|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
10.8.2010 10:36:50   
cat
Sky77 in Žabica 13 čestitke tudi od mene!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ti Žabica si nas pa res kr prehitela! Sem brala, da si še pred kratkim pisala, da te vse dol tišči, no mene tud kr nekaj dol tišči pa prav čuden dan je danes...
Še enkrat obema vse najlepše, pa lepo se cartajte s svojimi user posted image !

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
10.8.2010 10:43:14   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Tole pa je prehitevanje!! user posted image

žabica13, ČESTITKE ZA DAVIDA!!user posted image

Komu naj pa zdaj pošljemo obvestilo o rojstvu? Jaz imam samo od žabice in od sky številko, pa obe sta v P...user posted image

to tudi mene zanima :D tinky: a se javiš?

čestitke obema user posted image user posted image

komot user posted image

če katera želi, ji na zs pošljem številko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
10.8.2010 11:12:09   
žabica 22
žabica čestitam za fantka Davida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image želim vam veliko prespanih noči, lepih skupnih trenutkov... to je pa res pehitevanje po desni user posted image

tinky jaz bi prosila če mi pošlješ svojo št. na zs

jaz sem iz pregleda ctg raven dogaja se nič, bakterije v urinu so spet prisotne tako da moram ju3 zju3 v laborotorij spet urin dat.

mayci verjetno boš ti naslednja?user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
10.8.2010 11:18:39   
FirstTimeMummy
Jutro souser posted image in mamice!

user posted image user posted image user posted image Čestitke vsem mamicam, ki že cartajo!!! Vsem želim ogromno lepih trenutkov s svojimi štručkami!!!user posted image user posted image user posted image
Ne morem vrjet, da naša Žabica že ziba, srečka enauser posted image user posted image user posted image Jaz imam danes spet ctg, upam na hribčke in dolinceuser posted image

nimanorwen, res mi je žal za tvojo bogo user posted image , ljudje niso več normalni! Vsakič ko na cesti zagledam kakšno povoženo živalco, mi gre na jok - kot da je treba noret naokol ko norci??!!! Upam, da se bo bratec kmalu pobral od šoka - baje da živalce nekaj dni žalujejo (tako kot mi), potem pa pozabijo in normalno živijo naprej..

žabica22, mi2 imava pa očitno vsak teden na isti dan ctg, a hodiš v lj na preglede? Jaz sem na Aškerčevi pri G...

Tinky, bi te prosila, če mi lahko na ZS pošlješ svojo številko, da ne bom žabici13 morila s sporočanjem, če me v teh dneh primeuser posted image

Ploha in mayci, jaz se vama pridružujem pri razmišljanju! Po eni strani sem rada nosečka in mi ni težko s tem trebuščkom naokol po svetu hodit, po drugi strani bi pa rada spoznala ta obraaaazeeeeeeeek najinuser posted image user posted image user posted image

Danes ko pridem s ctg-ja bom pa v primeru kakšne 'akcije, ki bi napovedovala odhod v P v kratkem' končno oblekla posteljico za naše dete... Do sedaj sem odlašala, da se ne bi po nepotrebnem prah gor nabiraluser posted image

Imejte se lepo na ta sončen dan pa se tipkamo zvečer (če ne bom šla že v Rim vmes, hehe - pobožne željeuser posted image )

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
10.8.2010 11:54:07   
cat
Tinky, jaz bi tudi rada da mi pošlješ št. na ZS, če me slučajno kaj prehitiuser posted image ....
user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
10.8.2010 12:10:24   
mayci
Hvala za telefonske številke, Tinky in Kai1 user posted image .

žabica22
, uh, to bi bila vesela, če se tvoje besede uresničijo..user posted image Me že celo dopoldne na pol ure zvija, pa malo imam roza izcedka. Hehe, saj slej ko prej bo itak...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
10.8.2010 12:36:12   
Zoya27
iskrene čestitke žabica13user posted image user posted image

lepo se cartajte

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
10.8.2010 12:41:01   
žabica 22
mayci ti boš pomoje že zvečer zibala če te že zej na 30 min zvija user posted image vso srečo ti želim in v mislih diham stabo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
10.8.2010 12:41:54   
dreamy.
Žabica13 čestitke za sinčka

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
10.8.2010 12:47:10   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Hvala za telefonske številke, Tinky in Kai1 user posted image .

žabica22
, uh, to bi bila vesela, če se tvoje besede uresničijo..user posted image Me že celo dopoldne na pol ure zvija, pa malo imam roza izcedka. Hehe, saj slej ko prej bo itak...user posted image

ok, stavim da rodiš danes, nekaj pred 20 uro user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
10.8.2010 13:06:43   
limma
Dan,

žabica22, še sem tu, brez skrbi user posted image Le lenoba me daje user posted image

Najprej čestitke sky77 in žabici13 za njuna fantička, Bora in Davida user posted image user posted image
Vsem želim čim več zdravja, veselja in prespanih noči user posted image user posted image

mayci, po moje boš tudi danes spoznala vašega user posted image user posted image

tinky, tudi jaz te prosim za telefonsko št. na ZS. Hvala user posted image

nimanorwen, user posted image user posted image user posted image user posted image grozno za vašega mucka...je imel pa res lepo življenje... pa vseeno, zelooo žalostno. O podivjanih voznikih pa raje ne bi.. sem se dolgo časa vozila v službo na drug konec Slovenije in sem videla vse mogoče user posted image user posted image

Ledenkaa, user posted image user posted image user posted image tudi jaz držim pesti za tvojo punčko, da bo vse v redu in bo čim prej z vami doma.

Sigurno sem še pol pozabila komentirati...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
10.8.2010 13:12:00   
limma
Ja, tole še

Lenny, krasna družinica ste user posted image Se strinjam z nimanorwen, da se s slik vidi, kako se imata s tvojim rada user posted image

dreamy, tudi mene je strah roditi medenično, ker itak se tudi več kot 50% takšnih porodov konča s CR user posted image Poleg tega je pogost vakumski porod, epiziotomija je avtomatična, pri nas nimajo veliko izkušenj, jaz imam zelo ozko medenico, pa še večja je verjetnost, da se kaj zakomplicira in je z otročkom kaj narobe.... ne upam tvegat, čeprav me je tudi CR strah user posted image
A ti boš rodila v LJ?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
10.8.2010 13:30:28   
kamelija
Žabica 13 čestitike, čim več cartanja in da boste  hitro spet doma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
10.8.2010 13:38:52   
mayci
Tinky in limma, naj se vajine napovedi uresničijo...user posted image user posted image

(odgovor članu kamelija)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
10.8.2010 14:40:50   
nimanorwen
ojla punce ...

se mi zdi, da sm še za rač, u pojstli al pa za šporhetom (kuham vnaprej pa za skrinjo), no, če nism kje na kšni pijačkiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ŽABICA13 ZA SINA DAVIDAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hudo ej. sm bla glih na blagajni v merkatorju, k sm sms dobila, me je kr kap od srečeuser posted image res lepu take novičke brat, človeka kr dvigne (sploh po včerajšnjem dnevu). očitno je biu še en ekspresn porod. me zanima, kera bo nasledna. mogoče miska333?user posted image no sej al pa kera koli, vsem prvoščm, še posebej tistim čez rok.
tinky  - user posted image  zate, upam, da bo takih noči čim manj!
mayci - ti si mi sumljiva .. ne pozabi na nas, smo zmenjene aneuser posted image user posted image
firsttimemummy - ja, tamali muci je čist zmeden, zdej skus rine za mano. je hotu spat pr men, sm ne sme (pa itak bi ga potlačlauser posted image ) in ni hotu it v košaro, se je pa na mojo torbo parkerou, k po men diši. srček maliuser posted image drugač se moraš pa bl redno javlat, zdej že en dan tišine lahko sproži panično ugibanjeuser posted image user posted image user posted image
limma - a misliš, da ti pol ne bojo cr delal? k če je vse to na kup, predvsem pa še ozka medenica ...

drgač pa jest se full čudn počutm. ful me trebuh boli, ampak ne kot da bi se kej dogajal. dobr, da user posted image  normalno čutim, pa da mam pregled v čet, ker sicer bi se šla kr pokazat km. use me tišči, sm tistih par popadku, k sm jh do zdej imela, je blu drgačna bolečina. upam, da ga user posted image  zdele na konc ne misli kej sračkat začet. nč, upam, da bo do večera kšn nov user posted image  ... srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
10.8.2010 19:29:55   
žabica13
Hitro javljanje iz porodnisnice. Kot veste sem mami!! Hvvala vsem za cestitke in lepe zeje, na hitro,za vzpodbudo vam napisem kaj se je dogajalo. Vceraj sem se na rr napisala da je en cudn dan, nevem taka cudn bila, kot da bi se voda v mlinu v meni ustavla. Zvecer me je zacelo spikat kakor pred menstruacijo, a nisem kake pozornosti temu dala. Greva spat in nekaj cez eno zacutim bolj mocno spikanje. Itak Mislim da gre le za lazne popadke

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
10.8.2010 19:34:36   
žabica13
Ampak v eni sami ur so postali na 2 - 3 minute. Sem pa se vedno mislila da so lazni. Zbudim mojega, ce misli da se greva pokazat, se macka sredi noci lovim okrog da ga nafutram, v lj prideva okrog 3.30. V p pa ssok -/odprta sem ze 7-8 cm in grem direkt v porodno! Na koncu je bilo malo mucno ker ga iztisnit nisem mogla, ampak nama je ob 6.30 le uspelo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
10.8.2010 19:39:58   
žabica13
Iin zdaj vam pisem in cel ccas kukam proti davidu ki pancka! Je tako lep gantek,ima dolge temne laske, usteca ko en srcek,velike uke in dolge prstke! Joj,kako lep obcutek tega piscancka gledat,se ga dokikat in se zavedat da je mooj moj. Punce ko pridem domov vec, a sem vam malo vzpodbude z mojim ekspresnim vlakom za rim hotela dat. Pa david vas pozdravlja!

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
10.8.2010 19:42:56   
kai1
Žabica, super porodna zgodba.user posted image To, mislim, da si vse želimo takega ekspres vlaka.
Želim ti, čimhitrejše okrevanje in čimveč cartanja z Davidom.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
10.8.2010 19:52:52   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

Žabica, super porodna zgodba.user posted image To, mislim, da si vse želimo takega ekspres vlaka.
Želim ti, čimhitrejše okrevanje in čimveč cartanja z Davidom.

Se pod vse podpišem,
Hermy

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
10.8.2010 20:18:43   
barbet
Ojla drage nosečke in mamice!

Jaz sem še vedno doma -tako da očitno ne bo nič na današnji datum. Se je začelo še počasneje dogajat kot ponoči in zjutraj. Ah ja - bo že, ko bo čas.
Mayci - sva očitno na podobnem - in, kaj dogaja??? Držim pesti, da čimprej odideš v p, ker tole čakanje in spremljanje popadkov na pol ure, je pa res nadležno (ne tič ne miš)
žabica13-čestitkeuser posted image Pa super porodna zgodba. Imejte se lepo user posted image

tinky - jaz bi tudi telefonsko

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
10.8.2010 20:29:49   
kai1
Tinky, prosila bi te za telefonsko

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
10.8.2010 21:18:21   
FirstTimeMummy
Evo mene nazaj iz celodnevnega pohajanjauser posted image Se javljam, da ne boste mislile, da sem že odpeketala na lepšeuser posted image Ctg ni kazal drastičnih zadev, mali je brcal kot nor, ker levi bok ni njegov najljubši položaj (hrbet ima na desni strani, zato se mi zdi, da revež prav trpi, če se premaknem na levo stran, ker se mora z nogicami potem upirat v trebušno stenouser posted image ). Kakorkoli, mislim da bom še kakšen teden sigurno Kinderjajček. Samo upam, da se ne bo ravnal po meni, ki sem se odločila prespat pdp za 14 dni, hehe - boga moja mamiuser posted image

žabica13, super zgodba za prebrat! Se mi zdi, da ste do sedaj skoraj vse avgustovke prave junakinje glede rojevanja, hb da je tako! In upam, da se nadaljuje! Sedaj pa samo uživaj v svoji novi vlogi, ta hudo je šlo že mimo!

Upam, da danes ta noč odnese še katero v P, predvsem tiste, ki si to že zaslužiteuser posted image

Lahko noč vsemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
10.8.2010 21:48:32   
mayci
žabica13, kako lepa porodna zgodba, je šlo pa hitro!user posted image

barbet, tudi jaz sem še kar tukaj...user posted image , cel dan že obarvan izcedek, vmes sluz s krvavimi nitkami, popadki pa enkrat na 15 minut, enkrat na pol ure, potem spet uro in pol nič, potem spet na pol ure...user posted image Saj očitno se vse skupaj pripravlja, samo da bi pa močno zašibalo, to pa ne...
Kako pa pri tebi?

Naš fantek je danes popoldan prišel z morja, ves navdušen in zagorel.user posted image Tako lepo ga je bilo stisniti po štirih dneh...user posted image ...toliko časa še nikoli ni bil nikjer brez naju. Jutri bova pa spet skupaj doma, oči gre v službo in bo v pripravljenosti, če ga pokličem... Upam, da ga bom...user posted image

Zdaj grem pa malo pred tv, pa k možku se mal stisnit.user posted image

Nočko!user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
11.8.2010 8:18:10   
žabica 22
Jutro user posted image

eno dobro user posted image vam pošiljam za dobro jutro

mayci
kako si noč preživela,? si še med namiali že stiskaš svojega user posted image ? user posted image
Žabica user posted image user posted image user posted image tako lep in hiter porod user posted image user posted image user posted image srečka ti prav privoščim user posted image , drugače pa zelo lepa porodna zgodba. Dobra si da si user posted image lovila okrog  user posted image jaz ga ziher nebi user posted image . Pozdravljam davida nazaj user posted image

barbet upam da tudi ti hitro odrineš do rima user posted image verjameme da je že prav nadležno to čakanje.

Drugače pa da vam še polepšam jutro user posted image -danes so nakazali enkratno državno pomoč ob rojstvu user posted image - tiste ki še niste dobile. V petek 13. bo pa še porodniška user posted image - nimanorwen prav si imela! sory sem malo narobe pogledala!user posted image te peljem na sladoled ko te vidim za opravičilo user posted image .

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?