|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
6.8.2010 17:06:44   
hermy1
Evo tud mene doma!
Preiskave opravljene, dogaja še prav nič user posted image , CTG ok, datum za CR, če ne bo kaj prej, 18.8.user posted image !!

IZVIRNO SPOROČILO: Lenny1
Za tiste, ki vas zanima, nekaj slikic od našega malega Robina user posted image - prvih 5 dni na FB. 

Lenny1 super slikice,...čudovita družina user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
6.8.2010 17:30:59   
Wahoo RR
Drage avgustovske mamice

Če se še niste, se ne pozabite prijaviti v našo akcijo Družina podarja družini, kjer bomo 5 izmed vas podarili  paket s privlačnimi in predvsem uporabnimi darili user posted image

Prijavite se tukaj!

Čestitke vsem, ki že imate svoje sončke in že vnaprej tistim, ki jih boste spoznale kmalu user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
6.8.2010 18:26:20   
žabica13
Lenny1 prelepega sinkota imata, zelo lepe slikice, se prav čuti kako iz njih neka harmonija sije user posted image

Tinky super da ste telefonsko zrihtali, je res zadnje da še kak bacil v čakalnici dobite.

Mayci user posted image  da je sinko bolje, in da gre lahko na morje. To je vesel verjetno! Ti se pa le čuvaj!

Moje bolečine od zjutraj so minile, imam pa občutek da se je dete še malo nižje spustilo, ritka je bila prej zelo visoko, zdaj pa je (če prav lociram seveda) samo malo nad popkom. Kakor da bi pol trebuha zgubila se mi zdi user posted image  Tako da povezujem to bolečino s temi premiki, ker 2 dni nazaj ko se je prvič spustil me je isto bolelo. Sem pa tudi en lažni popadek danes dobila. Skratka - pestro! Sva pa imela z dragim celo štorijo baldorijo danes. Imel je sestanek v LJ, vmes pa sem jaz želela v interspar nekaj iti iskat v hervisa. Če bi bilo vse ok, bi bil v max. eni uri nazaj. Pa se mu je na poti s sestanka avto pokvaril, nato ga je nekako do servisa še spravil in nato je mogel čakat še 1 uro ker v tistem trenutku ni bilo na voljo nobenega nadomestnega. Je bila že tašča na poti da naju pride iskat, pa so le našli nato enega nadomestnega, ker bi bil malo strašljiv občutek biti brez avta (imava sicer še mojega, ki pa je trenutno v fazi počivanja, in ga bom registrirala spet ko bomo z user posted image  začeli malo po svetu hodit).  In sem si vmes skoraj križ polomila med sedenjem v kafiču na tistih trdih stolih. Samo da se je rešilo na koncu in da imava avto pri roki.

nimanorwen sineta ima še vedno tu, naj bi šel jutri nazaj, oz. s taščo na vikend, in ko se v ponedeljek vrača ga bo oddala. Sem pa napisala naj bi tako bilo, ker upam da ne bo spet kakšno pogojevanje, ali pa kakšne mučke, kakor je bilo zdaj že 2x. Pa še pes gre jutri tudi s taščo tako da bo čez noč nastala tišina - saj kakšen dan mira za nafilat lastne baterije bo priznam pasal.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
6.8.2010 21:00:20   
barbet
Ojla souser posted image in mamice!

Kako lepo vas je brati, sam ste pa res pridne s pisanjem. Jaz sem se pa danes spet vrgla v pospravljanje - kdo bi mislil, da imam rok v nedeljouser posted image . Zjutraj pa sem šla s psom na sprehod in še dobro, da je počasne sorteuser posted image . Se mi pa nič konkretnega ne dogaja, čeprav je pred dnevi že kazalo. Le čuti se, da je čist nizko - se mi zdi, da bi lahko že ven padlauser posted image .
Imam pa tudi jaz pregled 9.8. -očitno priljubljen dan za preglede.

žabica13 - se mi kar smiliš, da si mogla tako dolgo čakatuser posted image - če bi imel vsaj kake ležalnikeuser posted image
Lenny1 - res ste lepa družinicauser posted image

spacebaby - samo da je mimo in da imaš sončka v naročju!!! Jaz sem tudi med tistimi, ki ne bom imela EA, tako da upam, da bo mala hitreje želela ven. Sicer me je pa minil strah, ki sem ga imela do prejšnjega tedna - očitno sem že pripravljena za p, ampak mala pa kar razgraja in maternica ne pošlje nobenega popadkauser posted image .

Lepka - veliko uspeha pri novem stanovanju, pa da bi se ne nabralo preveč napetosti v času delauser posted image

žabica 22 -super za noč brez bolečin. Jaz sem pa očitno zaležala levi kolk (že drugič) - pa sem ga na srečo hitro razgibala.

barbaraGS - prav spodbudno si napisalauser posted image user posted image user posted image Ker sicer vsi kritizirajo te umetne popadke in skoraj strašijo z njimi.

Jaz si grem pa še noge depilirat (najbrž zato še nisem v puser posted image - mora pa bit mamica lepa).

Lepo noč vam želim - pa kak nov!!!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
6.8.2010 23:04:33   
kamelija
rožica 5 ne sekiraj se sam da je zuser posted image vse Ok! Drgač pa men tud blazno paše tale "mrazek" pa sem tud drgač zmrzljivka.

Nimanorwen po moje se pri tebi tudi že počasi pripravlja ko te tako vse spodaj boli. Jaz zaenkrat čutim samo pritisk ker je glavica že nizko, medenične kosti ali pa kolki in podobno pa me niso nikoli boleli. Ne vem morda je to odvisno tudi od telesne konstitucije ali pa (bolj verjetno) me to še čaka.

Tinky upam, da bojo Majini učki kmalu zdraviuser posted image !

Limma držim pesti, da se user posted image obrne. Meni je ena znanka rekla, da se je njen drugi otrok tudi šele 10 dni pred porodom obrnil, tako da je res še vse mogoče.
Lenny1 super za link s slikcamiuser posted image ! Kok ste lušna družinica in kakšen luštn sinček!

Meni se pa danes pupa neverjetno premetava sm in tja! Upam, da se ji ne bo ratalo nazaj se obrnituser posted image ! Ampak je tko luštn ko izboči ritko ali pa nogice oz. rokice in mi dela hribčke po trebuhu! Po moje se bom še po porodu podzavestno večkrat po bušiju pobožala!

No zdaj pa počasi spančkat -

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
7.8.2010 7:55:13   
jomi
Dobro jutro souser posted image in mamice!
Ne morem verjet, da sem ta prva!!!!
Samo da se malo javim, pri nas vse po starem, sem pa ful vesela da se vam že tuk dogaja! Komaj čakam, da še jaz na vrsto pridem! :) Čeprav se meni zdi da za bližajoči se porod ni nobenga zanesljivga znaka, razen redni popadki, al pa če odteče voda. Bolj vas berem, bolj je možno 1001 varianta - ene boli vse že 1 mesec prej in majo bušija čist dol, ene odprte 4cm 1 mesec prej, enim kaže ctg popadke kr skoz.... pa nič. Zdej sem ugotovila, da se je totalno brezveze obremenjevat s tem in imet kakšne lažne upe, da zdej pa bo, ker nikol ne veš. Ziher bo, ko se res akcija začne očitno :)
Sicer mam pa jst še cele 3 tedne cajta... se mi že kr vleče! Tiste male nogice bi že rada vidla, pa prijela!!!
LP vsem pa eno dooooooooooobro kavico, če jo prenašate!

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
7.8.2010 8:42:07   
mayci
Dobro jutro souser posted image !

Mi smo tudi danes že veselopokonci od 7h zjutraj...user posted image Saj ponavadi moja fanta vstaneta, mene pa pustita še malo spat, ampak danes želim biti še malo z mojim fantkom, preden odide na lepše.user posted image

jomi, hvala za user posted image !

Me prav zanima,če je kakšen nov user posted image ponoči prikukal na svet...user posted image

Imejte maksimalno lep dan, pa se tipkamo kasneje! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu jomi)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
7.8.2010 11:18:43   
žabica13
enega sončka vsem - sicer je bolj zatišje danes. Upam, da zato, ker vse nkje na lepšem uživate!

Jomi hvala za user posted image  - by the way - a kavico še pijete? Potem ko bomo dojile verjetno jo ne bo ravno fajn pit?

Mayci - naj tvoj sinko čimbolj uživa, ti si pa le vzemi še kako brezskrbno urico zase.

Moja noč oz. večer je bil bolj tako tako. Po novem ko se dete premika, boli ko hudič. Oz. boli ko se z glavico premika in včeraj zvečer je vsaj eno uro z glavico se premikal, ne vem ali mi je na mehur to pritiskalo, ali na črevesje - občutek je bil tak kakor da bi imela ene hude prebavne motnje. Kadar pa z nogicami ali ritko miga je prav super! Pa saj se nimam kaj pritoževat - prav priden je naš user posted image , če pogledam nazaj, praktično nobenih večjih težav skozi nosečnost nisem imela, še slabosti razen ene (pa še ta je zaradi tune ratala) nobene! Lulat tudi napram drugim hodim razmeroma malo. Tako da če bo naše dete tako zlato tudi ko se rodi, vsaka mu čast.

Naša tašča, tast, sine od mojega, in pes so danes šli na vikend. Je kar neka tišina nastala. In sem izkoristila, da ni user posted image da popucam teraso. Predvsem okrog pasje hišice je bilo kaj za pucat, zdaj pa še njegove deke operem in mislim da bom tako crknjena glih za počivat. Zvečer pa moram user posted image  na pico povabit, nisva imela kakega romantičnega večera že kar dolgo, in je treba izkoristit dokler je še čas, za malo drug drugemu čas namenit.

Uživajte v vikenddu!

p.s. - nobene nove mamice??

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
7.8.2010 11:56:41   
cat
Pozdravljene,

sem glih kr napisala cel roman (od tega da imam bolečine, pa kje vseuser posted image , pa kaj moram še narediti, pa kako sem rodila 1. pa drugič, pa da spet ne vem a bom vedla ko se bo začelouser posted image .....) pa me je ven vrglouser posted image !!!!
Tko da sem hotla samo povedat, da Žabica 13 midva si bova tudi danes privoščila večerjo zunaj v dvoje, preden se naše tretje dete odloči, da se rodi.
Imejte še naprej lep dan, pa upam da bo kakšna nova mamica danes!
user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
7.8.2010 12:55:15   
Tinky
Sem prišla pokukat, če je kakšna nova mamica, pa vidim, da je kar zatišje....user posted image

Mamice oz. pupce, ki ste kupile elektronsko varuško, me zanima kater model ste izbrale?
Mi jo nujno potrebujemo. V Pikapolonici je Tomyjeva v akciji http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pripomocki-za-varnost-in-zascito/varuske/tomy-varuSka-platinum/12455011666012455 in se mi ne zdi tako napačna.
Kaj pravite?

Žabica in cat, maximalno izkoristita današnji večer. user posted image user posted image

Nič, grem malo počivat dokler otroka še spita.

Lep dan

< Sporočilo je popravil Tinky -- 7.8.2010 12:56:34 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
7.8.2010 13:40:29   
cat
Tinky, hvala za lepe želje, današnji večer res nameravam izkoristitiuser posted image !
Drugače pa tudi mene zanima, katero elektronsko varuško je najbolje kupit, ker mi že imamo eno od Tommy-ja, ampak je že stara pet let in posledično že zlo znucana...tako, da so vsi komentarji dobrodošli!
user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
7.8.2010 19:52:27   
žabica 22
Hej user posted image

kje se skrivate??? a ste v p pobegnile??user posted image a bo danes kakšen doječek pokukal na svet? ali pa jutri k je tko lepa številka 8.8. user posted image

žabica in cat uživejte danes zvečer s svojimi na večerji. Žabica ti si pa po dolgem času vzami čas zase dokler si še 2v1 user posted image

kje je pa naša nimanorwen- a si mi pobegnila v p? user posted image

Danes pa včerej me je tako neki čudno zvijalo vse kar sem pojedla sem potem pol ure sedela na wc-ju in sem veselo sračkala kot kakšna grlca user posted image , pa križ me je spet začel bolet to je za znortuser posted image . Si že tako želim da moj user posted image ven pokuka da kar res ni user posted image , čeprav se mi zdi da zdaj dva dni niti nisem tok psihično močna- ena je že o tem pisala... Cel teden sem bila tako naspederana da bi lahko gore premikala zdaj sem pa čist fučuser posted image . Danes sva z mojim cel dopoldne preletala harwenorman, merkur, bigbang- iščeva sušilni stroj- oz si ga morva nujno nabavit pred zimo ker drugače sploh ne vem kje bom cune sušila- imava bolj malo stanovanje in ta lojtrca mi gre prav na živce ko jo moram postavit in se ji skos umikat user posted image zej čez poletje še gre ker imava vzunej naštimano za sušit samo čim je pa slabo vreme pa to odpadeuser posted image . Tako da enega sva našla k sva zadovolnja z njim, zej ga je pa treba še kupit- in moj mi teži da naj malo počakam ker bo 100% kakšno zniženje- to srečo imam samo jaz, da ko kupim kaj je čez 1 teden znižanje iste stvari user posted image .

Grem malo ležat ker me moj zlatri  križ tako boli kot user posted image

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
7.8.2010 20:35:16   
nimanorwen
ojla punce.

žabica22 - nimanorwen žou ni nikamr pobegnila. še na fb sm šla šele prejle. dons je tuk tečna, da se ji tut pisat ne lub na rr. sm čekiram sprot, a je že kšn nov user posted image  in to je vse. prejle sm se tako zelo nažrla vsega mogočga, kukr se v celi nosečnosti nism pomoje. in zdej se res slabu počutm. prou budala sm ejuser posted image  joj, k bi šle usaj jutr rodit. sm nekk dvomim - vsaj zase. žabica22, tebe zdej use boli pomoje zard overdose šetanja naokul. dej pejt ležat pa kej pojestuser posted image
drugač sm pa totalno user posted image  (še dodatno) zarad user posted image . mislm fak, folk je res prou bolan. una, k nej bi oba vzela, sm še mogl bi se zment glede prevoza, je kr skrivnostno poniklna. ful ful ful sm jezna mislm kaj je s folkom, zakaj rečejo ok bomo vzel kumej čakamo, pol pa kr temauser posted image  prou kr neki no.

žabica13 in cat, uživejta s svojima dons pa dober tek!user posted image
elektronska varuška - ne bom kupila, mava čist premejhno hiško, da bi jo nucalauser posted image

grem naprej jest. mrde me bo pol tuk na wc, da bo kr še user posted image  vn pršlauser posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
7.8.2010 21:17:23   
Lepka
Hojla,

Glede elektronske varuške...jaz sem naročila Angel care http://www.angelcare.si/ac401.htm. Upam, da bo OK.

Pozdravčke...

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
7.8.2010 21:25:27   
Marčevka2010
Že dolgo nisem nič komentirala.

Vsem novopečenim mamicam čestitke! Pa čim bolj pridne dojenčke vam želim, prespane noči in seveda zdravja! user posted image user posted image

Meni je v torek g zatežil zaradi kg, v enem mesecu kar ni bilo pregleda sem dobila 3 kg, kar se mi ne zdi prehudo, sploh gleda na apetit. Pa tudi otrok nekaj na teži pridobi zadnji mesec. Pa sem si potem mislila, da naj ne teži, jaz jih imam in sama jih bom morala dol spravit. Vsega je do sedaj 13 kg, bo že. V torek je spet pregled. Aja, CTG ni nič pokazal, mogoče en mini popadek, potem pa reče, da lahko se je pa punca malo premaknila. Jao.user posted image  Je bilo pa tako fajn srčni utrip poslušat, pišuka je nabijalo. user posted image

Drugače imam pa danes tak apetit, da je groza. Upam, da ne bo v torek še en kg več, me g ubije. Ne vem kaj mi je, potem me pa vse tišči. Tudi dol se mi spušča ta naša punca, ker je en tak čuden občutek. Me okoli sramne kosti na trenutke boli.

Glede kave, pijem jo še, eno na dan. Samo potem z dojenjem pa po moje ne bo šlo ravno skupaj, kaj se vam zdi? Da dobi kofein otrok vase, ga po moje samo meče. Jaz po moje je ne bom pila. Pa ve?

Nimanorven, pa to je pa res smola z mucki. Verjamem, da se ti že meša. Res upam, da le najdeš koga resnega. Pri takem odnosu mogoče res bolje, da ta folk ne dobi živali v roke, ker ne veš kaj bodo počeli potem z njo.

Žabica 22, sušilec se res splača, če nimata kje sušit. Meni je super, sploh pozimi. Sicer ene stvari sušim na stojalu pred stanovanjem, a ne vsega. Za kakšne brisače, posteljnino,.... in tale stvari, ki niso za v službo se pa super obnese. Midva imava Bosch, deluje super že več kot 4 leta.

< Sporočilo je popravil Marčevka2010 -- 7.8.2010 21:29:13 >

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.8.2010 21:36:24   
barbet
Ojla!

Jaz sem tudi še tu - bi bila pa prav zadovoljna, če bi šla rodit na rok, ker je res lep datum in to je jutriuser posted image . Ma bomo videli, ker le dol tišči, to je vse. Se je moj hecal, ko sva bila v Intersparu in sem šla na wc, da ne bom še česa ulovila user posted image
In končno je moj za vikend doma - upava, da bo zdaj delavnik normalen (v petek ga je računovodkinja prav vprašat prišla, kako je on delav, ker je bilo toliko narejenih ur, da ji ni bilo nič jasno).

žabica13 in cat - maksimalno uživajte!!! Midva sva pa danes složno kuhala, je user posted image naredil super "karadžordževa" zrezke.

nimanorwen - ti pa res nimaš sreče z ljudmi. Držim pesti, da pridejo še kaki normalni po mucke. Pa en user posted image za boljšo voljo.

žabica22 - midva tudi iščeva sušilca, ha ha. Jaz pa potem, ko nekaj kupim sploh nočem več poslušati ali gledati o tem izdelku, ker je re potem kje ful ceneje user posted image .

Imejte se lepo, grem še mal pred TV.

(odgovor članu Lepka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.8.2010 23:14:47   
žabica13
Evo midva sva doma, in že kar ne morem it spat, brez da se vam javim.

žabica22 da ne boš ti šla v rim, s tem sračkanjem si malo sumljiva. Vsaj moja prijateljica je pred obema porodoma imela driske. Sicer je pa jutri res lep datum. Zato pa bo v petek toliko bolj zoprn user posted image  bo petek, pa še 13-ega - ne ne, takrat pa jaz ne bi rodila, saj ne da sem vraževerna, samo na petek, 13-ega vseeno ne bi.

nimanorwen, groza no, saj ti bodo neodgovorni ljudje z še bolj neodgovornim odnosom do živalc živce požrli. V vsakem primeru - k takim neodgovornežem je bolje da mucki sploh ne pridejo - kaj bi pa potem naredili, če bi se jih čez 2 tedna naveličali, bi jih na cesto poslali user posted image  Držim pesti da se čimprej uredi! user posted image

kavica - zaenkrat jo zjutraj pijem, a v zelo mali količini, bolj za okus kakor kaj drugega. Po porodu pa imam namen še to opustit, da ne bo dete prezgodaj se takih navad naučilo.

Sem pa tudi jaz malo slabe volje. Prej sva se imela zelo lepo, in je prav pasalo po dolgem času iti malo ven zvečer. Sem pa hotela imet slikce mene in davida še 2v1. In ko sem prej slike videla me je skoraj  kap. Saj vem da sem se zredila kar nekaj, ma vseeno se mi ni zdelo da je tako porazno. Saj sem že ko ena pujseta. Trebuh sploh nima veze pri tem, noge, roke, obraz - tam pa ni nobenega user posted image   da bi morala biti povsod tako lepo porejena. Upam, da je čimveč vode od tega. Sva pa imela skoraj prometno nesrečo. Božček naš user posted image  se je sigurno ustrašu, ker sem se še jaz 5 minut tresla ko šiba. En idiot je očitno brez da bi pogledal iz stranske cestice zavil, moj mu je začel trobit, pa je kar rinu, potem sva ga v zadnjem hipu obvozila po nasprotnem pasu, čeprav je tudi tam že en prihajal (smo še njega prestrašili). Je res tako malo manjkalo za se počit, in če bi priletel v naju bi ravno nekam tja v moja vrata.

Zdaj pa spat, lepe sanje vsem! user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
8.8.2010 9:16:41   
NatašaC
jutro. jaz pa prva. vse tiho tukaj zadnje čase. upam, da ga kje uživate. jst pa kar doma. se odločam al naj grem s fantoma na potep, ker moj itak dela. sej potem se nam moj pridruži. sam ni enako. sem kar mal žalostna, ker ne razume, da bi jst tut njegovo pozornost. lep dan vsem.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
8.8.2010 12:15:04   
Zoya27
dober dan

jaz sem spet iz CTG-ja. dogaja se nič user posted image user posted image user posted image

od jutri naprej imam kontrole vsak dan. torej bom vsak dan par urc presedela na tisti trdi klopiuser posted image

nobenih novičk o novih user posted image ?

lepo se imejte in uživajte

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
8.8.2010 12:54:53   
limma
Sem prišla samo prečekirat, če je kakšna vesela novica...... sicer pa dneva še ni konec user posted image

zoya, a boš v Celju rodila? Pri vas pa red dolgo čakajo... to bi bilo zame, ki so me že v prvo priganjali... pridi v SG, pri nas ti sprožijo najkasneje 7. dan po PDP.

Za vse, ki vas mučijo težave user posted image

Za morebitne popotnice v Rim pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
8.8.2010 13:28:52   
Zoya27
zdaj hodim v Celje na CTG in tukaj čakajo do 42. tednauser posted image

sem pa že razmišljala, da bi prosila mojo G za novo napotnico, da grem kam drugam, ker mislim, da nikjer ne čakajo tako dolgo kot tukaj

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
8.8.2010 13:54:12   
Ploha
ojla nosečke in nekatere že mamice!

Najprej iskrene čestitke vsem, ki ste postale mamice! user posted image user posted image

Jest tudi še v enem kosu, sicer še ni moj dan, 13. pa bo...računam, no bolj upam, da bo kaj prej user posted image v prvo sem rodila 9 dan žez rok...

ma ne vem zakaj bi ene tako rade, da vam sprožijo, vrjamem, da ste naveličane, tud jest sm bla in zdj sm tud, no bolj neučakana, da dete spoznam,...samo ko bo pripravljeno bojo vsi ven prišli, da bi pa kar nekaj na silo ven dajal mi pa ne gre...

v prvo sem bila zelooo razočarana, ker so me notr obdržali in mi sprožl, jokala sem ko dež user posted image ( stabletkami za mehčanje materničnega vratu in potem sem zvečer svoje popadke dobila)...

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
8.8.2010 13:55:59   
uršula83
V Trbovljah tut čakajo 14 dni čez, je ena soseda februarja rodila 14. dan čez in še to ob 23 zvečer, skor 15. dan čez, men so pa 4. dan čez sprožl. Ker niso mel gužve,mal tut tko gledajo (sam jih je zafrknel).
Varuško sm mela js najprej KNOW HOW navihanček, ful dobra, enostavna, pocen (ene 40eur). Pa jo je mali razstavu na prafaktorje:(. Pol smo kupl od tomya, sam ne platinum, ampak uno eno slabšo, ma use isto ku platinum, sam temperature sobe ne meri. Pa je bla ene 85eur znižana ful, sam mi ne neki ful dobra, al pa da bi bla za pou boljša od ta prve, glede na to da je bla pol dražja. Ma če bi še eno kupla, bi zihr navihančka, tut signal je meu enak kot ta od tomya al pa celo še boljš.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
8.8.2010 15:26:52   
Zoya27
jaz bi raje da mi že sprožijo, ker so mi tudi v prvo in imam dobro izkušnjo. 5 dan čez rok sem šla na CTG, potem pa dobila gel in šla domov. počasi so se začeli popadki, ma nič strašnega. ob 4 popoldne se je odluščil čep, ob pol petih so me sprejeli v P, 5.15 popoldne pa sem rodila. sem že takrat rekla, če bi vedno šlo tako, mi ni problem imet več otrok user posted image

kar se pa tiče tega čakanja čez rok, me pa skrbi, da bo šlo kaj narobe, sem slišala 2 slabi izkušnji iz prve rokeuser posted image

saj ne da bi hotela kaj na silo, samo mene sploh še nihče ni pogledal,, če je MV kaj zmehčan, odprt,...nič v glavnemuser posted image

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
8.8.2010 15:55:43   
kamelija
Zoja27 upam, da ti ne bo treba dolgo več čakati! Joj tudi jaz že komaj čakam, da spoznam to bitjece, ki se tako veselo mota po trebuščku!
Smo pa ravno zdaj začeli nekaj prenavljat, ker smo zadnji hip pogruntali da bi bilo ful dobro če bi imela novo kuhinjo in večjo dnevno, tako da se bo do zadnjega pucalo in preurejalo. Ju-hu! HB za gnezditveni sindrom in višek energije pred porodom!

Nimanorwen držim pesti za tvoje user posted image da čimprej najdejo topel domek!

Žabica 13 tole z skorajšnjo nesrečo, mislim groza. Le pazimo na cesti še bolj kot ponavadi na razne user posted image !

Datum rojstva - meni je en model na morju prerokoval, da bom 13.8. rodila punčko. Pa sploh ni vedel kaj imam niti, kdaj točno mam rok. No glede na to da z mojimuser posted image praznujeva obletnico, ko sva začela hodit na prvega novembra, se ne bi čudila, če bi rodila na petek 13user posted image .

Pitje user posted image   - jaz spijemo eno do dve švoh kavici na dan z mlekom in bom z njo tudi potem nadaljevala. V MŠ so nam svetovali da je bolje če je ne ukinemo čist, ker če je otrok že zdaj navajen bo mel pol odtegnitveni sindrom. Ni pa treba jasno pretiravat.

Zdaj pa grem pogledat, da se mi ne pripali jabolčni štrudelček - mmmm!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?