Strahove, kljub zelo dobrim rezultatom po besedah Srahove, češ če ne grem, da odklanjam test, da bo vpisala v izvid. Tako, da sem šla delati še DHT. Plačala sem pa kar 43,6€ oderuško. Nato sem zvedela v Dravljah, da imam tako visok razmerje, da je čistno nepotreben test ter da je cenejši in metanje denarja. Kaj čmo strahova zna z besedami in prepričevati ljudi, da se počitiš krivega, če ne boš vse storil za otročička, da si boš sam kriv, če bo kaj narobe. Tako, da ostale ultrazvoke, če se bom odločila za 4D, odvisno kako bom z denarjem, ker sem študentka, se ne bom odločila, raje grem v dravlje.

Slikca je že dodana. user posted image

Trsica, me lahko dodaš, da vidim slikce?

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
8.8.2010 13:37:07   
Anonimen
trsica sem te dala pod iskanje za prijatelstvo, pa te ni našlo. Si pa dobro skrita user posted image Tako, da te ne morem niti dodati med prijateljice user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
8.8.2010 15:59:52   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

trsica sem te dala pod iskanje za prijatelstvo, pa te ni našlo. Si pa dobro skrita user posted image Tako, da te ne morem niti dodati med prijateljice user posted image

user posted image Ja, sem zaščitena kot kočevski medvedi. Sicer imaš pa ob nickih besedilo Dodaj kot prijatelja, pa samo tisto klikneš. potem pa počakaš, da te potrdi. user posted image Saj sva že skupaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
8.8.2010 16:21:42   
d´ori

Živjo punce!

Se mi je zedelo, da sem že nakaj pisala na ta forum, pa se zdaj ne najdem user posted image Zato se opravičujem, če bom slučajno dvakrat pisala eno in isto.

Tudi jaz imam PDP v februarju in sicer 2.2. na NS pa so mi ga doličili 3.2. a ker je mojemu G in seveda meni bolj všeč 2.2. bo za enkrat kar tako ostalo. Doma sem iz Rakeka in je to moja 1. nosečnost. Stara sem 38 let. Naslednji pregled pa imam 18.8. Za enkrat kaže, da bomo imeli user posted image čeprav dohtar ni mogel prav za sigurno reči a nekaj je bilo videti med nogicami zato sumi, da bi bil to lahko user posted image

Že kar nekaj časa me ne mučijo več slabosti zato sem začela počasi uživati. Sicer me še vedno daje popoldanska utrujenost a ker sem na bolniški se to da čisto vredu prenašati.

Imamo enega pikca, ker je eden v 10 t žal odmru user posted image saj se ni pravilno razvijal. Tako zdaj upam, da bo z drugim pikcom vse vredu in pridemo do konca.

Veliko sreče vsem in čimmanj težav v nosečnosti!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
8.8.2010 19:55:17   
Anonimen
trsica nimam tistega besedila :) Vem, da učasih je bilo, sedaj je pa že nekaj časa nevidno besedilo, dodaj v prijatelja :( Pa ne vem zakaj.

Še nekaj me nasplošno zanima, koliko od vas je imelo NS z vaginalnim ultrazvokom? Vam je takoj bilo rečeno, da bo vaginalni ali šele potem? Menije bilo takoj rečeno vaginalno delamo NS

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.8.2010 19:57:03   
Anonimen
d'ori pozdravljena med nami. Držim pesti za drugo pikico!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
8.8.2010 20:03:28   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

trsica nimam tistega besedila :) Vem, da učasih je bilo, sedaj je pa že nekaj časa nevidno besedilo, dodaj v prijatelja :( Pa ne vem zakaj.

Še nekaj me nasplošno zanima, koliko od vas je imelo NS z vaginalnim ultrazvokom? Vam je takoj bilo rečeno, da bo vaginalni ali šele potem? Menije bilo takoj rečeno vaginalno delamo NS

Seveda ne vidiš, če sva pa že prijateljici. user posted image Poglej pri kakšni, ki še ni. Npr, pri d'ori.user posted image

Meni je NS delala preko trebuha. Vaginalno delajo samo, če je prenizko spodaj, da preko trebuha ne vidi. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
8.8.2010 23:16:59   
ninchi9
Jaz sem imela vaginalni pregled NS. Res imam plod ful spodaj, nič se mi še ni dvignila maternica. Včasih imam tak čuden občutek tiščanja navzdol, kot da mi bo vse "ven padlo". Me malo skrbi, ker teža ploda še ni tako velika, da bi me od tega tiščalo navzdol. Ne vem no... Bom omenila G pri naslednjem pregledu.

In ko gledam te vse slikice iz NS, se mi zdi, da ima moja pikica taaakk maloo placa, v primerjavi z drugimi. Tudi v izvidu imam napisano, da imam posteljico spredaj spodaj, zdaj pa ne vem, kaj to pomeni, ker moja kolegica ima napisano placenta: normal... Ni pa G nič omenil, da bi bilo to kaj narobe. A ima katera izkušnje s tem???

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
8.8.2010 23:38:55   
Nina33
Tudi v izvidu imam napisano, da imam posteljico spredaj spodaj, zdaj pa ne vem, kaj to pomeni, ker moja kolegica ima napisano placenta: normal...
Tudi v izvidu imam napisano, da imam posteljico spredaj spodaj, zdaj pa ne vem, kaj to pomeni, ker moja kolegica ima napisano placenta: normal...

Pri moji prvi nosečnosti je bila tud posteljica spredaj ( nič narobe, le malo bolj redko baje kot zadaj) in do notranjega materničnega ustja ( če se kaj drugače reče, se opravičujem user posted image ), kar tudi ni problem, dokler ne gre čez ustje (poj je samo carski rez možen), sploh se pa menda malo "dvigne" posteljica, oziroma raste v drugo smer in je vse OK. Sem rodila po čisto normalni ( naravniuser posted image ) poti. Pomoje pač napišejo, če nisi glih na sredi Gaussa user posted image .

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
8.8.2010 23:41:03   
Nina33
Sori za dvojni citat, se še lovim user posted image .
Pa Alyiah hvala za idejo, sem se spremenila v punčko user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.8.2010 7:25:49   
Mišyka
PilotGirl7 zdej me pa kr mal skrbi za NS, ker grem k Strahovi. A pol si mogla plačat za NS in še posebej za DHT? Se pravi vse skupej čez 100 eur?!!!

Vseeno čestitam za dober rezultat!

Ponavadi vse UZ, razen prvega, pa še to, če je bolj pozno ne delajo vaginalno. Kje je posteljica načeloma napišejo oz. povejo vsaki, kar pa ne pomeni, da ni normalno.

Midva mava tamalega zdej po 5 dneh počitnic pri mojih starših. Katastrofa! Razvajen do onemoglosti. Samo dretje, ker doma pa se pač ne sme vsega. Bo zdej sledilo par dni prevzgoje. Dobr da je zdej ati z njim, ker pri meni vseen bolj proba. Pa nosu bi se ves čas! Zdej je treba spet dosežt to, da bo kapirov, da ga pač nosit ne morem.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.8.2010 9:52:17   
DIANE
dan,

da vas malo pozdravim in se do sobote poslovim. Edin če se bom slabo počutla seveda prej. Sem se odločila da prekinem bolniško in grem za par dni na morje. Mogoče bodo pa slabosti mal izginale.

Mn je v Dravljah tut delala prek trebuha.

Nč lepo se mejte pa čuvajte svoje pikce pokce.user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.8.2010 10:11:15   
hel32
Mišyka, kolk je pa star vajin sin, d ga ne moreš nosituser posted image Ker jaz praktično nosim malega normalno, kot prej, mi niti ni padlo na um da ga ne bi, ker je še premali, no razen, če že samostjno hodi, je pa druga. A razvajali so ga pri starih staršihuser posted image  zna bit to, no jaz te bojazni nimam, ker moj z mamo nima stikov že 23 let, oče mu je pa umrl, 2 leti nazaj, moja dva sta pa tako, da mama itak skozi dela, oče je nepredvidljiv(alkoholik,..), mama je kr naprej pri sestri v Zagrebu, tako, da nimam komu ga dat na počitniceuser posted image ,žal, po eni strani, po drugi strani pa sem prav zadovoljna, da je tako, mi vsaj moja vzgoja ostaja, in ga ne ratvajajouser posted image

Vaginalni UZ; se dela samo pri 1 pregledu, za potrditev user posted image  in na NS, če je plod prenizko, drugače pa preko trebuha.

Pilot girl, kako to, da te je Strahova tako prepričalauser posted image , je tudi prava...100€pa ni mačji kašelj, no!

A sem vedela, da sem nakaj pozabilauser posted image , Dr. Pelkičevi je ena pisala, da je bila na NS, same pohvale zanjo, res, super ginekologinja, sem bila pri njej na zadnjem pregledu pri zadnji nosečnosti, ker sem nosila čez rok, in potem naslednji dan prišla rodit, je bila dežurna, in, ker sem imela zastoj ploda v porodnem kanalu, je prišla pomagat, je tako strokovno nardila vakuum, s enim samim potegom, da se malemu ni nič vidlo na glavici, res, vsa čast ji, sem se 2 uri matrala, ko je prišla ona je bilo v parih minutah konec matranjauser posted image , in sem že slišala jok najine male štručkeuser posted image . Sicer je res da user posted image boli, ampak, brez nje, ne vem, kaj bi bilo.

d´`ori pozdravljena, upam, da bo tudi vaša mala pikica zrasla v lepega dojenčka.
Lep dan vsem user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.8.2010 10:25:23   
Mišyka
Naš malček je star dobri 2,5 in se ne rabi več nosit. Sploh ni problem drugač, če mu pa kdaj šine v glavo da bi se kej nosu, mu pa razložim, da ne morem in normalno razumel. Ampak zdej ko je bil pri naših, so šli pa ven in ga je moja mami nosila če se mu ni več dal hodit. In zdej fant misli, da se bo kr ves čas nosu.
Sej ga dvignem še vedno dostikrat, ga pocrkljam, ampak da bi ga zdej kr ves čas neki nosila, pa ne.

Naš vrtec je zdej zaprt 2 tedna in smo se pač zmenili, da bo en teden pri mojih (sta mela pač dopust), ta teden je pa z možem, ker je tak čas v mesecu, da je zame nemogoče da bi bla frej. Kaj češ, se mormo mal prilagajat. Drugač je blo pa to prvič, da je bil tkole več kot 1 dan stran od naju. Pa še to sva šla sredi tedna en dan na kosilo in sva ga odpeljala domov, potem pa zjutraj pred službo spet nazaj. Kr pogrešaš, je vse tko tiho...

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.8.2010 10:30:12   
Ribi Bibi
Hej punce!

Huda83 user posted image user posted image  in držim pesti, da se prideš čimprej pohvalit.

Ste se kar naklepetale:) user posted image  za vse dobre rezultate NS in pozdravljene vse nove "sotrpinke"user posted image .

Miska, jaz sem povedala v službi po NS in kot sem že napisala je bil odziv pričakovano neprimeren. Me je res sesulo vse skup, ampak jebi ga - kdaj bom imela otroke se pa res tiče samo mene in mojega moža, ostali pri tem pač nimajo besede.

Moj bo tudi tokrat pri porodu. Nikdar sploh ni blo vprašanje, da ne bi bil. Hvalabogu, ker je že samo to, da je zraven in ob meni vredno več kot karkoli. V bistvu je edina slaba stvar, ki se je spomnim od prvega poroda ta, da je moral potem domov in sva bli naslednje tri dni sami v porodnišnici (tisti 2 uri obiskov mi pač ni odtehtalo ostalih 22 ur).

Delfinka, saj vem, da si se zatipkala, ampak se mi tako simpatično zdi, da si napisala, da moraš dooooolgo čakat na morfologijo, ki bo 15. 7. Če bo šele čez eno leto se boš pa res načakala user posted image user posted image

Jaz imam jutri pregled, me kar skbi. Bližje ko je pregled, bolj se mi traparije motajo po glavi...ampak saj je ena napisala, da smo "optimističen forum", pa bom kar optimističnauser posted image .

Uživajte in naj bo ponedeljek čimkrajšiuser posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.8.2010 11:02:40   
petrap
Pozdravljene vse Februarčice...

sem nova v tej temi, vendar ne na tem forumu user posted image , tako da se vam najprej predstavim. Stara sem 26 let, imam že enega otroka (Lija, stara 18 mesecev). To je torej moja druga nosečnost, PDP je 10.2., pričakujemo enojajčne dvojčke user posted image user posted image .  Prvi pregled je bil 7.7., na najino 3. obletnico poroke, tako da sva dobila res pravo darilo user posted image .

NS sem imela 28.7., kjer niso ugotovili nobenih posebnosti. Oba rasteta in se razvijata tako kot se morata. Razmerje je okrog 1:5050. So pa ugotovili, da imata vsak svojo vrečo, vendar skupno posteljico, tako da spadamo v rizično skupino user posted image , sam nočem preveč o tem razmišljat. Ima mogoče še katera bodoča mamica dvojčkov enako?

Naslednji pregled imam 11.8. (v sredo).

Ne vem ali se moram sama dodati na seznam ali to kakšna ureja?

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.8.2010 11:28:55   
d3lfink4
Pozdravček petrap, juhu, še eni dvojčkiiiii user posted image Sam smo res carice, da nas je tolk, pa še tolk dvojčkov vmes ... zakon! Nič naj te ne skrbi, pozitivno in optimistično naprej pa bo vse ok user posted image

Ojoj, Ribi Bibi, še le zdaj, ko sem pri tvojem postu prebrala kaj sem zabrkljala, sem opazla user posted image user posted image user posted image Ha, kira dobra, sploh ne vem kje sem našla tale datum ... Hvala, da si opazla, ker sama tko nisem ...
Ok, popravljam, morfologijo mam 15.9. user posted image

Pozdravček! user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?