katis
|
Ojla! Madonca, sem se komaj pretolkla čez. Torej, porodnišnica: Dokumenti za v P: preverite pri sestrah, da res imate vse. Men je sestra pri G prvič kao vse zapaikrala, ko sem šla rodit, so me pa skor nadrli, ker ni bilo krvne skupine pa še nekaj . Je šla potem moja sestrca v pisarno h G iskat. So bili vsi v P in pri G presenečeni, kako so mi to lahko pustili v kartonu! Koliko se nam bo mudilo rodit? Hm, jaz upam, da bo šlo hitreje. Prvič mi je 15 dni pred rokom doma odtekla voda (baje naj nikoli ne bi odtekla čisto vsa naenkrat), rodila pa sem 61 ur kasneje . Je Bor odprl zamašek, pol pa varnostno zadrgo potegnil. Smo ga moral zbezat ven . No upam, da bo drugi bolj sodeloval. Kar se torbe tiče - dokumenti so skoz v moji osebni torbici, labelo, eno ščetko,kaladont, pa milo/šampon bom imela tudi kar tam. OStalo pa, če bo čas, drugače bo že dragi prinesel. Jaz sem bila pa v P skoz žejna, jest mi pa ni veliko pasalo, ker je bilo vroče, pa še čist sem bila utrijena. Tisti čaj, ki so nam ga delile, smo skor vse pile brez sladkorja, skuhal so pa vedno enako količino sladkanega in nesladkanega. In ga je skoz zmanjkovalo. No, pa rodila sem juliija 2007, ko so bile temparature rekordne, v P pa ni bilo klim. Mi je moj prinesel en mini ventilator pa plastenke vode, ker iz pipe je nism mogla pit, doma jo pa. Pa imela sem MP3 player pa križanke - naš je imel zlatenico in sem bila precej brez njega v sobici, pa mi je bilo dolgčas. Lulanje - nam so v P svetovali, naj prve dni hodimo lulat pod tuš in se direktno skoz z vodo splahujemo. Men je to pasalo in me ni niti enkrat peklo, čeprav sem imela par šivov. Brisačo sem si pa vmes lepo na stolu posušila, ko je bilo vroče. Lulat pa itak nisem ful pogosto hodila, ker je šlo veliko kar v mleko, pa še v švic. Fajn je imet plastične natikače/japanke, za pod tuš. Men ne sedejo te kopalnice, mam skoz filing, da bom kaka glivice na podplate fasala, pa čeprav je izgledalo lepo očiščeno. tinaaleks, sej se boš navadla, da je mal ni. Ko bote pa spet skupaj, bo pa še tolo lepše . Jaz sem bila prvič tudi čist preč, ko je šel k babici in dedku na počitnice. Zdej si pa že sam kuferček spakira . Bo šel ta vikend spet za 3 dni. Pokora, saj bosta hitro spet net in Skype usposobla. Pajac/vreča - naš je bil poletno dete, ampak je bil med manjšimi, ker je po rasti mal zaostajal (no zdaj je že čist na normali). ko je bil še ne 60 dolg sem ga kar v zimskega pajacka s kapuco št.74 dala. JE pa bil tak pajac, da so mu skor sam očke pa nos ven gledali. Spodaj fajn oblekla (bodi, žabice, trenirka, kapa, termo zoknčki), mogoče še kako dekico čez, če je ful pihalo. Ker vreča mi je OK samo v košari. Ko pa enkrat hoče vsaj malce bolj pokonci bit in montiraš športni del, pa vreča ne pali več. Rabiš pajaca (po moje). Bazen? ZDej itak ne smem nikamor. Prvič sem šla pa samo v morje (celo v 8.mesecu), na bazen pa ne. Mi nekako ne gre skupaj klor, pa ful folka, pa bakterije, pa bolj občutljiva nožnična flora v nosečnosti. Bom plavala po novem letu. Previjalne torbe nisem imela. Kar nahrbtnik . Za previjat eno manjšo odejco v nakupovalni košari vozička. V nahrbtiku pa par tetra plenic za čez + ostalo, kar smo rabili. Se mi je zdelo bez veze nekaj ekstra kupovat. Spati celo noč? Kaj je že to? Če me Borči ne zbudi, ker se mu kaj sanja, me pa podmladek zbrca do amena . Pa spet me ful bolijo vezi in zgleda že tudi medenične kosti . Kaj pa vem. Na trenutke komaj hodim. anju, jaz bom za glavne sprehode uporabljala pliko switch s košaro in športnim delom letnik '99 al pa '00. Je dal voziček že pet otrok čez, pa je še čisto fajni. Košari se sploh ne vidi, da je tolk stara, ker je nihče ne uporablja dolgo. Res poglej na bolhi, če je treba se zmeni za poskusno montažo! Le za mali potovalni voziček sem si spet premislila. Verjetno bo zdaj maxi cosi mila in cabriofix lupinca. Sam bom morala MC milo naročit iz Nemčije (165€ s poštnino), ker v SLO se dobi samo Mila od Bebe Confort (220€ v BC), pa Carbiofix ne paše gor , pa so sestrska firma od MC, ogrodje vozička je isto. Adapterjev se pa še tudi ne da dobit! Pokora, pr men tudi moj puca. Jaz pa v glavnem kaj skuham, pa v pomivalca zložim. Aja, pa perilo tudi jaz zlagam, on pa pere. Pa zlika si tudi v glavnem sam. Jaz pa itak zdej nč ne rabim zlikanega, ko sem pa doma. Bolj zmečkam na riti, kakor pa zmečkano iz sušilca pride . jekica, čestitke! pa zdravega ti želim!