nimanorwen
|
ojla punce ... se mi zdi, da sm še za rač, u pojstli al pa za šporhetom (kuham vnaprej pa za skrinjo), no, če nism kje na kšni pijački ČESTITKE ŽABICA13 ZA SINA DAVIDA hudo ej. sm bla glih na blagajni v merkatorju, k sm sms dobila, me je kr kap od sreče res lepu take novičke brat, človeka kr dvigne (sploh po včerajšnjem dnevu). očitno je biu še en ekspresn porod. me zanima, kera bo nasledna. mogoče miska333? no sej al pa kera koli, vsem prvoščm, še posebej tistim čez rok. tinky - zate, upam, da bo takih noči čim manj! mayci - ti si mi sumljiva .. ne pozabi na nas, smo zmenjene ane firsttimemummy - ja, tamali muci je čist zmeden, zdej skus rine za mano. je hotu spat pr men, sm ne sme (pa itak bi ga potlačla ) in ni hotu it v košaro, se je pa na mojo torbo parkerou, k po men diši. srček mali drugač se moraš pa bl redno javlat, zdej že en dan tišine lahko sproži panično ugibanje limma - a misliš, da ti pol ne bojo cr delal? k če je vse to na kup, predvsem pa še ozka medenica ... drgač pa jest se full čudn počutm. ful me trebuh boli, ampak ne kot da bi se kej dogajal. dobr, da normalno čutim, pa da mam pregled v čet, ker sicer bi se šla kr pokazat km. use me tišči, sm tistih par popadku, k sm jh do zdej imela, je blu drgačna bolečina. upam, da ga zdele na konc ne misli kej sračkat začet. nč, upam, da bo do večera kšn nov ... srečno
|