|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
9.8.2010 11:45:58   
maurica
ojla,

huda83, mi je zelo žal user posted image

PilotGirl, jaz sem bila tudi pri Strahovi. Meni je dala na CD tudi vse filmčke, ne samo slikic. NS mi je naredil prek trebuha. Mislim, da se pri tebi spol ni videl in da zato ni nič rekla. Tudi pri meni se ni. Je rekla, da če se vidi, da pol vpraša če pove al ne. Glede lepih otročičkov, mislim, da to vsaki reče. Tudi mojega je neverjetno hvalila in poudarjala, kako lepe bi bile 4D slikice. Moje mnenje: vsi otročički v trebuhu so enako lepi.

Hel32, lahko ga pošlješ k meni na počitnice user posted image . Ful pogosto pazim tudi moževo nečakinjo, tako da sem izkušena varuška user posted image .

Glede igrač opažam tudi jaz pri moževi nečakinji, da je najboljša tipkovnica, pa daljinec, telefon ... jaz sem se resno odločila, da v prvem letu ne kupim nobene igrače več, verjamem pa, da jih bova od koga dobila - še en razlog več, da jih ne bom kupovala jaz.

Midva imava glede imen tako, da pač oba predlagava in izbereva tistega, ki je obema všeč. Zaenkrat je tako, da če bo punčka bo Neža, če bo fantek bo pa Anže. Sva šele kasneje ugotovila, da imata imeni enake črke user posted image . Meni so drugače zelo všeč tudi Ema, Tisa, Nana (žal, niso vsa tudi mojemu dragemu). 

Diane, lepo se imej na dopustu!

d ori in petrap, pozdravljeni!

Hm, pa na seznamu je spet star podatek za moj naslednji pregled. A lahko prosim ena spremeni nazaj na 8.9.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.8.2010 12:31:52   
Mišyka
Ima katera kakšne težave z ledvicami?
Jst ves čas čutim neko bolečino oz. tiščanje. Najprej sem mislila, da je pač križ, hrbet od sedenja. Ampak je višje od križa in pri straneh. Sicer se trudim čim več piti, pa vseeno.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.8.2010 14:02:32   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image ,  P: 11.8.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčnauser posted image  user posted image , M:15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , P:8.9.
user posted image suzy29, 29,Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 19.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Oxer, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image ,  P: ___
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , , P: ___
user posted image d´ori,38,Rakek,1.user posted image ,user posted image ,user posted image
3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image , NS:___, P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 30.8.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image  urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image ,
NS:___, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1user posted image user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. ,user posted image , user posted image , NS:___, P: 10.8.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image P:17.8., M:___

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image , NS:___, P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , P:____
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ___
user posted image hayabusa,30,2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,P: 30.8.
8.2.
 user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 25.8.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image ,  P: 10.8.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8. P:____
user posted image petrap,26,2.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image ,P:11.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , NS: 4.8., P: ___

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P: _____

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 30.8.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image user posted image , NS:___, P: ____
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted image user posted imageuser posted image user posted image ,NS:___, P: _____

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS:5.8., P: 23.8
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , NS:7.8., P:12.8.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:______
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 11.8.,P: ___

17.2.
user posted image Barva, 33, Kamnik, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , NS:, P:______

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , NS: 9.8., P:___

19.2.
user posted image Registrirana
, 31, Štajerska, 2.user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 9.8.; P:30.8.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P: _____
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2. user posted image , user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 12.8., P: 6.9.

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , user posted image , NS:4.8., P: ___.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS: 6.8., P: 30.8.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , NS:16.8, P: 13.9.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , NS: 12.8., P: _____
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 7.8., P:_____

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , NS:___, P:_____

25.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , NS:___, P: _____
user posted image pinwheel
, __, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , NS:___, P: ___

26.2.

27.2.

28.2.

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image
user posted image
huda83user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Evo dodano in popravljeno,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
9.8.2010 14:04:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cukica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.8.2010 14:48:10   
d´ori

Registrirana user posted image user posted image super rezultat! Bravo! Kar tako naprej.

PilotGirl7 me je kar malo presenetil odnos Strahove, ker ene jo zelo pohvalijo. Jaz sem delala NS v Dravljah in sem bila zelo zadovoljna. Tudi meni so delali UZ preko trebuha in zgleda, da je pri njih taka praksa, ker nekatere sabo pripeljejo tudi male otroke. Je pa seveda možno, da če je otroček še prenisko, da se ne vidi preko trebuha.

Punce uživajte še naprej in na dobre rezultate!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.8.2010 15:56:50   
jekica
hel ful mi je žal zate. user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da čim prej zagledaš plusek.user posted image user posted image user posted image Za tolažbo: nama je to uspelo takoj po prviuser posted image . Le tako optimistično naprej in javi se kaj.

Ja punce sem tudi jaz za srečanje. Le povejte kje in kdaj.user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.8.2010 16:54:04   
lil_
ste se pa nacvekaleuser posted image

vidm da nekatere spremljate akcije, v reklami za milerja so znizane flaske. sam kej vec ne znam povedat, k sm reklamo vrgla stran. vidm pa da ste ze zacele kupovat malenkosti. midva se nisva kupila nc. men sploh ni, da bi kej kupila, ker me kr skrbi, da bom pol mela stvari doma, z user posted image user posted image bi blo pa kej narobe. rajs sploh ne pomislm...pac bomo kupoval cist na koncu.

cestitke vsem za dobro opravleno nuhalnouser posted image mi jo mamo pa v cetrtek. tut pr strahovi...je ena omenila da je placala 100€ al kok k je mogla jit se ene teste delat. jst sam za nuhalno pricakujem okol 100€. nuhalna nej bi bla 60€, za dvojcke je baje drazi (nevem a je blo recen 20€), pol pa se cd... in smo skor na 100€.

midva se nimava zbranih imen, sploh, ker morva zbrat stiri imena user posted image upam, da do konca ne bova zvedla spolov in da se kdo kdaj ne zagovori user posted image sva pa dogovorjena, da bo dragi z mano pri porodu, k se vedno upam da bo potekov normalno in da bo slo po naravni poti.

kar se tice srecanja sm tut jst za. je ena napisala da nemore pridt sama...kaj ce bi povable tut partnerje? bi se oni rekl ksno...izkusenejsi bi delil izkusne novopecenim ocijem, novopeceni pa bi med sabo lahko delil ksne strahove o prihajajocih odgovornostih.

midva sva za nosecnost zaenkrat povedala sam mojim starsem, pa se to nisva mela namena. sam je mami prsla 1x na obisk k mi je blo najbol slabo in ko sem najbol bruhala...me je hotla ze na urgenco pelat...in bol sm govorila da ne, bol je panicarla. pol pa sva pac povedala.

men se vaginalno delal prvi UZ in pol se v porodnisnici, ker nej bi blo prehmal, da bi ga delal cez trebuscek. ko sm bla pa spet pr G mi je nardila navadn UZ. ker pa se ni dobr vidl da sta vsak v svoji ovojnici, mi je G mislnla narest spet vaginalnega, pa sva potem zagledali ovojnico in je rekla da ni potrebno delat se vaginalnega.

ta mesec mamo pa res ogromno dvojckov. petrap jaz imam isti primer, vsak v svoji ovojnici in v eni posteljici. to pa res ni rizicno. pr men so najprej misll, da sta v istem ovoju in bi lahko imela ogromno sitnosti. zdej k sta pa vsak v svoji, so si pa vsi oddahnil. tko da mi res ni jasn kaj te skrbi. ce ti pa je kdo reku kej drugac, bom pa ful vesela, ce bos delila z mano.

se za seznam: naslednji pregled mam... a je vseen ker pregled...k v porodnisnici mam 30.8...pr svoji G pa 14.9.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
9.8.2010 18:14:31   
cukica
Ja jaz sem tud za srečanje s partnerji,sploh če bi bilo to čez vikend,ker mojega čez teden ni,....sama pa nimam izpita,..user posted image
Jaz sem mela vaginalni uz v 8 t in pa v 10 t,Ns pa že čez trebušček in zdaj bom mela tud tko,...
lil_ bom dala oba pregleda na seznam,ko bom popravljala,da ne bo na isti strani dva seznama,... dober rezultat ti želim,...
Registrirana čestitam za lep rezultat in vse dobro še naprej,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.8.2010 7:23:53   
Mišyka
lil_ kdaj pa maš v četrtek NS? Jst mam tud v četrtek in sicer ob 14.40. Komej čakam! Se pa še odločava, če bi tamalga vzela s sabo, al bi ga šele na 3D.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.8.2010 8:59:45   
jekica
midva imava ime za punčko Katja - še od prve nosečnosti, za fantka pa še ne vema. Pa saj še je čas in potrebno bo še veliko prigovarjanja z moje strani, saj so njemu všeč samo takšna imena, ki meni niso.user posted image

A vas tud muči vaš izostren vonj? Jaz določenih parfumov sploh ne prenesem (ma sodelavka enega takega in mi gre kr na bruhanje ko ga zavoham).

Pa še za seznam:  naslednji pregled 23.8.

Čestitam za vse dobre preglede in vesele novičke novih.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.8.2010 9:04:33   
d3lfink4
lil_ in petrap: Glede dvojčkov sem se sama tudi malo pozanimala, ker mi ni blo nič jasno Sicer nisem strokovnjak, tako da povem tole bolj tako, po domače, kot so povedali meni user posted image ... je res, da če imata skupno posteljico (->mo-bi), je bolj rizično (še bolj pa če bi imela tud skupno ovojnico->mo-mo). To pa zato, ker dobivata isto kri, isto hrano, isti kisik ... in si ponavadi eden "vzame" malo več, avtomatsko potem drugemu ostane malo manj. Problem je, če eden vzame veliko več, drugi pa ne dobi skoraj nič in je potem eden čisto zahiran, v skrajnem primeru lahko tudi umre. Ampak to so skrajni primeri ... sej mislim, da vama bodo na vsakem pregledu naredili UZ (vsaj pri meni je tako), da se potem vidi kako sta velika in če je z obema vse ok. Če sta približno enake velikosti, ni problema. Tako, da kar optimistično naprej, vse bo ok user posted image user posted image

Meni je zdravnica na 1.UZ naredila vaginalnega, potem pri Strahovi sem imela čez trebuh (do mene je bila super prijazna in imam same pohvale, morda je odvisno kakšen dan imauser posted image - cena za dvojčke+CD pa je 92Eur), potem na 2.pregledu pa sem imela spez vaginalni UZ in zdravnica mi je povedla, da ga bom imela na vsakem pregledu do konca. Čeprav se mi zdi, da ko bodo otročki vedno višje ... da se preko vag.UZ ne bo več videlo ... No, sej bojo že zrihtal, da bo ok user posted image

Jaaa, mene tud neki boli odzadi ... sam sm jst tud misla, da je križ user posted image Ne vem, če so ledvice ... jaz mam z ledvicami že skoz težave, ampak je tisto malo drugačna bolečina ... To pa je tako malo napeto, malo me zateguje v vse smeri ... in ko se vsedem, je boljš. Hm, ne vem, al križ al ledvice ... zaenkrat je še vzdržljivo, upam, da se ne poslabša preveč.

Papa user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.8.2010 9:21:33   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: jekica

A vas tud muči vaš izostren vonj? Jaz določenih parfumov sploh ne prenesem (ma sodelavka enega takega in mi gre kr na bruhanje ko ga zavoham).

Joj, tudi jaz imam to težavo. Vonja cigaret in kave sploh ne prenesem, pa sem včasih kakšnega prižgala in spila sem tudi 4 ta velike šalce kave na dan. Da ne omenjam tušgelov. Bruh. Grem se tuširat, pa skoraj bruham, ko se voham. user posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.8.2010 9:25:30   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

lil_ in petrap: Glede dvojčkov sem se sama tudi malo pozanimala, ker mi ni blo nič jasno Sicer nisem strokovnjak, tako da povem tole bolj tako, po domače, kot so povedali meni user posted image ... je res, da če imata skupno posteljico (->mo-bi), je bolj rizično (še bolj pa če bi imela tud skupno ovojnico->mo-mo). To pa zato, ker dobivata isto kri, isto hrano, isti kisik ... in si ponavadi eden "vzame" malo več, avtomatsko potem drugemu ostane malo manj. Problem je, če eden vzame veliko več, drugi pa ne dobi skoraj nič in je potem eden čisto zahiran, v skrajnem primeru lahko tudi umre. Ampak to so skrajni primeri ...

Tukaj je ena prilepila slikce glede dvojčkov: user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_5236375/mpage_3/key_/tm.htm#5266246

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.8.2010 9:37:39   
meta21
Živjo!
Kako smo kaj souser posted image user posted image user posted image ?
Jaz veselo opremljam 2. otroško sobico in uživam 100 na uro. Sicer bo bolj skromna, ker nam trenutno mal financminister nagajauser posted image  ampak stene sem sama pobarvala, mož bo pobarval posteljo (mamo rjavo, rabimo pa belo), nalepke lepim na steno, včeraj sva kupila luči - vse bo pa v stilu Nodija, ker je moj mali mišek zaljubljen vanj. Še eno pametno omaro rabimo pa bo. Ampak to drug mesec. Obstoječa soba bo pa za novorojenčka, ker ima že previjalno mizo in zmontirano el. varuško. Komaj čakam, da bo končano in da začnem cotike ven vlečt iz škatel. Sem že omenila, da vse neprve nosečnosti ne bi rable bit tako dolgeuser posted image user posted image user posted image . Prvič sem mogla še voziček zbrat pa kakšno knjigo prebrat pa 100 in eno stvar pogruntat zdaj se mi pa tako vleče!

Jutri mam končno pregled pri svojem ginekologu, ker sva se vmes nekako zgrešila zaradi mojega in njegovega dopusta. Še niti materinske knjižice nimam pa grem že v 16. teden!!!!user posted image  Redim se ko pujs, joj bom kregana, pa si ne morem pomagat. Če sem pa takoooo lačna. Prvič sem se zredila 16kg pa sem potem z malo truda shujšala 19 (z minimalnim dojenjem). Zdaj mam pa že skoraj +5user posted image .

Tako, malo sem se pohvalila pa malo pojamrala in kot vedno si obljubljam, da vas bom zdaj redno brala, ker se mi potem preveč nabere ... Bomo vidli! Uživajte!user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.8.2010 11:02:36   
hel32
Hojla, ej, Jekica malo si se zmotila v Nicku, otročka je zgubila Huda83, ne jaz, mi smo vsi ok.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.8.2010 11:22:06   
tincha21
Mišyka, kolko je men znano naj bi šel na te preiskave (dvojni hormonski test) v roku 24ur. No, jaz sem šla naslednje jutro.. Glede plačila pa je tak, da ti ni treba plačat, če prineseš napotnico osebnega ginekologa..
PilotGirl7, hvala, si me malo potolažla.. :)

*Peace*

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.8.2010 11:41:38   
antoninap
Huda83, žal mi je za slabo novico user posted image Upam, da bosta s partnerjem ponovno poskusila, sem ravno zadnjič zasledila, da je najbolje, da ne odlašaš predolgo http://www.dnevnik.si/novice/zdravje/1042378923

Vprašanje za ostale souser posted image , predvsem "izkušenejše" ... s katerimi vozki ste prevažali svoje otročke? Midva si namreč razbijava glavo, katerega kupiti. Trenutno se odločava med Quinny Buzz 3 in Mothercare My Choice 3.

Konec tedna sem si kupila prvo nosečniško oblačilo, full lepe kavbojke v Mothercare. So iz poletne sezone, tako da so bile znižane. Zaenkrat jih še ne rabim, saj stare hlače še dobim gor, v pasu me vežejo samo pri sedenju, je pa le vprašanje časa, ne dvomim, kdaj bodo premajhne user posted image V Baby Centru pa materinsko blazino. Že tako sem bolj lahkega spanja, zdaj v nosečnosti si pa nikakor ne najdem položaja, sploh ker me trebušček že malo tišči in ne morem ležati na njem, čeprav je to moj običajen položaj. Ampak ta blazina se je kar izkazala. user posted image

(odgovor članu tincha21)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.8.2010 11:49:31   
trsica
Jaz bi tudiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.8.2010 12:01:10   
Mišyka
Kje pa je Mothercare v Sloveniji?

Bi vam prpoprala slikico našga vozička, pa je ne znam. Je pa Hauck Trax Jaguar 4 in smo bli zelo zadovoljni z njim, sem prov vesela, da nam ni treba zdej spet kupovat. Pa naš mali je do enega leta starosti ves čas polival, bruhal... skratka neštetokrat ga je blo treba spucat in je še vedno skor ko nov.

A te DHT delaš lahko v vsakem ZD al morš it tja nazaj kjer si bil na NS? Torej če prav razumem, če imaš slab rezultat na NS, lahko greš k svojem G po napotnico za DHT in potem ti ni treba plačat? Samo spet odvisno kaj tvoj G tretira za slab rezultat.

Jst sem pa dons sitna ko user posted image

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.8.2010 12:33:32   
ninchi9
Uuu, vidim, da ste ve tudi pridne glede izbire vozička... Midva imava bolj nizki proračun, pa sva naročila tegale:

http://baby-boom.si/ponudba/otroski_vozicki_babyboom/serija_3ycombo/59/Potovalni%20paket%203yCombo%20(zelen)/

Je znižan za 100 evrov, akcija pa samo do konca avgusta, zato sva ga kar naročila.. Je pa vse zraven, tak da se mi zdi fuuul ugodna ponudba. Sprobala sem ga tudi že in je ful fajn..

Meta21 - si pa kar pridna glede pridobivanja teže...user posted image No, pa če praviš, da si v prvi nosečnosti vse in še več izgubila, boš zdaj tud ziher.. Jaz sem tud mislila, kak se bom hitro redila, pa moram rečt, da sem se za 1 kg, ki sem ga zdaj izgubila, ker se mi je totalno ustavilo pri hrani. Mislim, ni mi jasno.... Prve 3 mesece mi je blo taaakk slabo, ampak jedla sem pa lahko.. user posted image Zdaj pa mi ne dela več slabo, pa nimam apetita... Pa trebušček je tudi nehal rast... No, saj še bo, pa kile tudi...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
10.8.2010 12:42:21   
Mišyka
http://cgi.ebay.de/Traxx-by-Hauck-Kinderwagen-Jaguar-4-Hellblau-/170524626353?cmd=ViewItem&pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item27b40f4db1

Evo, takle je naš.

Jst se tud še nisem začela neki redit (morm potrkat...). V prvi nosečnosti sem se do 12. tedna zredila cca. 2 kg. Res pa je, da sem tokrat šele zdaj dobr dobila apetit, medtem ko v prvi nosečnosti slabosti praktično ni bilo. Zgubila sem pa potem skor vse, ampak ko sem začela delat sem se pa spet zredila za par kg. Na porodniški sem pa prevozičkala enih km, pa dojenje, in itak gre skor vse dol. Potem v službi pa gibanja ni, pa gre mal nazaj.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.8.2010 14:11:13   
lil_
misyka nuhalno mam ob 10. tut jst komi cakam, da spet vidm svoja dva cmrla user posted image

ste me z vsemi slikcami tok navdusle, da bom se jst probala svoje objavt.

delfinka aja zato nej bi blo rizicno. men ni noben nc reku. ko so najdl ovojnico so bli vsi ful veseli. mi je v porodnisnici G reku da mo-mo dvojckov nimajo najrajs. v tem smislu, da gre lahko velik stvari narobe.

trsica vidm da ne mot samo mene vonj po gelu za tusirat. jst ga nemorm vec uporablat. se deodorant, sm kupila ful blag, ker mi je prejsn postov premocn user posted image

kok ste vse pridne z izbiranjem vozickov. midva sva mela prej ze par let zbranega...pa sta naju presenetla user posted image user posted image in sva cist na zacetku. se mi zdi, da za dva sploh ni neke velike izbire. drugac pa kokr sm ze zanc rekla...sploh neupam se cist nc kupt. mi je pa fajn brat, kaj ste ze ve kupile, pa kasne vozicke, pa opremo, pa rihtanje sobice,... komi cakam da bom tut jst na tem.

jst mam pa obcutek, da se mi trebuscek ze mal pozna. sam samo na videz, oblecem se vedno vse lahko, moje cunje so mi se vedno bol velike(zarad slabosti). tko da nimam se cist nic nosecniskih cunj, ceprov sploh nevem kako jih bom nosila, ker me vse ful mot, kar mam cez trebuscek. zdej si krilo al pa hlace namonteram cist nizko in dam cez ksno daljso majcko.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.8.2010 14:16:02   
Ribi Bibi
hej punce!

Evo mene s pregleda...jao sem se spet načakala v Leonišču. Sem pa imela možnost opazovat mal tiste uboge gospe, ki delata v laboratoriju in sta se mi tolk zasmilli...niti na vc nimata časa it. No, ampak bistveno je, da je z našo bebisovse ok, pridno raste in tud z mano je vse ok, vse tako kot mora bit. UZ-ja ni blo, ampak ga tud nisem pričakovala, smo pa poslušal srček. Naslednji pregled mam pa šele 24.9.

Ste govorile o vozičkih...mi mamo Mutsy 4rider-ja in je carski. Zdaj, ko tamala že hodi pa Quinny Zappa in je tud super. Je pa res fajn, ko maš vse to že doma in ni treba po trgovinah letat, predvsem pa ni treba več zapravljatuser posted image

Trsica - ful lušten bušiuser posted image . Če bo katera imela takole velikega do konc oktobra, si ga pa lahko na oranžno pobarva in bo imela bučo za noč čarovnic user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.8.2010 14:16:25   
sara1986
Ojla. Ej ful mi je všeč ta voziček, pa to da dobiš vse v kopletu.. Mogoče se pa tudi midva odločiva za tega! Hvala za link! ;)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.8.2010 14:26:20   
jekica
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Hojla, ej, Jekica malo si se zmotila v Nicku, otročka je zgubila Huda83, ne jaz, mi smo vsi ok.

Hel oprosti, ni bilo namerno, le tiskarski škrat se mi je prikradel.

Huda83 res mi je žal zate in upam, da čim prej zagledaš +. 

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?