hel32
|
Mišyka, kolk je pa star vajin sin, d ga ne moreš nosit Ker jaz praktično nosim malega normalno, kot prej, mi niti ni padlo na um da ga ne bi, ker je še premali, no razen, če že samostjno hodi, je pa druga. A razvajali so ga pri starih starših zna bit to, no jaz te bojazni nimam, ker moj z mamo nima stikov že 23 let, oče mu je pa umrl, 2 leti nazaj, moja dva sta pa tako, da mama itak skozi dela, oče je nepredvidljiv(alkoholik,..), mama je kr naprej pri sestri v Zagrebu, tako, da nimam komu ga dat na počitnice ,žal, po eni strani, po drugi strani pa sem prav zadovoljna, da je tako, mi vsaj moja vzgoja ostaja, in ga ne ratvajajo Vaginalni UZ; se dela samo pri 1 pregledu, za potrditev in na NS, če je plod prenizko, drugače pa preko trebuha. Pilot girl, kako to, da te je Strahova tako prepričala , je tudi prava...100€pa ni mačji kašelj, no! A sem vedela, da sem nakaj pozabila , Dr. Pelkičevi je ena pisala, da je bila na NS, same pohvale zanjo, res, super ginekologinja, sem bila pri njej na zadnjem pregledu pri zadnji nosečnosti, ker sem nosila čez rok, in potem naslednji dan prišla rodit, je bila dežurna, in, ker sem imela zastoj ploda v porodnem kanalu, je prišla pomagat, je tako strokovno nardila vakuum, s enim samim potegom, da se malemu ni nič vidlo na glavici, res, vsa čast ji, sem se 2 uri matrala, ko je prišla ona je bilo v parih minutah konec matranja , in sem že slišala jok najine male štručke . Sicer je res da boli, ampak, brez nje, ne vem, kaj bi bilo. d´`ori pozdravljena, upam, da bo tudi vaša mala pikica zrasla v lepega dojenčka. Lep dan vsem