nimanorwen
|
ojla vsem ... najprej moram povedat, da sm res prou vesela, da sm se na tole rr prjavla ... se mi zdi, da smo k ena velika družina. sm kr ganjena do solz, k prebiram tele zgodbe, nasvete, vzpodbude ... full lepu res no zdej pa mal pokomentirat, ste ful aktivne tkle zvečer najprej seveda ČESTITKE ANCHY82 ZA ALJAŽA joj, kuk lepuuuuu kamelija - jest sm dons srečala eno nosečko v ambulanti, k ma rok 10.10 in ma tušn buši k jest kai1 - otroc res čutjo, da je neki na vod zgleda. upam, da bo pol dobr prenesu, k ne bo več edini. mayci - mislm groza. jest res ne morm vrjet ej. upam, da se res samu od sebe kej začne dogajat. prou ne zastopm g s takim odnosom lenny1 - ful lepa zgodba, vzpodbudna sm un del "potem je pa kar bolelo, vsak popadek bolj ..." mi ni čist ušeč no sej bom upam da hmal vidla kk pa kaj dej kšno slikico svojga pokažiiiiiii pa hvala za informacije, mam itak več k pu potovalke samo vložkov in blazinc, ker mi že dej mlekec vn teče tinky - ma dej prvošč si hamburger in pomfri in kokakolo, itak si full vitka po naravi že, tk da ti zihr ne bo škodval. sej bo šlu use z mlekom vn. upam, da se bo uček pozdravu, men so se tamali zmer smill, kdr so mel učke vnete, sm jim ful spirala, kuk se ti šele najbrž smili ... držim pesti, da se pocajta! in pa super za teota ... mam spet kr solzne oči (res bi se mogla mou u roke vzet ) drugač pa menda popka prou preveč tut ni treba umivat in to, pač po potrebi, ne zdej nujno usakič. to prav moja velecenjena mati, k ns je 5 gor spravla, tk da ji kr vrjamem. mamo usi lepe popije jest sm pa prejle izvezvala rožice (rdeče) na štumfke (bele) pa nrdila sm ji v zadnjih dneh enepar hlačk in majčk ... čist se mi je utrgal pa moji sestri se je avto pokvaru (je sama doma, ker so ostali na morju), jutr ma pa randi prav, da ne gre v rikverc usa panična, k fotr ji bo glavo odšraufou tk da greva najprej zjutrej h nm domu, da bo mož pogledou, kaj je narobe eh ja, pestro mamo. da sploh ne omenjam tamalihdveh k skus rineta v voziček al pa v lupinco. tastaridve se obojga ogibata v širokem loku, tamaladva pa obratno. ker je use skp u dnevni, skus dežurata pr vratih in čim se vrata odprejo, švisneta notr mam drgač spet enga potenicalnga odjemalca oz. odjemalko, k bi oba vzela in držte pesti, da se tokrat izide, ker bi telička in majhen (tk jima je ime) dobila full lep skupn domek lepu se mejte, upam, da bo zutrej kšn nov
|