|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
9.8.2010 17:27:14   
Roberta69
Jaz sem pa s pregleda, bi ga morala imeti prejšnji teden, pa sem bila na morju, ko sem se pa hotela prenaročiti, sem itak ugotovila, da sem zabluzila datume in da sem prepozna user posted image ... vse je kul, detece je veliko že 37 cm (ne morem verjet, da je že tako velik) in tehta 1100 g, kar ustreza povprečju. Mi je pa G danes rekla, če sem se mal poredkala, ker imam 4 kile več kot zadnjič user posted image . Sploh pa ne štekam, zakaj je treba spet na transfuzijsko user posted image (mislim, da za toksoplazmo), če imam že vse iz pve user posted image .

Pokomentiram pa kaj kasneje oz. ju3... 

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
9.8.2010 17:53:26   
BRinME
Pozdravljene...user posted image

Prej je blo govora o pralnih strojih in kako smrdijo cunje...pri nas veliko peremo na 95, tako da teh problemov nimamo...mamo pa problem s sušilcem. Zdaj celo poletje ga nismo rabli in zadnjič, ko je bil dež sem pa dala notr sušit..in so tko cunje po vlagi smrdele...a je možno, da zato, ker so bila vratca skoz zaprta? S čim naj ga očistim, da bo nehalo smrdet po vlagi? user posted image

Jaz pa dobim previjalno in posteljco šele čez cca 14 dni...upam, da ne bo preveč smrdela po novem...ker bi rada mela do septembra že vse oprano pa not zloženo, da me ne prehiti slučajno.

Kaj pa torba za v porodnišnico? Kdaj je je dobro da je pripravljena? Kaj ste ve vse nesle s sabo? Razen kar povsod piše da je treba nest.user posted image Grem pa v PO rodit. Kaj sploh dobiš v porodnišnici? Vložke, hlačke,..?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
9.8.2010 18:46:18   
mamamajča
BRinME- nas so na Ptuju pred štirimi leti "učili," da je en mesec pred PDPjem dobro spakirati torbo za v porodničnico.
Hlačke in vložke dobiš tam. Tiste mrežaste za enkratno uporabo in pa Viriana vložke, kar se konec koncev izkaže za najboljšo varianto.
S sabo vzami pač stvari za os. higieno (ščetka pasta, šampon), priporočam ti še labelo.

Pripravi obleke, ki jih boš imela domov, pa torbico za malčka- ena pamperska, bombažne za široko povijanje, dve majčki in pajac, oz. odvisno od vremena.

Pa tel., pa fotoaparat, .... kar ti pade na pamet. Jaz nisem komplicirala.
Aha, nogavičke za malčka najboljše, če vzameš že s seboj...

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
9.8.2010 18:47:59   
mamamajča
Punce, še malo pomoči:

Dobila sem obvestilo, da je nekaj narobe z mojim tickerjem in sliko- da se ne prikazuje v redu al kakorkoli. Mi lahko katera pogleda? Ker meni prikazuje čisto v reduuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
9.8.2010 19:18:56   
nejkec
Mamamajča, ticker ti kaže, da si 30t2d noseča.

Še eno 'začetniško' vprašanje: napisala si 2 majčki in pajac. A to se eno čez drugo obleče 3 plasti?

Neposredna povezava do sporočila: 4680
9.8.2010 19:26:00   
mamamajča
nejkec, jaz sem rodila novembra, v p Ptuj. Tam so ga široko povili, oblekli so mu dve majčki  in hlačke, tako da sem mu jaz za domov tudi tako. 

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
9.8.2010 20:50:04   
missD
mamamajča ticker ti pokaže pod slikco profila, tako da se levega kota tickerja sploh ne vidi ker ga prekrije slikica.

Neposredna povezava do sporočila: 4682
9.8.2010 21:07:50   
born*to*be*wild
Alica84 glede koles pa jaz ne razumem kako lahko kar odpadejo, ker so tako narejena za zataknit, na taki kovinski palici, da se jih lahko sname...no pa saj nima vezeuser posted image

Previjalne, nisem kupila v Recinkotu ampak v Rutarju...že pred enim mesecem in pol...od takrat je skoz odprta...pa saj ni to nek vonj, ki bi se ga vonjalo po celi sobi, samo če glavo not vtaknem pa zavohamuser posted image zato pač predvidevam da se bi tudi cunjice navzele tega vonja.

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
9.8.2010 21:21:19   
anju
torba za v P materinska knjižica z original rhd faktorjem, napotnica za P. vse ostalo lahko prinese(jo) naknadno. v Postojni so pred 3 leti dali samo en paket vložkov, rabiš pa več. mrežaste hlačke so tudi zmanjkale. prav pride lanolin za bradavice, modrček za dojenje, blazinice za dojenje, glede na letni čas si bom jaz vzela kak par dokolenk, za copate se ne spomnim. mobi pa polnilc pa fotoaparat tega res ne morš napravit en mesec prej. domov lahko oblečeš kar tisto v čemer prideš, če ne umažeš itd. drugače to že partner zrihta. aja in za osebno higieno, pa Najki je enkrat rekla robčke Lactacd femina. ene rabijo obroč za sedet, če so šivane.
js ne bom 1 mesec prej, če me prehiti imam materinsko. je pa res da imam svoje blizu, če kaj rabim.

cunjce za user posted image mi začenjajo delat probleme odkar sem ugotovila, da je prvi poletniuser posted image bom šla prav sezname pogledatuser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
9.8.2010 21:26:02   
anju
mamamajča celotnega profila ti ne prikazuje tako kot ostalim. ampak to že vseskozi. a si od rr dobila obvestilo?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.8.2010 21:33:44   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: Alica84

IZVIRNO SPOROČILO: born*to*be*wild

Pa še nekaj: previjalna miza oz. natančneje omara in predali mi smrdijo po novem...

Čiščenje in dodajanje dišav ne bo pomagalo, meni se zdi nujno, da postaviš to pohištvo nekam kjer je skoz prepih in luftaš do oktobra. Smrdi zato, ker še hlapijo topila lakov/barve/lepila in ta so bolj ali manj strupena. Tudi čiščenje z alkoholom ne priporočam, ker lahko alko mehča katero od teh še ne popolnoma posušenih zadev.
Midva sva kupila novi nočni omarici (ikea) ravno ko sem zanosila in so me začeli motiti različni vonji. Zato je moja omarica stala na (zaprtem) balkonu do tega tedna in se je kar dobro razsmrdela. Šele sedaj se jo upam imeti v spalnici pri nosu :).
Kar se pa tiče raznih nevtralizatorjev in osvežilcev zraka je pa po mojem mnenju to le vnos še enih dodatnih brezpotrebnih kemikalij v prostor, zato jih sama ne uporabljam. S sivko se pa strinjam!

Žal nimam tolk časa, da bi lahko pustila še 3 mesce luftat user posted image . Sem tud spalnico kupila v Ikei, pa ni bilo takšnega močnega vonja. Je pa res, da gre v tem primeru v glavnem za masiven les oz. v glavnem te komode ˝smrdijo˝. Odločila sem se, da še ta teden počakam, pol pa jih začnem zalagat, pa bo kar bo user posted image .

torbo za v porodnišnico še jaz tud nimam pipravljene. Pa saj bo verjetno še dovolj časa, ko se začnejo popadki in preden bodo dovolj pogosti, da se odpraviš v bolnišnico user posted image . No, saj seznam si bom pa prej sestavla, tako da pol samo v torbo not pomečem user posted image .

Malo prej sem si pripravla belo perilo, ki ga bom dala po dolgem času prat na 95 *C. Ponavadi perem na max. 60*C, zdaj bom pa tud jaz zaradi včasih neprijetnega vonja poskusla, če bo to kaj pomagalo...

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.8.2010 21:49:16   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami

pa bos tokrat tudi poskusila v vodi, ce bo slo?

Nisem imela namena it na vodni, nisem niti razmisljala o tem, lahko bi vprasala, ce izvidi iz 2009 se veljajo no... Sem mislila kar naravnega pa en drug za backup, ma se se niti nisem pozanimala o izbiri.

Tiamo jaz ti vzamem vse punckaste stvari user posted image , ce jih se nisi oddala. Meni pa po pokojnikih ni vsec poimenovati zato, ker s tem otroka nekako oznacis, kaksen karakter pricakujes od njega, ker naj bi spominjal na pokojnika. Mene je imelo, da bi imeni obeh babic vkljucila v ime otroka (ana vida ali vid za fantka), ma se mi zdi prav, da dobi otrok svoje lastno ime. Ce pa je v sorodstvu ze tako ime, me pa prav nic ne gane, ce se mi zdi, da bi otroku pasalo.
Uf a tako izgledajo zatecene noge? Mora bit ful neprijetno in vsi cevlji zulijo... Meni natece samo leva okoli gleznja, ker sem si ga zvila pred dvema mesecema, desna pa ne. Je pa res, da ce je le mozno dvignem noge.

Sem skocila danes na CSD, dobila papirje, sele 25. jih lahko oddam. Uredila pa sva sproti se ocetovstvo. Sem vprasala za tisto nagrado ob rojstvu za LJ in mende jo dobijo samo tisti, ki so upraviceni do socialne podpore. Torej mala sansa za starsa, ki sta oba zaposlena. Paket je pa seveda posebej in za vse.

brinme dobis par mrezastih hlack, jaz sem jih veckrat uporabila in po potrebi oprala, se hitro susijo. Dobis en paket vlozkov vir se mi zdi, kaksne 2 paketa prinesi s sabo. Copate z gumijastim podplatom se splaca pa mogoce stumfe, k bo jesen. Sicer dobis njihove spalne srajce (tecne ampak jih moras enkrat do dvakrat na dan vrect v pranje in vzeti novo, tako da ne imej svojih, niti spodnjih hlack) in brisace in tetra plenice in plenice za enkratno uporabo, en kupcek so eko, mislim da moltex. imas tudi vse za brisat in mazat otrocka, pa se en tak paket smo dobili s propagandnim materialom in precej testerji kremic in plenic in tega. lahko si omislis kaksno haljo, ki ti je ni prevec skoda, ker jo lahko cisca zalije, pa zihr bos skos mokra od mleka. mogoce vsaj jopo, ce te bo zeblo namrec. vzemi si nekaj za pojest po porodu, ce bos zamudila obrok. fotko, telefon, cote za domov. tisto v cemer si prisla posljejo domov s tvojim dragim user posted image , lahko pa tudi pusti seveda. torej cote za domov, cote za dojencka za domov pasamo  pripravi in ti jih lahko dragi prinese na dan odpusta. pa kaksno dekico, plenic, par tetric in seveda lupinico bo moral prinesti. ne pozabimo na nujno kozmetiko - milo ali tusgel, sampon ce rabis, zobna scetka in pasta. ne bos pa imela veliko casa za tus, ker ti dojencki vejo, kdaj nisi v sobi in se takoj zbudijo v jok user posted image . se na wc komaj prides... jaz bom vzela se lactacyd femina robcke, ker sem imela malo ranico prvic in je peklo kot hudic, ko sem sla na stranisce, ti robcki so mi bili za wc papir in so takoj ublazili zadevo. res, vcasih sem jokala, ko sem sla lulat =$. sem jih danes kupila. aja se zelo prakticen bo kaksen modrc za dojenje in prsne blazinice, ker lahko ful puscas. smo pa s cimrami razrezale spodnji del mrezastih hlack in si jih potegnile cez glavo kot modrc, notri smo pa zlozile tetra plenico, da je vpijala, te imas tam na zalogi. jaz bom vzela se nastavke za dojenje, ki jih imam se od prej, jih pa dobis tam na posojo, ce je treba. kaksne si vzamejo tudi obroc za pod rit zaradi morebitnih sivov in bepanthen za ranjene bradavice. dolgcas ti ne bo veliko, lahko pa kaksno muziko al pa za brat vzames. aja verjetno si bom dodatno blazino vzela, mogoce kar to mojo za dojenje, ker tista je bila tanka kot papir in premehka, se nisem mogla niti naslonit nanjo pri dojenju... in kot me je anju spomnila, vse potrebne dokumente, napotnice, papirje...

Ce ves, kaj bos vzela s sabo, si torbo komot napravis, ko zacnejo popadki, jaz sem si jo mogoce teden pred PDPjem, sem pa pokazala dragemu kje je kaj, kar bi mogoce rabil se prinesti. Sej prvi dan ne rabis nic, samo dokumente in copate, potem ti lahko pa ze ob prvem obisku prinesejo.

mamamajca tvoj avatar se kaze prek tikerja, tako da ga v bistvu prekriva.

nejkec najbrz je mislila pajaca za ven, ne bombaznega ali plisastega. tisti puh ali medvedka, kar bos pac izbrala. v postojni zna pihat in ga moras zascitit do avta. aja tudi kapico za ven pa rokavicke ne pozabit, boste zihr rable za domov ga prpelat.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.8.2010 21:50:26   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

torbo za v porodnišnico še jaz tud nimam pipravljene. Pa saj bo verjetno še dovolj časa, ko se začnejo popadki in preden bodo dovolj pogosti, da se odpraviš v bolnišnico user posted image . No, saj seznam si bom pa prej sestavla, tako da pol samo v torbo not pomečem user posted image .

to je res. samo če odteče voda se ni dobro dosti gibat. in sploh ne veš kje boš imela takrat glavo. ne vem kolk je za računat na partnerja v tisti situacijiuser posted image
nam ki gremo v drugo in sploh tistim ki gredo v mnogo pa se bo menda mudilo. meni je rekla soseda, ki j drugače upokojena babca, da naj ne hodim če bo panika, naj jo raje pokličem in umiru rodimuser posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.8.2010 22:02:25   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

nejkec najbrz je mislila pajaca za ven, ne bombaznega ali plisastega. tisti puh ali medvedka, kar bos pac izbrala.

kakšnen pajac je to? dej Najki kak link, da se js pametno odločimuser posted image sej je blo čez 30 stopinj ko smo prvega peljali domov, ne se čudit moji nevednosti:))

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.8.2010 22:26:42   
Najki
zimski pajac za ven anju, uf bom probala ksn primercek najt =].

par primerov:

ta je tak kosmat kt medo, spodaj bombazna obleka, tanjsa varianta, je udoben in fajn za vozek. ni nujno kosmat, samo pac zunanji pajacek, ki je tanjsi

konkreten mehek za izven vozka, ne rabi cez deke, debelejsi, lahko je bolj vodoodporen, sam bo bolj drsel pa itak ga ne boste se valjali v snegu, za dez je pa zadosten

prav za novorojencke, so navadno majhne cifre, sam fajn kot zimska vreca za v voz, ima lukmjo za pas pripet v lupinici. najbrz se lazje oblece, ker nima nogic.

Aja pa dojencki so tako mickeni, da smo mi nasemu rokice pustili ob telesu in se vedno zapeli zadrgo, nismo jih tlacili v rokave. tudi topleje je tako, ce okoncine niso locene.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
9.8.2010 22:38:01   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: anju
mobi pa polnilc pa fotoaparat tega res ne morš napravit en mesec prej.

saj nisem tak mislila user posted image

Ne vem, jaz ko sem bolj paničen tip, si bom res pripravla kak teden prej, zato ker v zadnjem hipu ne bom mogla ravno na vse mislit in grem stavit, da bi kaj pozabla.
No pa res je, da ti še vedno domači lahko naknadno karkoli prinesejo.

Vložke in spodnjice smo pa imele na ptuju vedno na razpolago, tako da ni bilo panike. Upam da bo tud zdaj tako.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.8.2010 23:01:42   
Pokora
Tiamo, to pa so buhteljčkiuser posted image  upam da ti zdaj noge ne bojo tako vzhajaleuser posted image

Poleg tega kar ste že napisale da je potrebno vzeti v porodnišnico, bi opozorila, da tiste ki ste poročene, vzamete sabo kopijo poročnega lista.
Za lulanje po porodu sem jaz uporabljala navadno plastenko s tistim "lulčkom" na vrhu. Ko sem šla lulat, sem si sproti spirala rano, da ni pekla. Smo kar vse v sobi to prakticirale. Meni je to bolje, ker je bolj naravno kot kakšni robčki.
Pa jaz sem bila po porodu grooozno lačna, tako da bom sigurno vzela kaj za pod zob sabo. Tudi drugače sem bila v P non stop lačna. Sem bila do letos prepričana da dajo grozno malo za jest, potem sem pa zadnjič, ko sem bila hospitalizirana, videla da je hrane dovolj, samo ko se začne delati mleko, so potrebe po hrani očitno toliko večje.

Brinme nimam pojma s čim bi očistila sušilca. probaj ga imeti odprtega, pa boš videla če je kaj bolje.

Mamamajča, jaz včasih vidim tvoj avatar, včasih pa ne. Ampak če se s kurzorjem postavim na tvoje ime, pa vidim 2 tickerja in avataruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.8.2010 23:06:21   
mamamajča
aha ok..... saj mi je napisala, da bojo popravli.... ne vem, zakaj je tak....

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.8.2010 23:18:34   
Najki
Pokora to s plastenko je fajn nasvet, ceprav jaz sem imela ranico bolj notri in verjetno ne bi toliko pomagalo. Je pa vseeno za vzet. Tisti robcki imajo pa enak ph in so res ful nevtralni. sem probala par drugih in niso pomaali, tele sem pa dobila v tistem paketu s testerji in sem mojega cisto takoj poslala v stacuno po vec. za kaksne sive bi pa verjetno tole spiranje palilo... jaz in moje cimre nismo bile nic sivane.

Jaz sem bila blazno hvalezna za vsak koscek hrane, moji cimri sta se nekaj zmrdovali nad kuho, pa sta dostikrat meni pustili user posted image . Najhuje je bilo pa res to, da sem prisla v sobo malo po kosilu in do vecerje nisem imela nobene opcije za obrok, razen avtomat... Lacna pa kt kojot! Dragemu je pa pripadlo kosilo v menzi halo? Tako da nujno nekaj za vsak slucaj po porodu. Res pa upam, da ne bom spet rojevala ponoci, ker sem bila takrat komaj prisebna.

Lahko noc!

Neposredna povezava do sporočila: 4694
10.8.2010 5:44:25   
anju
jutro

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: anju
mobi pa polnilc pa fotoaparat tega res ne morš napravit en mesec prej.

saj nisem tak mislila user posted image

user posted image
sej pri vseh dodatnih nasvetih mislim da bom tud js pripravla, če že ne torbo pa vsaj kak kupček za samo pograbituser posted image
ja tisti, ki ste poročeni poročni, tisti, ki nismo pa priznanje očetovstva! hvala Pokora:)
meni je bla hrana v Postojni super! vegetarjanski obrokuser posted image se mi doma ne da pripravljat takih reči ala polnjene malancane fini vegetarjanski polpeti ne od Pečjaka al Hokusa al kaj že, polnjene paprike ... ma komi čakam res! sem boljše jedla kot cimri mesni obrok! res imajo samo 3 obroke in 2x šalco mleka vmes in sem bla po porodu lačna, pravzaprav tisti dan sploh nisem nič pametnega jedlauser posted image ob polnoči sem prišla v sobo in je blo treba počakat do zjutri, kdo za vraga je vedu, da so nekje piškoti in prepečenc (tud to dajo za si vzet na rezervo), ma je tud sreča nahranlauser posted image

Najki hvala za obrazložitev. oktobra bi znal prit prav tisti medvedek oz. nekaj podobno debelega in zimska vreča, ki jo bomo itak rabli. za prav kombinezonček bom pa počakala upam do naslednje zime.

Neposredna povezava do sporočila: 4695
10.8.2010 7:05:29   
tinaaleks
Jutro!

Jaz sem imela v Postojni dovolj hrane, še moj je jedel, ker vsega nisem pojedla. Sem pa na dan poroda jedla samo zajtrk. Se spomnim, da sem med popadki možu rekla, da sem lačna, potem se je pa začelo delo in sem pozabila na to. Po porodu, sem bila pa tako utrujena, da sem hotela samo spat in nisem niti pomislila na hrano.

Včeraj sem bila končno na masaži. Šem vedno me vse boli (križ, sramna kost), samo sem pa vsaj psihično spočita, kar največ šteje.

Sem se pa morala včeraj prav razjokat, ker nisem imela male pri sebi. Če je mož samo začel govoriti o njej, so mi šle solze v oči.user posted image  Namesto da bi uživala v svobodi, ki jo imam... Ko sem prišla iz službe sploh nisem vedela kaj naj počnem doma, ker mi noben ne leta okrog mene in zateva to in to... Je bil en čuden mir v stanovanju... Še časopis sem lahko v miru prelistala.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
10.8.2010 7:30:21   
anju
tinaaleks user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
10.8.2010 8:36:52   
Pokora
Tinaaleksuser posted image  Sej pojutrišnjem jo že nazaj dobiš. Pa super za masažo!!! Jaz nisem bila že sto let :-(

Jaz sem tudi žalostnauser posted image  Se vsak dan s fantoma slišimo preko Skypa. Danes za dva dni odhajata na sever NL in smo bili zmenjeni da se ob 8h še slišimo (sem si prav zato budilko naštimala). In danes jima kot zakleto ne dela internetuser posted image  Sej se bomo preko telefona slišali, samo ni isto, ker preko Skypa lahko v miru čvekamo, preko telefona moramo pa precej hitro opraviti, ker je drugače predrago...

Najki, sem si dala na seznam nakupov še te robčke. Če si jih sprobala, potem že delujejo. Plastenka je pa res fina varjanta, zelo omili vse skupaj. Jaz sem se namreč raztrgala, tako da sem bila šivana. Sem imela pa super babico, ki mi je ful čuvala presredek (tako sem videla da je rezanje samo lenoba babic), samo kaj ko je moj škratek imel tako veliko glavico, da sem se malo strgala na koncu. Pa ni bilo hudega.

Mamamajča, danes jaz normalno vidim tvoj avatar.

< Sporočilo je popravil Pokora -- 10.8.2010 8:39:41 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
10.8.2010 8:39:13   
Pokora
user posted image  Se še katera ponoči ful poti? Jaz sem imela danes ponoči zgornji del pižame čisto moker. Tako je skoraj vsako noč user posted image  Pa nimam prevroče za spat - okno je celo noč na stežaj odprto...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.8.2010 9:00:52   
3x mami
jutro!

danes sem spet tako zaspana... user posted image

torba za porodnisnco. sem ze zacela odlagat stvari na en kup, tako da lahko mojemu recem, kaj naj vzame, ce bo panika. jo bom pa za vikend pripravila do konca. jaz bom vzela cisto mali ruzacek, noter pa dala:
- materinska
- zdravstvena
- kopija porocnega lista
- paket vir 80 vlozkov (mi jih vsakic malo zmanjka teh, ko so v porodnisnici)
- modrc za dojenje
- zobna pasta in scetka
- milo-sampon
- nastavki za dojenje
- nekaj cokoladic za energijo (sploh po porodu zelo fajn pride kaj za pod zob, ce je ravno taka ura, da si zamudil vse obroke v porodnisnici...)
- gumasti copati (za pod tus - ker je vedno kaka poplava)
- nogavice

glede lulanja in ranic. jaz sem na wc hodila samo takrat, ko sem morala na veliko potrebo. potem pa direkt pod tus oprat (tudi doma imamo bide, in sem se cisto navadila). lulanje pa kar v tus, da sem se potem lahko lepo obilno sprala in dala sveze vlozke. to mi je zelo pasalo, tako pri sivih kot pri samo obilnem krvavenju. tista svezina po kopanju. z robcki si ne bi upala pacat po kaki rani, sploh pa je voda po moje veliko boljsa.

prvic sem zamudila kosilo in se me je ena sestra usmilila, pa mi je dala ene kekse, da sem zdrzala do vecerje. v drugo sem pa se ulovila vecerjo, sam takoj ko sem prisla v sobo, sem naredila prigrizek, ki je tako zelooo par prisel. tako da, imejte kaj sabo. sem imela tudi eno cokolado, sam sem jo porabila s tastom: v drugo me je on peljal v porodnisnico in je bil revez tako zivcen v avtu, da sem ga celo pot pitala s cokolado in je bil na koncu presrecen.

za obleke zase za iz porodnisnice bom ze sproti rekla mozu. za otroka bom pa pripravila eno vrecko, da mi jo prinese na dan odhoda.

Pokora, jaz sem po navadi ponoci zelo pokrita (tudi v najvecji vrocini mi je v redu spat s kako volneno deko). zdaj pa imamo odprta vsa okna v stanovanju, da krozi zrak, jaz pa samo rjuha in obvezno stopala zunaj. potim se na sreco ne.

Danes po sluzbi grem z otrokoma k mojim, do konca tedna. sem bom vozila v sluzbo od tam, otroka pa bosta uzivala gor. mal se mi ni dalo pakirat, sam sta bila tako navdusena, da gresta tudi onadva na dopust...

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 10.8.2010 9:02:11 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?