tintara
|
Hojla! Beebee, upam, da je vse v redu z vami tremi. Držim pesti. Vijolica: mi smo po tleh (zunaj) dali našo Airex blazino, pa še dva armaflexa. Samo takrat še ni plazil, zdaj že nekaj časa nismo šli. Ampak tudi zdaj ne bom spreminjala. Itak bo dosti tudi naokoli po travi in iglicah, ampak bo že. Postelje ne mislim sabo nosit, ni prostora, pa tudi prave potrebe ne vidim. Spijo naši otroci kot kralji, ta velika dva imata armaflex in čez napihljive blazine (tiste tanke), Vane (in jaz) pa Airex in samonapihljivo čez. Se tudi slučajno v taki kombinaciji ne čuti kamenčkov. No, naš oči je mal bolj bogi, je sam na napihljivki, pa še ta že pušča, ker je že ful stara. Zvečer pri nas prbl na enkrat zaspijo, itak se pred temo ne da it v šotor, ker je prevroče. Nekaj časa potujejo naokoli, potem pa zaspijo. Jih še mal porazporediva in nato spimo. Evangelie: fajn šotor, sam naš je boljši . A to imaš vmes tisto steno, ki se odstrani, ali je fiksna? Mi sicer imamo dve spalnici, sam imamo ves čas dvignjeno in spimo vsi skupaj. Aja, akj so pa tiste luknje? A to imaš še za kako igro zraven, al kaj? To je fajn ideja, sam kako so pa zadelane, če je dež? Dopustniške teme, jaz tudi že komaj čakam našega. Sicer še vedno ne vem kam bomo šli, ampak to je ta mal problem. Še 10 dni prbl. Aja, AD3: so me podučili (na razvojni), da naj bi dajali do tretjega leta, pol mi je pa celo rekla, naj kar vsem dajem. Jaz jih po pravici povedano nisem dajala že lep čas, itak je sonce..., no zdaj mu pa kak teden že spet dajem. Ah, kaj jaz vem... Sem pa dobila izvid od razvojne v katerem piše, da priporoča, da mami podaljšajo porodniško. Upam, da to kaj šteje, ko komisija gleda. ZAprosila bom, izgubit itak nimam kaj. Bi pa pasal še tri mesece ostat doma. Nič, jok imamo. T
|