|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
6.8.2010 5:14:51   
Zibka
Ura je 5, mi že celo noč ne spimo, zdaj sem obupala in sva se prišle igrat v dnevno: in Klara se veselo smeji in maha z igračkami. Juhej, mamica pa ni ravno navdušena. VČeraj in pred včeajšnjim smo že ful slabo spali, in da smo vsaj malo, je spala pri nama. Včeraj pa potem niti opoldne ni hotla spat v svoji posteljici, zvečer pa niti pod razno ne. In po nekaj urah pregovarjanja in tišanja dude v usta, smo sedaj tu. Bogi moj, k je včeri delu cel dan, jutr ma tut cel dan, pa že dve noči ne more spat.

No, hvala, da sm lahk pojamrala user posted image

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.8.2010 5:20:07   
Zibka
Ne vem al bi si šla kavo kuhat, al naj še upam na spanje user posted image user posted image

Včerajšnji jedilnik:
malica: dojenje
kosilo: zakuhala sem rahlo polento in kar zraven vrgla še nariban korenček in bučko, vse skupaj potem pretlačila + malo olja
malica: prosena kaša + jabuček + borovničke

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.8.2010 8:37:38   
marusi
IZVIRNO SPOROČILO: Elly79

IZVIRNO SPOROČILO: marusi

punce, kako lahko "citiraš" tu na RR?

Pejdi na citiraj, pol pa spodi napiš, kar misliš... user posted image

o, hvala, punce... nisem videla "citiraj":)

(odgovor članu Elly79)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.8.2010 9:56:24   
marusi
rozine: mislim, zibika, da si ti pisala, da daješ klari rozine: kako to narediš? jih prej namočiš? skuhaš? ali daš kar surove?

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.8.2010 11:59:31   
Zibka
rozine sm js kr skuhala v kompotu, zraven jabolk, potem pa fino premečkala z vilico. so mal večji kloščki, ampak klara je lepo jedla

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.8.2010 15:56:59   
kejti
Ojla,
dolg nisem pisala ampak vas berem dokaj redno. Evo imamo že 2 zobka, 2 sprednja so na vidiku. Za kosilo sem mu spasirala stročji fižol in polentico zakuhala in je kar jedel.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.8.2010 23:30:16   
d4rj4.84
momtobe hvala za knjigo receptov! sem mu včeraj in danes zrihtala po receptih in je ful dobro ratalo, je jedel, kot da če je Frutek.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.8.2010 6:03:36   
tulpika
Dobro jutro user posted image , častim eno user posted image  (ob teh nehumanih urah zbujanja bom jaz kar dvojno user posted image ).

Naš se je pa danes odločil, da bo spal samo do 5 user posted image  (od 9 zvečer s parkratnim zbujanjem). Zdej pa sedi na tleh in se igra user posted image . Od vseh igrač (ima jih ogromno, ker jih je podedoval od njegove sestrične) je najbolj zanimiva navadna plastenka user posted image .

A je katera že delala kak recept z grahom?

danes bo jedel (pa se mi zdi da cele dneve samo razmišljam kaj bo jedel in da ga stalno hranim user posted image )
zajtrk: ko se zbudi se še podojiva (danes že ob 5....pa še 1x bo okol 8, ker upam, da bo kmal šel nazaj spat)
zajtrk (okoli 10/11): spasirana banana, breskva in marelice s piškotom
kosilo (cca 3 ure po zajtrku): krompirček, brokoli, korenček in jajček
malica: jogurt z nektarino
večerja: bananino riževa kašica

< Sporočilo je popravil tulpika -- 7.8.2010 6:05:48 >

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.8.2010 8:11:50   
Zibka
Naš včerjašnji jedilnik:
malica: borovnice+jabolček
kosilo: telečja obara
malica: pirina mlečna kašica

Danes pa
malica: slive+jabolko+borovničke
kosilo: korenček + brokoli + krompirček
malica: prosena kaša z rozinami in figami

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.8.2010 8:21:48   
punsha
zibka, a to daš suhe fige al kak? A kar cele, al tisto kožo odstraniš?

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.8.2010 8:53:54   
marusi
jutro!

no, midva sva pa danes sama! je šel tata na enop fantovščinouser posted image user posted image .

punsha: jaz mu dajem suhe figice v kompotu skuhane in zmiksane (naš je samo zmiksano), dala sem mu pa tudi že svežo.

tulpika: grah bom pa jaz danes probala:) pa da vidimo.... stročji fižol sem mu že dala. pa ni bilo nič posebnega.

lepo bodite in uživajte!!!

LPMM

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.8.2010 9:53:25   
natasa28
Sem ji jaz grah že večkrat dala pa ni najbolj navdušena nad njim, ker zdaj ji nič več ne pasiram ampak samo z vilico pretlačim pa pri grahu ta olup ostane, pa ga potem kar po ustih prmetava.
Sem pa ugotovila, da mi že sama prav lepo pove kdaj ima zadost, ker če jo potem še malo silim pa vztrajam da še kaj poje potem čez čas kar izbruha nekaj, tak mi je včeraj, je imela kosilo ob 16. pa je kar lepo pojedla velik krožnik pokrit (polento, malo mletega , bučke in korenček) potem pa je bila ob 20. že kar zaspana pa sem jo htel še na hitro nahranit, sem ji naredla kar riževe kosmiče d Babylove pa je pojedla cca pol porcije pa začela štrajkat, pol pa sem jo še malo silila da je še čert pojedla, pa je potem čez 15min kar nekaj bruhnila, ni kaj ko je dost je dost, nič več je ne bom silila.
Kak jih ve zdaj oblačite ko je tako čudno vreme, dolge-kratke rokave, hlače?

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.8.2010 10:35:25   
marusi
nataša: naš začne pa ustka zapirat, pa vem pljuvat, ko ima dovolj. dokler je pa še lačen, pa kar odpira ustka. in če nisem dovolj hitra, glasno protestirauser posted image .
jaz ga oblečem v kratke rokavčke (bodi) pa čez mu dam jopico (če je treba) imam pa vedno s sabo tudi ene anke dolge rokavčke - majičko. spodaj ima pa zdaj kar dolge hlačke, pa nogavičke.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.8.2010 11:41:19   
Zibka
Živjo!

Mi smo spremenili plan kosila: sem dobila pri stari mami od mojga domačo špinačo, tako da bo to za kosilo + krompirček pa malo dojenskega mleka.
Stročji fižol je tudi Klara že jedla, in ni bilo nič posebnega. Graha še nismo. Fige je skuhane v kompotu, prav tako rozine in sihe slive.
Ko ima pa naša dosti pa ustke zapre in je nič več ne silim.
Bom pa začela počasi še s 4 obrokom- večerjo.

Oblečena je pa naša v bodi s kratkimi rokavi, pa čez kake tanke dolge rokave, ali pa malo bolj "debele" kratke rokave, pa dolge hlače, pa nogavičke, ki jih ponavadi kmalu sezujemo.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.8.2010 12:50:32   
orhideja75
ojla

pri nas bo pa danes za kosilo špinača+krompirček

oblačimo se v bodi s kratkimi rokavi, potem pa, če vidim, da je hladno, mu dam čez eno tanko majčko z dolgimi rokavi, pa spodnji del trenirke in nogavičke. čist po potrebi.

a ve hrano še vso miksate, al že samo pretlačite?
včeraj smo namreč imeli čufte in pire, pa sem mogla kar  zmiksat. potem sem kar krompirček, omakco in krompir skupaj zmiksala. a ve pri hranjenju dajete posebej krompir, posebej zelenjavo, al skupej zmešate?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.8.2010 14:10:28   
taipai
ola!
spet se mal javljam; pri nas vse po starem, še vedno brezzobi nasmeh, zdej je osvojil pa-pa (pomaha z rokico,če kdo gre), govori ful, se smeja. Sedi še ne (tut to bo), puza tut še ne, plazi se po trebuščku (bolj rotira), se ful smeji in mami se topi zraven user posted image
Papcamo veselo in smo zadovoljni!

včeraj:
malica:skuhano jabolko in banana
kosilo:blitva z rižem
malica pop.:kuhana breskva iz kompota pa mal riža zraven mix..ful rad ma riž
vmes itak dojenje in kompot (vsak dan mu skuham)

Danes
malica: nektarina+banana+žlička jogurta+plasma keks ..user posted image
kosilo:polenta + brokoli+cvetača
malica pop:kuhana hruška s parim rozinam:)

JE ful ješč moj sine, učasih me je kr strah, k tok poje.. Da ja ni preveč user posted image Ko ima pa dost, se pa sam stran obrne user posted image

orhideja:js jo z vilico pretlačim, al pa kar s tem, k je za krompir (zadnjic pogruntala) in je prav fino :)

blondy:tut mene M.zafrkava. Odkar sm rodila sem jo imela sam 1x (v maju) zdej pa čakamo in čakamo.. In ne, nism noseča user posted image

Grem se "zabubt" v kuhinjo, dokler princ še spi, da lahko kaj pripravim

lp

< Sporočilo je popravil taipai -- 7.8.2010 14:14:13 >

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.8.2010 14:11:08   
Zibka
Js hrano že od začetka samo dobro pretlačim z vilčko. In zaenkrat še kar vse skupaj zmešam.
Kaj dajete za popoldansko malico? Ali že vaši 7-8 mesečniki jedo jogurte, skutke? razmišljam, da bom to kar sem seaj za popoldansko malico dajala, prestavila na večerjo (to so mlečno-žitne kapice), kaj pa naj adjem za malico?

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.8.2010 17:09:55   
Puffy
IZVIRNO SPOROČILO: Zibka

Kaj dajete za popoldansko malico? Ali že vaši 7-8 mesečniki jedo jogurte, skutke? razmišljam, da bom to kar sem seaj za popoldansko malico dajala, prestavila na večerjo (to so mlečno-žitne kapice), kaj pa naj adjem za malico?

Jaz ji za popoldansko malico (če je seveda ne prespi, kar se večkrat zgodi user posted image ) dam kako skuto (od Mu ali pa Fruchtzverg), jogurt, sadje sem ji tudi dajala, zdej mi ga pa ne mara več jest user posted image  Za večerjo dobi pa milupine kašice. Včeraj je jedla za večerjo kar kruh user posted image  Drugega ni marala.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.8.2010 10:30:00   
evangelie
ojla!
Evo,mi smo s poskusnega morja (sva s tamalim šla trenirat za september, ko gremo vsi 3 :)). Bilo je super, le morje je bilo premrzlo, tako da dlje od namakanja nogic user posted image ni prišel...Ko sva prišla nazaj, pa nas je že čakal šotor, ki smo ga naročili:
http://www.outwell.dk/TentSetUp.aspx?b=Outwell&bid=2&lid=1&l=en-GB&TentId=1096&catID=545&pid=1 ...Komaj čakam septemberuser posted image

Za nazaj sem nekaj malega že prebrala, ostalo še bom. Momtobe, tudi jaz bi prosila za recepte, ti pošljem ZS.
Drugače pa širnemu svetu sporočam, da smo tudi mi dobili (oz. dobivamo) prvi zobek. Čuti se ga že kar dobro, na pogled pa se vidita 2 beli pikici. Je kar bogi, odkar je imel vročino, se ponoči dostikrat zbuja, nekaj dni je zavračal GH, sva se kar dojila, počasi pa vendarle gre na bolje...
Beebee, kako ste?
Borovnice sem mu tudi jaz že dala (domače ameriške) in je bilo njami. Olje tudi jaz uporabljam od HOlle. Meso mu dajam 1x do 2x tedensko.
Še meni:
zajtrk ovseni kosmiči z mlekom, nektarino in slivo
malica dojenje
kosilo bučka, piščanec
malica banana in hruška
večerja mlečni zdrob in čežana iz jabolk in rozin

toliko za zdaj, se še kaj javim, ko preberem ostalo....

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.8.2010 10:36:03   
neanja duo
Že kar fajn jedo tile naši navihančki,a ne?
Jaz mu hrano še kar miksam,ker jo drugače  ne je,pljuva ven.Najraje ima pa že od začetka *prašičkovo košto*(korenje,bučke,krompir,kolerada)user posted image
Meso pa tako tako.
Drugače ima pa tudi naš Martin 2 zobka.user posted image

< Sporočilo je popravil neanja duo -- 8.8.2010 10:42:26 >

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.8.2010 22:55:47   
taipai

IZVIRNO SPOROČILO: evangelie
Še meni:

Mlek maš AM? glede na to, da še dojiš, al si ga spumpaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3721
9.8.2010 8:04:47   
vijolca
Zdravo punce!

Da se še jaz malo javim. Vidim, da so zobki zelo aktualni, no ne pri nas! Nič še ni na vidiku! Me sploh ne moti, ko jo večinoma še dojim. user posted image

Me pa malo skrbi pri naši sedenje. Vaši biserčki sedijo lepo vzravnano? Naša se čisto usloči in jo raje čimmanj posedamo, čeprav zdaj bi pa naj že kar sedeli (pravi P). Se pa drži lepo ravno, če si jo posadim na noge, tako da ji nogi bingljata navzdol - torej okobal, če si predstavljate? Ampak na ta način ne more sedeti na tleh. Upam, da ne bo vsa kriva, ko bo večja...

Pa še eno vprašanje za tiste, ki ste že kampirali z vašimi user posted image , ali pa še boste. Kako si zorganizirate prostor ob šotoru? Naša Erika je večinoma na tleh (na trebuhu in na kolenih), so radi na tleh tudi, če so tla iz zemlje, iglic ipd.? Imate s sabo kako prenosno stajico ali kaj podobnega, da lahko dojenčka nahitro kam odložite, če je treba kaj postoriti? Na čem spijo? Gremo čez dva tedna, pa nismo še nič nabavli user posted image

Sem videla vaš nov šotor evangelie user posted image . Super je, v tisti spalnici z rožicami bi pa kar jaz spala!

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
9.8.2010 12:55:09   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: taipai

IZVIRNO SPOROČILO: evangelie
Še meni:

Mlek maš AM? glede na to, da še dojiš, al si ga spumpaš?

Sem nabavla AM. Na začetku sem si ga pumpala, ampak tisto je bolj za zalit, ne moreš pa ga kuhat, ker se naj ne bi segrevalo nad 40 oz. 50 stopinj.  Pa se mi zdi, da je vseeno boljš, da naredim sama mlečno kašico, kot da kupujem že pripravljene - za včasih že, ampak če sem pa doma, pa res ni problem naredit.

vijolca - mi smo zaenkrat samo 1 noč prespali v igluju, tapravo morje z novim šotorom (ja, otroška soba je ful huda!user posted image ) pa nas čaka septembra. U glavnem, za našega plazečega user posted image smo imeli pred šotorom veliko šotorko in čez še dekico (je pa seveda najbolj zanimivo ravno tam, kjer ni dekice - torej kjer so iglice, trava...itak ), spal pa je to noč na armafleksu in posteljnim vložkom (v velikosti jogija, samo da je malo tanjši). In bilo mu je zelo všeč user posted image Za tapravo morje pa ne vem, verjetno bomo vzeli prenosno posteljico, ker se bo takrat sigurno že plazil in ga bo potem po celem šotoru user posted image Je praktično tudi, da ga odložiš (no, v ta namen je uporaben tudi voziček)

zobki nam še vedno nagajajo, prvi je že kar viden (no, tisti 2 beli pikici, ki pa jih skriva, kot da so zlateuser posted image   ), mislim pa, da sem opazila tudi na mestu drugega rahlo črtico. Spi zelo slabo, zelo pogosto se zbuja...ker to traja že 3 tedne, sem čisto nenaspana...user posted image Ah, bo že...če ne prej, ko odrasteuser posted image

Za nazaj sem sicer prebrala, pa v istem trenutku tudi pozabilauser posted image Aha, če pokomentiram še gibanje - danes sem opazila, da se je začel plazit za žogico. Sicer počasi, ampak precej spretno. Mislim, da ga bom kmalu lovila po stanovanjuuser posted image Sedi že dobro, vendar se ponavadi tudi kmalu prekucne, ker se steguje za vsemi igračami, ki so v njegovi bližini. Mu je pa sigurno najljubša aktivnost vstajanje (mu ponudim po 1 prst na vsaki roki in se sam potegne v sedeč in hkrati kar v stoječ položaj) in skakanje. Čez to ga ni, to bi počel ves ljubi dan....

pa še meni:
zjutraj ajdova kaša s skuto, jabolkom in banano
malica dojenje
kosilo brokoli in krompir
malica domače breskve
večerja nisem še ziher....

Včeraj sva za kosilo poskusila nekaj novega in sicer bučko in korenček s polento, potem pa sem dodala 1 zdenka sirček in malo mleka. In je bilo za prste obliznituser posted image

Nič, grem likat..

< Sporočilo je popravil evangelie -- 9.8.2010 12:56:52 >

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
9.8.2010 13:15:58   
natasa28
Kaj ve še vašim dajete raznorazne D3 kapljice? Jaz jih nisem že lep čas dala pa glede na to daj kar precej zunaj in na "soncu" po mojem tudi brez njih dobi dovolj d vitamina.

Današnja hrana:
1.obrok: dojenje
2. obrok: sadna skuta s češnjo in dodatkom navadnega jogurta cca 200 g skupaj
3. obrok kosilo: bučka z zdrobom in dodatkom jagnječjih jetrc
4. obrok: čokolino/ali rižolino ali keksolino s sadjem
5. obrok: dojenje

+1l soka z vodo

"Cvetovi prihodnosti so skriti v semenih sedanjosti"

Neposredna povezava do sporočila: 3724
9.8.2010 15:39:55   
tulpika
u šotor je full hud...jaz bi tud spala v otroški sobi user posted image .

a je katera že pripravljala za malčke kaj s paradižnikom ali pa porom?

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?