|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
8.8.2010 16:31:44   
Tinky
kakšno zatišje, kje ste nosečke?

žabica13, ja hudič je to na cesti, mimogrede se zgodi nesreča, četudi si ne vem kako pazljiv. Budal za valonam je na pretek, na žalost user posted image

Nimanorwen, tudi jaz upam, da bojo muce našle čimprej en prijazen domek

pitje kave, pila sem jo pred, med nosečnostjo in jo pijem tudi zdej, sicer z malo več mleka. Pijem samo zjutraj in se ji nikakor ne morem odrečt, brez ne morem zalaufat v nov dan.

zoya, upam da boš čimprej rodila, ker vem kako mučno je bit čez rok.

ploha, tebe pa dolgo ni blo, sem že mislila, da si nam ušla v Rim user posted image

Danes je tak čuden dan!! Komaj čakam, da grem spat!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
8.8.2010 16:59:47   
nimanorwen
ojla.

jest že ceu dan spim k slon. najprej do 10, pol sm use slike z metalcampa 2010 sčekirala (joooj, kuk sm si želela it, ampak user posted image  in metalcamp pač ne gre skpuser posted image ), pol sm južno skuhala, pol pa spet koma do zdejle. zdej bova šla pa počas h mojim, so bli na morju ceu tedn, na pecivo. pol pa spet ležat. moj organizem si očitno zalogo spanja nabira.
kava - itak jo pijem bl mal, tk da ne spreminjam navad.eno na 3 dni prbližn.
žabica13 - a veš kuk sm se smejala tvojmu postu o kilahuser posted image da si vsa pujsasta na primeruser posted image user posted image user posted image vrjamem, da je šok zate, ker si sicer vitka, ampak dej no dejuser posted image drgač pa vrjamem, jest bi polovici ljudem v sloveniji izpit vzela. jest se vsaj enkat na dan skor zaletim, ker je ful nevarna cesta do doma, ful enih škarp, nepregledni ovinki, domačini furajo pa k taglavni frajerji. pa cesta je full ozka in buhnedej, da bi kdu na bankino zapelou.user posted image
zoya27 - joj, boga reva. si sploh ne morm mislt, kk ti je. ampak ne morm vrjet, da te noben ne pogleda. pa kaj jim ni jasn no. a ni logično, da se najprej to pogleda???? dej mal jim zatež jutr na pregledu. ne morš vrjet no.

nč, pejmo zdej na pecivčk počas. lepo se mejte, upam,da bo hmal kšn nov user posted image user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
8.8.2010 17:58:12   
spacebaby
Pa se še jaz malo spet javim, sedaj ko je že user posted image pri hiši je res bolj malo časa za računalnik. Vendar sedajle vsi spančkajo, tukaj zraven mene na kavču mali črmrljček, zraven pa še moj dragi.

pitje kave, jaz sem se odločila, da jo sedaj kodojim ne bom pila, že tako znajo noči biti kar dolge, da bi malega še dodatno s kofeinom hranila.....

Vidim, da je kar mirno zadnje čase, nič novega joka in veselja, se user posted image očitno še nikamor ne mudi

Mi smo danes imeli prvi sprehod, ko je bil končno sonček. Pa je Davidu bilo zelo všeč tisto zibanje v vozičku, je tako lepo spančkal.

Tiste, ki ste že rodile, ali ve previjate dojenčka preden greste dojit? Tako so mi v P rekli, da je najboljše in vedno ga, ampak potem ko ga dojim, se pa vedno takoj pokaka, pa nikoli ne vem, ali naj ga grem potem takoj spet previjat. V P so rekli, ko poje, naj gre spat..... tako da res ne vem......saj ga ne moreš dati spat, če veš da ima polno pleničko user posted image

Nič, toliko za sedaj, uživajte, pa le pojdite že rodit, saj vem, da že vse težko čakate user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
8.8.2010 18:10:20   
Tinky
spacebaby, če se vedno med dojenjem pokaka, je bolj smiselno, da ga previješ po hranjenju. Delaj po občutku, tudi če so ti v materinski rekli drugače, naredi kot misliš, da je prav, ker konec koncev otroci so si med seboj zelo različni.

moj čas se je iztekel, je prišel mali mož domov

se tipkamo kej jutri, pa upam, da bo kakšna lepa novica že takoj zjutraj!!

aja, samo še to, Majino učko je že super user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
8.8.2010 18:35:19   
mayci
žabica13, ti pa res nisi  pujsasta, no..user posted image Si tako vitka, samo žogica pa je pred tabo, to pa..user posted image Pa vesela sem, da se vama ni zgodila nesreča user posted image , moram rečt da se jaz tudi skoraj vsaj dan samo križam, ko gledam, kako ljudje vozijo...user posted image

kamelija, jaz bi tudi štrudeljček jedla, njami..user posted image

nimanorwen, tudi jaz ti želim, da tvoja dva user posted image koončno dobita nov dom, kjer ju bodo imeli radi tako kot pri vas...user posted image

pitje kave, jaz je niti pred nosečnostjo nisem redno pila, tako da je tudi zdaj ne pogrešam, občasno pa spijem kakšen kapučin, tisti iz vrečke, ki se zmeša z vodo.user posted image

zoya, tudi mene do sedaj sploh še niso pogledali, če sem kaj odprta, naslednji pregled pa imam šele pri 40t in 1d...user posted image

tinky, user posted image da je Majin uček bolje!

Jaz sem tudi sicer že nestrpna, da bi spoznala našega škratka, pa bi tudi vendar raje videla, da bi se mi popadki začeli sami od sebe, da bi videla, kako to naravno poteka.. user posted image

Danes sva bila z mojim dragim skoraj cel dan okrog, prehodila enih osem kilometrov, vendar se prav nič ni še pričelo, tako da naju čaka zvečer še user posted image , pa da vidimo...user posted image

Imejte se lepo, pa se tipkamo! user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 8.8.2010 18:36:46 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
8.8.2010 19:12:31   
tinna25
Žabica13 Ja, te prav razumem, kako se počutiš, četudi dejansko nisi debela. Meni tudi vsi govorijo, da se nisem zredila, jaz pa sama sebi zgledam tak slon, da ni res. Saj tako še ne opazim, vendar ko me je dragi zadnjič slikal, sem se full zamislila sama nad sabo.

Kava ...spijem en kapučino na dva dni, to pa je tudi vse....kava - dve na dan baje ne predstavljajo tako velikega problema.

PDP... po menstruaciji še 3 tedne, vendar mene že zelooo  špika spodaj v nožnici - ne vem, če se kaj dogaja ali ne, upam, da bom izvedela v četrtek, ko imam pregled v rizični ambulanti. Imam namreč malo povečane jetrne teste, ki nihajo gor in dol, zakaj, ne vem....me pa tudi skrbi.

Ker ste se dodajala na FB za frendice, če je katera iz MB kasneje za kakšno kavico in vozičkanje, se mi kar naj javi....

lp

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
8.8.2010 20:12:02   
lumpa6
oj bejbe

mi smo z morčijauser posted image user posted image user posted image

vsem mamicam čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moram prebrat za nazaj, vidim da se je veliko dogajalo

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
8.8.2010 20:20:29   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: spacebaby

Tiste, ki ste že rodile, ali ve previjate dojenčka preden greste dojit? Tako so mi v P rekli, da je najboljše in vedno ga, ampak potem ko ga dojim, se pa vedno takoj pokaka, pa nikoli ne vem, ali naj ga grem potem takoj spet previjat. V P so rekli, ko poje, naj gre spat..... tako da res ne vem......saj ga ne moreš dati spat, če veš da ima polno pleničko user posted image

Načelno naj ga ne bi previjal na koncu zaradi polivanja in ker ga preveč zbrihtaš. Imamo pa tudi mi identičen problem. user posted image Poskušala sem reševati težavo tako, da bi ga previla po dojenju na eni strani (torej na sredini), pa je 1× imel dovolj že po 1 dojki in nisem nič dosegla, drugič je kakal šele na koncu dojenja (seveda v svežo plenico) in spet nisem nič dosegla. user posted image Imamo pa pri nas strašne probleme s podiranjem kupčkov, ker mu zelo redko uspe, na srečo pa potem tudi poliva ne. Poleg vsega mi ga je najlažje uspavati na prsih, tako da mu samo umaknem dojko in ga pustim spati naprej in bi ga potem itak zbrihtala s podiranjem kupčkov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4158
8.8.2010 20:21:44   
žabica 22
Hej user posted image

Nobenega novega user posted image na tako lepo številko? user posted image

žabica revček bogi, si prov predstavljam kako vam je bilouser posted image user posted image user posted image - jaz se dostikrat vprašam kdo je norcem dal izpit- po drugi strani se pa vprašam ali ga sploh ima?? Pa sploh nisi pujsasta- vete kaka suhica je- pa vse bo po porodu šlo dol, nič se ne sekerat!

nimanorwen
ti kar spi in se naspi, ker potem ne bomo več imele toliko časa za spaje user posted image .

tinky samo da je z majinim učkom bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

zoya user posted image user posted image user posted image upam da se tvoje dete čim prej odloči na svet pokukat!user posted image user posted image user posted image

mayci midva sva danes po čudežu šla hodit na rožnik jaz obuta v tistih opankahuser posted image so me vsi čukasto gledali, samo si nimam kaj pomagat če nič drugega ne dobim na hlodasto tačko user posted image in ko sva nazaj prišla iz rožnika sem se tako super počutila kot že dolgo ne. Prejle sem si pa naredila kopel da vidim če to kaj pomaga za popotnico v rimuser posted image samo kokr sem jaz sreče kovač mi nič ne bo pomagalo user posted image .

No danes sva se z mojim  imela zelo lepo, ko sva prišla iz rožnika nama je naredil kosilo, ko sva pojedla sem nama jaz naštimala sladoled s smetano in sladkim grehom in potem sva spala do ene 5h, no in potem boh nedej da bi se imela še naprej lepo sva se prejle tako spičila da bi mu kr glavo v zid porinla user posted image user posted image user posted image . Še kdo nej reče da moški niso ena čudna bitja! Eno in isto stvar mu moram 1000x povedat pa še vedno tumba po svoje- kok me to jezi. Sm se zdej mal zlajala, da mi je malo lažje user posted image .

Zej grem pa v pojstlo mal otroške revije brat user posted image .

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
8.8.2010 21:02:19   
ledenkaa
Pozdravljene,

Najprej vsem hvala za pikapolonice in držanje pesti, za našo punčko, ki je še vedno umetno uspavana. Tako si želim, da jo čim prej zbudijo, po drugi strani pa vem, da je zanjo bolje, če dalj časa miruje. Težko pa čakam dan, da jo vidim kako se odziva na moj glas in, da končno dobim občutek, da sem mama.

Kar se pa tiče sprožanja poroda ... Vsaka ženska je drugačna in na vsako zdravila in razni dodatki vplivajo drugače, zase pa vem, da moje telo še ni bilo pripravljeno, niti zrelo za porod. Punčka pa je na vsak način hotela ven. Ko mi je začela odtekati voda, sem zelo hitro ugotovila, da je že zelena in to so potrdili tudi v pordnišnici. Čeprav sem bila 3 tedne pred rokom. Najbrž so se tudi zaradi zelene plodovnice odločili, da me premestijo v porodno sobo ampak moj maternični vrat, se pa kljub dodatkom, ni hotel zmehčati in odpirati in so zaradi totalnega "nenapredka" naredili po 10ih urah CR. Zaradi okvare, ki jo je imela moja punčka, sem sedaj hvaležna za CR, ker ne vem kaj bi bilo, če bi rodila normalno, vseeno pa mi je malo žal za tisti občutek, ko prvič spoznaš svojega otročka.
Punce, zato pustite, da pride vaš čas, takrat bo najbolj prav in najbolje za vse.

lp

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
8.8.2010 21:08:03   
Lepka
Holja

ledenka - sem se že spraševala kaj je s tabo in s tvojo punčko. Še vedno držimo pesti! Drži se!

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
8.8.2010 21:39:20   
kamelija
Ledenka držim pesti za tvojo punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Upam, da bosta kmalu nadoknadili vse zamujeno!

(odgovor članu Lepka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
8.8.2010 21:57:06   
mayci
ledenkaa, tudi jaz pošiljam tvoji mali punčki cel kup user posted image user posted image user posted image in ti želim, da bo čim prej bolje , da se bo lahko zbudila in se stisnila v tvoje naročje...user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
9.8.2010 1:30:55   
Lenny1
Ledenkaa - joj kako se mi smilis. Ampak moras verjeti, da se bo vse uredilo, upam da cimprej... Vse dobro zelim...

Zabica22 - kje pa stanujete, da hodis na Roznik? Jaz sem iz Siske, cist blizu Mosteca, pa se skoz tam sprehajamo.

Spacebaby - jaz Robina previjam ko se zbudi, pred dojenjem. Vsaj zaenkrat, ker se ne pokaka kar takoj, ko se naje.

Sicer vas pa takole ponoci prebiram na telefonu, cez dan pa cas kar uide. Pa se internet nekaj nagaja.

Danes so sli Robin, oci in dedi na prvi sprehod. Jaz se kaksen dan pocakam.
Vceraj smo pa imeli welcome party za Robina, na vrtu, 20 ljudi, super je bilo! :-) Moj in starsa so vse skuhali, pripravili, pospravili, lepo je imeti take ljudi ob sebi.

Ja zadnje dni je pa res zatisje z novimi otrocki! Le katera bo naslednja??

Lahko noc!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
9.8.2010 9:39:28   
žabica13
Dobro jutro punce!

Zgleda da je ta lep datum šel res mimo brez novih user posted image . Samo zaj pa res že par dni ni bilo nobenega, prej kar vsi na kupu, zdaj pa zatišje...

Ledenka user posted image  in držim pesti, da čimprej svojo punčko v naročje stisneš in predvsem, da bo z njo vse v redu. Bogica, si ne morem predstavljat skozi kaj moraš iti. user posted image user posted image

lenny1 super za zabavo ob dobrodošlici robinu in seveda za prvi sprehod user posted image

komarji - kako boste/ali jih že zavarovale vaše user posted image  pred njimi?

glede kil in mojega videnja same sebe - zadnja 2 tedna me je neslo 3 kg gor user posted image . Nog ne spravim v nič drugega kakor japonke. Morda se nekomu ki me prej ni poznal ne zdi zatečeno, kdor pa je me je prej poznal pa takoj vidi (imam tanke kosti in na rokah in nogah). Moja mama me je včeraj po 2 tednih videla, in ji je takoj padlo v oči.  Sicer to ni bistvenega in živjenskega pomena, glavno da bo z user posted image  vse ok, samo včasih se mi zdaj proti koncu zdi da mi moje trenutno telo postaja nekam "nedomače". In sem vam mogla malo pojamrat. Sicer pa da ne boste mislile da sem suhec, sem težko suhec ko imam pridelanih že 15 kg + ! Nekje se mora poznat.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
9.8.2010 10:08:27   
spacebaby
Tinky, Masha_M in Lenny1 hvala za te odgovore! Je pa res ja, sem ga parkrat šla potem previti po dojenju, ker sem čez ves čas ko sva jedla slišala in čutila pod roko user posted image kako je filal pleničko. Pa ni bilo preveč pametno, saj ga res toliko obračaš in dviguješ, da potem samo polivati začne. No, bova že ujela svoj ritem. Danes je naš David star en teden user posted image Včeraj smo pa imeli prvi sprehod, celega je prespal user posted image user posted image user posted image

Ledenkaa tudi jaz držim pesti, da bo s tvojo pikico čimprej vse v redu in jo boš lahko stisnila k tebi, ko te bo pogledala s tistimi lepimi očkami. Si sploh ne predstavljam, kako grozno mora biti takole gledati svojega otročka, me pa kar zmrazi ob misli, da bi bilo z Davidom kaj narobe!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
9.8.2010 10:49:03   
spacebaby
Saj res, v galerijo sem dala prvo slikico našega Davida! Upam, da sem vse prav poklikala in ga boste lahko pogledale.

Neposredna povezava do sporočila: 4167
9.8.2010 11:08:41   
žabica13
Spacebaby zelo lepega sinkota imata! Kako lepo pančka user posted image  Čestitke še enkrat!

Neposredna povezava do sporočila: 4168
9.8.2010 11:17:30   
mayci
spacebaby, tako je srčkan tale vajin David!

žabica13, mi imamo na oknih komarnike (mislim, da je zdaj dve ali tri leta tako), tako da s komarji nimamo težav!user posted image Prej so nas pa vsako leto skoraj pojedli...user posted image

Jaz še vedno tukaj, nič novega, malo bom spala, malo pospravljala, pa bo dan minil, potem pa popoldan že pride user posted image domov iz službe. Jutri se pa še moj fant vrne z morja, kjer zelo uživa z babi in dedijem.user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
9.8.2010 11:38:39   
cat
Pozdravljene vse čakajoče na user posted image  in tiste, ki ste že dobile paketekuser posted image !

Ledenkaa, resnično mi je hudo, ko prebiram kaj se dogaja s tvojo punčkouser posted image  in si  približno znam predstavljati kaj preživljaš, ker sem tudi sama imela kar ogromno zdravstvenih problemov z drugim otročkom v njegovem prvem letu (želodčni refluks-posledica ranital od rojstva dalje, prekinitve dihanja, zelo redka alergija na cepivo, naknadno ugotovljena alergija na penicilin,...) ampak se je na koncu vse uredilo oz. sedaj je star 3,5 let in je zelo živahen fant, samo pri zdravilih je potrebno biti bolj previden, pa tudi pred cepljenjem bo še šel na preiskave. Tako da upanje in pozitivne misli zelo pomagajouser posted image . Zato ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje tvoje male
punčke.

Midva z mojim sva se ta vikend tudi posvetila drug drugemuuser posted image  in sva si tako res privoščila večerjo zunaj, pa sladoled, potem je pa moj v nedeljo še kitajsko skuhal, tako da je bilo res fino... Zdej pa se je spet začelo čakanje na user posted image ... Je res kr eno zatišje zadnje dneve.
No, kakor koli naj vam ti dnevi hitro minejo, še poseb tistim ki ste že na rok in pa čez!

user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
9.8.2010 15:20:22   
cat
user posted image Pa še nekaj me zanima, kako boste šle rodit tiste ki že imate doma enega ali več otrok, če bo šel partner z vami? Kam boste dale otroke, kdo vas bo peljal, ali si boste "naročile" rešilca?
Jaz sem klicala rešilca, ker mi je 1. ob 4h zjutraj (16 dni pred PDP) odtekla voda in so mi v šoli za starše rekli, da moraš ležat takrat in da je rešilc najboljša opcija. Seveda je moj prišel za mano z avtom in z vso opremouser posted image , da sva lahko skupaj rodila. 2. pa sem se (4 dni čez rok) kr sama iz pregleda odpeljala domov, pol me je pa moj peljal v p in sem popoldne rodilauser posted image .

No, kaj nameravate narediti oz. kako?
lp

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
9.8.2010 15:25:23   
žabica 22
Hej user posted image

ledenkaa drži se in upam da se tvoja hčerkica čim prej pozdravi, in da začnete lepo uživati!! user posted image user posted image user posted image

Lenny1 starši so iz Brda- tako da čez teden sem vsak dan v lj.- se lahko kdaj zmenive za kakšen spehod user posted image potem ko bom tudi jaz imela svojo štručko user posted image .

žabica dosti se v telesu nabera vode in telo si tudi naredi malo zaloge za dojeje, jaz imam takšne roke kot kakšen boksar user posted image grozno, samo telo samo nalaga tja kamor rabi- da o bokih in stegnih ne govorim user posted image . Drugače si pa zelo lepa srečka nosečkauser posted image jaz bi ploskala z ušesi če bi celih 15 kg pridelala v 9 mesecih user posted image

spacebaby user posted image kok lepo že en teden imaš svojega user posted image - pa zelo lep user posted image je. Jaz komej čakam da ga dobim v naročje čeprav me je malo strah kako bom vse skupaj sfolgala. Ima še katera tak občutek?

No naj vam povem da me je danes ponoči tako vse nekaj čudno na trenutke šravfalo in trebuh mi je tako čudno otrdeval da sem bila po eni strani vesela da bom mogoče šla v rim po drugi sem pa imela občutek da imam samo prebavne motnje glede na to da sva z mojim ribe jedla za kosilo. No in zjutrej se vse umiri dokler nisem prišla v lj, ko sem pa domov prišla je bilo pa katastrofalno- enkrat mi je tako trebuh otrdeval pa ves spodnji del me je bolel potem čez 5 min.sem že letela na wc in to se je celo dopoldne ponavljalo zdej se je hb umiro user posted image - me prav zanima kaj bo zvečer in pa čez noč. že 3 dni me samo šraufa pa samo pucam se, vse kar pojem gre ven iz mene, to mi je malo sumljivo user posted image - na koncu bom v p prišla tako prazna da tud klister ne bo prijevuser posted image . Sem pa že zjutraj mojmu napovedala p pa se mi je samo smejov user posted image - zej se smeji, potem k bo pa res treba it ga bo pa bolj strah kot mene user posted image . No bom vidla kaj se bo še danes dogajalo.user posted image

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
9.8.2010 15:37:52   
nimanorwen
ojla,

najprej ledenkaa, drži se ti in tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh si ne morem predstavljat, kako ti je hudo. mislim nate ful ful ful!

drugač sm pa ful žalostnauser posted image  prej sva bla z mojim v živalskem vrtu in sm se odločila, da bom use 4 muce dala vn (ponavad sm tamala 2 notr zaprla zmer k sva km šla) ... prideva domu in sm prec vidla negibn teleščk na cestiuser posted image user posted image user posted image en kreten je povozu mojo ljubo muco teličkico. še topla je bla, čist mehka. je zgledal, k da spančka. tuk mi je hudo.user posted image  zgleda je šla za svojo mamico, k drgač ni šla nikul h cesti. pol sm pa še bratca njenga iskala, je biu pr sosedih čist prestrašen, sploh ni hotu h men, sm se ustrašla, da je še on zadet. sm je ok, sm čist bogi. pomoje je itak biu z njo, k sta bla skus skp. sva ji grobek nardila, pa dala sm ji zravn vejico od fižolauser posted image , od maline pa rožico, k je zmer tm ležala k te 3 stvari rasejo. res mi je full hudouser posted image  prou usak let mi enga mucka nekdo povozi. kaj bi dala, da bi jo prej oddala skp z bratcem, pa se to ne bi naredl. zdej jo obe mački pa še tamau iščejo okul bajte. sm se mogla mou skašlat, full mi je hudo.

da vs še mal pokomentiram:
lenny1 - ful lepo, da so ti žurko organiziral. sm teb pa tvojmu se pa prou s slik vidi, kuk se mata rada. sta si res usojena ejuser posted image
spacebaby - prečudovitega user posted image  imata user posted image
žabica22 - mogoče pa greš donesuser posted image  samo dons pa ne bi jest še šla, je blo zadost pretresov, raj jutr al pa še ksnej, da mou h seb pridem.

lepo se mejte, upam, da bo hmal kšn user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4173
9.8.2010 15:45:46   
žabica 22
nimanorwen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bošček! sam ta folk je res p******** res ne gledajo po cesti- jaz opažam da je letos tok enih žvali na cesti povoženih da kr res ni. Prejšen teden k sva se z mojim zjutri v lj pelala je en povozu ovco- groza! pa ful je ježkov povoženih user posted image user posted image .
Drugače pa sej veš da te bom počakala sej sva se zmenile za skupno sobivanje v sobi user posted image

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
9.8.2010 16:49:14   
žabica13
nimanorwen user posted image user posted image in naj angelčki čuvajo tvojo mucko. Božček mali user posted image user posted image  Pa bogi tudi njen bratec, tudi za njega je moral biti to šok. Drži se user posted image user posted image

a se še kateri zdi da je danes en čudn, težek dan? Ponavadi max. 1 kavo na dan pijem, zdaj si pa že ta drugo kuham, ker sem čisto adijo pamet. Pa mi ne manjka spanja, še prej sem za pol ure zaspala, enostavno se mi zdi da nekaj v zraku "dol tišči".

Kje ste vse čvekice danes?

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?