mayci
|
žabica13, ti pa res nisi pujsasta, no.. Si tako vitka, samo žogica pa je pred tabo, to pa.. Pa vesela sem, da se vama ni zgodila nesreča , moram rečt da se jaz tudi skoraj vsaj dan samo križam, ko gledam, kako ljudje vozijo... kamelija, jaz bi tudi štrudeljček jedla, njami.. nimanorwen, tudi jaz ti želim, da tvoja dva koončno dobita nov dom, kjer ju bodo imeli radi tako kot pri vas... pitje kave, jaz je niti pred nosečnostjo nisem redno pila, tako da je tudi zdaj ne pogrešam, občasno pa spijem kakšen kapučin, tisti iz vrečke, ki se zmeša z vodo. zoya, tudi mene do sedaj sploh še niso pogledali, če sem kaj odprta, naslednji pregled pa imam šele pri 40t in 1d... tinky, da je Majin uček bolje! Jaz sem tudi sicer že nestrpna, da bi spoznala našega škratka, pa bi tudi vendar raje videla, da bi se mi popadki začeli sami od sebe, da bi videla, kako to naravno poteka.. Danes sva bila z mojim dragim skoraj cel dan okrog, prehodila enih osem kilometrov, vendar se prav nič ni še pričelo, tako da naju čaka zvečer še , pa da vidimo... Imejte se lepo, pa se tipkamo!
< Sporočilo je popravil mayci -- 8.8.2010 18:36:46 >