evangelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: taipai IZVIRNO SPOROČILO: evangelie Še meni: zajtrk ovseni kosmiči z mlekom, nektarino in slivo Mlek maš AM? glede na to, da še dojiš, al si ga spumpaš? Sem nabavla AM. Na začetku sem si ga pumpala, ampak tisto je bolj za zalit, ne moreš pa ga kuhat, ker se naj ne bi segrevalo nad 40 oz. 50 stopinj. Pa se mi zdi, da je vseeno boljš, da naredim sama mlečno kašico, kot da kupujem že pripravljene - za včasih že, ampak če sem pa doma, pa res ni problem naredit. vijolca - mi smo zaenkrat samo 1 noč prespali v igluju, tapravo morje z novim šotorom (ja, otroška soba je ful huda! ) pa nas čaka septembra. U glavnem, za našega plazečega smo imeli pred šotorom veliko šotorko in čez še dekico (je pa seveda najbolj zanimivo ravno tam, kjer ni dekice - torej kjer so iglice, trava...itak ), spal pa je to noč na armafleksu in posteljnim vložkom (v velikosti jogija, samo da je malo tanjši). In bilo mu je zelo všeč Za tapravo morje pa ne vem, verjetno bomo vzeli prenosno posteljico, ker se bo takrat sigurno že plazil in ga bo potem po celem šotoru Je praktično tudi, da ga odložiš (no, v ta namen je uporaben tudi voziček) zobki nam še vedno nagajajo, prvi je že kar viden (no, tisti 2 beli pikici, ki pa jih skriva, kot da so zlate ), mislim pa, da sem opazila tudi na mestu drugega rahlo črtico. Spi zelo slabo, zelo pogosto se zbuja...ker to traja že 3 tedne, sem čisto nenaspana... Ah, bo že...če ne prej, ko odraste Za nazaj sem sicer prebrala, pa v istem trenutku tudi pozabila Aha, če pokomentiram še gibanje - danes sem opazila, da se je začel plazit za žogico. Sicer počasi, ampak precej spretno. Mislim, da ga bom kmalu lovila po stanovanju Sedi že dobro, vendar se ponavadi tudi kmalu prekucne, ker se steguje za vsemi igračami, ki so v njegovi bližini. Mu je pa sigurno najljubša aktivnost vstajanje (mu ponudim po 1 prst na vsaki roki in se sam potegne v sedeč in hkrati kar v stoječ položaj) in skakanje. Čez to ga ni, to bi počel ves ljubi dan.... pa še meni: zjutraj ajdova kaša s skuto, jabolkom in banano malica dojenje kosilo brokoli in krompir malica domače breskve večerja nisem še ziher.... Včeraj sva za kosilo poskusila nekaj novega in sicer bučko in korenček s polento, potem pa sem dodala 1 zdenka sirček in malo mleka. In je bilo za prste obliznit Nič, grem likat..
< Sporočilo je popravil evangelie -- 9.8.2010 12:56:52 >
|