Marčevka2010
|
Že dolgo nisem nič komentirala. Vsem novopečenim mamicam čestitke! Pa čim bolj pridne dojenčke vam želim, prespane noči in seveda zdravja! Meni je v torek g zatežil zaradi kg, v enem mesecu kar ni bilo pregleda sem dobila 3 kg, kar se mi ne zdi prehudo, sploh gleda na apetit. Pa tudi otrok nekaj na teži pridobi zadnji mesec. Pa sem si potem mislila, da naj ne teži, jaz jih imam in sama jih bom morala dol spravit. Vsega je do sedaj 13 kg, bo že. V torek je spet pregled. Aja, CTG ni nič pokazal, mogoče en mini popadek, potem pa reče, da lahko se je pa punca malo premaknila. Jao. Je bilo pa tako fajn srčni utrip poslušat, pišuka je nabijalo. Drugače imam pa danes tak apetit, da je groza. Upam, da ne bo v torek še en kg več, me g ubije. Ne vem kaj mi je, potem me pa vse tišči. Tudi dol se mi spušča ta naša punca, ker je en tak čuden občutek. Me okoli sramne kosti na trenutke boli. Glede kave, pijem jo še, eno na dan. Samo potem z dojenjem pa po moje ne bo šlo ravno skupaj, kaj se vam zdi? Da dobi kofein otrok vase, ga po moje samo meče. Jaz po moje je ne bom pila. Pa ve? Nimanorven, pa to je pa res smola z mucki. Verjamem, da se ti že meša. Res upam, da le najdeš koga resnega. Pri takem odnosu mogoče res bolje, da ta folk ne dobi živali v roke, ker ne veš kaj bodo počeli potem z njo. Žabica 22, sušilec se res splača, če nimata kje sušit. Meni je super, sploh pozimi. Sicer ene stvari sušim na stojalu pred stanovanjem, a ne vsega. Za kakšne brisače, posteljnino,.... in tale stvari, ki niso za v službo se pa super obnese. Midva imava Bosch, deluje super že več kot 4 leta.
< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 7.8.2010 21:29:13 >
|